Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem vagyok pep hater, de a barca nagy meneteleset a helyen kene mezelni illetve amit stez irt.Miért illene? Ritkán jön össze olyan csillag együtt állás.
Tulgondolja, elbassza.
Illetve a citynek psgnek kb illene mar ugy nyernie ahogy a bayern tette tavaly kb siman.
YoungZeeZee
Első győzelmet amikor 5 éve mindenki ezt várja sokkal nehezebb összehozni.
Citynek ilyen kerettel mondjuk nyerni tényleg illett volna, de Pep megint húzott egy feleslegeset.
több mint 4 éve
Hahh, a bajnokságban a Leeds 5 pontot szerzett a két BL-döntős ellen.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hajdú B biztos benne, hogy ezzel a Chelsea-vel a jelenlegi formájában még sokáig számolni kell. Én azért meg lennék lepve, ha mondjuk 2 év múlva még Tuchel lenne az edző.Miért ?
Kampman
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 637
Nem vagyok pep hater, de a barca nagy meneteleset a helyen kene mezelni illetve amit stez irt.Tulgondolja, elbassza.
Illetve a citynek psgnek kb illene mar ugy nyernie ahogy a bayern tette tavaly kb siman.
több mint 4 éve
m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-a-kulugyminiszter-volt-csapattarsakent-gratulalt-lownek-2829279Magyar siker!!!4!!44!4!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nála nagyon adja a párhuzam egy másik francia focistával, de neki legalább van VB címe, Makelelének sajna nincs.A legnagyobb igazsagtalansag hogy Kante nem kapott es valszeg nem is fog kapni aranylabdat.Mindent megnyert kb, ez a lényeg. Ő lesz az a játékos akit az unokáinknak tudunk mutogatni hogy bezzeg a mi időnkbe volt Kanté és hogy régen minden jobb volt 😀
A legjobb focista akit valaha lattam jatszani. Mellette a legszerethetobb karakter.
Borbinho
Heisman
A másik eltérés kettejük között, hogy Makelelé legalább játszott a Realban minden madridista örömére, Kante meg sajnos nem valószínű hogy fog 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
A legnagyobb igazsagtalansag hogy Kante nem kapott es valszeg nem is fog kapni aranylabdat.Az első mondatoddal egyetértek. Az a szerelése de Bruyne ellen az az év jelenete nálam egyértelműen.
A legjobb focista akit valaha lattam jatszani. Mellette a legszerethetobb karakter.
Borbinho
(Btw. de Bruynenek volt valaha igazán éles meccsen kiemelkedő teljesítménye? Kevés játékos kap az ismeretségi körömben akkora hypeot mint ő, de eddig minden BL, EB, VB sorozatban volt legalabb 1 sorsdöntő mérkőzés ahol úgy eltűnt mint szar a veteményben. Egy igazi klasszisnak pont az ilyen meccseken kellene villannia, de neki valahogy sosem jön össze)
Az utolsó mondattal kevésbé értek egyet, az Kovacic és Bale 😀
Örülök a Chelsea sikerének, az ilyen Kante, Thiago Silva, Kovacic féle játékosok egyértelműen megérdemlik. A BL győzelmük pedig borítékolható volt, mióta kitették a féket Madridba 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
A legnagyobb igazsagtalansag hogy Kante nem kapott es valszeg nem is fog kapni aranylabdat.Mindent megnyert kb, ez a lényeg. Ő lesz az a játékos akit az unokáinknak tudunk mutogatni hogy bezzeg a mi időnkbe volt Kanté és hogy régen minden jobb volt 😀
Borbinho
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A legnagyobb igazsagtalansag hogy Kante nem kapott es valszeg nem is fog kapni aranylabdat.még egy EB menetelés, aztán lehet esélye, nem? vagy Lewa ennyire tuti idén?
Borbinho

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
A legnagyobb igazsagtalansag hogy Kante nem kapott es valszeg nem is fog kapni aranylabdat.A legjobb focista akit valaha lattam jatszani. Mellette a legszerethetobb karakter.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Chelsea's dominance in the knockouts.... damn pic.twitter.com/ysjLwFpZtK
— Michael Caley (@MC_of_A) May 29, 2021
13.3-4.4
7 meccsen 😮
A Porto parharc nelkul 12.4-2.4 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
LOL, Moratan konkretan kerestunk, de ne zavarjon 😀Kepa tenyleg nagy mellenyulas volt, de sokkal jobb kapus mint sokan gondoljak, es osszel lesz csak 27, ami kapusnal meg elegge fiatal, akar tul is adhatunk rajta.
Meg akkor vedd bele a Hazard dealt.
Nem veletlen h a nagy PL csapatok kozul mi allunk legjobban a penzugyi fair play szempontjabol.
Persze ha iden hoznank Haalandot, akkor szukseg lesz par eladasra.
