Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 48 508 — Whoops, looks like something went wrong.
McTominay az abszolut vicc. Amig az MU-nal nem tudjak elfelejteni ezt a Fred, McT kp-parost, nem ertem, mit akarnak.

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
 www.youtube.com/watch?v=LBDj8bu4w0I
több mint 3 éve
Ez igaz az Eb-dontore is, de igazabol minden szezonban lehet talalni BL-meccseket, ahol egy sztart nem ugy biralnak, mint biralnanak egy nem neves jatekost, meg ahol megussza a pirosat XY, mert a biro nem akar beleszolni a meccsbe. Amig ember fogja vezetni a meccset/ul a VAR-szobaban, ez mindig is egy jelenlevo problema lesz a szubjektivitas miatt.
Stez
de a szurkolók is nyafognak sokszor hogy az adott ítélet necces és adott meccs adott pillanatában nem kéne ilyet befújni
Negritis, a vajda
Oke, de a szurkolo elfogult, mindig azt mondja, ami az o csapatanak a jobb. Eppen ezert lenne a fuggetlenul tenykedo jatekvezeto dolga, hogy a, ne tegyen kulonbseget jatekos es jatekos kozott, b, ne vegye a figyelembe a korulmenyeket, tok mindegy, hogy dontoben vagy csak egy selejtezon koveti-e el XY az adott faultot. Ha az kirivo es sulyosan sportszerutlen, jarjon erte a piros. Mert a szabalykonyv szerint ezeket pirossal kellene dijazni. Es nem csak Chiellininel maradt ez el, folyamatosan elmarad jo par sztarnal, akik a tekintelyuknek koszonhetik, hogy nem kuldik le oket ugyanazert, amiert masokat meg gondolkodas nelkul.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 356 — The Mathematician
Ez igaz az Eb-dontore is, de igazabol minden szezonban lehet talalni BL-meccseket, ahol egy sztart nem ugy biralnak, mint biralnanak egy nem neves jatekost, meg ahol megussza a pirosat XY, mert a biro nem akar beleszolni a meccsbe. Amig ember fogja vezetni a meccset/ul a VAR-szobaban, ez mindig is egy jelenlevo problema lesz a szubjektivitas miatt.
Stez
de a szurkolók is nyafognak sokszor hogy az adott ítélet necces és adott meccs adott pillanatában nem kéne ilyet befújni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 416 — Steelers fan
Ez a csavo viszont meg mindig egy sunyi patkany.
Stez
Ezért sunyi patkány? El kellene már engedni, hogy elkapta a kis angolkád nyakát és felakasztotta a fogasra..
Szokol
Vilag eleteben egy sunyi patkany volt. Az maradt az Eb-n is a sima piros lapot ero „felakasztotta a fogasra” huzasaval is, most pedig csak folytatta a szep sorozatat. A kis angolkamat pedig pont leszarom, a szabalyokat ellenben nem szarom le.
Stez
Én nem is piros lapot adtam volna, hanem kizártam volna az olaszokat azonnal! 😁

Egy ikon a pali, ezt a stílust hagyd meg inkább a munkahelyedre, ott van erre igény a fórumszekcióban.
Szokol
Jaja. pont annyira ikon, mint a sisakkal masokat utlegelo Garrett. Pont annyira jatszik tisztan a kis kedvenced.

A stilust pedig ott hagyom, ahol epp kedvem van hozza. Ha nem tetszik, mehetsz panaszkodni a sohivatalba, biztos meghallgatnak es veled sirnak majd. Netan ajanlom a tiltas opciot, ha nem tetszik, amit olvasol. Majd megprobalok nagyon szomoru arcot vagni, amikor rajovok, hogy tobbet nem tarsaloghatok veled. 😥
Stez
Ikon!
több mint 3 éve
Stez
Ezért sunyi patkány? El kellene már engedni, hogy elkapta a kis angolkád nyakát és felakasztotta a fogasra..
Szokol
Vilag eleteben egy sunyi patkany volt. Az maradt az Eb-n is a sima piros lapot ero „felakasztotta a fogasra” huzasaval is, most pedig csak folytatta a szep sorozatat. A kis angolkamat pedig pont leszarom, a szabalyokat ellenben nem szarom le.
Stez
Nézd, a sárgát megkapta, ennyit írnak elő a szabályok.
Nagyon sokan egy sárgáért simán bevállalják a látványosan sportszerűtlen faultot, pl amikor egy kontrát kell megakadályozni szöglet után még a félpálya előtt. Ez van.

Én inkább azt mondanám, hogy kihasználja a szabályok adta mozgásteret.
slowmotion
A szabalyok szerint aki latvanyos es sulyos sportszerultenseget kovet el, az piros lappal buntetendo. Nyilvan a biro dontheti el, hogy szamara mi a sulyos sportszerutlenseg.

