Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 615
Volt egy nb1-es focista..Negrau coltca neve.azaz igazi rasszista megnyilvanulas mikor lefeketezel egy feheret😀
több mint 5 éve
Ajjajj, hopp-hopp. Kibújik az a szög szépen. 😀Hagyd már abba a hazudozást bazdmeg. Ha ennyire szeretnéd, tessék idézem magam: "Az adott (latin nyelvu) orszagban azt mondom oke, de franciaknal pl a "nigga"-t jelenti."Azt is írtam, hogy mindenkinek, főleg egy UEFA-s bírónak tudnia kell, hogy hol van és ott milyen kifejezést engedhet meg magának. Már pedig ha Párizsban lenegrozod a fekete másodedzőt, akkor abból nem fogsz jól kijönni. Erről szerintem kár vitázni.Mert van bármi értelme ennek a térdelősdinek azon kívül, hogy növeli a szakadékot a továbbiakban is azok között, akik egyetértenek vele és azok között, akik nem? Nincsen. 😊
Hogy jönne le itthon, ha egy NB1-es meccsen pl Molnár Gábornak azt mondaná a 4. spori, h "hé cigó, gyere ide?". Mert konkrétan ennek a megfelelője történt.
Sok mindenre lehet mondani, hogy a világ szégyene, de erre nem. Sőt, respect a két csapatnak és a játékosoknak, hogy kiálltak azért, amiben hittek (egyébként a hétvégi Millwall meccs nem volt olyan régen, hogy friss emlékünk legyen, továbbra is jelen van a rasszizmus a lelátókon is).
Borbinho
A gyerekeiket mindegyik a saját elképzelése szerint tanítja, aki nézi velük stb.
Politika a sportban. Semmi értelme. Azért, mert sokakat elér, nyilván használják, de semmi haszna. Megosztás ez is.
A cigós rész pedig eddig nagyon nem így van kommunikálva egyelőre, és ha ez lett volna, nem azt írod elsőre sem, hogy szerencsétlen kifejezés. Kiindulva, hogy hogyan reagálsz ezekre a dolgokra egyébként.
Remélem a sporin nem csattan semmi, ha tényleg csak ennyit mondott, amit írnak.
kristóf17
Ez miben más, mint a "cigós" példám? Ugyan az.
Politika a sportban. Még mindig itt tartasz. De elengedtem a témát. Azt senkinek nem kell elmagyarázni, miért ti ketten képviselitek Dave-el azt az oldalt minden egyes alkalommal (tessék általánosítok én is 😊 ).
Borbinho
Elnézést, hogy rosszul elmékeztem, és csak a szerencsétlenre hivatkoztam pontosan. Nyilván ez a 'hazugság' tök logikus lenne, amit vissza lehet keresni, ellenőrizni. Ne viccelj már. 😀
Persze, hogy képviseljük, mert olyan világ felé haladunk, hogy már a sporton keresztül is tömik az agyunkat ezekkel az elferdült gondolatokkal. Ugyanazt művelik, mint idehaza a kormány, csak teljesen másik oldalról megközelítve. Politika mindenhol. De ehhez tök nagy elánnal asszisztálnak páran. (Én nem általánosítok itteniekkel, jó?)
Írd be a google fordítóba, hogy negru. Fekete. Biztos lehet ezt is sértőként használni, de mit nem? Ellenben a tárgyilagosság egy játékvezető részéről, amikor megnevez valakit pár ember közül gáz? Komolytalan.
