Soccer
42 feliratkozó
több mint 4 éve
Militao meguszott egy sargatén már a sérójára adtam volna meccs előtt egyet
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Militao meguszott egy sargat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Na majd Eddie boy beall a vegere es eldonti, meglassatokNketiah?
Borbinho
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nekem rohadtul bejön, hogy nem fúj le minden szart a bíró!
több mint 4 éve
Na majd Eddie boy beall a vegere es eldonti, meglassatok
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Jaja azert írtam, és Ederson még rosszabb. Előre látom hogy egy ilyen miatt esnek ki a vb-n a nyolc kozott.😀Mondjuk benne pont ott van egy ordas nagy hiba az utobbi ket ev alapjan.Persze, de akkor mire alapozunk, Allison hátha rug egy öngólt? XDMég mindig gólra játszanak 😁Persze, de a 0 lövés általában szar taktika😅Azért várható volt hogy nekünk ez lesz a taktika, hogy kontrákra játszunk.Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
Jatek kepe alapjan a 0-0 hízelgő, allison nelkul nem talalunk be ma soha.
Hihetetlen baz, 10. Pervcen mértem egy vérnyomast kivancsisagbol, 181/109, ancelottinak meg lehet vagy 90/60 vagy 40es pulzussal, majd 0-2nél cserel a 85.be ...
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Amugy mindenki kurva gyenge, akitol varnank a teljesitmenyt. Thiago nulla, Diaz nulla, Szalah nulla, a masik oldalon meg Casemiro, Kroos es Modric siralom, Benzema full egyedul futkarozik elol, Vinicius meg megprobalt elmenni ketszer a szelen, abbol futotta egy beadasloves probalkozasra, de ennyi.
több mint 4 éve
se mvp se bajnokKibbbbaszottttt MVP🤣VARpool paid the refs… that’s a goal
— Joel “Troel” Embiid (@JoelEmbiid) May 28, 2022
Sixo
eaglesmcnabb
és lehet egyik se lesz sose, mondjuk nem véletlen mer a játékkal kéne foglalkoznia meg a csapattársaival a bírózás helyett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Majd jol fejbe terdeli Ramos a lelatorolMondjuk benne pont ott van egy ordas nagy hiba az utobbi ket ev alapjan.Persze, de akkor mire alapozunk, Allison hátha rug egy öngólt? XDMég mindig gólra játszanak 😁Persze, de a 0 lövés általában szar taktika😅Azért várható volt hogy nekünk ez lesz a taktika, hogy kontrákra játszunk.Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
Hihetetlen baz, 10. Pervcen mértem egy vérnyomast kivancsisagbol, 181/109, ancelottinak meg lehet vagy 90/60 vagy 40es pulzussal, majd 0-2nél cserel a 85.be ...
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Kibbbbaszottttt MVP🤣VARpool paid the refs… that’s a goal
Sixo
több mint 4 éve
csak aztán jött az UEFAlona 😕egyszer az Arsenal úgy vezetett a Barcelona ellen (igen, amikor RVP-t labdaelrúgásért második sárgával állították ki), hogy egyetlen egyszer nem rúgtak kapura, szögletből Buszkeccről pattant saját kapuba a labda.Persze, de a 0 lövés általában szar taktika😅Azért várható volt hogy nekünk ez lesz a taktika, hogy kontrákra játszunk.Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Mondjuk benne pont ott van egy ordas nagy hiba az utobbi ket ev alapjan.Persze, de akkor mire alapozunk, Allison hátha rug egy öngólt? XDMég mindig gólra játszanak 😁Persze, de a 0 lövés általában szar taktika😅Azért várható volt hogy nekünk ez lesz a taktika, hogy kontrákra játszunk.Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Persze, de akkor mire alapozunk, Allison hátha rug egy öngólt? XDMég mindig gólra játszanak 😁Persze, de a 0 lövés általában szar taktika😅Azért várható volt hogy nekünk ez lesz a taktika, hogy kontrákra játszunk.Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
kapitnono
több mint 4 éve
VARpool paid the refs… that’s a goal
Sixo
több mint 4 éve
Egy klasszikust ideznek.De, újra
Most akkor Pochettino mar nem a Spurs edzoje?
