Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 554 — "Grammar maci"
Ten Hag mint megvalto.... Komolyabb szinten földbe áll, tipikus kiscsapat edző.

Na nem mintha az MU ilyen hitvány igazolasokkal többre lenne érdemes. Sancho vicc, Megájer, te jó ég mekkora kókler. CR-t sajnálom, remélem el tud onnan szabadulni és irány a Championship
FLZOLI
Én megírtam előre.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 48 510 — Whoops, looks like something went wrong.
Továbbra is nagyon adom azt a véleményt, hogy az edzővel is baj van az MUnál. Rá akarja erőltetni a saját elképzeléseit erre a keretre, ami nem alkalmas erre. Ez továbbra is egy erős keret, amiről tavasszal megmondta Rangnick hogy 10 új ember kell, de a TOP 6 alját mg ezzel a kerettel is meg kell csípni.
Tony Adams
Az teny, hogy ez a keret nem fit Ten Hag stilusahoz, de ez viszont mar ujfent az igazgatosag sara, hogy odavisznek egy faszit, akivel kapcsolatban meg tudjak, hogy egyaltalan nem klappol ide, igazolni meg nem akarnak neki.

O ha mar idejott, nyilvanvaloan azt akarja jatszatni, amihez o ert es amire a sajat karrierjet epitette, en megertem, hogy nem tud, de nem is akar engedni az altala elvartakbol. Hiaba nem fit ez a keret a stilusahoz, de ha egy edzo emiatt azt akarja jatszatni majd, amit meg pont o nem lat at igazan, akkor meg magabol csinal hulyet.

Mindenesetre igen, ez ramutat, hogy ten Hag nem top edzo, maximum nagy benne a potencial. De keves edzo van, aki eddig tulajdonkeppen szinte barhova ment, ott a sajat stilusara ossze tudta pakolni a megfelelo csapatot.

Mindenesetre az MU gyokerkedese nekem egyre inkabb bizonyitja, hogy a sokak altal leirt Mourinho mekkora zseni volt. O azert gyengebb nevsorral is masodik helyre oda tudta menedzselni ezt a csapatot. Boven eron felul teljesitett a klubbal.
Stez
Egy toxikus közeg évek óta az MU, az elejétől kezdve nem értettem, miért akart oda menni ten Hag. kb a nemzetközi top edzői mivoltából jövő héten Klopp kiradírozza, a piszkos munkát meg elvégzi a sok régi klublegenda". És a sorsolás is borzasztó kellemetlen.
Tony Adams
Hat ez jo kerdes, de nem lepne meg, hogyha fut-fat igertek volna neki az elmult honapokban, aminek aztan a harmadat sem teljesitettek volna.

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
Továbbra is nagyon adom azt a véleményt, hogy az edzővel is baj van az MUnál. Rá akarja erőltetni a saját elképzeléseit erre a keretre, ami nem alkalmas erre. Ez továbbra is egy erős keret, amiről tavasszal megmondta Rangnick hogy 10 új ember kell, de a TOP 6 alját mg ezzel a kerettel is meg kell csípni.
Tony Adams
Az teny, hogy ez a keret nem fit Ten Hag stilusahoz, de ez viszont mar ujfent az igazgatosag sara, hogy odavisznek egy faszit, akivel kapcsolatban meg tudjak, hogy egyaltalan nem klappol ide, igazolni meg nem akarnak neki.

O ha mar idejott, nyilvanvaloan azt akarja jatszatni, amihez o ert es amire a sajat karrierjet epitette, en megertem, hogy nem tud, de nem is akar engedni az altala elvartakbol. Hiaba nem fit ez a keret a stilusahoz, de ha egy edzo emiatt azt akarja jatszatni majd, amit meg pont o nem lat at igazan, akkor meg magabol csinal hulyet.

Mindenesetre igen, ez ramutat, hogy ten Hag nem top edzo, maximum nagy benne a potencial. De keves edzo van, aki eddig tulajdonkeppen szinte barhova ment, ott a sajat stilusara ossze tudta pakolni a megfelelo csapatot.