Részemről az a nagy baj, hogy már mindent úgy nézünk hogyan lehet sértő valakire, és meg sem fordul az, hogy semmi rosszat nem mondott.
több mint 5 éve
Dél-Afrikában, Nigériában vajon mit mondanak rám, ha nem jut eszembe a nevük és azt akarják mondani, hogy én csináltam valamit. Segítek: az a fehér srác volt! Aki ezen megsértődik az hülye, és tényleg kristóffal értek egyet, be kéne már ezt fejezni, mert nagyon visszafelé fog elsülni és nem csak a Millwall szurkerek fognak tüntetni, hanem egyre többen.Nembaj, legalább tömegesen ki lehet szűrni kik a rasszisták 😊
NB2
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Dél-Afrikában, Nigériában vajon mit mondanak rám, ha nem jut eszembe a nevük és azt akarják mondani, hogy én csináltam valamit. Segítek: az a fehér srác volt! Aki ezen megsértődik az hülye, és tényleg kristóffal értek egyet, be kéne már ezt fejezni, mert nagyon visszafelé fog elsülni és nem csak a Millwall szurkerek fognak tüntetni, hanem egyre többen.
több mint 5 éve
Na kösz... 😊Hagyd már abba a hazudozást bazdmeg. Ha ennyire szeretnéd, tessék idézem magam: "Az adott (latin nyelvu) orszagban azt mondom oke, de franciaknal pl a "nigga"-t jelenti."Azt is írtam, hogy mindenkinek, főleg egy UEFA-s bírónak tudnia kell, hogy hol van és ott milyen kifejezést engedhet meg magának. Már pedig ha Párizsban lenegrozod a fekete másodedzőt, akkor abból nem fogsz jól kijönni. Erről szerintem kár vitázni.Mert van bármi értelme ennek a térdelősdinek azon kívül, hogy növeli a szakadékot a továbbiakban is azok között, akik egyetértenek vele és azok között, akik nem? Nincsen. 😊
Hogy jönne le itthon, ha egy NB1-es meccsen pl Molnár Gábornak azt mondaná a 4. spori, h "hé cigó, gyere ide?". Mert konkrétan ennek a megfelelője történt.
Sok mindenre lehet mondani, hogy a világ szégyene, de erre nem. Sőt, respect a két csapatnak és a játékosoknak, hogy kiálltak azért, amiben hittek (egyébként a hétvégi Millwall meccs nem volt olyan régen, hogy friss emlékünk legyen, továbbra is jelen van a rasszizmus a lelátókon is).
Borbinho
A gyerekeiket mindegyik a saját elképzelése szerint tanítja, aki nézi velük stb.
Politika a sportban. Semmi értelme. Azért, mert sokakat elér, nyilván használják, de semmi haszna. Megosztás ez is.
A cigós rész pedig eddig nagyon nem így van kommunikálva egyelőre, és ha ez lett volna, nem azt írod elsőre sem, hogy szerencsétlen kifejezés. Kiindulva, hogy hogyan reagálsz ezekre a dolgokra egyébként.
kristóf17
Politika a sportban. Még mindig itt tartasz. De elengedtem a témát. Azt senkinek nem kell elmagyarázni, miért ti ketten képviselitek Dave-el azt az oldalt minden egyes alkalommal (tessék általánosítok én is 😊 ).
Borbinho
Én csak abban értettem egyet hogy ez nem feltétlenül volt akkora dolog ami miatt félbe kell szakítani egy meccset. Mivel nem a pályán történt ezért akár játék mellett ia meg lehetett volna beszélni a történteket, nem tudom mi lesz az utóélete a dolognak de nem hinném hogy a negyedik játékvezető direkt sértő akart volna lenni, ha elnézést kér érte nem hiszem hogy ne mehetett volna tovabb a meccs.
