Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
szabály tuti nem volt ráMaholnap BL, mégis a legjobban várt hétközi meccs egy "mezei" PL csata lesz. 😊régebben amúgy nem úgy volt, hogy első osztályú bajnokit nem lehetett BL-el egy napon rendezni?
alatriste
Löfli
max a ligák nem akarták
főleg hogy alsóházi meccsek pótlása sztem rendszeresen volt
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Maholnap BL, mégis a legjobban várt hétközi meccs egy "mezei" PL csata lesz. 😊régebben amúgy nem úgy volt, hogy első osztályú bajnokit nem lehetett BL-el egy napon rendezni?
alatriste

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
De jó lesz ez a mai BL meccs. Most nézem, hogy nem csak Bentancur és Bissouma hiányzik a középpályáról, de sárga lapok miatt Hojbjerg sem lesz ott. Így az opciók a 2 belső kp pontra: Sarr, Skipp vagy esetleg Diert feltolni oda.
több mint 3 éve
A Dortmund - Chelsea meccset még sztem meg is nézem felvételről majd hnap az angol rangadó után, de hogy a Brugge - Benfica lesz sztem az elmúlt évek legkevésbé nézett nyolcaddöntős meccse a BLben arra jó esély van.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
szóval még a Real is Elcheszi a BL nézettségét?Maholnap BL, mégis a legjobban várt hétközi meccs egy "mezei" PL csata lesz. 😊Plusz Real bajnoki meccs is lesz alatta, ami megintcsak szipkáz el nézőket.
alatriste
zacknorb
több mint 3 éve
Maholnap BL, mégis a legjobban várt hétközi meccs egy "mezei" PL csata lesz. 😊Plusz Real bajnoki meccs is lesz alatta, ami megintcsak szipkáz el nézőket.
alatriste
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Maholnap BL, mégis a legjobban várt hétközi meccs egy "mezei" PL csata lesz. 😊

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Hogy a pék faszába fejezték be tizenegyen a kékek, nem is értem
több mint 3 éve
Sampnak értékes pont, az Internek így még a BLért is kaparnia kell.
több mint 3 éve
Húbaszki, csattognak a fejszék ezerrel. Ez a bírau az átlag angol bíróhoz képest több mindent befúj, de a lapokat az öltözőben hagyta, úgyhogy adja a lovat a neverton alá.faszom el is felejtettem
Oliver is ezt csinálta két és fél éve, annak az lett az eredménye, hogy a végén Ricsarliszon 3 meccs eltiltást kapott, Thiago meg négy hónap betegszabit.
slowmotion
több mint 3 éve
Ott akkor kb bárki lehetett volna edző, még olyan is,Bántja a kollégát, hogy nem említetted meg Elemért, holott a kora 2010-es évek sikeredzője volt, veretlen szezon a Lokival meg minden.?kondás?Vele anno kupadöntőbe is jutottak meg éremért is mentek mintha, szóval pont megfelelt ott, be is árazta az egész ligát,Waltnert menesztette a Paks. Lehet tippelni melyik unatkozó csodaedző lesz a következő a kispad keringőben.ez túl könnyű. Bognár Gyurka
Matthew99
peach
Ahol kondások monizok stb szaladgálnak, ott miért ne lehetne edző dzsorgyi is. ⚽️
ozibozi
Negritis, a vajda
ozibozi
Kampman
aki nem hagyja hogy mások rakják össze a kezdőt.
több mint 3 éve
Húbaszki, csattognak a fejszék ezerrel. Ez a bírau az átlag angol bíróhoz képest több mindent befúj, de a lapokat az öltözőben hagyta, úgyhogy adja a lovat a neverton alá.Oliver is ezt csinálta két és fél éve, annak az lett az eredménye, hogy a végén Ricsarliszon 3 meccs eltiltást kapott, Thiago meg négy hónap betegszabit.
több mint 3 éve
Mit csinált Prickford?Én is Gakpót hittem befejező embernek, Salah ellopta előle a lövést
Heisman nádor
több mint 3 éve
Everton első félidőben támadtatja a Kopot a Liverpoollal.Szokták csinálni, hát nem jött be
Sean Dyche masterclass underway.
Cubehor
több mint 3 éve
Mit csinált Prickford?Ha a magyar megye1-ben jött volna így ki, a meccs után a teljes falu meglincseli.
Heisman nádor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mit csinált Prickford?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Elég gyászos, hogy egy ilyen harmatgyenge Samppal nem bír el az Inter. 2essével adják az Internek a labdát a saját 11es előtt ,de ez sem elég.
több mint 3 éve
Everton első félidőben támadtatja a Kopot a Liverpoollal.Sean Dyche masterclass underway.
több mint 3 éve
Bántja a kollégát, hogy nem említetted meg Elemért, holott a kora 2010-es évek sikeredzője volt, veretlen szezon a Lokival meg minden.?kondás?Vele anno kupadöntőbe is jutottak meg éremért is mentek mintha, szóval pont megfelelt ott, be is árazta az egész ligát,Waltnert menesztette a Paks. Lehet tippelni melyik unatkozó csodaedző lesz a következő a kispad keringőben.ez túl könnyű. Bognár Gyurka
Matthew99
peach
Ahol kondások monizok stb szaladgálnak, ott miért ne lehetne edző dzsorgyi is. ⚽️
ozibozi
Negritis, a vajda
ozibozi
több mint 3 éve
?kondás?Vele anno kupadöntőbe is jutottak meg éremért is mentek mintha, szóval pont megfelelt ott, be is árazta az egész ligát,Waltnert menesztette a Paks. Lehet tippelni melyik unatkozó csodaedző lesz a következő a kispad keringőben.ez túl könnyű. Bognár Gyurka
Matthew99
peach
ozibozi
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
kondás?Vele anno kupadöntőbe is jutottak meg éremért is mentek mintha, szóval pont megfelelt ott, be is árazta az egész ligát,Waltnert menesztette a Paks. Lehet tippelni melyik unatkozó csodaedző lesz a következő a kispad keringőben.ez túl könnyű. Bognár Gyurka
Matthew99
peach
ozibozi
több mint 3 éve
Former Udinese and Sampdoria midfielder Jakub Jankto has come out as gay 👏
— Get Italian Football News (@_GIFN) February 13, 2023
A massive moment in the sport.pic.twitter.com/r8XZd3Bvyw
több mint 3 éve
Vele anno kupadöntőbe is jutottak meg éremért is mentek mintha, szóval pont megfelelt ott, be is árazta az egész ligát,Waltnert menesztette a Paks. Lehet tippelni melyik unatkozó csodaedző lesz a következő a kispad keringőben.ez túl könnyű. Bognár Gyurka
Matthew99
peach
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Waltnert menesztette a Paks. Lehet tippelni melyik unatkozó csodaedző lesz a következő a kispad keringőben.ez túl könnyű. Bognár Gyurka
Matthew99
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
a másik akadémikus copfos néger kinek a felfedezettje? kb. a Pusi ellen értelmes megmozdulása nem volt, erre odarakják tizit lőni.Minden 😊Vasas-Újpest zseniális a vége 😀mi volt?
csipkelli
NB2
Nagyon tetszett a lila csatár megoldása az üres kapus ajándék helyzetnél. Újabb igazi gyémántot szedtek össze.
csipkelli
tabzs.