Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
McTominay az abszolut vicc. Amig az MU-nal nem tudjak elfelejteni ezt a Fred, McT kp-parost, nem ertem, mit akarnak.
több mint 3 éve
Oke, de a szurkolo elfogult, mindig azt mondja, ami az o csapatanak a jobb. Eppen ezert lenne a fuggetlenul tenykedo jatekvezeto dolga, hogy a, ne tegyen kulonbseget jatekos es jatekos kozott, b, ne vegye a figyelembe a korulmenyeket, tok mindegy, hogy dontoben vagy csak egy selejtezon koveti-e el XY az adott faultot. Ha az kirivo es sulyosan sportszerutlen, jarjon erte a piros. Mert a szabalykonyv szerint ezeket pirossal kellene dijazni. Es nem csak Chiellininel maradt ez el, folyamatosan elmarad jo par sztarnal, akik a tekintelyuknek koszonhetik, hogy nem kuldik le oket ugyanazert, amiert masokat meg gondolkodas nelkul.Ez igaz az Eb-dontore is, de igazabol minden szezonban lehet talalni BL-meccseket, ahol egy sztart nem ugy biralnak, mint biralnanak egy nem neves jatekost, meg ahol megussza a pirosat XY, mert a biro nem akar beleszolni a meccsbe. Amig ember fogja vezetni a meccset/ul a VAR-szobaban, ez mindig is egy jelenlevo problema lesz a szubjektivitas miatt.de a szurkolók is nyafognak sokszor hogy az adott ítélet necces és adott meccs adott pillanatában nem kéne ilyet befújni
Stez
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Ez igaz az Eb-dontore is, de igazabol minden szezonban lehet talalni BL-meccseket, ahol egy sztart nem ugy biralnak, mint biralnanak egy nem neves jatekost, meg ahol megussza a pirosat XY, mert a biro nem akar beleszolni a meccsbe. Amig ember fogja vezetni a meccset/ul a VAR-szobaban, ez mindig is egy jelenlevo problema lesz a szubjektivitas miatt.de a szurkolók is nyafognak sokszor hogy az adott ítélet necces és adott meccs adott pillanatában nem kéne ilyet befújni
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ikon!Jaja. pont annyira ikon, mint a sisakkal masokat utlegelo Garrett. Pont annyira jatszik tisztan a kis kedvenced.Én nem is piros lapot adtam volna, hanem kizártam volna az olaszokat azonnal! 😁Vilag eleteben egy sunyi patkany volt. Az maradt az Eb-n is a sima piros lapot ero „felakasztotta a fogasra” huzasaval is, most pedig csak folytatta a szep sorozatat. A kis angolkamat pedig pont leszarom, a szabalyokat ellenben nem szarom le.Ez a csavo viszont meg mindig egy sunyi patkany.Ezért sunyi patkány? El kellene már engedni, hogy elkapta a kis angolkád nyakát és felakasztotta a fogasra..
Stez
Szokol
Stez
Egy ikon a pali, ezt a stílust hagyd meg inkább a munkahelyedre, ott van erre igény a fórumszekcióban.
Szokol
A stilust pedig ott hagyom, ahol epp kedvem van hozza. Ha nem tetszik, mehetsz panaszkodni a sohivatalba, biztos meghallgatnak es veled sirnak majd. Netan ajanlom a tiltas opciot, ha nem tetszik, amit olvasol. Majd megprobalok nagyon szomoru arcot vagni, amikor rajovok, hogy tobbet nem tarsaloghatok veled. 😥
Stez
több mint 3 éve
A szabalyok szerint aki latvanyos es sulyos sportszerultenseget kovet el, az piros lappal buntetendo. Nyilvan a biro dontheti el, hogy szamara mi a sulyos sportszerutlenseg.Nézd, a sárgát megkapta, ennyit írnak elő a szabályok.Vilag eleteben egy sunyi patkany volt. Az maradt az Eb-n is a sima piros lapot ero „felakasztotta a fogasra” huzasaval is, most pedig csak folytatta a szep sorozatat. A kis angolkamat pedig pont leszarom, a szabalyokat ellenben nem szarom le.Ez a csavo viszont meg mindig egy sunyi patkany.Ezért sunyi patkány? El kellene már engedni, hogy elkapta a kis angolkád nyakát és felakasztotta a fogasra..
