Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 264 — WHO DAT!!!!

Elég jó meccs, ajánlom nézésre. Bár hogy nincs VAR eléggé érthetelen, Savicot első percekben el kellett volna zavarni, tizi maradt el a Realnak...
zacknorb
Pedig a góloknál kint van a VAR felirat, meg a Real második góljánál mutattak Var képet, hogy nem volt les 😀

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 866 — Kinek mit intézett a kormánya

Elég jó meccs, ajánlom nézésre. Bár hogy nincs VAR eléggé érthetelen, Savicot első percekben el kellett volna zavarni, tizi maradt el a Realnak...

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 866 — Kinek mit intézett a kormánya
Real-Atléticot nem közvetíti semmi? Ez komoly?
KeyG
Már tavaly se adták
Talán a diginél van még a jog, akinek ugye nincs sportcsatorna
zacknorb
fasza, köszi
KeyG
Ergo ez is a románok miatt van #narratívagyártás

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!
Nah végre találkozott az igazi Ronaldoval is.

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 308
KeyG
Már tavaly se adták
zacknorb
fasza, köszi

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
KeyG
Már tavaly se adták

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Megint fejesgólokkal verjük a Realt? 😀

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 308

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Utoljára december 3. talált be idegenben a Roma, azóta 3 meccsem 0 gól.

több mint 2 éve
Akkor idénre marad az EL Józsinak.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Daje Lazio, a jobb csapat vezet

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A Római derbi szokásosan gyenge eddig
alatriste
3-3 lövés egy félidő alatt. Abból összesen egy volt 16oson belül, az is kb egy lépésnyivel.

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A Római derbi szokásosan gyenge eddig, de a magyar sportközvetítés egyik legjobb dolga amikor Szaniszló Csabi és Méhes Gábor együtt közvetítik a meccset. Rádióműsorba is simán megállná a helyét.
alatriste
én meg pont úgy gondolom hogy lassan elfárad ez a séma, néha van egy jó kiszólás, de ennyi
zacknorb
Én nagyon szeretem ezt a felállást. A EU-os tenisz döntőkhöz hasonlóan ahol 2 de talán néha 3 ember is szokott lenni. Legalábbis régen volt, pár éve nagyon kevés tenniszt nézek sajnos. Ha a meccs is jobb lenne talán a két kommentátor is többről tudna beszélni de mivel mindketten hard core szurkolók nekem sokat ad hozzá h nem csak egy random meccs előtt néztek utána a csapatoknak, hanem másfél órán keresztűl gyakorlatilag csak podcast szerűen is tudnának beszélni a csapatokról. Van infó bőven.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
A Római derbi szokásosan gyenge eddig, de a magyar sportközvetítés egyik legjobb dolga amikor Szaniszló Csabi és Méhes Gábor együtt közvetítik a meccset. Rádióműsorba is simán megállná a helyét.
alatriste
én meg pont úgy gondolom hogy lassan elfárad ez a séma, néha van egy jó kiszólás, de ennyi

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 610 — Cowboys fan
na ki hozza el a roman vedot Genoabol? Spurs vagy Bayern? tippek?
csebi
Spurs a befutó 30 misiért
Beki
igen. egy roman, aki tartja az adott szavat. milyen ev ele nezunk, hogy maris megtortent ...
csebi

Klaci79
ahelyett, hogy Ryanair-rel utazott volna 😮
köcsögromán!
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 059
na ki hozza el a roman vedot Genoabol? Spurs vagy Bayern? tippek?
csebi
Spurs a befutó 30 misiért
Beki
igen. egy roman, aki tartja az adott szavat. milyen ev ele nezunk, hogy maris megtortent ...
csebi
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 644
az amúgy volt már hogy Szancsó Dortmund kölcsön hivatalos?
Löfli
Furcsa, hogy nincs benne vásárlási opció. Mondjuk gondolom, ha nyújt olyan teljesítményt ami miatt a Dortmund elvinné szezon végén, akkor még le fognak ülni tárgyalni.

Szerkesztette: dugo93

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 930 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
az amúgy volt már hogy Szancsó Dortmund kölcsön hivatalos?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
Dragusin közben már fix, h Tottenham, pedig a Bayern egy magasabb ajánlattal majdnem beleszólt a dologba.

