Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Nyilván a szabadrúgás.Mi volt pazar az első félidőben?Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Ígyis bőven helyt álltak ma a magyarok szerintem. Az első félidő pazar volt!
Coolearie
gordon
több mint 4 éve
Nyilván nem kell a sárga földig proli módon anyázni de hazai 0:4 után azért elég szánalmas lenne dicsérni bárkit is.Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie
több mint 4 éve
Még egyszer vki beírja hogy miért nincs magyar a fradiban...Tényleg! Miért nincs magyar a Fradiban?
davemayer
több mint 4 éve
Pazar? Nem ugyanazt a meccset néztük a jelek szerint.Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie

több mint 4 éve
Erre én is kíváncsi vagyokMi volt pazar az első félidőben?Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie
gordon
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Még egyszer vki beírja hogy miért nincs magyar a fradiban...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Mi volt pazar az első félidőben?Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie
több mint 4 éve
ha Kane háromszor kilövi a felsőt oké, de volt 2.5 potyagóljaGulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
Coolearie
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Gulácsi kurva gyenge volt mawtf, ugye nem gondolod hogy egy világmásodik angolok ellen kellett volna hoznia a lehetetlen szintet.
Heisman
több mint 4 éve
szegény ukránok akik nem állhattak be2 perc a hosszabbítás, mikor volt 4 gól és egy rahedli csere😊A bíró sem erőlteti, nem baj.
nem bánom most, de fura
NB2
Azt hiszem az ukrán-angolon egyáltalán nem volt.
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
2 perc a hosszabbítás, mikor volt 4 gól és egy rahedli csere😊A bíró sem erőlteti, nem baj.
nem bánom most, de fura
NB2
Azt hiszem az ukrán-angolon egyáltalán nem volt.
több mint 4 éve
Sose szoktam de most megvárom a meccs végi elemzést......Priceless aranyköpéseket várok
gordon
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
2 perc a hosszabbítás, mikor volt 4 gól és egy rahedli csere😊nem bánom most, de fura
több mint 4 éve
várható volt sajnos, a kötelezőket hozni kell és menni tovább
több mint 4 éve
Ki lehet kapni nincs ezzel gond. Nem az angolokat kell megverni. Remelem kepesek lesznek realisan ertekelni ezt a meccset.
több mint 4 éve
Hajdú B. nagy arca eltűnt....ilyen ha komoly csapat komolyan vesz bennünket....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Sose szoktam de most megvárom a meccs végi elemzést......
több mint 4 éve
Az a kurva hajbeültetés... Belelógott a szeméb egy tincs. Faszom!
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
És jött a szokásos potya Gulától.
több mint 4 éve
Hátulról amikor mutatták...3 ember állt előtte...semmit nem látott Gula
több mint 4 éve
Gulácsi kurva gyenge volt ma
több mint 4 éve
A 6:3-al együtt még jók vagyunk egy X-re 😊Ezért kár volt. Így már cikis.....
bcsarli
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Ez csúnyaHajdúbé is lelankadt
több mint 4 éve
Gula is betlit tol