Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 591
Robertson válla kiugrott a tegnapi spanyol-skót meccsen, nagyon kellett ez az amúgy is jó egészségügyi állapotban lévő védelemnek.
Mikey
De legalább megkaptuk a szombat 12:30-as meccset.
Ebben a szezonban kb örökre.
slowmotion
Én azt nem értem, miért nem flexelitek este 8-ra, mert azt elvileg lehet. Nem meglepő hogy a 12:30 jutott, a Sky a londoni meccset választotta, és bár a City Brighton jobban hangzik, mégis csak egy Merseyside derby jön.
Heisman nádor
Szerinted a Liverpool dönti el hogy ők 12:30-kor akarnak játszani?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 837 — "Montoya por favor!"
Robertson válla kiugrott a tegnapi spanyol-skót meccsen, nagyon kellett ez az amúgy is jó egészségügyi állapotban lévő védelemnek.
Mikey
slowmotion
Én azt nem értem, miért nem flexelitek este 8-ra, mert azt elvileg lehet. Nem meglepő hogy a 12:30 jutott, a Sky a londoni meccset választotta, és bár a City Brighton jobban hangzik, mégis csak egy Merseyside derby jön.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 500 — Lucas Scott

empty taxi
hat Zaniolo sem okos. amugy a kedvenc vedekezesem az meg mindih Horvath Csaba vizilabda jatekvezetoe volt, aki nem ertette, hogy miert problema, ha azokra a meccsekre (is) fogad, amiket o fuj. hany meccsunket fujta el.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 640 — Cowboys fan
Hú basszus, az olasz helyzet egyre fokozódik
zacknorb
majd jól megbüntetik a Juvét, oszt' lehet továbblépni
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 324
zacknorb
Ki lepődik meg ezen? Az olasz nép sosem a tisztességéről volt híres, semmikor sosem és semmiben. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 912 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 515 — nabege2@yahoo.com
Skót gólt azért vették el, mert picit eltolta a csatár a kapust, amikor már ott sem volt a labda? Esélye sem volt a védésre..
JC6 - a zsidó
akkor minek tolja el?
Negritis, a vajda
mert focista és nincs esze
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 112 — The Mathematician
Skót gólt azért vették el, mert picit eltolta a csatár a kapust, amikor már ott sem volt a labda? Esélye sem volt a védésre..
JC6 - a zsidó
akkor minek tolja el?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 648
JC6 - a zsidó
Idén már egy tök hasonló szituban vették el a United gólját is.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 129
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 308
Nem mintha kérdés lenne ki fogja kapni

Sixo
Who?
FLZOLI
Messi
Löfli
Simons, Musiala, Wirtz 3-ból valaki szvsz
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 937 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

Sixo
Who?
FLZOLI
Messi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 640 — Cowboys fan
Mikey
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 938 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amúgy a PLben most kellene vèheredmènyt hirdetni, jól meg kell nèznem ezt az állást 😁
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 912 — Kinek mit intézett a kormánya
200 IQ, nincs kapu, nincs hova gólt kapni.

Sixo
Klasszik jégkorong move. Tolvanen a Salzburgban mindig ezzel cigánykodik

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 443 — LIGHTS OUT!
200 IQ, nincs kapu, nincs hova gólt kapni.

több mint 2 éve

Sixo
Who?
FLZOLI
Bellingham. Ha most fújnak le az idei aranylabdát, akkor az is ő kapná.

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 591

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Sixo
Who?

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 830 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nagyon izgi ez a Sint Maarten-St. Kitts & Nevis meccs!
warr_b
Nagy nap a mai. Volt Myanmar - Makaó meg Kínai Tajpej vs Kelet Timor is. Indonézoknél mester 3ast tolt Drajad.
Jemen - Srí Lanka keményen kezdődött, Mudiyanselage és Kurukulasuriya is gyors sárgákat szedtek be. Gyp-s edző meg nem küldte be a legnagyobb Srí Lankai focistát, Landa HewageKavindu Ishant, meg is érdemelték, hogy 3:0ra kikapjanak. Amúgy a következő gyereked nevénél én csak javasolni tudom, hogy majd üsd fel a a Sri Lankai utónév szótárat, hatalmas neveket lehet ott találni. Gondolj bele, hogy pl elrikkantod magad, hogy Chathuranga hozzál nekem egy sört.
Sixo
St. Lucia tovább hasít, most az esélyesebb Guadeloupe-ot intézték el, a Rot-Weiss Erfurt csatára, Caniggia Ginola Elva szerezte az első gólt. Mondjuk ilyen névvel nem csoda 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve

több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
Albánok is tettek egy hatalmas lépést azzal hogy leverték a cseheket mint vak a poharat.
A románok viszont benéztek egy X-et a belorusziak ellen, főleg hogy az izraeliek tudni fogják milyen eredmény kell nekik a halasztás miatt.
Heisman nádor
Tegyük hozzá, hogy a 40. perctől emberelőnyben játszottak, bár akkor is már vezettek 1:0ra. A lengyelek szívhatják meg ezt, ha a csehek az elmaradt meccsükön meg tudják verni a nem túl nagy erőt képviselő moldávokat.
Sixo
Naugye mar nem is olyan gaz az Albanok elleni zako.
Blevi
Lesz még lengyel-cseh, vszinű ott dől el.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nagyon izgi ez a Sint Maarten-St. Kitts & Nevis meccs!
warr_b
Nagy nap a mai. Volt Myanmar - Makaó meg Kínai Tajpej vs Kelet Timor is. Indonézoknél mester 3ast tolt Drajad.
Jemen - Srí Lanka keményen kezdődött, Mudiyanselage és Kurukulasuriya is gyors sárgákat szedtek be. Gyp-s edző meg nem küldte be a legnagyobb Srí Lankai focistát, Landa HewageKavindu Ishant, meg is érdemelték, hogy 3:0ra kikapjanak. Amúgy a következő gyereked nevénél én csak javasolni tudom, hogy majd üsd fel a a Sri Lankai utónév szótárat, hatalmas neveket lehet ott találni. Gondolj bele, hogy pl elrikkantod magad, hogy Chathuranga hozzál nekem egy sört.

több mint 2 éve
Blevi 9 060 — Lions & Cowboys fan
Albánok is tettek egy hatalmas lépést azzal hogy leverték a cseheket mint vak a poharat.
A románok viszont benéztek egy X-et a belorusziak ellen, főleg hogy az izraeliek tudni fogják milyen eredmény kell nekik a halasztás miatt.
Heisman nádor
Tegyük hozzá, hogy a 40. perctől emberelőnyben játszottak, bár akkor is már vezettek 1:0ra. A lengyelek szívhatják meg ezt, ha a csehek az elmaradt meccsükön meg tudják verni a nem túl nagy erőt képviselő moldávokat.
Sixo
Naugye mar nem is olyan gaz az Albanok elleni zako.