Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Arnautovic és Rabiot.........Mintha Európa minden unszimpatikus p.csét akarná egy helyre terelni az MU. Szép kísérlet, drukkolok nekik!! 😀
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Egyetertek, bar en legalabb annyira a sportigazgatot (Dan Asworth) tartom kulcsfiguranak. Az a csavo fantorpikus.Ami tetszett még: a Newcastle cselgépekbõl álló KP sora, a 90-es évekre hajazó védelem bontásai. Legalább vmi érdekes. ⚽Howe nagyon jó kis keretet rakott össze egyenlőre, még egy RW hiányzik de megvannak. A Forest ellen kellett azért Schär bombája hogy megtörje a jeget, de ők lehetnek az idei West Ham eredményességben.
ulpianus
Heisman nádor

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Ami tetszett még: a Newcastle cselgépekbõl álló KP sora, a 90-es évekre hajazó védelem bontásai. Legalább vmi érdekes. ⚽Howe nagyon jó kis keretet rakott össze egyenlőre, még egy RW hiányzik de megvannak. A Forest ellen kellett azért Schär bombája hogy megtörje a jeget, de ők lehetnek az idei West Ham eredményességben.
ulpianus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Most már jobb források is lehozták, valóban megy Arnautovicért az MU. Hogy egy Palik klasszikust idézzek. "Fogjanak le" Annál is nagyobb a gond mint azt gondoltam. Ez most a napokban hangoztatott Ten Hag narratívába se illene bele, már ha valaki elhitte hogy csak azért nem jöttek eddig emberek.Glazerek hulyek, de azert tegyuk hozza, az igazolasokert nem ok felelnek. Penzt meg tomnek a klubba, az elmult 10 evben odavagtak valami 1.3 milliardot, szerintem ennyit meg a PSG sem koltott igazolasokra ebben az intervallumban.
Most van az a pillanat, amikor egyértelművé vált számomra, hogy itt addig, amíg Glazerék nem adják el a csapatot, addig nem lesz kiút ebből a posványból. Ehhez szerintem, sajnos vagy sem, egy vagy több beszakadt szezon kell, top6-on kívül, és csúfos kudarcokkal. Olyan dolgok hogy a tavaly beújjított új mezszponzor már a 2. évében jelzi hogy ő akkor kiszáll amint lejárt a szerződés, mindent elárul. Ilyenekből kell még. Elérni azt a pontot amikor ezeknek a faszoknak inkább megéri eladni a klubot, mint tovább élősködni rajta.
Ezen kívül, Szerintem ETH van olyan személyiség és edző aki mellett az emberek és a közvélemény kiállnának még ekkor is, és nem kerülne az állásába. Ördögi kör amúgy.
esanders10
Tehat nem ok fektetik rossz jatekosokba a valag zsozsot. Eddig Woodward dontotte el, ki jon, most meg ugye valami masik faszi felel ezekert.
Ezt a sleppet kellene eltakaritani a faszba, es olyan sportigazgatot hozni, aki ert hozza es valamit mar lerakott az asztalra. A kinevezesek szarok, azok mondjuk tenyleg a Glazerek hibaka, Woodwardot is ok tartottak ennyi ideig a klubnal.
Szoval a szurkolok ugy tesznek, mintha szarnanak a klubra es azert lenne rossz, de ez nem igaz. De hat a penzt szarul hasznaljak fel.
Hoznal egy karaken, tehetsegws edzot, erre annyit sem segitenek neki, hogy elhozzak, akiket ker. Pedig azert Darwinon kivul nem 80-100 millios jatekosok voltak ezek. Persze, draga lesz igy is, mert mindenki lehuzza az MU-t, nyilvan, hisz tudjak, hogy nagyon kellenek nekik a minosegi jatekosok. De en allandoan azt erzem a vezetosegen, hogy mindenbe beleszolnal es kotozkodnek az igazgatok, mert hogy ok majd jobban tudjak. Ok majd jobban tudjak, kell-e xy, jo lesz e Ten Hagnak. Ok ezt majd eldontik. Es igy meg az edzo is kotelhuzasban van az igazgatokkal, aminek az eredmenye az lesz, hogy a csaoat is teljesen kaosz. A jatekosok erzik, ha felettuk kaosz van, ez atragad rajuk.
több mint 3 éve
Ami tetszett még: a Newcastle cselgépekbõl álló KP sora, a 90-es évekre hajazó védelem bontásai. Legalább vmi érdekes. ⚽

több mint 3 éve
Most van idom megnézni az elmaradt PL meccseket.A Leedsben Christensen egy instant hibafaktor.
Teccik a támadásépítések sebessége viszont, pár húzás, szigorúan csak elõrepasszok. Fincsi.

több mint 3 éve
“Bosszantóak voltak ezek a gólok, mert készültünk rᔓKülön készültünk a rögzített helyzetek elleni védekezésre, így külön bosszantó a bekapott két gól.”
“Éppen olyan gólokat kaptunk, amilyenekre elvileg felkészültünk.”
Ezeket állítólag képzett, NB2-és edzők nyilatkozták. Hogy a francba lehet készülni bármire is?