Erre utalt kristóf is, szerintem ne lovalljátok bele nagyon magatokat.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Hagyd már abba a hazudozást bazdmeg. Ha ennyire szeretnéd, tessék idézem magam: "Az adott (latin nyelvu) orszagban azt mondom oke, de franciaknal pl a "nigga"-t jelenti."Azt is írtam, hogy mindenkinek, főleg egy UEFA-s bírónak tudnia kell, hogy hol van és ott milyen kifejezést engedhet meg magának. Már pedig ha Párizsban lenegrozod a fekete másodedzőt, akkor abból nem fogsz jól kijönni. Erről szerintem kár vitázni.Mert van bármi értelme ennek a térdelősdinek azon kívül, hogy növeli a szakadékot a továbbiakban is azok között, akik egyetértenek vele és azok között, akik nem? Nincsen. 😊
Borbinho
kristóf17
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
könnyű ezt neked mondani.Hát ha az "ez a fekete srác" hangzott el a nem bántó negruval, akkor pont az történt, amit hiányoltán Negi pár kommenttel ezelőtt. A bíró teljesen függetlenül a játékosok felett állt és tök tárgyilagosan állapított meg valamit. (Amiket írtál, azok általánosítások, az más halmaz.) Még mindig nem látom, hogy ezzel probléma lenne. Egyszerűen külső szemlélőként megállapított ha a negru szó valóban = néger. Ezért mondom, hogy túl van húzva. Bármin meg lehet sértődni ma már, csak annak több mint fele közel sem jogos. Legyen itt szó erről az esetről, vagy a konyháról mikor kedveden megemlíted az asszonynak, hogy nem törölte le a kifutott levest és ott szárad megint. (úgy, hogy jómagad mindig rendben hagyod ott) Ki lehet akadni, csak nem jogosan.így van, sztem is a negru elég rossz hangzása mellett ez a tárgyiasítás, ami kiverte a biztosítékot.Hogy azt mondja egy srácra, hogy néger/fekete? Úgy tudom nem niggerzte le, nem volt becsmérlő, nem volt alpári. Csak használta az anyanyelve egyik kifejezését. Ez miért probléma? Persze, mert ma már minden probléma...ha jól vettem ki a gond akkor kezdődött mikor elmondták milyen kontextusban használta a Negro szót
(Ha sértőn használt bármit, akkor jogos, ellenkező esetben nulla létjogosultsága van valakinek emiatt kisgyerekként vergődni, és egy ártalmatlan ember életét tönkretenni ezzel, csak, mert milliárdos focistaként kettőig nem tudok logikusan gondolkodni.) De ugye ez csak akkor jogos, ha tényleg úgy van, ahogy megírták, hogy semmi elítélendő nem hangzott el, csak ahogy Borbi is írta, szerencsétlen kifejezés lehet. Csak bele kellene gondolni, hogy lehet nem leniggerezett, hanem csak nem tudok románul és nem spekulálok. De ugye ezeknél a kitanult labdarúgó srácoknál a gondolkodást is nehezen várom el... Csak akkor ne adnának hatalmat a kezükbe legalább... Kiemelt részt érdemes észben tartani, mert az ilyeneken szokás átsiklani. Hangsúlyozom harmadszor is a dolgot.
kristóf17
és elvileg tárgyiasítás volt, legalábbis Demba Ba nagyon amiatt ugrált
márpedig ha "Ő" helyett "Ez" az sztem igenis sértőnek minősül
"ezek a cigányok", "ezek a feketék", "ezek a zsidók", "ezek a buzik" és ugye zsigerből jön h "már csak ilyenek"
Negritis
könnyű nekünk azt mondani, hogy érthetetlen emiatt nem lejátszani a meccset.
csebi
kristóf17
ha szerinted Demba Ba tárgy akkor valóban tárgyilagos volt.
azzal sajnos nem lehet mit kezdeni, ha nem látod be, hogy a negru jelző miért problémás.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Azt is írtam, hogy mindenkinek, főleg egy UEFA-s bírónak tudnia kell, hogy hol van és ott milyen kifejezést engedhet meg magának. Már pedig ha Párizsban lenegrozod a fekete másodedzőt, akkor abból nem fogsz jól kijönni. Erről szerintem kár vitázni.Mert van bármi értelme ennek a térdelősdinek azon kívül, hogy növeli a szakadékot a továbbiakban is azok között, akik egyetértenek vele és azok között, akik nem? Nincsen. 😊
Borbinho
több mint 5 éve
Mondjuk van abban valami bájos, amikor egy román niggerezik, ennél már csak az lett volba stebb, ha cigányozik 🤣 A Millwall-drukkereken meg nem kell meglepődni, a Lazio-ultráktól sem lenne ez szokatlan.
