Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Himnusz alatt? Miről beszélsz? Ez a térdelősdi a kezdés előtt van közvetlenül.arról a kutya nem beszélt, erről folyamatosanmásrészt ez látványosabbHát erre a válaszra pont nem számítottam, hogy látványosabb lenne, mint egy bazi nagy felirat.
Negritis
Peszinter Ferenc
az a meccs előtt volt amit általában lekevertek reklámmal
ez a himnusz alatt van amit ált mutatnak
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Egyébként (provokáción kívül) mire jó ez a térdelősdi, amire az elmúlt évtizedek "say no to racism" jellegű kampányai nem jók?És ez sokkal kulturáltabb is + nem szennyezte be a BLM
Peszinter Ferenc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
arról a kutya nem beszélt, erről folyamatosanmásrészt ez látványosabbHát erre a válaszra pont nem számítottam, hogy látványosabb lenne, mint egy bazi nagy felirat.
Negritis
Peszinter Ferenc
az a meccs előtt volt amit általában lekevertek reklámmal
ez a himnusz alatt van amit ált mutatnak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
másrészt ez látványosabbHát erre a válaszra pont nem számítottam, hogy látványosabb lenne, mint egy bazi nagy felirat.
Negritis
több mint 4 éve
ha az angolok nyernek lengyelországban akkor elég lehet a pont szerzés ott nekünk isSzerintem 3 nap után továbbléphetnénk, ma Albánia. Ha nem nyerünk, akkor vége a dalnak.Már most is vége van, Angliában, Lengyelországban is kellene nyerni, meg úgy az összes többi meccset
NB2
kapitnono
de azon kívül mindent hozni kell, lehetőleg jobb GK-val
több mint 4 éve
Egyébként (provokáción kívül) mire jó ez a térdelősdi, amire az elmúlt évtizedek "say no to racism" jellegű kampányai nem jók?egyrészt ez a játékosoktól indul nem fentről az öltönyösöktől (elvileg, vannak arról pletykák hogy súgtak kaepnek)
Peszinter Ferenc
másrészt ez látványosabb
hogy mit ér el, az más kérdés
több mint 4 éve
Egyébként (provokáción kívül) mire jó ez a térdelősdi, amire az elmúlt évtizedek "say no to racism" jellegű kampányai nem jók?
több mint 4 éve
Szerintem 3 nap után továbbléphetnénk, ma Albánia. Ha nem nyerünk, akkor vége a dalnak.Már most is vége van, Angliában, Lengyelországban is kellene nyerni, meg úgy az összes többi meccset
NB2

több mint 4 éve
Igen. A térdeléssel en bloc a rasszizmus elleni kiállásukat fejezik ki, ami határozottan jelen van (mint ahogy most is kiderült) a futballszurkolói "kultúrában", de úgy simán a világban is. Tehát egy olyan dolog, gondolkodásmód ELLEN állnak ki, fejezik ki a véleményüket, kő kemény 3 másodpercig, mely hátrányosan különböztet meg embereket olyan tulajdonságaik miatt, melyről nem tehetnek. Tehát más emberek MELLETT állnak ki, senkit sem megsértve, bántva, megkülönböztetve, utálkozva. Aki ezt kifújolja az ennek az ellentetje, tehát egy neveletlen büdös tróger.Azért, mert fütyültem, neveletlen, büdös tróger lennék?A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jöttÉn kint voltam a meccsen, és a térdelésnél szerintem legalább ~20-25 ezer neveletlen büdös tróger kezdett el fújolni, de teljesen úgy hangzott, mintha az egész stadion fújolna. Még el se kezdődött a meccs, de már akkor elsüllyedtem szégyenemben. Aztán a feketepólós iq fighterek megkoronázták a teljesítményüket a második félidőben, ott konkrétan szekunder szégyenérzetem volt miattuk Sterling góljától kezdve a meccs végéig.
nagylaza
Duff
Nem is ismersz, ember.
BLM ide vagy oda (sokrétű dolog), ennek a mozgalomnak hála, az USA-ban rendőröket lőttek agyon a nyílt utcán.
Engedtessék már meg kifütyülnöm őket, ha már a stadionba és a futballpályára hozzák a politikát, melynek semmi keresnivalója ott.
#JC6
A BLM-től indult, de már egyértelműen általánosan rasszizmus elleni mozdulattá vált, és nem azért térdelnek le, mert éltetik azokat, akik agyonlőtték a rendőröket. S amíg vannak a meccsen olyan emberek, akik pl. négereknek huhognak, megdobálják őket, addig nem kéne nyavalyogni azért, mert 3 másodpercig letérdelnek. Nyilván nagymértékű eredménye valszeg nem lesz, mert nem képesek felfogni, és változtatni a gondolkodásmódjukon azok, akiknek szól. És pont azért állnak ők ki a rasszizmus ellen, térdelnek le, mert emberek milliói követik őket, és tudnak hatással lenni a társadalomra. Nyilván ha az észak-ír megye3-ban letérdel John Smith, mind az 5 néző előtt, az nem jut el senkihez, nem érdekel senkit.