Pl Kovács a 20.percben felrúgja Balázst a bal oldalon, 28 méterre a kaputól. Beívelés, Szabó alászalad, Kecskés befejeli.
Pontrúgás után kapott gól, pedig készültünk… lószart. Ha nem rúgja fel, nincs gól 😃
Siralmas..
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Minden kupacsapatnak ott a lehetoseg.Minden kupacsapat játszik, csak a Fradi nemA Qarabag is játszott (cserecsapattal), a kinizsi ugyanezt megtehetné, de van egy tucat légiósuk, akiket láthatóan csak a pénzvisszaosztásra tartanak, nem játékra
NB2
r.baggio
Gondolom a Fehervar a Koln elleni meccs elott fogja kihasznalni.
több mint 3 éve
Tuti nem a c csapat játszana ellenük ha úgysem számít...Szerintem nem lenne ördögtől való egy 14 csapatos liga, +1 jut fel az NB2-ből, az utolsó csapat pedig egy U-21-es csapat csak magyarokból, és minden egyes csapatnak a szezon előtt kell küldenie 2-2 játékost, úgy, hogy az anyacsapat ellen nem léphetnek pályára. A 13 csapatnak ugyanúgy pontokat jelent ez a mérkőzés, de az U21-es gárda nem eshet ki.Tolmácsot kérek
Heisman nádor
jobbágy#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Most már jobb források is lehozták, valóban megy Arnautovicért az MU. Hogy egy Palik klasszikust idézzek. "Fogjanak le" Annál is nagyobb a gond mint azt gondoltam. Ez most a napokban hangoztatott Ten Hag narratívába se illene bele, már ha valaki elhitte hogy csak azért nem jöttek eddig emberek.Most van az a pillanat, amikor egyértelművé vált számomra, hogy itt addig, amíg Glazerék nem adják el a csapatot, addig nem lesz kiút ebből a posványból. Ehhez szerintem, sajnos vagy sem, egy vagy több beszakadt szezon kell, top6-on kívül, és csúfos kudarcokkal. Olyan dolgok hogy a tavaly beújjított új mezszponzor már a 2. évében jelzi hogy ő akkor kiszáll amint lejárt a szerződés, mindent elárul. Ilyenekből kell még. Elérni azt a pontot amikor ezeknek a faszoknak inkább megéri eladni a klubot, mint tovább élősködni rajta.
Ezen kívül, Szerintem ETH van olyan személyiség és edző aki mellett az emberek és a közvélemény kiállnának még ekkor is, és nem kerülne az állásába. Ördögi kör amúgy.
Szerkesztette: esanders10
több mint 3 éve
Minden kupacsapat játszik, csak a Fradi nemA Qarabag is játszott (cserecsapattal), a kinizsi ugyanezt megtehetné, de van egy tucat légiósuk, akiket láthatóan csak a pénzvisszaosztásra tartanak, nem játékra
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Vihetnék Pepét is. 😀Nyunyo medzsik! 😀😀😀Dújabb kölcsönjátékosunknak éleszti fel a karrierjét az OM?
NUNO TAVARES TAKE A BOW SON pic.twitter.com/wMfCMRo33C
— 🛸 (@killgaspar) August 7, 2022
Tony Adams
Heisman nádor
több mint 3 éve
Nyunyo medzsik! 😀😀😀Dújabb kölcsönjátékosunknak éleszti fel a karrierjét az OM?
NUNO TAVARES TAKE A BOW SON pic.twitter.com/wMfCMRo33C
Tony Adams
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
A kolléga létszámemelést szeretne a mennyei 1-ben, olyan módon, hogy a 13. csapat egy +1 feljutó lenne a mennyei 2-ből, a 14. pedig egy újonnan létrehozott csapat, amit az egyszerűség kedvéért nevezzünk el Zselés Tetkók FC-nek. Itt csak más csapatoktól átkényszerdraftolt U21-es multimilliomosok játszhatnának.Szerintem nem lenne ördögtől való egy 14 csapatos liga, +1 jut fel az NB2-ből, az utolsó csapat pedig egy U-21-es csapat csak magyarokból, és minden egyes csapatnak a szezon előtt kell küldenie 2-2 játékost, úgy, hogy az anyacsapat ellen nem léphetnek pályára. A 13 csapatnak ugyanúgy pontokat jelent ez a mérkőzés, de az U21-es gárda nem eshet ki.Tolmácsot kérek
Heisman nádor
jobbágy#JC6
Ehhez hasonlót csak a szlovák hokibajnokságban láttam, ahol szintén elindították az U20-as válogatottat az első osztályban.
több mint 3 éve
Minden kupacsapat játszik, csak a Fradi nem
több mint 3 éve
Nyunyo medzsik! 😀😀😀DNUNO TAVARES TAKE A BOW SON pic.twitter.com/wMfCMRo33C
több mint 3 éve
Szép volt ez a nóta. ("Budapesti Honvéd, a faszomat szopd szét...")
több mint 3 éve
Háát, azért szerintem fiatalokkal kiesés lenne azért. Pont ezért kellenek ezek a minőségibb 5-6 emberek minden évben, hogy ez ne történjen meg. Igaz ez ennyire elég mindig csak, ha elmennek utána. Már az is csoda hogy Banai, Csongvai és most már Katona is játszik viszonylag rendszeresen kezdőben.Tudom, de most épp Újpest meccs volt, azért titeket hoztalak fel példaként.Ez egyrészt majdnem minden magyar csapatra jellemzőHa játszik, akkor véd ő...NsoEz semmi.
