Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
tényleg pochettinot kirúgták már?Egyszer bejön ne aggódjSlot holnap out?rohadt unalmas ez
remontada
de hajrá
Negritis, a vajda
remontada
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Plusz meg fel tudnek sorolni ket-harom jatekost, hogy a, harom ember kozott igy lohetett a gyerek, b, a kipattanonal is full oresen allhatott a holland 😀Jol lattam, hogy a harmadik gol elott meg epp Szobo veszitett labdat?nemtom, de ott Konaté volt a ludas
Stez
Negritis, a vajda
3 hónapja
Egyszer bejön ne aggódjSlot holnap out?rohadt unalmas ez
remontada
de hajrá
Negritis, a vajda
3 hónapja
Real is lazulhat
3 hónapja
az a vicc hogy Kovar nem rossz kapus, de simán lehetne neki gólt lőni
3 hónapja
Jol lattam, hogy a harmadik gol elott meg epp Szobo veszitett labdat?nemtom, de ott Konaté volt a ludas
Stez
3 hónapja
Luis Diaz hasonló ért kapott pirosat Btw
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Jol lattam, hogy a harmadik gol elott meg epp Szobo veszitett labdat?
3 hónapja
Bakker mi meccs a PSG ellen kár hogy csak az eredmény alakulását látom 🤪
3 hónapja
Ő már nagyon régenNeuer baszkiő is kiégett
csebi
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Kiégett. Sztem a Pool jobban járna ha leigazolna Tebowtjó hát, minden csapat jobban járna ha leigazolná Tebowt
csebi
3 hónapja
Neuer baszkiő is kiégett
csebi
3 hónapja
Kiégett. Sztem a Pool jobban járna ha leigazolna TebowtEzt kifejtenéd?Szob kemenyen field general mode-ban van amugy Poolnal.Sztem meg Szoboszlai kiégett
JéBé
csebi
Dagobert bácsi
3 hónapja
új vagy a fórumon?Ezt kifejtenéd?Szob kemenyen field general mode-ban van amugy Poolnal.Sztem meg Szoboszlai kiégett
JéBé
csebi
Dagobert bácsi
3 hónapja
Neuer baszki
3 hónapja
Dagobert bácsi
229
Ezt kifejtenéd?Szob kemenyen field general mode-ban van amugy Poolnal.Sztem meg Szoboszlai kiégett
JéBé
csebi
3 hónapja
kiváncsi vagyok most lesz-e bármi haszna a konaté - támadó cserénekmi a faszt néztek a védők?Hozzuk be Endót védőnek, ennél még ő is jobb.
Negritis, a vajda
slowmotion
mondjuk én még mindig lehoznám Salaht a faszba
és lehet Gakpot is
3 hónapja
Slot holnap out?rohadt unalmas ez
remontada
de hajrá
3 hónapja
Halászlevet már biztos evett onnan.van Bajai kötődése?Akkor most jön az, hogy jövőre megveszi a Raiderst.Szob kemenyen field general mode-ban van amugy Poolnal.Sztem meg Szoboszlai kiégett
JéBé
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
3 hónapja
Slot holnap out?
3 hónapja
mi a faszt néztek a védők?Hozzuk be Endót védőnek, ennél még ő is jobb.
Negritis, a vajda
3 hónapja
szal 3 gólt kaptunk 3 védő balfaszsága miatt