Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
az is gond hogy nem az ideális oldalon játszikTechnikailag kb 4-5-en vannak az ő szintjén az összjátékban ez gyakorta kiütközött, de erőben szerintem visszaesett. Nem néztem meg a statjait ami a futásra vonatkozik, se szemmel kevesebbnek tűnik a szeptember -októberhez képest. Igaz azt sem tudjuk mivel küldte fel az edzője.Szoboszlai először nem kezd bajnokin, sajnos nagyon időszerű volt már.leginkabb szoboszlai miatt kezdtem el pool meccseket nezni.
Mikey
ahogy olvastam a pool szeretne egy igazi hatost igazolni meg h szobot feljebb tudjak tolni, tobbet tamadjon.
alapjaraton o tamado(bb) tok jo h ilyen jo szamokat produkal vedekezesben, de pont az erenye(i) tunnek el a jelenlegi poolban.
YoungZeeZee
ozibozi
és igen a terhelés neki sok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Technikailag kb 4-5-en vannak az ő szintjén az összjátékban ez gyakorta kiütközött, de erőben szerintem visszaesett. Nem néztem meg a statjait ami a futásra vonatkozik, de szemmel kevesebbnek tűnik a szeptember -októberhez képest. Igaz azt sem tudjuk mivel küldte fel az edzője.Szoboszlai először nem kezd bajnokin, sajnos nagyon időszerű volt már.leginkabb szoboszlai miatt kezdtem el pool meccseket nezni.
Mikey
ahogy olvastam a pool szeretne egy igazi hatost igazolni meg h szobot feljebb tudjak tolni, tobbet tamadjon.
alapjaraton o tamado(bb) tok jo h ilyen jo szamokat produkal vedekezesben, de pont az erenye(i) tunnek el a jelenlegi poolban.
YoungZeeZee
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 964
Szoboszlai először nem kezd bajnokin, sajnos nagyon időszerű volt már.leginkabb szoboszlai miatt kezdtem el pool meccseket nezni.
Mikey
több mint 2 éve
Brutális fejben ez a Luton.
több mint 2 éve
Szoboszlai először nem kezd bajnokin, sajnos nagyon időszerű volt már.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Mi sem logikusabb, minthogy a Nottingham nyer Newcastle-ben egy Wood mesterhármassal.Ezért nem szeretek volt játékosok ellen játszani.
😄x3
Mikey
több mint 2 éve
Mi sem logikusabb, minthogy a Nottingham nyer Newcastle-ben egy Wood mesterhármassal.😄x3
több mint 2 éve
Ez így az utolsó 5 meccsen 4 zakó + egy mikiegér kupa kiesés az északiaknak, a terhelés most kéri be az árát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
PL-szinten a ManCity az 1.0, most jön a Newcastle.Hat ez nem tudom hogy lett 11-es az olajosok 2.0-nakKi az 1.0, a 3.0 és a 4.0?
Heisman nádor
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Nuno Magic!!
több mint 2 éve
Ki a fene kért Chris Wood mesterhármast karácsonyra?Löflit tippelném elsőre, hogy ne csak ők szopjanak ezek a héten.
zacknorb
több mint 2 éve
Ki a fene kért Chris Wood mesterhármast karácsonyra?
több mint 2 éve
És mint a legtöbbször, most is a beragadó védő inti be elsőként a lest.
több mint 2 éve
Hat ez nem tudom hogy lett 11-es az olajosok 2.0-nakKi az 1.0, a 3.0 és a 4.0?
