Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Ricciardo és Denver győzelem mellé még jött tegnap a Real parádé is. Hát azt hiszem ez egy sikeres nap volt! 😀Nem túl jó a védelem, de azért tegnap rendesen ott is lettek hagyva, kb nem volt középpályás védekezés. Ettől függetlenül valóban végre nem dög unalom az egész meccs. Még a végén a vak botlábú gyorsvonatból is értelmes játékos lesz 😊
Ancelotti nem tudom mit csinált ezzel a csapattal (főleg Vinicius-al), de már évek óta nem láttam így játszani a csapatot. Viszont a védelem azért megérzi rendesen, hogy Mendy és Alaba sérült, illetve hogy Varane és Ramos már nincs. Ott azért van még tennivaló gazdagon.
Camavinga pedig bitang vételnek tűnik egyelőre. Ők ketten Valverdevel nagyon nagyon hosszú időre megoldhatják a középpályát.
Alig várom a szerdai meccset.
roberto23
Benz + Modric elképesztő, a két vén aranylaszti formában tolja. Hazard no comment, mehet forgolódni valami lassabb bajnokságba. Amerikában például az ő tudásával helyből megkoronáznák...
több mint 4 éve
Ricciardo és Denver győzelem mellé még jött tegnap a Real parádé is. Hát azt hiszem ez egy sikeres nap volt! 😀 Ancelotti nem tudom mit csinált ezzel a csapattal (főleg Vinicius-al), de már évek óta nem láttam így játszani a csapatot. Viszont a védelem azért megérzi rendesen, hogy Mendy és Alaba sérült, illetve hogy Varane és Ramos már nincs. Ott azért van még tennivaló gazdagon.
Camavinga pedig bitang vételnek tűnik egyelőre. Ők ketten Valverdevel nagyon nagyon hosszú időre megoldhatják a középpályát.
Alig várom a szerdai meccset.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
Neville meg egy barom (Linekerrel együtt), persze meg lehet érteni, hiszem amikor ők nevelkedtek, akkor még hátulról is simán rá lehetett csúszni az ellenfél lábára, az se ért kiállítást.rebesgetnek valami korrelációt a fodballisták meg az értelmi képességek között, hát az biztos, hogy nem ők a kivételek, akik erősítik a szabályt.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 647
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/labdarugas-koveti-a-helyes-utat-az-egykori-fenegyerek-2849327Fitos, volt edzom..haat
Ami pozitiv volt
Mar akkor felvettuk a meccseinekt elemezni..ifi A!
6.7. Helyen voltunk mikor atvett minket.egy het alatg belenkverte a sajat terfelen vedekezedt.tolodast.vokt h csak setaltunk h ki hova megy mikor ott a labda.
Veretlenek maradtunk.3.hely.
Az edzesek is jok voltak.
Emberi oldal?
-Leselejtezett mtks brigad atjott.azt mondta nekunk ok mar bizonyitottak.nekunk kell kiszoritani oket?!😀
-Meccs, debrecenben.feluton szok.jajj nincs itt az igazolasom.
-Szolt h nem kellek.mondom ok akkor megyek.jajj megis mardj kellesz.
- a csatart aki vegigjatszott a meccs utan szidta..majd a vegen..csokolom anyudat..na miert is😀
-pisiszunet hazafele.szerencsejatekgep..uvolt es uti.
- azt bizonygatta h az nb1ben 7 -8 ifissel a kezdobeb jo lenne a csapat.elsok kozott lenne.
-torghelle nem volt a jatekosa ifibeb.vadoct igen, de fitis kb egy 1evet tolt.szoval keszen kapott mindenkit.
Kb ennyi.😀
több mint 4 éve
Atleti 99.percben nyert 😃
több mint 4 éve
nah Mané csak betalált
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
hihetetlen mennyi egyértelmű ziccert hagyunk ki
több mint 4 éve
Struijk bazmeg, miért nem anyádat...Struijk gyerek amég nem épül fel teljesen Elliott, pálya közelébe se mehessen, ez a minimum
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
hálisten pont nem láttam, remélem semmi vészesVisszafele allt Elliott bokaja. Ha eltort, es nem szakadt ott semmi, az meg szerencse a szerencsetlensegben.
cissé sérülése után nem annyira vágyok ilyenekre
Negritis
több mint 4 éve
hálisten pont nem láttam, remélem semmi vészesollóba fogta, ráesett. lett benne még egy forgó.
cissé sérülése után nem annyira vágyok ilyenekre
Negritis
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
hálisten pont nem láttam, remélem semmi vészescissé sérülése után nem annyira vágyok ilyenekre
több mint 4 éve
Struijk bazmeg, miért nem anyádat...
több mint 4 éve
Az durva sérülés Elliottnál...Abnormálisan állt a lába....
Fattyu
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
A Máv beleszaladt csúnyán a késbe, pedig idén csak egyszer kaptak ki otthon, még februárban a Gyirmót ellen egy 94. perces góllal 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Salah szépen mentett
több mint 4 éve
Schafer mondjuk kis golt lott. Hahn meg nagyon jol allt be.
több mint 4 éve
annyi helyzetet hagyunk ki hogy tuti jön az X
több mint 4 éve
Salah betalált, Matip mondjuk majdnem elbénázta előtte 😀
több mint 4 éve
Hasítunk Szolnokon 😁

több mint 4 éve
Nem tudom ennek mennyi az igazságtartalma, azt tudom, hogy Dárdai elfáradt Berlinben.Hazajönni a pihentetően profi magyar környezetbe biztosan jót tenne neki.
#JC6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Pusmogják, hogy kacsingat a válogatott felé és Csányi is nyitott lenne rá.Meddig marad Dárdai még Hertha főedző.Mai meccs elég fontos sztem
Pár napig, hétig, vagy hónapig?
a múltkori gyerekes kirohanása után már csak ez a kérdés ahogy most kinéz a szitu.
ozibozi
csebi
Az október vízválasztó lesz Rossinak, de főleg az Albánia elleni meccs.
Csányi Pali miatt a gigantikus lelépési pénzt sem sajnálja kifizetni Rossinak..
Nem tudom ennek mennyi az igazságtartalma, azt tudom, hogy Dárdai elfáradt Berlinben.
több mint 4 éve
Günest kibaszták a törökök.Olyan jó edzőjük úgysem lesz mint Mészőly 😉
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Günest kibaszták a törökök.

több mint 4 éve
Meddig marad Dárdai még Hertha főedző.Mai meccs elég fontos sztem
Pár napig, hétig, vagy hónapig?
a múltkori gyerekes kirohanása után már csak ez a kérdés ahogy most kinéz a szitu.
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.