Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Az elsőnél /nagyobb helyzet/ gondoltam: milyen jó szemű kis spíker ez, utána a következőknél vlhogy gyanút fogtamSzabadrúgásnál, tizinél, 16-oson belül megy a mute 😊
ozibozi
több mint 3 éve
Hang masnal is siet/kep kesik? Havertz epp hogy atvette mar mondta hogy melle..Idegesítő ám ez elég rendesen
JéBé
több mint 3 éve
Hang masnal is siet/kep kesik? Havertz epp hogy atvette mar mondta hogy melle..
több mint 3 éve
Warr örülhet, Markvart kikerült a keretbőlRadó és Fecze is... és nem a teljesítményük miatt, meg állítólag Elibá'val sem vesztek össze...
Heisman nádor
Itt megint valami disznóság van a háttérben, mint Baláéknál...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
El is viszik szezon végén, király amit produkál
több mint 3 éve
Kerkez gól a Lazio ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Warr örülhet, Markvart kikerült a keretből
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Moise Kean ma nem akart 1 percet sem pályán tölteni 🙈
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
7️⃣ pic.twitter.com/uBGleovvqY
— afcstuff (@afcstuff) March 5, 2023
több mint 3 éve
Fuuu de tele van a tokom Viniciussal…
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 653
roma - juve....de szar meccs ez
több mint 3 éve
bazz, ősszel ti nyertetek sima 2-0ra és kb ott zuhantunk be előszörElborultam. Eddig bírtam hogy 2005 óta minden éven ellenünk teszik oda magukat legjobban, továbbá 2013-óta először van bárminemű passion bennem a csapatom iránt, és nem érdemeltük ezt ma.pár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.Most mi indokolta ezt?
esanders10
Mikey
Elismerem hogy nem elegáns amit műveltem. Életem legnagyobb kiborulása kb. Nem ér ennyit egy sport sem. Valamit találni kell, mert lehet a HO miatt, de valami más mint korábban. Kell valami új, meditáció stb.
esanders10
bocs
2-1 volt
www.premierleague.com/match/74937
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Gyere, szurkolj a Szparinak, hamar hozzászoksz a vereségekhez...Elborultam. Eddig bírtam hogy 2005 óta minden éven ellenünk teszik oda magukat legjobban, továbbá 2013-óta először van bárminemű passion bennem a csapatom iránt, és nem érdemeltük ezt ma.pár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.Most mi indokolta ezt?
esanders10
Mikey
Elismerem hogy nem elegáns amit műveltem. Életem legnagyobb kiborulása kb. Nem ér ennyit egy sport sem. Valamit találni kell, mert lehet a HO miatt, de valami más mint korábban. Kell valami új, meditáció stb.
esanders10
több mint 3 éve
Elborultam. Eddig bírtam hogy 2005 óta minden éven ellenünk teszik oda magukat legjobban, továbbá 2013-óta először van bárminemű passion bennem a csapatom iránt, és nem érdemeltük ezt ma.pár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.Most mi indokolta ezt?
esanders10
Mikey
több mint 3 éve
tudni kellene veszíteni, van akinek nem megypár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.Most mi indokolta ezt?
esanders10
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
a frusztrációpár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.Most mi indokolta ezt?
esanders10
Mikey
több mint 3 éve
Hagyd, fáj neki.pár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.Most mi indokolta ezt?
esanders10
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
pár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.Most mi indokolta ezt?
esanders10
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Grat a Poolnak, ma minden bejött nekik, nekünk meg semmi. Ez egy ilyen nap. Remélem hamar sikerül talpraállni, s a szezont nem ez a meccs fogja meghatározni.
több mint 3 éve
Ebből a meccsből nem lehet sok következtetést levonni. Itt tényleg minden odapattant eléjük. Max az a konklúzió, hogy ennek a keretnek kurvasok a 4 front.
több mint 3 éve
Imádni fogom hogy mindenki temeti ezek után a projektet 😀Imádom, hogy ilyen stílussal Te pondrózol 😀
Overreactionos faszok. Kár elemezni ezt a meccset, mert ez egy nagybetűs anomália volt.
Jövőre meglesz a sikerben is érdekelt tulaj, pár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.
esanders10

több mint 3 éve
Imádni fogom hogy mindenki temeti ezek után a projektet 😀Overreactionos faszok. Kár elemezni ezt a meccset, mert ez egy nagybetűs anomália volt.
Jövőre meglesz a sikerben is érdekelt tulaj, pár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.
több mint 3 éve
Ez a 7 is 0 végződött Manchester piros oldalán
Poloska vagyok.