Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
646 -> 14.788 😀Hogy a bánatosba lettem az előszobában 4000-ből 20000???Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..dettó ugyanez, rohadt unalmas már, minden meccsen állandóan ez.
Bezzeg az NB1 sosem fagy le 😀 😀 😀
jobbágy#JC6
zavi27
clbass
több mint 3 éve
Hogy a bánatosba lettem az előszobában 4000-ből 20000???Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..dettó ugyanez, rohadt unalmas már, minden meccsen állandóan ez.
jobbágy#JC6
zavi27
több mint 3 éve
Na, 10kor elfelejtettem és 11kor léptem be, lehet így offos lesz 😀
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Milik - Juventus, egyenlöre kölcsön, de jövöre 7M-ért megvehetik. Nem is drága
több mint 3 éve
Foglalkozol itt balkáni konfettis csapatokkal, de a német–magyarról meg a magyar–olaszról elfeledkezel? 😀milyen meccsek lesznek és mikor? 😀Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..Én is itt toporgok 😀
jobbágy#JC6
clbass
Löfli
Prioritások^^
Nálam 10:07.38 óta áll a rendszer 10 846. sorszámmal. Úgy látszik, nekem ezek idén offosak

több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 669
nem hivatalos info:"mmár sosem látott mennyiségű, 96 csapat jutott a csoportkörbe. ebből a környékünkön az osztrákoknak és a cseheknek 3, a szerbek és románoknak 2 van. az elvileg mi szintünkön lévő dánoknak, skótoknak és ciprusnak 3, svédeknek, norvégoknak és izraelieknek 2 csapata lesz a csopi körben. akikkel tartjuk a szintet, azok a görögök, bolgárok, lengyelek, tótok, és kroátok (bár ők BL-eznek). na meg persze Finnország, Lettország, Litvánia, Liechtenstein, Örményország, Azerbajdzsán és Koszovó..."
Amugy a dinamo zagreb stadionja sztem mindenidok legrosszabbja. Tavol vannak a nezok, mintha zartkapus lenne az osszes. meg a kamerak altal sem lehet latni nezoket.
a front kameraval szemben ultek mar nezok valaha?
több mint 3 éve
Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..dettó ugyanez, rohadt unalmas már, minden meccsen állandóan ez.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
mlsz.hu segítmilyen meccsek lesznek és mikor? 😀Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..Én is itt toporgok 😀
jobbágy#JC6
clbass
Löfli
több mint 3 éve
milyen meccsek lesznek és mikor? 😀Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..Én is itt toporgok 😀
jobbágy#JC6
clbass

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..ez ennél bonyolultabb, 1-1 nap kedvéért nincs értelme fenn tartani ekkora kapacitást
jobbágy#JC6
nyilván a cloud világában meglehetne oldani a scale up-t , de kétlem hogy ne vlaakinek a tamagocsijáról futna az mlsz honlapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..Én is itt toporgok 😀
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Évek óta ez van. 9:40-kor léptem be a mlsz oldalára, már be tudtam menni az előszobába, vissza is számolt. 10:02-kor kiírta, hogy most mr beléphet. Kattintok a belépés gombra, erre meghal az oldal... most már be sem tölt, internal server error. Nemigaz, hogy nem lehet 2022-ben egy olyan rendszer kialakítani, amivel nincs ez a probléma minden egyes válogatott meccs előtt..Bezzeg az NB1 sosem fagy le 😀 😀 😀
több mint 3 éve
Zvezda, PSV, Fradi, Sturm Graz csoport legyen akkor már.de a Lazio sem lenne rossz az első kalapból, vagy a Qarabag a másodikból, hogy visszavágjunk nekik.
built for this shit
több mint 3 éve
Tudja valaki, hogy Hajdú B. milyen drukker? (Tréfás válaszok elkerülése végett: melyik magyar csapatnak szurkol?)Vmi azt súgja, hogy Loki...
nagylaza, főpohárnok

