Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 613 — Vikings fan
Érdekes ez a Lewa sztori kiváncsi vagyok mi lesz a vége
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 983 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Anguilla 2018 után ismét pontot szerzett tétmeccsen! 😊 előző 3 és fél évben ilyen eredményeik voltak többek között: 0-15 Trinidad ellen, 0-13 Panama ellen, 0-10 Guatemala ellen 😊
Löfli
Az már három napja megvolt az odavágón 😉
warr_b
baszki, tényleg, micsoda veretlen szériában vannak akkor 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 861 — "Montoya por favor!"
Egesz jo ez a cseh csapat
Spanyoloknal mokas hogy fenn vedekeznek a felpalyan, de a ket belso vedo 100m-re van egymastol 😁
gabokocka
Mindezt Schick nélkül. Kuchta 2 meccs 2 gól úgy hogy nem hiszem hogy jó a hangulat az orosz ligában. Nem véletlen verték meg a hollandokat az EB-n, nagyon tehetséges gárda.
Spanyolok meg igazi balfasz csapat (lásd szintén EB ahol szerintem borzalmasak és szerencsések voltak), nincs center, és igazi jó szélső se. Elmúlt 30 év legszarabb spanyol csapata.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 945 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Anguilla 2018 után ismét pontot szerzett tétmeccsen! 😊 előző 3 és fél évben ilyen eredményeik voltak többek között: 0-15 Trinidad ellen, 0-13 Panama ellen, 0-10 Guatemala ellen 😊
Löfli
Az már három napja megvolt az odavágón 😉

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 983 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 373 — Keep pounding
Egesz jo ez a cseh csapat
Spanyoloknal mokas hogy fenn vedekeznek a felpalyan, de a ket belso vedo 100m-re van egymastol 😁

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 064 — Kinek mit intézett a kormánya
Zivzivadze pedig a bolgárok ellen talált be

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 064 — Kinek mit intézett a kormánya
Messi 5 gól az észtek ellen
Ha esetleg még kérdéses volt, ki nyeri idén az aranylabdát 😀

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 164
Benzin és gyufa
#JC6
Azt hiszem, erre kár bármit is reagálni. Magadat minősíted.
nagylaza
Ugyan, keresztény társunk csak testvéri és felebaráti szeretetét nyilvánította ki.

Sokan vannak olyanok, akik azt gondolják, hogyha csatlakoztak a "jók" csapatához, az már elég az üdvösséghez.
Meg amúgy is gyarló, ez csak belefér nem? Vagy maximum csak radikális...
Solymi
Sztem nem az embert akarja elégetni, csak a szallagot. Az már bűn?
davemayer
Köszönöm, köszönöm.
Hihetetlen amúgy hogy a fórumozók 98%-ával teljesen más nyelvet beszélünk. Mintha direkt csak a rosszat látnák bele az írásomba.
Egy keresztény, aki embereket égetne 2022-ben? 🤣 lol.
Aztán jönnek itt a fellengzős dumával, hogy magamat minősítem, meg a keresztény felebaráti szeretet.. basszus, tényleg lol. Sepergessetek már otthon inkább..
#JC6
Így van, az emberegetes es kontinensek oslakosainak a kiirtasa az a kozepkorban divott, most a gyerekek megrontasa a meno.
gabokocka
Csak a Fidesz. Mindörökké!
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 695 — Poloska confirmed
Uramisten ez a minifoci Eb ez micsoda? 😀

Most realizáltam, hogy mennyi játékost ismerek személyesen a magyar keretből.
Hanni
napiszaros Csoszát Gyöngyösről? 😀 Szimpi srác, anno vagy 10 éve az akkori barátnőmre nyomult. 😀
eaglesmcnabb
Többek között 😀 Istenem végtelen sztorim van arról a jóképességűről 😀
Mondjuk Fülöp Viktor jó arc, vele sokáig igen jóban voltam, nem is értem hogy tudja elviselni ezt a szellemi színvonalat ott.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska

Hanni
napiszaros Csoszát Gyöngyösről? 😀 Szimpi srác, anno vagy 10 éve az akkori barátnőmre nyomult. 😀

Amúgy a fél keret játszott Kartal SE futsalban az mb2-ben, Barabás pedig még az üzleti ligában is szembejött évente kétszer, egyszer gólkirály is lett asszem és vagy háromszor nyertek bajnokságot, de a szedett-vedett csapatunktól kétszer is kikaptak már, pedig közünk nem volt az A ligához tudásban. Rendkívül szimpatikus játékos, Kartalban is neki volt a legnagyobb arca, plusz általában idegbeteg lett ellenünk, igaz az se segített hogy pár éve a mi meccsünkön sérült le vagy 3 hónapra.

Párat én is ismerek, tudtam volna "szerethetőbb" kezdőt is összerakni, bár Sós Márkó és a lepkekirály Tajti a szimpatikus játékosok közé tartozott itt 😀 A többi válogatott kevésbé veszi komolyan, ennyi volt NB1-es válogatott semelyik keretben sincs, azért ez valahol beárazza a színvonalat.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 587 — nabege2@yahoo.com
Az NSO kommentekből azért látszik, hogy nagyon megegyezik az egybites futballdrukker és a fidesz szavazóbázis.
Annak is leginkább az oroszpárti része.
Bazzani
Bazza ne izélj már, el lett magyarázva miért nem szeretik a jobboldaliak Ukrajnát.
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 695 — Poloska confirmed

több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 371
Mert a térdelés meg a szivárványfos CSK-szalag miben segít?
#JC6
Érződik rajtad, hogy te mindenképpen segíteni szeretnél, csak más eszközökkel. Mivel is?
nagylaza
Benzin és gyufa
#JC6
nagylaza
Ugyan, keresztény társunk csak testvéri és felebaráti szeretetét nyilvánította ki.