Mindenesetre az MU gyokerkedese nekem egyre inkabb bizonyitja, hogy a sokak altal leirt Mourinho mekkora zseni volt. O azert gyengebb nevsorral is masodik helyre oda tudta menedzselni ezt a csapatot. Boven eron felul teljesitett a klubbal.
Stez
Egy toxikus közeg évek óta az MU, az elejétől kezdve nem értettem, miért akart oda menni ten Hag. kb a nemzetközi top edzői mivoltából jövő héten Klopp kiradírozza, a piszkos munkát meg elvégzi a sok régi klublegenda". És a sorsolás is borzasztó kellemetlen.
több mint 3 éve
Tony Adams

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark
Vamos Rayo!
Heisman nádor

built for this shit

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 658 — Omar's Coming Yo!
Ez a Dembele-Raphinha connection nagyon igeretesnek tunik.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 170
Bitang jól néz ki ez a ZTE mez
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 790 — Cowboys fan
Beárazta az ifjú csodaedzőt a PL két pragmatikus, okos edzője Potter és Frank. És a jövő héten Klopp készül fel az MUból.
Tony Adams
tök mindegy ki itt az edző, amíg Glazerék itt vannak, nem lesz normális építkezés (talán ha Ronaldo lelép, egy fokkal jobb lesz a szitu, de nem sokkal)
Löfli
Dehogynem. Lefujjak a meccset, Glazerek felsetalnak az elnok irodajaba, megveszik a Brentfordot es maris lesz 4 pontjuk, meg egy jo kis csapatuk.
Stez
Oszt' mibű? Ezt is leveraged buyouttal? Azóta került egy kis pénz az angol fociba, a klub értéke plusz a következő pár év tévébevételének a diszkontált jelenértéke azért nem kis összeg lenne, és törlesztésre a "majd a bevételből törlesztgetjük" azért lehet nem lenne elég...
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 868 — "Montoya por favor!"
Vamos Rayo!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 868 — "Montoya por favor!"
Igaz a Valladolid az ellenfél de ez a Barea gyerek megjelent a Taligában

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve

Na nem mintha az MU ilyen hitvány igazolasokkal többre lenne érdemes. Sancho vicc, Megájer, te jó ég mekkora kókler. CR-t sajnálom, remélem el tud onnan szabadulni és irány a Championship
FLZOLI
Ez egy romhalmaz, ebből senki nem alkotna.

Itt teljes rombolás kell, pl eladni CR-t, Rashfordot, elengedni Maguire-t és Lindelöföt, kidobni Fred-et és Bailly-t.

Venni egy stabil védőt+ kkp párost - de Jong és Rice ugye a téma - egy szélsőt meg egy gólvágót.
Willie Parker
Igazabol Shaw is egy kalap fos, Martinez eddig rejtely, de baromira vakon van fejjatekban. Fernandes egy eve nem is tudja, hol a palya, McTominay a PL legbutabb jatekosa, Fred a masodik legbutabb. Sancho elpotyogtet egy stabil NB II-es szinten, csak rajta meg nehez latni, mit tudna, ha lenne akarcsak ket ertekelheto jatekos mellette a tamadosorban. Rashford kuka, az az ember egy eve meghulyult teljesen. Nincsen jobbhatved sem. Maguire siralom, de nyilvan mindig o a bunbak, mikozben egyebkent siman tudnek mondani legalabb 4-5 nagyobb wtf-csavot, akik hetrol hetre ott bohockodhatnak a palyan. Kezdve De Geaval. Felhaborito az az ember.

De CR is szanalmas, egy rohadt sprintje nem volt kb. a merkozesen, csak a hiszti, a siras es a mindenbe beleszaras. Mindket felnek az lenne a legjobb, ha kibasznak, mint macskat szarni, barmit is tett a klubert anno, a jelenlegi mentelitasa undorito.

Szoval most van az, hogy konkretan tenyleg vasarolnod kellene legalabb ot-hat darab kifejezetten minosegi kezdojatekost. Mindezt ugy, hogy eddig alibizett a klub a nyaron, kiszurtak szemetekkel az uj edzo szemet, kb. senkit sem kapott meg, akit elso korben kert. A bajnoksag elkezdodott, jelenleg ket papirforma W-meccsen nulla darab pont es akkor ha most ezek meg hajlandoak lennenek valami elmebeteg koltekezesre, akkor is kellene alsohangon 2-3 honap az uj jatekosoknak, hogy beepitsek oket.

Szoval ez a szezon netto kuka. De igy, hogy meg csak uj jatekos sem jon, arra sem mutogathat Ten Hag, hogy legalabb mikozben kuka az ideny, azert szepen ossze tudja gyurni az erkezoket es a normalis meglevo playakat, mivel erkezok nincsenek.

De ha azt mondjak a klubnal, hogy na, basszatok meg kocsogok, most elhozunk mindenkit, az meg alsohangon 200-300+ millios befektetes lenne, mert igy az atigazolasi idoszak utolso heteiben, a bajnoksagok kezdetevel mar baromira nehez elhozni jobb jatekosokat, jocskan tul kell fizetni a klubokat, hogy hajlandoak vezereket elengedni az aktualis klubjukbol, mivel baromira nehezen tudjak oket potolni.

