Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Remélem Perez zakó alatt egy szuperligás mezt hozott és azt dorgoli a tevekiszolgáló cefrés alá 🙂
több mint 3 éve
Az pont eggyel tobb mint a realnak osszesen 🤣Kivancsi leszek, Thiagot mikor hozza le Klopp, felelmetesen sulytalan volt, nyilvan futni is nehezere esik.nagyon passzív volt, kb 1 lövése meg 2 passza volt ami értelmezhető
Stez
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ki lesz a Half Time show fellépője?Adnam, ja Mbappe enekelne kicsit a Real-drukkereknek.
Coolearie
több mint 3 éve
Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
Jatek kepe alapjan a 0-0 hízelgő, allison nelkul nem talalunk be ma soha.
Hihetetlen baz, 10. Pervcen mértem egy vérnyomast kivancsisagbol, 181/109, ancelottinak meg lehet vagy 90/60 vagy 40es pulzussal, majd 0-2nél cserel a 85.be ...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kivancsi leszek, Thiagot mikor hozza le Klopp, felelmetesen sulytalan volt, nyilvan futni is nehezere esik.nagyon passzív volt, kb 1 lövése meg 2 passza volt ami értelmezhető
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kivancsi leszek, Thiagot mikor hozza le Klopp, felelmetesen sulytalan volt, nyilvan futni is nehezere esik.
több mint 3 éve
Közben Orbán dakota közmondásokat ad elő 😀Ki lesz a Half Time show fellépője?Le Pen ad elő egy orosz parzasi éneket
Coolearie
FLZOLI
több mint 3 éve
Nekem egyèbkènt inkább az indítás gyanús volt de az nem mutatták mèg 1xaz is az, de kb 50-50 hogy kitől jött a labda
dande
klasszikus "stands"
több mint 3 éve
Ki lesz a Half Time show fellépője?Le Pen ad elő egy orosz parzasi éneket
Coolearie
több mint 3 éve
Tudom, a zusa miatt nem adták meg! Olyan magabiztos vagy 3 lassítás után, miközben a majmok lassíthatnak, nagyíthatnak a var szobában ahányszor csak akarnak. Ez nem gáz?Tehát akkor az elsö félidő végén úgy 0-0, hogy a Real nem lőtt kapura, de szerzett egy szabályos, de var által meg nem adott gólt?Nem, szerzett egy szabalytalannak ítelt gólt amit a var sem adott meg, de szabályos volt
Szokol
davemayer
több mint 3 éve
Nekem egyèbkènt inkább az indítás gyanús volt de az nem mutatták mèg 1x
több mint 3 éve
Ki lesz a Half Time show fellépője?youtu.be/TmfS_FJRrPQ
Coolearie
több mint 3 éve
elvileg nem szabályos. Mármint az érvényben lévő foci szabályok szerintTehát akkor az elsö félidő végén úgy 0-0, hogy a Real nem lőtt kapura, de szerzett egy szabályos, de var által meg nem adott gólt?Nem, szerzett egy szabalytalannak ítelt gólt amit a var sem adott meg, de szabályos volt
Szokol
davemayer
több mint 3 éve
Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladék
több mint 3 éve
Ki lesz a Half Time show fellépője?
több mint 3 éve
focis csöcsök?
több mint 3 éve
Tehát akkor az elsö félidő végén úgy 0-0, hogy a Real nem lőtt kapura, de szerzett egy szabályos, de var által meg nem adott gólt?Nem, szerzett egy szabalytalannak ítelt gólt amit a var sem adott meg, de szabályos volt
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nègy párharcból 1x lehet a Madrid is a rosszabbik vègen 😉, de mèg sok van hátra
több mint 3 éve
Mert tisztán látszik hogy így voltmondod te 😊Bár itèlhettèk volna úgy is hogy Pool játèkosról került odaEgyértelműen róla került oda, nem ítélhették volna!
dande
davemayer
Negritis

több mint 3 éve
Ez sehogy sem lesHa a realos lőtte volna rá és úgy kerül Benzemahoz az les, mert a szabály szerint 2 jatekos kell (csak az egyik a kapus az esetek 99%-ban), de ez tisztán egy poolos mozdulata miatt került Benzema elé
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Akkor vagy lesen ha beavatkozol.Ez gol, fabinho adta a passzrValverde amikor beleér, már lesen van Benzin, az, hogy Fabinho beleblokkolt, az semmit nem számít
eaglesmcnabb
slowmotion
több mint 3 éve
Nem az volt a les, hanem amikor bentragad Robertson meg Dijk, Allison mögött, nem? Az volt a bibiEz gol, fabinho adta a passzrValverde amikor beleér, már lesen van Benzin, az, hogy Fabinho beleblokkolt, az semmit nem számít
eaglesmcnabb
slowmotion
több mint 3 éve
Tehát akkor az elsö félidő végén úgy 0-0, hogy a Real nem lőtt kapura, de szerzett egy szabályos, de var által meg nem adott gólt?
több mint 3 éve
ezt akartam pont írni, hogy szerintem is ezért fújták be lesnekEz gol, fabinho adta a passzrValverde amikor beleér, már lesen van Benzin, az, hogy Fabinho beleblokkolt, az semmit nem számít
eaglesmcnabb
slowmotion