Soccer
41 feliratkozó
több mint 4 éve
előttem megválaszolták amit én is akartam írniennyit ér, ha nem Werner van ottHangoztasd csak a butaságod, aztán a szünetben majd nézd meg Werner mozgását a gólnál és próbáld megfejteni, hogy hova lett az egyik belső védő.
NB2
Szokol
több mint 4 éve
Lehet, de két tiszta gólhelyzetben, összerúgta a lábát, meg a másik lövése meg éppenhogy elvánszorgott a kapuig. Nem értem mit látnak még benne...ennyit ér, ha nem Werner van ottHangoztasd csak a butaságod, aztán a szünetben majd nézd meg Werner mozgását a gólnál és próbáld megfejteni, hogy hova lett az egyik belső védő.
NB2
Szokol

több mint 4 éve
Azért vegyük ketté:ennyit ér, ha nem Werner van ottHangoztasd csak a butaságod, aztán a szünetben majd nézd meg Werner mozgását a gólnál és próbáld megfejteni, hogy hova lett az egyik belső védő.
NB2
Szokol
1. Werner off ball kurva hasznos, meg úgy általánosságban
2. Amennyi helyzetet kihagy ha a felét belőné már fél isten lenne.
több mint 4 éve
Lehet, hogy ha a kapus nem ér bele kézzel, hosszan tolja meg és nincs gól...Amúgy azon gondolkoztam h ez ilyenkor ugyanúgy nem piros? Kapus hozzaert kézzel 16n kívül
gyurczi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
mekkora passz volt MounttólMount a legjobb dolog ami ezzel a csapattal tortenhetett.
deyell
Szerencsere fejben is nagyon rendben van.
Ha vmit, akkor Mount, James, Gilmour beepites megkoszonhetik Lampsnek.
CHO meg Abraham mellozese fajo, de nem lehet mondani, h hianyoznanak (sajnos)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Lehet, hogy ha a kapus nem ér bele kézzel, hosszan tolja meg és nincs gól...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 4 éve
Eléggé hiányzik káeshá HajdúBé mellől egy color kommentátor.A 2006-os vb-n ott volt mellette Urbán Flóri.
Nagyon érdekes a hatvanegyezredik statisztika meg fun fact is, de néha akár a meccsről is lehetne beszélni.
Cubehor
Persze akkor még Hajdú B. is a pályája csúcsán volt, de sajnos tényleg kezd rajta is most már kiütközni a statisztikaolvasós vicceskedés.
több mint 4 éve
Hülye idióta ez aztán védekezés volt......😕
több mint 4 éve
Vezetnek a kékek! Még a butyikék is megtapsolta 🤣
több mint 4 éve
ennyit ér, ha nem Werner van ott
több mint 4 éve
Eléggé hiányzik káeshá HajdúBé mellől egy color kommentátor.Nagyon érdekes a hatvanegyezredik statisztika meg fun fact is, de néha akár a meccsről is lehetne beszélni.
több mint 4 éve
hát pont ezt mondtam.A meccsnapi húsz játékosból 1 angol kezdő, 2 csere, 17 nem angol, amiből 6 dán, ahogy az edző is.na hajrá Brentford, remélem idén már sikerül feljutni 😊Mármint Brentførd? 😊
Löfli
Viccen kívül, tejlesen PL-kész gárda, csak mutatóba van brit
slowmotion
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Én megdicsérem akkor: korunk legkomplexebb csatárja, minden támadásban kulcsszerepe van, akár egy elmozgással, akár egy kulcspasszalezt a falábú Wernert, már legalább 3 gól a lábába maradtDicséretet én még nem olvastam róla ezen a fórumon 😀
NB2
Kampman
Lewandowski helyzetkihasználásával a világ legjobbja lenne.
több mint 4 éve
mindezt egy kék stadionban ráadásul 😊Ilyen fos párosítással én nem nézek BL döntőt, fújj.Ráadásul előre lehet tudni, hogy a kékek megnyerik.
warr_b
nagylaza
több mint 4 éve
Mourinhóval de.viszont jó meccs, a szerdai EL meccsen 120 perc alatt nem volt ennyi esemény kis túlzással mint eddig ittHát ha a Roma jutott volna a döntőbe biztos nem lett volna eseménytelen! 🙃
NB2
steelwolf
több mint 4 éve
viszont jó meccs, a szerdai EL meccsen 120 perc alatt nem volt ennyi esemény kis túlzással mint eddig ittHát ha a Roma jutott volna a döntőbe biztos nem lett volna eseménytelen! 🙃
NB2
több mint 4 éve
viszont jó meccs, a szerdai EL meccsen 120 perc alatt nem volt ennyi esemény kis túlzással mint eddig itt
több mint 4 éve
Trollfocin sokszor mém téma 😃pedig előző szezonba volt dícsérve 😀ezt a falábú Wernert, már legalább 3 gól a lábába maradtDicséretet én még nem olvastam róla ezen a fórumon 😀
NB2
Kampman
Negritis
több mint 4 éve
Ilyen fos párosítással én nem nézek BL döntőt, fújj.Ráadásul előre lehet tudni, hogy a kékek megnyerik.
warr_b
több mint 4 éve
pedig előző szezonba volt dícsérve 😀ezt a falábú Wernert, már legalább 3 gól a lábába maradtDicséretet én még nem olvastam róla ezen a fórumon 😀
NB2
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
ezt a falábú Wernert, már legalább 3 gól a lábába maradtDicséretet én még nem olvastam róla ezen a fórumon 😀
NB2
több mint 4 éve
ezt a falábú Wernert, már legalább 3 gól a lábába maradt
több mint 4 éve
Persze, én is szoktam néha popot hallgatni, csak az UEFA/FIFA pregame showk általában 2-3 kategóriával a Super Bowl halftime showk alatt vannak, és már az sem egy túl magas léc.Lemaradtam, csak a szokásos mainstream szar volt?en sem kedvelem a poppot, de azert meg tudok nezni ezt-azt, de ez,, kb zaj volt egesz. 😀
Kampman
YoungZeeZee
Szerkesztette: Kampman