Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
West Ham és a Larnaca kispadján is ültek magyarok, Nikolic be is cserélődött.
több mint 3 éve
Sallai a Juve, Szalai a Sevilla ellen. Szép
több mint 3 éve
www.origo.hu/sport/futball/20230309-leverkusen-ferencvaros-europa-liga-nyolcaddonto-elso-merkozes-osszefoglalo-eredmeny.htmlA hozzászólások alapján azért hatásos…😢NsoNephulyito Szánalmas Okádék, nso a neved
A sokkal jobban kezdő és sokkal szerencsésebb Bayer 2–0-ra megverte a nagyon tartalékos, de jól harcoló Fradit. ️⚽ 🇩🇪 🇭🇺
Klaci79
FLZOLI
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A hozzászólások alapján azért hatásos…😢NsoNephulyito Szánalmas Okádék, nso a neved
A sokkal jobban kezdő és sokkal szerencsésebb Bayer 2–0-ra megverte a nagyon tartalékos, de jól harcoló Fradit. ️⚽ 🇩🇪 🇭🇺
Klaci79
FLZOLI
több mint 3 éve
NsoNephulyito Szánalmas Okádék, nso a neved
Klaci79
több mint 3 éve
Nem volt ez vészes, kár a két balfasz gólért. De ennyi sérülttel, ilyen előzmények után sokkal rosszabbra számítottam. 0-2-ről nem sok sansz van, de 50 ezer szurkoló előtt szépen búcsúzni lehet. Ha ész nélkül megyünk nekik, akkor kitömnek, de ezt gondolom Csercseszov is tudja.Csak tudnám miért nem szeret cserélni…
Bálesz
több mint 3 éve
A tavaszi hadjárat feliratú sálakat vajon visszaveszik szerencsétlen fradi szurkerektől? Felröhögtem mikor megláttam azt a feliratot de no offense én is azt szeretném ha magyar csapat minél tovább menjen Európában de azért kis valóságérzet nem ártott volna.
több mint 3 éve
Az elejét megnyomták keményen, utána már csak Pont annyit adott ki magából a Leverkusen ami az előnyhöz kellett. Ha az egy, vagy esetleg két gól az már mindegy volt nekik. Lehozták előnnyel. Tudtak volna magasabb fokozatra kapcsolni ha kellett volna. Nem kellett.Kb Ez látszott kívülről.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Nem volt ez vészes, kár a két balfasz gólért. De ennyi sérülttel, ilyen előzmények után sokkal rosszabbra számítottam. 0-2-ről nem sok sansz van, de 50 ezer szurkoló előtt szépen búcsúzni lehet. Ha ész nélkül megyünk nekik, akkor kitömnek, de ezt gondolom Csercseszov is tudja.

több mint 3 éve
A legveszélyesebb eredmény elhangzott, mint szokásos toposz
több mint 3 éve
NsoA sokkal jobban kezdő és sokkal szerencsésebb Bayer 2–0-ra megverte a nagyon tartalékos, de jól harcoló Fradit. ️⚽ 🇩🇪 🇭🇺
több mint 3 éve
Origo? hatalmas bírói csalással nyertek a migránsok?"Vége a mérkőzésnek. A magyar bajnok Ferencváros végig méltó ellenfele volt a Bayer Leverkusennek, és a második félidőben sokkal közelebb ált a gólszerzéshez, mint a német csapat. A hajárban azonban a Leverkusen egy szerencsés góllal növelni tudta az előnyét, így kétgólos előnyből várhatja a Puskás Arénában sorra kerülő visszavágót. "
petey
több mint 3 éve
ránéztem, a közvetítésen már 5 perce röhögök 😀Origo? hatalmas bírói csalással nyertek a migránsok?A Fradi tábor megveri a németeket
petey
Willie Parker
több mint 3 éve
Közmédia Mátyás szerint a fradi sokkal jobb volt...
több mint 3 éve
Origo? hatalmas bírói csalással nyertek a migránsok?A Fradi tábor megveri a németeket
petey
több mint 3 éve
Az Union-Union meccs se rossz, 3-3 eddigBoniface lesz az új Osimhen
warr_b
több mint 3 éve
Az Union-Union meccs se rossz, 3-3 eddig

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Mmmaaeeeee bazzeg egy vicc vagy
több mint 3 éve
hogy a fontos meccsekről is legyen szó, az ex-Wolves és ex-Tottenham edző Nuno Espirito Santo jelenlegi csapata, az Al-Ittihad 1-0-ra legyőzte a C. Ronaldóval felálló Al Nassr csapatát és átvette a vezetést a szaúdi bajnokságbanA Kis Szentlélek ugye magyarul
Löfli
több mint 3 éve
Két ilyen gagyi gólt,hát ez így lehet el is dőlt, legalábbis kapura lövés nélkül nehéz lesz felzárkózni

több mint 3 éve
Roma is duplázott