Persze azt sem értem, mi a túróért kell még mindig térdelgetni egy angol bajnoki előtt, meg szivárványos szögletzászlót kirakni. Rohadtul nem ott van a helye szerintem.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Hát ha az "ez a fekete srác" hangzott el a nem bántó negruval, akkor pont az történt, amit hiányoltán Negi pár kommenttel ezelőtt. A bíró teljesen függetlenül a játékosok felett állt és tök tárgyilagosan állapított meg valamit. (Amiket írtál, azok általánosítások, az más halmaz.) Még mindig nem látom, hogy ezzel probléma lenne. Egyszerűen külső szemlélőként megállapított ha a negru szó valóban = néger. Ezért mondom, hogy túl van húzva. Bármin meg lehet sértődni ma már, csak annak több mint fele közel sem jogos. Legyen itt szó erről az esetről, vagy a konyháról mikor kedveden megemlíted az asszonynak, hogy nem törölte le a kifutott levest és ott szárad megint. (úgy, hogy jómagad mindig rendben hagyod ott) Ki lehet akadni, csak nem jogosan.így van, sztem is a negru elég rossz hangzása mellett ez a tárgyiasítás, ami kiverte a biztosítékot.Hogy azt mondja egy srácra, hogy néger/fekete? Úgy tudom nem niggerzte le, nem volt becsmérlő, nem volt alpári. Csak használta az anyanyelve egyik kifejezését. Ez miért probléma? Persze, mert ma már minden probléma...ha jól vettem ki a gond akkor kezdődött mikor elmondták milyen kontextusban használta a Negro szót
(Ha sértőn használt bármit, akkor jogos, ellenkező esetben nulla létjogosultsága van valakinek emiatt kisgyerekként vergődni, és egy ártalmatlan ember életét tönkretenni ezzel, csak, mert milliárdos focistaként kettőig nem tudok logikusan gondolkodni.) De ugye ez csak akkor jogos, ha tényleg úgy van, ahogy megírták, hogy semmi elítélendő nem hangzott el, csak ahogy Borbi is írta, szerencsétlen kifejezés lehet. Csak bele kellene gondolni, hogy lehet nem leniggerezett, hanem csak nem tudok románul és nem spekulálok. De ugye ezeknél a kitanult labdarúgó srácoknál a gondolkodást is nehezen várom el... Csak akkor ne adnának hatalmat a kezükbe legalább... Kiemelt részt érdemes észben tartani, mert az ilyeneken szokás átsiklani. Hangsúlyozom harmadszor is a dolgot.
kristóf17
"ezek a cigányok", "ezek a feketék", "ezek a zsidók", "ezek a buzik" és ugye zsigerből jön h "már csak ilyenek"
Negritis
csebi
több mint 5 éve
Azt is írtam, hogy mindenkinek, főleg egy UEFA-s bírónak tudnia kell, hogy hol van és ott milyen kifejezést engedhet meg magának. Már pedig ha Párizsban lenegrozod a fekete másodedzőt, akkor abból nem fogsz jól kijönni. Erről szerintem kár vitázni. Hogy jönne le itthon, ha egy NB1-es meccsen pl Molnár Gábornak azt mondaná a 4. spori, h "hé cigó, gyere ide?". Mert konkrétan ennek a megfelelője történt.