Heisman nádor
több mint 2 éve
Elsült a karácsonyFa! 🙂
több mint 2 éve
Hat ez nem tudom hogy lett 11-es az olajosok 2.0-nak
több mint 2 éve
Nem kötelező Manchesterben lakni. 😛Mondjuk hogy Szobi kocsival egy órára lakik, az kicsit szívás.Ez egyébként csapattól függetlenül baromi jó ötlet lenne.Sir Jim Radcliffe hivatalosan is megvette a MU 25%át és az INEOS csoporttal átveszik a klub szakmai irányítását. Ez a hír azért jól esik így karácsonykor. Ennek a csomagnak én kimondottan örülök. Csak tényleg kapják is meg a szakmai irányítást.Bevezetik, h csak bicóval lehet edzésre és meccsre járni a spílereknek.
dugo93
Willie Parker
Mikey
zacknorb
több mint 2 éve
Mondjuk hogy Szobi kocsival egy órára lakik, az kicsit szívás.Ez egyébként csapattól függetlenül baromi jó ötlet lenne.Sir Jim Radcliffe hivatalosan is megvette a MU 25%át és az INEOS csoporttal átveszik a klub szakmai irányítását. Ez a hír azért jól esik így karácsonykor. Ennek a csomagnak én kimondottan örülök. Csak tényleg kapják is meg a szakmai irányítást.Bevezetik, h csak bicóval lehet edzésre és meccsre járni a spílereknek.
dugo93
Willie Parker
Mikey
több mint 2 éve
Ez egyébként csapattól függetlenül baromi jó ötlet lenne.Sir Jim Radcliffe hivatalosan is megvette a MU 25%át és az INEOS csoporttal átveszik a klub szakmai irányítását. Ez a hír azért jól esik így karácsonykor. Ennek a csomagnak én kimondottan örülök. Csak tényleg kapják is meg a szakmai irányítást.Bevezetik, h csak bicóval lehet edzésre és meccsre járni a spílereknek.
dugo93
Willie Parker
több mint 2 éve
Icardinak sem lesz már több gyereke, szegény Vanda.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) December 24, 2023
több mint 2 éve
Sir Jim Radcliffe hivatalosan is megvette a MU 25%át és az INEOS csoporttal átveszik a klub szakmai irányítását. Ez a hír azért jól esik így karácsonykor. Ennek a csomagnak én kimondottan örülök. Csak tényleg kapják is meg a szakmai irányítást.Bevezetik, h csak bicóval lehet edzésre és meccsre járni a spílereknek.
dugo93
több mint 2 éve
Sir Jim Radcliffe hivatalosan is megvette a MU 25%át és az INEOS csoporttal átveszik a klub szakmai irányítását. Ez a hír azért jól esik így karácsonykor. Ennek a csomagnak én kimondottan örülök. Csak tényleg kapják is meg a szakmai irányítást.
több mint 2 éve
Lásd van Dijk. 😉Mi jár annak akinek igaza van? A szája.Ne legyünk álszentek, tízből nyolc játékos ennél sokkal durvábbat mondott volna a sporinak.De ez nem reklamálás, itt bukik meg a gondolatmeneted, amivel amúgy teljesen egyetértek.A (jogosan) reklamáló játékost eltiltani végül is egyszerűbb, mint megelőzni azt, hogy reklamálhasson. Tehát elérni azt, hogy rendes, korrekt játékvezetés legyen. Valóban.Értem én a szubjektivitast, meg a felháborodást de így nem lehet beszélni a bíróval. Utólag el kellene tiltani és jogos lenne. Azért ő spori nem a haverja egy kocsmábanSzerintem tiltsák el szezon végéig minimum! Ja és Salaht is amiért rárúgta Ødegaard kezére a labdát!Mondjuk ilyenert piros lap meg eltiltás kellene h járjon sztem.Van Dijk to referee: "Have you been drinking?"pic.twitter.com/yTBHxBUabO
— Troll Football (@TrollFootball) December 23, 2023
Sixo
csebi
Mikey
csebi
Mint munkahelyen:
- miért nem vagy még kész?
- mert nincs anyag, és nem tudok dolgozni!
- nem a kifogást kell keresni!
Alapesetben én is támogatnám, hogy tiltsák el az ilyen játékosokat. De először szüntessük már meg a kiváltó okot, lécci. Aztán ha még utána is reklamál, akkor mehet az eltiltás.
Mondhatnám úgy is, hogy aki hülye, az ne lepődjön meg ha lehülyézik.
Mikey
csebi
Persze ettől nem lesz szép az sem amit van Dijk mondott, félre ne érts.
De megérdemelte? Meg hát.
Mikey
csebi