Mint ahogy ha ugyanazt mas csinalta volna, es nem egy ennyire tisztelt Chiellini, akkor siman kiszortak volna. Az teny, hogy ezeket a birok rontjak el, mivel folyton elkezdenek merlegelni, milyen tetmeccsrol van szo, majd inkabb ugy vannak vele, ok ugyan nem akarjak eldonteni ezeket egy piros lappal, ha nem muszaj.

több mint 3 éve
Stez
Szokol
Stez

Egy ikon a pali, ezt a stílust hagyd meg inkább a munkahelyedre, ott van erre igény a fórumszekcióban.
Szokol
Jaja. pont annyira ikon, mint a sisakkal masokat utlegelo Garrett. Pont annyira jatszik tisztan a kis kedvenced.

A stilust pedig ott hagyom, ahol epp kedvem van hozza. Ha nem tetszik, mehetsz panaszkodni a sohivatalba, biztos meghallgatnak es veled sirnak majd. Netan ajanlom a tiltas opciot, ha nem tetszik, amit olvasol. Majd megprobalok nagyon szomoru arcot vagni, amikor rajovok, hogy tobbet nem tarsaloghatok veled. 😥

több mint 3 éve
Stez
Szokol
Stez

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 789 — Cowboys fan
Stez
Szokol
Stez
Nézd, a sárgát megkapta, ennyit írnak elő a szabályok.
Nagyon sokan egy sárgáért simán bevállalják a látványosan sportszerűtlen faultot, pl amikor egy kontrát kell megakadályozni szöglet után még a félpálya előtt. Ez van.

Én inkább azt mondanám, hogy kihasználja a szabályok adta mozgásteret.
több mint 3 éve
Stez
Szokol

több mint 3 éve
Stez
több mint 3 éve

több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 963
Fabián Ruiz -> PSG
Beki
Ne terjessz mar fake newsokat allandoan. 😀
Romano is ugy irja, hogy hetek ota dolgozik Campos a szerzodtetesen, es a PSG tervei szerint az uzletre hamarosan pont kerul.

De szo szincs rola, hogy lenne barmifele megegyezes. 😀
Stez
Az komoly retool lesz akkor psg kp-n egy nyár alatt. Vitinha, Renato Sanches, meg Ruiz in, Wijnaldum, Gueye out.
több mint 3 éve
Fabián Ruiz -> PSG
Beki
Ne terjessz mar fake newsokat allandoan. 😀
Romano is ugy irja, hogy hetek ota dolgozik Campos a szerzodtetesen, es a PSG tervei szerint az uzletre hamarosan pont kerul.

De szo szincs rola, hogy lenne barmifele megegyezes. 😀

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Fabián Ruiz -> PSG
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 868 — "Montoya por favor!"
Kiègett 😛
dande2
Fun hogy bohóckodnak így együtt a francia nb1 szintű csapatok ellen, de szerintem méltatlan hogy ilyen ellenfelek jönnek szembe a ligában egy ekkora játékosnak. Szépen lassan a portugál liga magasabbra kerül ha a PSGt nem nézzük mert a végtelen pénzzel kiemelkednek.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 044 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kiègett 😛
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 684 — beers & Packers
Amugy tegnap is en meloztam a meccsen, azon is oriasi balhe volt a legvegen.
Stez
Erre próbáltam utalni.
több mint 3 éve
Van pszichoanalatikus a társaságban? Miért nézek DVSC-KTE meccset?
nagylaza, főpohárnok
Bro, en nekem kotelezo neznem. Te abbahagyhatod.
Szoval na. 😀
Stez
Közel legszarabb munkád van akkor az országban. 😀
Fire Binotto!
Imadom a munkam, de mondjuk az teny, hogy a mennyeit siman elcserelnem, ha lehetne.
Stez
Utolsó 20 percben van minden aminek egy jó falusi meccsen kell lennie. Baromi szórakoztató.
tüsi91
Amugy tegnap is en meloztam a meccsen, azon is oriasi balhe volt a legvegen. 😀
Imadtam. Mondjuk nem ertem, hogy a DVSC hogy uszta meg piros nelkul, ebben a balheban konkretan csak ket jatekosukat kellett volna azonnal kiszorni.

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 684 — beers & Packers
A végére visszamentem, semmi különös, csak próbálták másolni a Vasas-Paksot.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 605 — nabege2@yahoo.com
ritka gusztustalan ez a Loki
Ferenczi felrúgja az induló kecsóit, elrúgja a labdát, majd szolidan bele is rúg (jó nem volt nagy) simán 3, de 2 sárga tuti
aztán a csoki gyereket is ki lehetett volna szórni, simán
több mint 3 éve
Azért a hurkások még mindig a legundorítóbb brigád az nb1-ben ezzel a sok beltenyésztett disznópásztorral, élükön a nagyorrúval!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 044 — Így remélem megfelelek nektek.....
Dejan Kulusevski a Premier League legjobb játékosa.
Sixo
Még abban a tróger csapatban is vannak nála vagy 3an jobbak. De persze, nagy király a srác.
Tony Adams
Írja ezt egy arzènnyálos 🤪😏😉
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 169
Ferenczi Jocó bejön, 5 perc múlva felrúgja a gyereket, majd a földön fekvő emberbe belerúg, amire az felpattan, megy felé, more Jocó torkon ragadja.
Sárga lap.
VAR: nem piros.
Eszem megáll. Minek ez a szar?