Legközelebb nem kell jönnöd.#JC6Lényegtelen, de most voltam először meccsen, de nem is leszek jó ideig, amíg ilyen viselkedés várható, mert szerintem kibaszottul gáz volt.
több mint 4 éve
Szerintem 3 nap után továbbléphetnénk, ma Albánia. Ha nem nyerünk, akkor vége a dalnak.
több mint 4 éve
Nem is fog tudni menni zártkapus meccsreLegközelebb nem kell jönnöd.A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jöttÉn kint voltam a meccsen, és a térdelésnél szerintem legalább ~20-25 ezer neveletlen büdös tróger kezdett el fújolni, de teljesen úgy hangzott, mintha az egész stadion fújolna. Még el se kezdődött a meccs, de már akkor elsüllyedtem szégyenemben. Aztán a feketepólós iq fighterek megkoronázták a teljesítményüket a második félidőben, ott konkrétan szekunder szégyenérzetem volt miattuk Sterling góljától kezdve a meccs végéig.
nagylaza
Duff
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Akik még kifütyülték azok rohamoztak januárban ahol szintén halt meg rendőrAzért, mert fütyültem, neveletlen, büdös tróger lennék?A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jöttÉn kint voltam a meccsen, és a térdelésnél szerintem legalább ~20-25 ezer neveletlen büdös tróger kezdett el fújolni, de teljesen úgy hangzott, mintha az egész stadion fújolna. Még el se kezdődött a meccs, de már akkor elsüllyedtem szégyenemben. Aztán a feketepólós iq fighterek megkoronázták a teljesítményüket a második félidőben, ott konkrétan szekunder szégyenérzetem volt miattuk Sterling góljától kezdve a meccs végéig.
nagylaza
Duff
Nem is ismersz, ember.
BLM ide vagy oda (sokrétű dolog), ennek a mozgalomnak hála, az USA-ban rendőröket lőttek agyon a nyílt utcán.
Engedtessék már meg kifütyülnöm őket, ha már a stadionba és a futballpályára hozzák a politikát, melynek semmi keresnivalója ott.
Legközelebb nem kell jönnöd.
#JC6
Szóval ilyen alapon rendőrgyilkosokat támogatsz
több mint 4 éve
Azért, mert fütyültem, neveletlen, büdös tróger lennék?A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jöttÉn kint voltam a meccsen, és a térdelésnél szerintem legalább ~20-25 ezer neveletlen büdös tróger kezdett el fújolni, de teljesen úgy hangzott, mintha az egész stadion fújolna. Még el se kezdődött a meccs, de már akkor elsüllyedtem szégyenemben. Aztán a feketepólós iq fighterek megkoronázták a teljesítményüket a második félidőben, ott konkrétan szekunder szégyenérzetem volt miattuk Sterling góljától kezdve a meccs végéig.
nagylaza
Duff
Nem is ismersz, ember.
Legközelebb nem kell jönnöd.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jöttÉn kint voltam a meccsen, és a térdelésnél szerintem legalább ~20-25 ezer neveletlen büdös tróger kezdett el fújolni, de teljesen úgy hangzott, mintha az egész stadion fújolna. Még el se kezdődött a meccs, de már akkor elsüllyedtem szégyenemben. Aztán a feketepólós iq fighterek megkoronázták a teljesítményüket a második félidőben, ott konkrétan szekunder szégyenérzetem volt miattuk Sterling góljától kezdve a meccs végéig.
nagylaza
több mint 4 éve
Ukránok ötből öt döntetlen, jól nyomják 😆 Dánok gólkülönbsége 5 meccs után 17-0...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Habsburg Ottó kérdezi az inasat:Feröer-Dánia még 0-0 😳Ez két ország?
warr_b
nagylaza
Milyen meccs lesz este?
Osztrák-magyar.
És ki ellen játszunk?
több mint 4 éve
Feröer-Dánia még 0-0 😳Ez két ország?
warr_b
több mint 4 éve
Feröer-Dánia még 0-0 😳

több mint 4 éve
Cakirnak emberkent nem lehet mas a velemenye? Nem pont eppen azt fejezte ki ezzel?A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jött:Cakir kiállt a kurdokért?
www.youtube.com/watch?v=zt_lZpef-bo
nagylaza
Willie Parker
Vagy mi is mind a kormany altal kepviselt dologgal vagyunk azonosithatoak a nemzetisegunk okan?
több mint 4 éve
Lebontják az ukránt, szétesik a feje, a gól érvényes...