Stez
Szokol
Stez
Nagyon sokan egy sárgáért simán bevállalják a látványosan sportszerűtlen faultot, pl amikor egy kontrát kell megakadályozni szöglet után még a félpálya előtt. Ez van.
Én inkább azt mondanám, hogy kihasználja a szabályok adta mozgásteret.
slowmotion
Mint ahogy ha ugyanazt mas csinalta volna, es nem egy ennyire tisztelt Chiellini, akkor siman kiszortak volna. Az teny, hogy ezeket a birok rontjak el, mivel folyton elkezdenek merlegelni, milyen tetmeccsrol van szo, majd inkabb ugy vannak vele, ok ugyan nem akarjak eldonteni ezeket egy piros lappal, ha nem muszaj.
Ez igaz az Eb-dontore is, de igazabol minden szezonban lehet talalni BL-meccseket, ahol egy sztart nem ugy biralnak, mint biralnanak egy nem neves jatekost, meg ahol megussza a pirosat XY, mert a biro nem akar beleszolni a meccsbe. Amig ember fogja vezetni a meccset/ul a VAR-szobaban, ez mindig is egy jelenlevo problema lesz a szubjektivitas miatt.
több mint 3 éve
Jaja. pont annyira ikon, mint a sisakkal masokat utlegelo Garrett. Pont annyira jatszik tisztan a kis kedvenced.Én nem is piros lapot adtam volna, hanem kizártam volna az olaszokat azonnal! 😁Vilag eleteben egy sunyi patkany volt. Az maradt az Eb-n is a sima piros lapot ero „felakasztotta a fogasra” huzasaval is, most pedig csak folytatta a szep sorozatat. A kis angolkamat pedig pont leszarom, a szabalyokat ellenben nem szarom le.Ez a csavo viszont meg mindig egy sunyi patkany.Ezért sunyi patkány? El kellene már engedni, hogy elkapta a kis angolkád nyakát és felakasztotta a fogasra..
Stez
Szokol
Stez
Egy ikon a pali, ezt a stílust hagyd meg inkább a munkahelyedre, ott van erre igény a fórumszekcióban.
Szokol
A stilust pedig ott hagyom, ahol epp kedvem van hozza. Ha nem tetszik, mehetsz panaszkodni a sohivatalba, biztos meghallgatnak es veled sirnak majd. Netan ajanlom a tiltas opciot, ha nem tetszik, amit olvasol. Majd megprobalok nagyon szomoru arcot vagni, amikor rajovok, hogy tobbet nem tarsaloghatok veled. 😥
több mint 3 éve
Én nem is piros lapot adtam volna, hanem kizártam volna az olaszokat azonnal! 😁Vilag eleteben egy sunyi patkany volt. Az maradt az Eb-n is a sima piros lapot ero „felakasztotta a fogasra” huzasaval is, most pedig csak folytatta a szep sorozatat. A kis angolkamat pedig pont leszarom, a szabalyokat ellenben nem szarom le.Ez a csavo viszont meg mindig egy sunyi patkany.Ezért sunyi patkány? El kellene már engedni, hogy elkapta a kis angolkád nyakát és felakasztotta a fogasra..
Stez
Szokol
Stez
több mint 3 éve
Nézd, a sárgát megkapta, ennyit írnak elő a szabályok.Vilag eleteben egy sunyi patkany volt. Az maradt az Eb-n is a sima piros lapot ero „felakasztotta a fogasra” huzasaval is, most pedig csak folytatta a szep sorozatat. A kis angolkamat pedig pont leszarom, a szabalyokat ellenben nem szarom le.Ez a csavo viszont meg mindig egy sunyi patkany.Ezért sunyi patkány? El kellene már engedni, hogy elkapta a kis angolkád nyakát és felakasztotta a fogasra..
Stez
Szokol
Stez
Nagyon sokan egy sárgáért simán bevállalják a látványosan sportszerűtlen faultot, pl amikor egy kontrát kell megakadályozni szöglet után még a félpálya előtt. Ez van.
Én inkább azt mondanám, hogy kihasználja a szabályok adta mozgásteret.
több mint 3 éve
Vilag eleteben egy sunyi patkany volt. Az maradt az Eb-n is a sima piros lapot ero „felakasztotta a fogasra” huzasaval is, most pedig csak folytatta a szep sorozatat. A kis angolkamat pedig pont leszarom, a szabalyokat ellenben nem szarom le.Ez a csavo viszont meg mindig egy sunyi patkany.Ezért sunyi patkány? El kellene már engedni, hogy elkapta a kis angolkád nyakát és felakasztotta a fogasra..
Stez
Szokol
több mint 3 éve
Ez a csavo viszont meg mindig egy sunyi patkany.Ezért sunyi patkány? El kellene már engedni, hogy elkapta a kis angolkád nyakát és felakasztotta a fogasra..
Stez
több mint 3 éve
Ez a csavo viszont meg mindig egy sunyi patkany.Giorgio Chiellini with an epic handball. He was subbed out minutes later
— Brian Sciaretta (@BrianSciaretta) August 7, 2022
pic.twitter.com/UzGdjKzw4h
több mint 3 éve
Az komoly retool lesz akkor psg kp-n egy nyár alatt. Vitinha, Renato Sanches, meg Ruiz in, Wijnaldum, Gueye out.Fabián Ruiz -> PSGNe terjessz mar fake newsokat allandoan. 😀
Beki
Romano is ugy irja, hogy hetek ota dolgozik Campos a szerzodtetesen, es a PSG tervei szerint az uzletre hamarosan pont kerul.
De szo szincs rola, hogy lenne barmifele megegyezes. 😀
Stez
több mint 3 éve
Fabián Ruiz -> PSGNe terjessz mar fake newsokat allandoan. 😀
Beki
Romano is ugy irja, hogy hetek ota dolgozik Campos a szerzodtetesen, es a PSG tervei szerint az uzletre hamarosan pont kerul.
De szo szincs rola, hogy lenne barmifele megegyezes. 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Fabián Ruiz -> PSG
több mint 3 éve
Kiègett 😛Fun hogy bohóckodnak így együtt a francia nb1 szintű csapatok ellen, de szerintem méltatlan hogy ilyen ellenfelek jönnek szembe a ligában egy ekkora játékosnak. Szépen lassan a portugál liga magasabbra kerül ha a PSGt nem nézzük mert a végtelen pénzzel kiemelkednek.
dande2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kiègett 😛
több mint 3 éve
The whole stadium applauding and chanting “MESSI, MESSI, MESSI” after his unbelievable performance. RESPECT ❤️🐐🔥👏 pic.twitter.com/hwMG1fO9eH
— mx (@MessiMX30iiii) August 6, 2022
több mint 3 éve
Amugy tegnap is en meloztam a meccsen, azon is oriasi balhe volt a legvegen.Erre próbáltam utalni.
Stez
több mint 3 éve
Amugy tegnap is en meloztam a meccsen, azon is oriasi balhe volt a legvegen. 😀Utolsó 20 percben van minden aminek egy jó falusi meccsen kell lennie. Baromi szórakoztató.Imadom a munkam, de mondjuk az teny, hogy a mennyeit siman elcserelnem, ha lehetne.Közel legszarabb munkád van akkor az országban. 😀Van pszichoanalatikus a társaságban? Miért nézek DVSC-KTE meccset?Bro, en nekem kotelezo neznem. Te abbahagyhatod.
nagylaza, főpohárnok
Szoval na. 😀
Stez
Fire Binotto!
Stez
tüsi91
Imadtam. Mondjuk nem ertem, hogy a DVSC hogy uszta meg piros nelkul, ebben a balheban konkretan csak ket jatekosukat kellett volna azonnal kiszorni.
több mint 3 éve
A végére visszamentem, semmi különös, csak próbálták másolni a Vasas-Paksot.
több mint 3 éve
ritka gusztustalan ez a LokiFerenczi felrúgja az induló kecsóit, elrúgja a labdát, majd szolidan bele is rúg (jó nem volt nagy) simán 3, de 2 sárga tuti
aztán a csoki gyereket is ki lehetett volna szórni, simán
több mint 3 éve
Azért a hurkások még mindig a legundorítóbb brigád az nb1-ben ezzel a sok beltenyésztett disznópásztorral, élükön a nagyorrúval!
több mint 3 éve
Írja ezt egy arzènnyálos 🤪😏😉Dejan Kulusevski a Premier League legjobb játékosa.Még abban a tróger csapatban is vannak nála vagy 3an jobbak. De persze, nagy király a srác.
Sixo
Tony Adams
több mint 3 éve
Ferenczi Jocó bejön, 5 perc múlva felrúgja a gyereket, majd a földön fekvő emberbe belerúg, amire az felpattan, megy felé, more Jocó torkon ragadja.Sárga lap.
VAR: nem piros.
Eszem megáll. Minek ez a szar?