Sokan vannak olyanok, akik azt gondolják, hogyha csatlakoztak a "jók" csapatához, az már elég az üdvösséghez.
Solymi
davemayer
Kevés választja el a kettőt egymástól ha kétértelműen fogalmaz az ember.
Amúgy meg mit old meg, hogyha elégeti a szalagot?
És ha az ember pólójára teszi, letépi?
Ha magára tetováltatja, kivágja?
Ha felszólal ellene befogja a száját, kivágja a nyelvét?

Volt ugye a nürnbergi törvény Németországban, ami elég sok mindent tiltott, üldözték a zsidókon kívül a többi nemzetet, fogyatékosokat, kommunistákat, homoszexuálisokat, stb.

De ott van Amerika is, ahol a feketéket üldözték, mellette a kommunistákat és a melegeket is...
Angliában meg ugye kasztrálták is a melegeket, csúnya idők voltak azok, de legalább elmúlt a világ azon felén.

Aztán itt van a modern kori Magyarország, amely mindenkit szeret, elfogad, mindenkinek segít, csak épp a törvényei, kommunikációja és a tömegeket irányító és befolyásoló pszichózisa és cselekedetei ezzel ellentétesek.

Lehetsz te bármilyen, csak rejtsd el, rejtőzz el, ne mutasd, színlelj, tagozódj be, stb...akkor leszel jó állampolgár.

Hát, gratulálok...

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 373 — Keep pounding
Benzin és gyufa
#JC6
nagylaza

Solymi
davemayer
Köszönöm, köszönöm.
Hihetetlen amúgy hogy a fórumozók 98%-ával teljesen más nyelvet beszélünk. Mintha direkt csak a rosszat látnák bele az írásomba.
Aztán jönnek itt a fellengzős dumával, hogy magamat minősítem, meg a keresztény felebaráti szeretet.. basszus, tényleg lol. Sepergessetek már otthon inkább..
#JC6
Így van, az emberegetes es kontinensek oslakosainak a kiirtasa az a kozepkorban divott, most a gyerekek megrontasa a meno.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 164
Benzin és gyufa
#JC6
nagylaza

Solymi
davemayer
Köszönöm, köszönöm.
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 230 — Axel Foley
Az NSO kommentekből azért látszik, hogy nagyon megegyezik az egybites futballdrukker és a fidesz szavazóbázis.
Annak is leginkább az oroszpárti része.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 945 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Egyedül 1958-ban voltak vb-n a walesiek, grat nekik!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Na majd erre holnap igyekszem válaszolni, nem kell egyetérteni majd vele, persze
Wyatt
nemár baszki, ha így vezeted fel akkor tuti nem is fogok!

na csak kijutottak, egyszerre 4 csapatnak még úgyse szurkoltam 1 vb-n 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 587 — nabege2@yahoo.com
bírom, hogy van egy lóbaszó stadionjuk, erre ebbe a piciben játszanak egy ilyen fontos meccset 😊
tudom mé, de akkor is zavar külsősként 😊
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 174
ez választja el a szar játékost meg Balet, hihetetlen ez a csávó, hogy amikor igazán fontos, és nagyon kell a válogatottnak a gól akkor mindig talál legalább egyet 😀
eaglesmcnabb
Magyarul Bale a velszi Benzema?

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na majd erre holnap igyekszem válaszolni, nem kell egyetérteni majd vele, persze

több mint 3 éve
ez választja el a szar játékost meg Balet, hihetetlen ez a csávó, hogy amikor igazán fontos, és nagyon kell a válogatottnak a gól akkor mindig talál legalább egyet 😀
eaglesmcnabb
Nem tudom láttad-e, de ez nem az ő érdeme, Yarmolenkonak csúnya öngólja volt.
davemayer
Láttam 😀, nyilván kellett hozzá, mert valszeg a kapus védte volna, de lövésból lesz a gól 😀
Előző körben is az osztrákokat 2-1-re verték, ahol kettőt lőtt, anno az EB-n az angoloknak is bebaszta a szabadot, kövi meccsen a szlovákoknak is. A válogatottban kegyetlen hatékony, rádásul pont akkor amikor kell (még akkor is ha ezt a gólt a védő balfaszkodta össze).

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 552 — "Grammar maci"
eaglesmcnabb
Nem tudom láttad-e, de ez nem az ő érdeme, Yarmolenkonak csúnya öngólja volt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 552 — "Grammar maci"
Mert a térdelés meg a szivárványfos CSK-szalag miben segít?
#JC6
Érződik rajtad, hogy te mindenképpen segíteni szeretnél, csak más eszközökkel. Mivel is?
nagylaza
Benzin és gyufa
#JC6
nagylaza

Solymi

BEARS BABY!

Sir Alex immortal