több mint 4 éve
Gump szerint (sőt igazából Gump anyukája szerint) inkább aki úgy tesz, mint a hülyék, de ezt nálunk nem így tanulják óvodában, úgyhogy nem ülne annyiraForrest Gump szerint az a hulye, aki mondja!És még Sobri fel sem ébredt 😀Nekem van egy egyedi, átgondolt és sommás meglátásom ezzel az egész purparléval kapcsolatosan, azt hiszem egyedül is maradok vele:
NB2
- Hülyék a rasszisták, a homofóbok, a zsidózó, cigányozó faszfejek focimeccstől függetlenül,
- hülyék, akik ezt kiviszik focimeccsre és ott élik ki a proli dühüket,
- hülyék, akik csak balhézni mennek ki, akiknek a focimeccs csak ürügy kiüvöltözni a nyomorult életük miatti frusztrációjukat,
- hülyék, akik annyira szarnak a magyar szurkolók tízezreire, hogy felelőtlen viselkedésükkel szankciókat indukálhatnak, aminek elsősorban nem ők isszák meg a levét,
- hülye az a szövetség, aki ezt ezeknek a hülyéknek engedi, és nem büntet személyre szabottan,
- hülye az a politika, amelyik ezt bátorítja, szemet huny felette, vagy elmismásolja, mert hülyén azt hiszi, hogy ez a magyarságszellem kiáradása, és ki akarja sajátítani a saját oldalának a magyarságérzést, miközben csak mélyen beletrappol a hülyeség mocsarába,
- hülye az a politika is, amelyik a nemzeti válogatottat, annak szurkolóit nem tudja a fenti hülyeség és O1G nélkül értelmezni, és mindebbe valami fennsőbbrendű kelletlenséget projektál bele, ha nyerünk is csak fanyalog, semminek nem tud örülni, pusztán azért, mert Orbán is örül neki.
- hülye a BLM mozgalom, mivel alapvetően ugyanolyan megbélyegző, erőszakos és magát másra erőszakoló az attitűdjük, mint azoknak a hülyéknek, akik ellen fel kéne szólamoljanak,
- hülye, aki egy focimeccsen térdelget, azt gondolva, hogy ez változtat bármin is, vagy a politikának a sportban a helye,
- hülye aki ezt kifütyüli, mert a hülyeségre nem penetránsabb hülyeséggel kell reflektálni, ha akarnak térdelgessenek, hiszen hülyék, nem kellene azonnal melléjük sorolódni, hogy "mi is hülyék vagyunk, jövünk, ki nem maradnánk a világért se",
- hülye Sterling, mert egy pólón üzenget a social média platformjai helyett, ráadásul egy halottnak,
- hülyék azok, akik azt hiszik ez egy nekik szóló provokáció, hogy csak az ő hülyeségük inspirálhat egy hülyét, és rögtön úgy érzik erre reflektálniuk kell a maguk hülye módján,
- hülyék azok, akik mindezen felbuzdulva azonnal és átgondolatlanul belekeverik az LMBTQ közösséget, hogy aztán hülyén gyűlölködhessenek, egy jót buzizhassanak, vagy elhatárolódhassanak, kikérhessék maguknak,
- hülyék azok, akik a 21.században huhognak, majmoznak egy fekete sportoló láttán, mivel bár üzenetük szerint ők magasabbrendűek a négereknél, de az egész stadionban akátrhogy is nézi az ember, csak ők viselkednek majomként,
- hülyék akik söröspohárral dobálóznak, pláne egy sporteseményen, de mivel hülyék, így végülis nem tudják félretenni az alapból meglévő a hülyeségüket csak azért, mert épp focimeccsen vannak,
- hülye az is, aki magát lazának, viccesnek gondolva világjárvány idején beleiszik egy bedobott pohárba,
- hülyék a médiumok, amelyek ezt az egész hülyeségcunamit csak és kizárólag a saját narratívájuk szerint képesek és hajlandóak tállalni, torzítani, a lényeg, hogy clickbait módon uszíthassanak, akár itthon, akár külföldön, "csak gyűlölet legyen, a többi nem számít",
- hülyék, velük együtt mindazok, akik képesek mindenféle kettősmécét azonnal alkalmazni, mindent csak és kizárólag a saját érdekük szerint megítélni, példákat találni bármire és annak az ellenkezőjére is, "és különben is..." alapon,
- hülyék azok is, akik UEFA-tól, FIFA-tól valami konzekvens, észszerű reakciót várnak a történésekre, és azt hiszik, hogy majd úgy lesz szankcionálva egy kis észak-balkáni ország válogatottja, mint a nagy nyugat-európaiaké,
- hülye az UEFA, aki összevissza, inkoherens módon bírál el eseteket, következetlenül büntet, és hülye lesz ugyanezért a FIFA is,
és hülyék az angolok, angol hülyék.
Sobri Jóska
Stez
több mint 4 éve
Osztrákok szopnak Izraelben, így ha akarunk pótselejtezőt kelleni fog a 2.hely
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ukrán gyerek szépen bevágta 😳👍

több mint 4 éve
Ne, ne, neeee 😃😃😃😃“Szalai Ádám következő tesztje negatív lett”
😃😃😃😃😃😃😃
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 4 éve
A közvetítésben nekem fel se tűnt, a Facsén írta valaki, hogy a magyar-angolon a játékvezető is letérdelt. Így aztán különösképpen jó ötlet volt a pfújolás-fütyülés, ami - tévedés ne essék - nem csupán néhány száz baromtól jött:Szép kis pálfordulás, mondhatom..
www.youtube.com/watch?v=zt_lZpef-bo
nagylaza