En tovabbra sem Ten Hagra mutogatok, hanem arra a bandara, aki folotte ul es dont az igazolasokrol es a keretrol.

Viszont ha Ten Hagnak van toke, akkor De Gea, Shaw, Maguire, McTominay, Fred, Rashford es Ronaldo tobbet a kezdo kozelebe nem kerul, amig o az edzo.

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 337
jézus ez a zete mez...hányinger.
Nemzetes és Méltóságos petey
A tervező valószínűleg időzavarba került, full ideg lett és elhányta magát a tervezőasztal felett. Ami fenn maradt, az lett a skicc.

Aznap borsóleves- kelkáposzta főzelék - répatorta volt a menü a menzán

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 337

FLZOLI
Ez egy romhalmaz, ebből senki nem alkotna.

Itt teljes rombolás kell, pl eladni CR-t, Rashfordot, elengedni Maguire-t és Lindelöföt, kidobni Fred-et és Bailly-t.

Venni egy stabil védőt+ kkp párost - de Jong és Rice ugye a téma - egy szélsőt meg egy gólvágót.
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
jézus ez a zete mez...hányinger.

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 691 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 358 — The Mathematician
Ha ki se állnalk a Pool ellen, csak 3-0, én fix ezt választanám
zacknorb
Duplán utálnám őket, megfosztanának egy újabb nagyszerű élménytől.
Mikey
Aztán csak nehogy nagy legyen majd a mellény a tavalyi 9-0 után és jöjjön a meglepetés
alatriste
Amíg nyerünk, nekem mindegy hogy milyen arányban. És nagy mellény nélkül is kijelenthető, hogy az esélyes nem a MU lesz azon a meccsen.
Mikey
sok minden történhet addig, de meglepne ha nem 2.5-1 lenne a fogadó irodák szerinti várható végeredmény

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 662
Ha ki se állnalk a Pool ellen, csak 3-0, én fix ezt választanám
zacknorb
Duplán utálnám őket, megfosztanának egy újabb nagyszerű élménytől.
Mikey
Aztán csak nehogy nagy legyen majd a mellény a tavalyi 9-0 után és jöjjön a meglepetés
alatriste
Amíg nyerünk, nekem mindegy hogy milyen arányban. És nagy mellény nélkül is kijelenthető, hogy az esélyes nem a MU lesz azon a meccsen.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 543 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 358 — The Mathematician
Ez engem is érdekel, főleg úgy hogy azt igazolt az MU akit csak akart
jobbágy#JC6
ez se igaz, mer akkora a szar hogy sokan nem akarnak odamenni
valamint az edző, gm és a tulajok más dolgot akarnak a klubtól így másfajta játékosokat kapnak
és tippelj kinek a szava az utolsó

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 543 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 998 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Beárazta az ifjú csodaedzőt a PL két pragmatikus, okos edzője Potter és Frank. És a jövő héten Klopp készül fel az MUból.
Tony Adams
tök mindegy ki itt az edző, amíg Glazerék itt vannak, nem lesz normális építkezés (talán ha Ronaldo lelép, egy fokkal jobb lesz a szitu, de nem sokkal)
Löfli
Szinte abszolút nem követem a soccert, de ez nem fér a fejembe, elköltöttek egy valag pénzt az elmúlt évtizedben, a játékosoknak tudtommal egy centtel se tartoznak, egy Brentford elleni 0-4-nél mi múlik akkor még glazeréken?
r.baggio
összevissza igazolnak, az évek óta alulteljesítő játékosokat nem tudják eladni a magas fizetésük miatt, a Ronaldo szerződtetés is csak egy sima marketingfogás volt, semmi hozzáadott értéke nincs a pályán. mivel nincs következménye, a fél csapat beleszarik az egészbe, csak a fél kezdőt egyből meg nem tudják lecserélni, mert akkor meg veszteséges lenne az üzlet, azt a Glazerék meg nem hagyják. szóval hiába igazolhat bárkit az MU, nem fognak csak úgy bárkit szerződtetni, ha nem látják benne a plusz mez/jegyeladásokat.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 619 — Bla, bla, bla
Tony Adams
Löfli
Szinte abszolút nem követem a soccert, de ez nem fér a fejembe, elköltöttek egy valag pénzt az elmúlt évtizedben, a játékosoknak tudtommal egy centtel se tartoznak, egy Brentford elleni 0-4-nél mi múlik akkor még glazeréken?
r.baggio
jobbágy#JC6
A GM-ek kinevezése!!!
Olyanok vezetik ezt a patináns klubbot, akik nem oda valók ...

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 170
Tony Adams
Löfli
r.baggio
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Tony Adams
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal