Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Fradi EL esetén fix a Unitedet akarom az első kalapból
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Aztán csak nehogy nagy legyen majd a mellény a tavalyi 9-0 után és jöjjön a meglepetésHa ki se állnalk a Pool ellen, csak 3-0, én fix ezt választanámDuplán utálnám őket, megfosztanának egy újabb nagyszerű élménytől.
zacknorb
Mikey

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Ha ki se állnalk a Pool ellen, csak 3-0, én fix ezt választanámDuplán utálnám őket, megfosztanának egy újabb nagyszerű élménytől.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Burn, MU, burn 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Dehogynem. Lefujjak a meccset, Glazerek felsetalnak az elnok irodajaba, megveszik a Brentfordot es maris lesz 4 pontjuk, meg egy jo kis csapatuk.Beárazta az ifjú csodaedzőt a PL két pragmatikus, okos edzője Potter és Frank. És a jövő héten Klopp készül fel az MUból.tök mindegy ki itt az edző, amíg Glazerék itt vannak, nem lesz normális építkezés (talán ha Ronaldo lelép, egy fokkal jobb lesz a szitu, de nem sokkal)
Tony Adams
Löfli
több mint 3 éve
Beárazta az ifjú csodaedzőt a PL két pragmatikus, okos edzője Potter és Frank. És a jövő héten Klopp készül fel az MUból.tök mindegy ki itt az edző, amíg Glazerék itt vannak, nem lesz normális építkezés (talán ha Ronaldo lelép, egy fokkal jobb lesz a szitu, de nem sokkal)
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Te jó eg
több mint 3 éve
De csak sírjanak hogy nincs csatár, meg lessék Arnautovicot, hanem hazafele menet ültessék fel Toney-t a buszukra.
több mint 3 éve
Ha ki se állnalk a Pool ellen, csak 3-0, én fix ezt választanám
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Hintsük be sóval, itt a vége
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Beárazta az ifjú csodaedzőt a PL két pragmatikus, okos edzője Potter és Frank. És a jövő héten Klopp készül fel az MUból.
több mint 3 éve
Ten Hag a sajttajon lemond. 😀😀😀
több mint 3 éve
Ez már gombócból is sok, 30 perc alatt
több mint 3 éve
Kihozzák a labdát egyszer, szabadrúgás. 1 perccel később ugyanabból gól.Remek a séma ten Hag mester, de alkalmatlan a gárda. A Brighton ellen is az volt, és videóznak a Brentfordnál.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
A labdarugas egyik legerthetetlenebb dolga, hogy a faszomba lehet meg Manchesterben De Gea.
több mint 3 éve
Kecskemét közben vezeti az NB1-et
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ez az az MU már az a szint, hogy nem is tudok egy jóízűt röhögni rajta.
több mint 3 éve
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
több mint 3 éve
nehéz eldönteni, hogy a city vagy a united idegenbeli meze rondább

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Hogy kiröhögték a PremierLeak-ben Vályi Bencét, aki nagy évet jósolt Dasilvának a szezonfelvezetőben.😂
több mint 3 éve
MU is a gift that keeps on giving 😀
több mint 3 éve
Igy kell kezdenie a bajnoknak, alaz a Milan!
több mint 3 éve
Nem baj, megvan a győzelem, és tanulni is tudunk belőle. Artetanak el kell beszélgetnie pár emberrel. Viszont a 2 gól mellé adott 2 gólpasszt is Jézus, not bad.Szegény Jézus túlstresszeli ezt a mesterhármast 😀7-ből 2-vel zárt, abból mondjuk lőhetett volna négyet simán.
Heisman nádor
Willie Parker
több mint 3 éve
És elbasszuk a kétgólos vezetést...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"