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
„Idegenben tudtunk nyerni kettő-egyre, a mi kezünkben volt a továbbjutás, bár nyilván esélyesebb volt a Köln. Tudtuk jól, hogy erősek pontrúgásból, erre kapunk kettőt szöglet után. Ez fej kérdése, nem a játéké. Kijátsszák sakk-mattra, berúgják, nem szól senki egy szót sem, de két ilyen buta gólt kapni ezen a szinten nem lehet. Kétgólos hátrányban kezdtünk el játszani, addig meg be voltunk sz.rva. Tartottuk az eredményt, előbb kellett volna futballozni. Meg is érdemeljük, hogy kiestünk” – fogalmazta meg véleményét Fiola Attila.azt amugy meg lehet mondani, hogy minek halasztanak meccset ha ket szoglet gol miatt esik ki a csapat? amire lehet keszulni az epp ezaz. lehetett sejteni, hogy a Koln dominal es az altalban sok pontrugassal is jar ... rohadt idegesito ez igy.
ennyi.
Nemzetes és Méltóságos petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
akkor ezt nem jól tudtam, köszi a kiegészítéstdühös vagyok a Fradira, a pontok miatt oda-vissza verni kellett volna ezt a csapatotNe keverjük.
idióták nem gondolkodtak, hogy mivel idén nem lett BL, ezért jobban kell kaparni, mert előbb-utóbb azok a pontok kiesnek
NB2
A csapatkoeff pontoknal selejtezőben nem számít az h hány meccset nyersz, hanem csak az, hogy továbbjutsz avagy sem. (A csoportkör más)
Országkoefficiens pontnál számít az pedig a Fradinal nem játszik. Az azoknál fontos, akik pl. újonc csapatok a nemzetközi kupákban.
Fradi jelenleg 3 pontnál van ebben az évben.
tüsi91
attól függetlenül azért jó lett volna nyerni már csak a szurkolók miatt
több mint 3 éve
MU, Monaco, FTC, Sturm csoportot szeretnék, lesz helyette: Dinamo Kijev, Qarabag, FTC, Union SG
több mint 3 éve
Pontosan, M4-nél full homályban voltak a koefficiens pontokróldühös vagyok a Fradira, a pontok miatt oda-vissza verni kellett volna ezt a csapatotNe keverjük.
idióták nem gondolkodtak, hogy mivel idén nem lett BL, ezért jobban kell kaparni, mert előbb-utóbb azok a pontok kiesnek
NB2
A csapatkoeff pontoknal selejtezőben nem számít az h hány meccset nyersz, hanem csak az, hogy továbbjutsz avagy sem. (A csoportkör más)
Országkoefficiens pontnál számít az pedig a Fradinal nem játszik. Az azoknál fontos, akik pl. újonc csapatok a nemzetközi kupákban.
tüsi91
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
dühös vagyok a Fradira, a pontok miatt oda-vissza verni kellett volna ezt a csapatotNe keverjük.
NB2
több mint 3 éve
én a unitedet és a royal uniont szeretném a fradi csoportjába 😀 meg mondjuk a feyenoordot

Don't blink!
több mint 3 éve
dühös vagyok a Fradira, a pontok miatt oda-vissza verni kellett volna ezt a csapatotidióták nem gondolkodtak, hogy mivel idén nem lett BL, ezért jobban kell kaparni, mert előbb-utóbb azok a pontok kiesnek
több mint 3 éve
Tippelek egy Braga PSV Trabzon csoportot a Fradinak.Lehetne egy olyan is amiben benne van a Ludogorets és a HjK, de ekkora mázli nem lesz.
több mint 3 éve
Koszovói csapat is lesz a konfetti ligába, a Ballkani legyőzte a Shkupi csapatát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Linfield 121. percben kapott öngól után kikapott a tizipárbajban, a Slovan meg a 122. percben mentette tizipárbajra, majd nyert 7 kör után 😀Ráadásul kiállítással...
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Linfield 121. percben kapott öngól után kikapott a tizipárbajban, a Slovan meg a 122. percben mentette tizipárbajra, majd nyert 7 kör után 😀

Don't blink!