De mar az is megsuvegelendo sztem, h 2.5 sajat nevelesu jatekos jatszott a BL dontoben (Christensen csak 16 evesen kerult hozzank).
Rengeteget erhet hosszu tavon, h vilag szinten top akademiank van.
több mint 4 éve
Grat a Chelseanek! Megerdemeltetek! 😊
több mint 4 éve
Pep nem sztár edző! Szerencsés csillagzat alatt irányította a Barca-t
amit görcsösen szeretett volna átvinni az adott csapathoz, de mindig megbukott...
több mint 4 éve
Igen, egyébként ezt egyértelműen Pep szúrta el. Túlságosan tartott a labdavesztéstől és pont ebbe is sikerült belebukni.... Ez van 😕
több mint 4 éve
Az elmúlt öt évben - ugye egy év embargó mellett, vi kvázi 4 évben - 14 db 35 millió euró feletti igazolásuk volt....mondjuk a Chelseabe sok pénzt tettek? A jelenlegi keretre gondolok! Az olasz vonal megvan!De ami pénzt belecsapolnak az olajosok, illene már nyerni egy BL-t!Most mit izélsz, a Chelsea most nyeri a másodikat!
steelwolf
Kampman
steelwolf
Többek között kibasztak 66 misit Moratára és 80 misit Kepára, akik ipari hulladékok voltak náluk.
több mint 4 éve
Kösz rendes vagy most már én is boldog vagyok 😛Sok boldogságot minden Pep haternek élvezzék....Pedig csak a kedvedért nem írtam róla semmit 😊
dande
Toca
dande
Megint bebizonyosodott Lineker mondása, miszerint a focit 22 ember játssza, aztán a végén mindig a németek (Tuchel, Rüdiger, Werner és Harvetz) nyernek. Akkor is ha 2 angol csapat van a pályán. 😊Nagelsman? Mit szívtál Ik?
iktriad
több mint 4 éve
20 éves átlagban biztosan....mondjuk a Chelseabe sok pénzt tettek? A jelenlegi keretre gondolok! Az olasz vonal megvan!De ami pénzt belecsapolnak az olajosok, illene már nyerni egy BL-t!Most mit izélsz, a Chelsea most nyeri a másodikat!
steelwolf
Kampman
steelwolf
több mint 4 éve
...mondjuk a Chelseabe sok pénzt tettek? A jelenlegi keretre gondolok! Az olasz vonal megvan!De ami pénzt belecsapolnak az olajosok, illene már nyerni egy BL-t!Most mit izélsz, a Chelsea most nyeri a másodikat!
steelwolf
Kampman
több mint 4 éve
Akkor megvan a titok. Szezon közben edzőt kell cserélni és abból bl győzelem lesz.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Megint bebizonyosodott Lineker mondása, miszerint a focit 22 ember játssza, aztán a végén mindig a németek (Tuchel, Rüdiger, Werner és Harvetz) nyernek. Akkor is ha 2 angol csapat van a pályán. 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Guardiola ezt megint elchokerledte. Az elmult iksz evben allandoan elbassza azzal, hogy tulagyalja a kezdot, es felkuld valami erthetetlen bandat. Zincsenko kezdetese nevetseges, de Bernardo Silva is erthetetlen szamomra. Mar megint addig okoskodta, amig elszurta, mert megint nem azt a csapatot kuldte fel, ami tudja jatszani a sajat jatekat, hanem azt, aki majd meglepi az ellenfelet, es az erossegeit kioli. Hat jol meglepte. Ja, nem ide.Az elso 25 percben De Bruyne kolbaszolt legelol, a jatekot senki sem szervezte. Silva nevet a meccsen hallani sem lehetett, Gundogannak meg tobbet kellett vedekeznie. En Silva helyen biztos Rodrit jatszattam volna, hogy Gundogan elorebb lehessen, Zincsenko meg Cancelo helyett... Nem is ertem, utobbi elete idenyet hozta. A gol meg Zincsenkoe volt.
Drukkoltam a Citynek pedig, de ereztem, hogy megint tulgondolja Pep. A legjobban Aguerot sajnalom, nala jobban senki sem erdemelte volna meg a BL-gyozelmet. De Bruyne kiesesekor viszont egyertelmu volt, hogy ennyi. A City nelkule keves.
Amugy sajnalom a golt, mert onnantol a Chelsea olte a jatekot, visszaalt kontrara, es bunkert nyomott, igy viszont a masodik felido nezhezetlen volt sajnos.
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
De ami pénzt belecsapolnak az olajosok, illene már nyerni egy BL-t!Most mit izélsz, a Chelsea most nyeri a másodikat!
steelwolf
több mint 4 éve
Sok boldogságot minden Pep haternek élvezzék....Én nem vagyok hater! Nem is követem már annyira a világ footballját!
dande
De ami pénzt belecsapolnak az olajosok, illene már nyerni egy BL-t!