Szerintem ez tipik olyan deal, ahol mindhárom fel jól jár, pláne h Spence meg cserébe megy kölcsönbe a Genoaba úgy, h a fizetését teljesen a Spurs állja majd.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 278
Nunez te vagy az?

Sixo

Ebben a play-ben mindenki tippmikszűt, még a coach is...
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 910 — Így remélem megfelelek nektek.....
🎙️| Miroslav Klose:
„Akkor hagytam abba a futballt, mikor már nem ismertem rá. Ma a fiatalok más dolgokra gondolnak. Én gyerekként csak az edzésre és arra gondoltam, hogy legyek valaki abban a sportágban, amit mindig is szerettem.

A Lazióban és a válogatottban minden edzés után jéggel teli fürdőkádba feküdtem, hogy elkerüljem a sérüléseket. De a csapat fiataljai ezt rendszeresen visszautasították. Amikor meglátták, hogy felkapom a labdazsákokat, hogy eltegyem őket az edzés végén, azt mondták nekem: ‘De ki mondta neked, hogy ezt csináld?’. Abban a pillanatban azt mondtam magamnak: ‘20 éves vagy, és nem tudsz segíteni egy 60 éves dolgozónak?’ Inkább az érdekli őket, hogy a stoplijuk illik-e a sportszárukhoz. Ezért úgy döntöttem, abbahagyom. A futball, amit ismertem, már nem létezett.

A mai fiatalok először az autókra, a szponzori szerződésekre és az új stoplisokra gondolnak. Csak ezek után jön a futball. Számukra az imázsuk a legfontosabb. Számomra viszont csak a futball számított, annak is a legtisztább formájában.”
ozibozi
Teljesen igaza van, de az a baj, hogy ezt mi rontjuk el, mai vagy kicsit fiatalabb felnőttek, akik ezt a közeget hozzuk létre, és ebben neveljük a gyerekeket. Akik olyanok, amilyenné formáljuk őket. Ez már itt off, de nem véletlen, hogy ennyi SNis BDmis satobbi gyerek lett hirtelen nagyjából az elmúlt 12 évben. Mert ilyen generációt neveltünk már szinte a születéstől kezdve. S nem érti meg a szülő, hogy hiába vár el sokat a tanártól, ha nem teszi bele a magáét (tisztelt a kivételnek) illetve nem hajlandó szembe nézni azzal ha probléma van. Mert ez a legnehezebb és legrosszabb. Hogy azt gondolják, attól hogy a gyermeknek segítségre van szüksége, nem olyan zseni stb stb, kevesebbre értékeli a gyereket és önmagát, nem látja be időben, hogy erre szükség van, aztán már késő,. Pedig arról szó nincs, hogy kevesebbet érne bármelyik gyermek is bármi miatt...Ebben kellene társadalmi közmegegyezés, és ebben való összefogás. Mégis azért van ennek itt helye, mert ez lecsapódik pl a fociban is.

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 435
🎙️| Miroslav Klose:
„Akkor hagytam abba a futballt, mikor már nem ismertem rá. Ma a fiatalok más dolgokra gondolnak. Én gyerekként csak az edzésre és arra gondoltam, hogy legyek valaki abban a sportágban, amit mindig is szerettem.

A Lazióban és a válogatottban minden edzés után jéggel teli fürdőkádba feküdtem, hogy elkerüljem a sérüléseket. De a csapat fiataljai ezt rendszeresen visszautasították. Amikor meglátták, hogy felkapom a labdazsákokat, hogy eltegyem őket az edzés végén, azt mondták nekem: ‘De ki mondta neked, hogy ezt csináld?’. Abban a pillanatban azt mondtam magamnak: ‘20 éves vagy, és nem tudsz segíteni egy 60 éves dolgozónak?’ Inkább az érdekli őket, hogy a stoplijuk illik-e a sportszárukhoz. Ezért úgy döntöttem, abbahagyom. A futball, amit ismertem, már nem létezett.

A mai fiatalok először az autókra, a szponzori szerződésekre és az új stoplisokra gondolnak. Csak ezek után jön a futball. Számukra az imázsuk a legfontosabb. Számomra viszont csak a futball számított, annak is a legtisztább formájában.”
több mint 2 éve
Nunez te vagy az?

több mint 2 éve