A Kisvárda meggyőző játékkal nyert a Kisvárda ellen 4–2-re
YoungZeeZee
Tegnap Megyeri interjú:
“A Magyarországra 12 év után visszatérő védő..”
😃
jobbágy#JC6
Más: nézem a Felcsút-Újpestet. A Fradi mindig azzal van baszogatva, hogy alig játszik magyar. A lilák kezdőjében három magyar mellett nyolc légiós volt, a legtöbb olyan, hogy egy bólya is hasznosabb lenne. Na az ilyen légiósok szerepeltetését tényleg nem értem...
Bálesz
zavi27
Amúgy francért nem játszatja a fiatalokat inkább? Kiesni úgysem fogtok, a nemzetközi szereplés kb reménytelen, de lenne pozitív hozadéka bőven. Persze fotelből könnyen vagyok okos, tudom.
Bálesz
több mint 3 éve
Ha Kispest szurkoló lennék felgyújtanám a stadiont. Hova süllyedt ez a klub… konkrétan nincs 3 támadó passz, veszekednek egymással, nem értik meg egymást, ha leadnék 10 kilót, siman megjátszanám azt, amit a csoki elől.Kodro azért képes szép dolgokra. (Tudom, ő nem kispesti.)
Ik, gabo, hogy birjatok?
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Szerintem nem lenne ördögtől való egy 14 csapatos liga, +1 jut fel az NB2-ből, az utolsó csapat pedig egy U-21-es csapat csak magyarokból, és minden egyes csapatnak a szezon előtt kell küldenie 2-2 játékost, úgy, hogy az anyacsapat ellen nem léphetnek pályára. A 13 csapatnak ugyanúgy pontokat jelent ez a mérkőzés, de az U21-es gárda nem eshet ki.Tolmácsot kérek
Heisman nádor
több mint 3 éve
Ha Kispest szurkoló lennék felgyújtanám a stadiont. Hova süllyedt ez a klub… konkrétan nincs 3 támadó passz, veszekednek egymással, nem értik meg egymást, ha leadnék 10 kilót, siman megjátszanám azt, amit a csoki elől.Ik, gabo, hogy birjatok?
több mint 3 éve
Szerintem nem lenne ördögtől való egy 14 csapatos liga, +1 jut fel az NB2-ből, az utolsó csapat pedig egy U-21-es csapat csak magyarokból, és minden egyes csapatnak a szezon előtt kell küldenie 2-2 játékost, úgy, hogy az anyacsapat ellen nem léphetnek pályára. A 13 csapatnak ugyanúgy pontokat jelent ez a mérkőzés, de az U21-es gárda nem eshet ki.
több mint 3 éve
Tudom, de most épp Újpest meccs volt, azért titeket hoztalak fel példaként.Ez egyrészt majdnem minden magyar csapatra jellemzőHa játszik, akkor véd ő...NsoEz semmi.
YoungZeeZee
Tegnap Megyeri interjú:
😃
jobbágy#JC6
Más: nézem a Felcsút-Újpestet. A Fradi mindig azzal van baszogatva, hogy alig játszik magyar. A lilák kezdőjében három magyar mellett nyolc légiós volt, a legtöbb olyan, hogy egy bólya is hasznosabb lenne. Na az ilyen légiósok szerepeltetését tényleg nem értem...
Bálesz
zavi27
Amúgy francért nem játszatja a fiatalokat inkább? Kiesni úgysem fogtok, a nemzetközi szereplés kb reménytelen, de lenne pozitív hozadéka bőven. Persze fotelből könnyen vagyok okos, tudom.

több mint 3 éve
Pont jött szembe egy ilyen:Ha játszik, akkor véd ő...NsoEz semmi.
YoungZeeZee
Tegnap Megyeri interjú:
😃
jobbágy#JC6
Bálesz
4 újpesti légiós, az elmúlt 8 évből, akik távozásuk után komoly karriert tudtak befutni. A többi magyar csapatnál ez nem sikerült idáig.
4 játékos 8 év alatt sem valami veretes amúgy
Enis Bardhi -Levante
Jelenlegi piaci értéke 8m EUR (legmagasabb 20m EUR)
Marko Dmitrović -Sevilla (korábban Eibar)
Jelenlegi piaci értéke 5m EUR (legmagasabb 12m EUR)
Mbaye Diagne -Karagürmük (korábban Galatasaray, Club Brugge)
Jelenlegi piaci értéke 1,7m EUR (legmagasabb 9m EUR)
Falaye Sacko - Monpellier kölcsönben (korábban Guimaraes, Saint-Étienne)
Jelenlegi piaci értéke 4m EUR (legmagasabb 4m EUR)
(forrás: transfermarkt)
Szerkesztette: ozibozi