Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
sztem ebben egyetertunk.maradjunk annyiban, hogy ez csúfos lehetett volna ha nincs kapufa meg Csivics blokkja..meg az a 3 helyzet amikor Dibusz a gólvonalon rettegett. így is esélyesebb a fradi, de ezzel a valamivel amit előadtak nem.de az edzokozpontban ezt sztem lehetett volna szimulalni amugy.Tavaly a Bodo/Glimt kapott egy hármast.Olvasni kéne a Pogácsás Gyurit és akkor nem gúnyolódnátok!amugy rohej, de Feroeren utoljara 2017ben nyert az izlandi bajnok FH. azota senki sem nyert ott (a Slovan konkretan ki is esett a COVIDos egy meccses selejtezonel) 😊
"A labda keménységére már a mérkőzés előtti edzésen is panaszkodtak a játékosok, és az igazi fűnél jóval durvább műfüvön időnként valóban a megszokottnál nagyobbat pattant, az erősebb passzoknál, lövéseknél pedig akkorát puffant, hogy rossz volt a lelátóról hallgatni."
Milyen csapat tudott volna ilyen körülmények között nyerni?!
petey
#hazaipalyaelonye
csebi
A műfű miatti sírást én is sokallom, de a pálya mérete tényleg zavaró lehet. Nem csak a Fradinak, az eredmények alapján kb minden ellenfélnek.
Bálesz
nekem nem is feltetlenul az eredmennyel van a bajom, mert ha tovabbjutunk senkit sem erdekel majd. a jatek kepe, a nulla elkepzeles. raadasul Csercseszovnal ez mar ezredik ilyen meccs, ahol annyi a golszerzesi elkepzeles vszeg, hogy 'oldjatok meg'. ennel meg Stoger is jobb volt.
csebi
petey
amugy lassan (v nem is olyan lassan) meg kell keresni Dibusz utodjat, mert mar tobbet visz mint hoz.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Az a baj, hogy lassan már úgy ülök le meccset nézni, hogy tudom, hogy ilyen lesz a "játék".de az edzokozpontban ezt sztem lehetett volna szimulalni amugy.Tavaly a Bodo/Glimt kapott egy hármast.Olvasni kéne a Pogácsás Gyurit és akkor nem gúnyolódnátok!amugy rohej, de Feroeren utoljara 2017ben nyert az izlandi bajnok FH. azota senki sem nyert ott (a Slovan konkretan ki is esett a COVIDos egy meccses selejtezonel) 😊
"A labda keménységére már a mérkőzés előtti edzésen is panaszkodtak a játékosok, és az igazi fűnél jóval durvább műfüvön időnként valóban a megszokottnál nagyobbat pattant, az erősebb passzoknál, lövéseknél pedig akkorát puffant, hogy rossz volt a lelátóról hallgatni."
petey
#hazaipalyaelonye
csebi
A műfű miatti sírást én is sokallom, de a pálya mérete tényleg zavaró lehet. Nem csak a Fradinak, az eredmények alapján kb minden ellenfélnek.
Bálesz
nekem nem is feltetlenul az eredmennyel van a bajom, mert ha tovabbjutunk senkit sem erdekel majd. a jatek kepe, a nulla elkepzeles. raadasul Csercseszovnal ez mar ezredik ilyen meccs, ahol annyi a golszerzesi elkepzeles vszeg, hogy 'oldjatok meg'. ennel meg Stoger is jobb volt.
csebi
Eddig is csak az ívelgetés ment legtöbbször, Varga érkeztével ezt be is szorozhatjuk kb hárommal.
Mondjuk beadni kb senki nem tud, de kicsire nem adunk...

több mint 2 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2023/07/11/fehervar-salzburg-berki-marcell-atigazolas/?_gl=1*1goxtkm*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Pfff, Julio Salinas?
Dirr, egy jó all name team
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
All-Name Team után jó kedvvel lessed meg a friss trackert!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve

Dirr, egy jó all name team
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
maradjunk annyiban, hogy ez csúfos lehetett volna ha nincs kapufa meg Csivics blokkja..meg az a 3 helyzet amikor Dibusz a gólvonalon rettegett. így is esélyesebb a fradi, de ezzel a valamivel amit előadtak nem.de az edzokozpontban ezt sztem lehetett volna szimulalni amugy.Tavaly a Bodo/Glimt kapott egy hármast.Olvasni kéne a Pogácsás Gyurit és akkor nem gúnyolódnátok!amugy rohej, de Feroeren utoljara 2017ben nyert az izlandi bajnok FH. azota senki sem nyert ott (a Slovan konkretan ki is esett a COVIDos egy meccses selejtezonel) 😊
petey
#hazaipalyaelonye
csebi
Bálesz
csebi
több mint 2 éve
de az edzokozpontban ezt sztem lehetett volna szimulalni amugy.Tavaly a Bodo/Glimt kapott egy hármast.Olvasni kéne a Pogácsás Gyurit és akkor nem gúnyolódnátok!amugy rohej, de Feroeren utoljara 2017ben nyert az izlandi bajnok FH. azota senki sem nyert ott (a Slovan konkretan ki is esett a COVIDos egy meccses selejtezonel) 😊
petey
#hazaipalyaelonye
csebi
Bálesz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Tavaly a Bodo/Glimt kapott egy hármast.Olvasni kéne a Pogácsás Gyurit és akkor nem gúnyolódnátok!amugy rohej, de Feroeren utoljara 2017ben nyert az izlandi bajnok FH. azota senki sem nyert ott (a Slovan konkretan ki is esett a COVIDos egy meccses selejtezonel) 😊
petey
#hazaipalyaelonye
csebi