Coolearie
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
MNaris megy a meccs? Azt hittem, csak 36 perc mulva.
több mint 4 éve
egyszer az Arsenal úgy vezetett a Barcelona ellen (igen, amikor RVP-t labdaelrúgásért második sárgával állították ki), hogy egyetlen egyszer nem rúgtak kapura, szögletből Buszkeccről pattant saját kapuba a labda.Persze, de a 0 lövés általában szar taktika😅Azért várható volt hogy nekünk ez lesz a taktika, hogy kontrákra játszunk.Ez rohadtul szabályos volt de nem erdemeltuk meg. A Pool se túl ütős, de a Casemiro Modric duó hulladékSztem meg kroos, állo labdabol full zavartalanul képes eladni.
FLZOLI
eaglesmcnabb
kapitnono
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
lehet bírózni, csak feleslegesLeirtam hogy miert.En amiatt, hogy Konate csinalta az eredeti blokkot, ami a kaputol elfele pattant, megadtam volna.Teljesen jogos volt a les, nem ertem, miert lehetne erre birozni.
Fabinho erintese mar a 2.volt (vagy 3. ha a Realoset is belevesszuk), es az terelte megint kapu fele.
Ha bement volna, akkor sem a Realosnak irtak volna, hanem ongolnak.
Ettol fuggetlenul szerintem vedheto, foleg ugy hogy elsonek lest fujtak.
Viszont a Realosok is jogosan birozhatnak sztem.
Borbinho
Stez
A BTsek is ezt mondtak.
Borbinho
ez szabálykönyv kérdése
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Egy klasszikust ideznek.Most akkor Pochettino mar nem a Spurs edzoje?
több mint 4 éve
Szokásos szar döntő eddig 😆2.5 under volt az alap tipp
Sör, ropi, mogyoró, chips, csoki már megvolt, szerencse hogy nem hízok 🤣
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Leirtam hogy miert.En amiatt, hogy Konate csinalta az eredeti blokkot, ami a kaputol elfele pattant, megadtam volna.Teljesen jogos volt a les, nem ertem, miert lehetne erre birozni.
Fabinho erintese mar a 2.volt (vagy 3. ha a Realoset is belevesszuk), es az terelte megint kapu fele.
Borbinho
Stez
A BTsek is ezt mondtak.
több mint 4 éve
De msot amúgy nem tök mindegy mikor volt 0-0 a félidő??? Mi köze van azoknak a meccseknek ehhez???
több mint 4 éve
Szokásos szar döntő eddig 😆eredménykövető > döntő
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
En amiatt, hogy Konate csinalta az eredeti blokkot, ami a kaputol elfele pattant, megadtam volna.ezt hívják flipperezésnek.
Borbinho
több mint 4 éve
na, gépről, mert utálok telefonon pötyögni.Én úgy láttam hogy megprobalja rálőni, de nem sikerül, és a becsúszó poolos a szinte álló labdába rúg bele ami Benzema elé kerül. Ezért volt ez egy szabályos gól, és a tény hogy 2 percig nézték majd nem adták meg csak erősíti a tényt bennem hogy ez nem volt normális. Nem mondom hogy a real megérdemelné a vezetést de ez egy mákos, de szabályos gól volt.
én a visszajátszásból azt látom, hogy Valverde megpróbálja kapura pöckölni, Fabinho belevetődik, Valverde érintésének a pillanatában Benzema és a gólvonal között csak Robertson van.
hiába Fabinhoról kerül Benzemához a labda, az lényegében Valverde megpattant pöckölése, tehát fontos az, hogy a gólvonaltól számított második védő hát méteren állt, Benzema sarka meg az öt és felesig belógott.
aztán persze majd most ezerszer vissszajátsszák, hátha tudnak valami mást mutatni.
slowmotion
Hozzateszem, hogy teljesen jogosan húzták be lesnek, hiszen élőben hihette azt az asszisztens hogy a realos lövésének nyomán került a labda újra Benzemához, de a VARnak ezt meg kellett volna adnia.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal