Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Már csak Upa hiányzott komolyanKibirtuk...
csebi
Jutalom játék elődöntő jöhet
több mint 2 éve
Hát én az OTt nem várom meg, aludnom kell 😀
több mint 2 éve
Amúgy ma lecseréltékTrossard is bazmeg mit művelAmúgy Martinelli miért nem játszik többet? Rosszabb, mint Trossard?
Heisman nádor
shagi0206
több mint 2 éve
Trossard is bazmeg mit művelAmúgy Martinelli miért nem játszik többet? Rosszabb, mint Trossard?
Heisman nádor
shagi0206
Cselez, cselez és elbassza, kapura meg kb 2 hónapja veszélytelen
több mint 2 éve
Trossard is bazmeg mit művelAmúgy Martinelli miért nem játszik többet? Rosszabb, mint Trossard?
Heisman nádor
több mint 2 éve
Trossard is bazmeg mit művel
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Rodrinak 15 yard... azért lehet, hogy a kék lapot amúgy jó lenne bevezetni, én az ilyen csíra lerántásokért simán pirosat adnékNem is rántotta le, csak visszahúzta
slowmotion
több mint 2 éve
Rodrinak 15 yard... azért lehet, hogy a kék lapot amúgy jó lenne bevezetni, én az ilyen csíra lerántásokért simán pirosat adnék
több mint 2 éve
Megérdemeljük hogy ebből a szezonból se legyen semmiMenjünk végig a PL címért, nekem ennyi volt az elvárásom a sok költés után.
Heisman nádor
A BL-hez sztem még több upgrade kell, olyanokkal, akik nyerő típusok, mittudomén Jesus helyett Osimhen, Trossard helyett Valverde kaliberek.
több mint 2 éve
En vasquezt, ha ez a bunker volt a terv. Az az egy skillje van hogy kurva sokat fut.Megvarja hogy benyaljuk a golt oszt cserél, pofam leszakadKit hozott volna be, akivel javulnak?
eaglesmcnabb
gyurczi
De a gól után? Güleren kívül senkiben sem latom a varatlant ez ellen a city ellen sajna, de őt úgyse hozza be soha...
De a gól után? Senkit se hoztam volna be, mert minek? Ha ez a tervezett jatek akkor modric és brahim is fölös. Itt ma már gólt nem lövünk.
Abban igazad van, hogy a padunk lepkefing a cityhez képest. És hat nyilván mindig az a spíler aki éppen nem játszik
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
ha már OT, legyen Münchenben is OT 😊
több mint 2 éve
A 4 perc meg Arsenal bonusEz hogy nem lett szöglet ?Bayern bónusz
Heisman nádor
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Már csak Upa hiányzott komolyan
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ez hogy nem lett szöglet ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
mondjuk én nem Grealisht hoztam volna le, hanem Silvát, mert nem sok haszna van itt a pálya szélén.Grealish kezdett túlpörögni és kiállítás határán volt, sztem nem gond hogy lehozta
slowmotion
de Silva borzalmas ma
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
mondjuk én nem Grealisht hoztam volna le, hanem Silvát, mert nem sok haszna van itt a pálya szélén.Thats true, because it's true.
slowmotion
több mint 2 éve
Elképesztő hogy milyen gyenge mindenki maJó nagy csalódás, de mindig ez van, h április-májusra omlunk össze
Heisman nádor
több mint 2 éve
mondjuk én nem Grealisht hoztam volna le, hanem Silvát, mert nem sok haszna van itt a pálya szélén.
több mint 2 éve
Csebi, volt valami érdekes molino a Bayern keménymagnál?Persze. Követeltek h Tuchel maradjon.
- JC6
több mint 2 éve
pont az hogy az utolsó negyed óra, nincs értelme rizikózniSztem nem. Főleg formációt váltani miközben az Arsenal a második félidőben nem volt veszélyesTuchel bmeg betolja a buszt az utolsó negyedórára …ez a logikus
csebi
Negritis, a vajda
csebi
nyilván ez lehet gond is hogy ha magatokra húzzátok
de a Senalban nem feltétlen van meg a busz áttörésére a craft
és lehet kontrázni is
több mint 2 éve
KDB nyerni akar
több mint 2 éve
Elképesztő hogy milyen gyenge mindenki ma
több mint 2 éve
Nem is értem miért ő ül ott, és miért nem mi 😀Megvarja hogy benyaljuk a golt oszt cserél, pofam leszakadNem nagyon ért a focihoz 🤣
eaglesmcnabb
steelwolf