több mint 2 éve
Olvasni kéne a Pogácsás Gyurit és akkor nem gúnyolódnátok!"BL: Műfüvön, kisebb méretű pályán nem volt könnyű futballozni – Lisztes Krisztián"
petey
Ne szivassatok, hogy "profi" labdarúgókat ez 5 percnél tovább megzavar és erre kell fogni egy eredményt, ráadásul úgy hogy ez előre tudott volt, sőt ha jól sejtem van is ilyen pályájuk amin gyakorolhatnak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Olvasni kéne a Pogácsás Gyurit és akkor nem gúnyolódnátok!amugy rohej, de Feroeren utoljara 2017ben nyert az izlandi bajnok FH. azota senki sem nyert ott (a Slovan konkretan ki is esett a COVIDos egy meccses selejtezonel) 😊
petey
#hazaipalyaelonye
több mint 2 éve
Olvasni kéne a Pogácsás Gyurit és akkor nem gúnyolódnátok!"A labda keménységére már a mérkőzés előtti edzésen is panaszkodtak a játékosok, és az igazi fűnél jóval durvább műfüvön időnként valóban a megszokottnál nagyobbat pattant, az erősebb passzoknál, lövéseknél pedig akkorát puffant, hogy rossz volt a lelátóról hallgatni."
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
amugy lehet itt szivozni, de ez a Ki tavaly megverte otthon a norveg bajnok Bodot 3-1re, azt a Bodot, ami amugy utana PO korben kapott csupan ki a Dinamo Zagrebtol, es az EL csoportkorben 3. helyet szerezte meg (Arsenal meg PSV mogott).ettol fuggetlenul, eleg nagy szegyen, hogy a 85. percben van egyetlen igazan veszelyes helyzetunk, az is pontrugas utan. mezonyben elkepesztoen meddo volt ez. nem igazan lattam, hogyan akarjuk feltorni ezt a vedelmet. marpedig ennel csak jobb vedelmek jonnek majd szembe.
több mint 2 éve
Az origo ért hozzá, ti nem:plusz golt sem kaptunk!
A Fradi túl van a feröeri kalandon és Budapesten fog továbbjutni a BL-ben
Nem sérült meg senki és most ez volt a lényeg.
NB2
több mint 2 éve
Az origo ért hozzá, ti nem:lehet elfáradtak az éjjeli padfestésben
A Fradi túl van a feröeri kalandon és Budapesten fog továbbjutni a BL-ben
NB2
több mint 2 éve
Forduló eléréséért adnak pontot (azaz a továbbjutásért), de az a klub saját pontját növeli,nem az országos. Az ország koeffben számítanak a győzelmek, de a selejtezős pontokat felezik, plusz el is osztják az adott országból induló csapatok számával (nálunk ez most /4). Szóval az x helyett győzelem lett volna kb 0,125 helyett 0,25 pont, de lehet, hogy még van valami osztás benne 😊Akkor ez valami új szabály, mert régen több pont volt a 2 győzelmes továbbjutás az UEFAnál.Eredményt látom csak… hogy lett ez X? Ez nem az itteni fradistáknak szól még mielőtt valaki magára veszi, de most remélem elhallgatnak akik a többi magyar klubot ekézik hogy mért nincs koefficiens pont… ezeket a meccsekét kéne megnyeri értükItt egy győzelem gyakorlatilag semmi koeffet nem hozott volna.
Heisman nádor
Bálesz
Heisman nádor
Szerkesztette: Bálesz

több mint 2 éve
Az origo ért hozzá, ti nem:A Fradi túl van a feröeri kalandon és Budapesten fog továbbjutni a BL-ben
több mint 2 éve
Akkor ez valami új szabály, mert régen több pont volt a 2 győzelmes továbbjutás az UEFAnál.Eredményt látom csak… hogy lett ez X? Ez nem az itteni fradistáknak szól még mielőtt valaki magára veszi, de most remélem elhallgatnak akik a többi magyar klubot ekézik hogy mért nincs koefficiens pont… ezeket a meccsekét kéne megnyeri értükItt egy győzelem gyakorlatilag semmi koeffet nem hozott volna.
Heisman nádor
Bálesz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Eredményt látom csak… hogy lett ez X? Ez nem az itteni fradistáknak szól még mielőtt valaki magára veszi, de most remélem elhallgatnak akik a többi magyar klubot ekézik hogy mért nincs koefficiens pont… ezeket a meccsekét kéne megnyeri értükItt egy győzelem gyakorlatilag semmi koeffet nem hozott volna.
Heisman nádor

több mint 2 éve
Eredményt látom csak… hogy lett ez X? Ez nem az itteni fradistáknak szól még mielőtt valaki magára veszi, de most remélem elhallgatnak akik a többi magyar klubot ekézik hogy mért nincs koefficiens pont… ezeket a meccsekét kéne megnyeri értük
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Amúgy közben a Shamrock otthon kikapott az izlandi bajnoktolJaja, a másik mixem a Sharerockon ment el
csebi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hat szerintem Prigonak volt elkepzelese arrol amit csinalt. Dibusz csak pislogott. Prigo>DibuszCsercse szerint minden rendben es haladnak elore, mint az oroszok Ukrajnaban. Oh wait...Dibusz lehetett volna Prigozsin, aki szaboltálja a sikert?
Toto21
Willie Parker
több mint 2 éve
Csercse szerint minden rendben es haladnak elore, mint az oroszok Ukrajnaban. Oh wait...Dibusz lehetett volna Prigozsin, aki szaboltálja a sikert?
Toto21
több mint 2 éve
Csercse szerint minden rendben es haladnak elore, mint az oroszok Ukrajnaban. Oh wait...