Szerkesztette: Borbinho
több mint 5 éve
így van, sztem is a negru elég rossz hangzása mellett ez a tárgyiasítás, ami kiverte a biztosítékot.Hogy azt mondja egy srácra, hogy néger/fekete? Úgy tudom nem niggerzte le, nem volt becsmérlő, nem volt alpári. Csak használta az anyanyelve egyik kifejezését. Ez miért probléma? Persze, mert ma már minden probléma...ha jól vettem ki a gond akkor kezdődött mikor elmondták milyen kontextusban használta a Negro szót
kristóf17
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Hogy azt mondja egy srácra, hogy néger/fekete? Úgy tudom nem niggerzte le, nem volt becsmérlő, nem volt alpári. Csak használta az anyanyelve egyik kifejezését. Ez miért probléma? Persze, mert ma már minden probléma...ha jól vettem ki a gond akkor kezdődött mikor elmondták milyen kontextusban használta a Negro szót
kristóf17
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Hogy azt mondja egy srácra, hogy néger/fekete? Úgy tudom nem niggerzte le, nem volt becsmérlő, nem volt alpári. Csak használta az anyanyelve egyik kifejezését. Ez miért probléma? Persze, mert ma már minden probléma...(Ha sértőn használt bármit, akkor jogos, ellenkező esetben nulla létjogosultsága van valakinek emiatt kisgyerekként vergődni, és egy ártalmatlan ember életét tönkretenni ezzel, csak, mert milliárdos focistaként kettőig nem tudok logikusan gondolkodni.) De ugye ez csak akkor jogos, ha tényleg úgy van, ahogy megírták, hogy semmi elítélendő nem hangzott el, csak ahogy Borbi is írta, szerencsétlen kifejezés lehet. Csak bele kellene gondolni, hogy lehet nem leniggerezett, hanem csak nem tudok románul és nem spekulálok. De ugye ezeknél a kitanult labdarúgó srácoknál a gondolkodást is nehezen várom el... Csak akkor ne adnának hatalmat a kezükbe legalább... Kiemelt részt érdemes észben tartani, mert az ilyeneken szokás átsiklani. Hangsúlyozom harmadszor is a dolgot.
több mint 5 éve
Hát hiányzik neked a huszonhetedszerre berakott szivárványos end racism kép? 😂az hogy hogyan kell/lehet reagálni erre az szerintem mind1, a lényeg a FIFA-UEFA annyira tolja a no racism-et hogy szerintem ez volt a jó döntésAmi a PSG meccsen ment, a modern világ szégyene. Ha azt mondja, az a nagyfaszú, akkor is le kell vonulni? Undorító. Sértődékeny, buta kisgyerekek. Ezért nem szabd sportba politikát, mert azt sem tudják a legtöbben merre van az előre...Kicsit nekem is hasonló a véleményem, ok hogy ilyet nem lehet és nem szabad hagyni de emiatt nem lejátszani a meccset nekem túlzás, pláne hogy pályán kívül történt.
kristóf17
davemayer
tök mind1 melyik bíróról beszélünk és hogy játékos-néző-edző az "áldozat"
a modern világ szégyene hogy egy bíró akinek a játékosok felett kéne állnia ilyet megenged magának egy olyan sorozatban mint a BL
ahogy a nike... ugyanúgy a világ szégyene mikor kifelé mást kommunikál mint amit csinál
de majd Sobri minjá jól megpragmatizálja
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
az hogy hogyan kell/lehet reagálni erre az szerintem mind1, a lényeg a FIFA-UEFA annyira tolja a no racism-et hogy szerintem ez volt a jó döntésAmi a PSG meccsen ment, a modern világ szégyene. Ha azt mondja, az a nagyfaszú, akkor is le kell vonulni? Undorító. Sértődékeny, buta kisgyerekek. Ezért nem szabd sportba politikát, mert azt sem tudják a legtöbben merre van az előre...Kicsit nekem is hasonló a véleményem, ok hogy ilyet nem lehet és nem szabad hagyni de emiatt nem lejátszani a meccset nekem túlzás, pláne hogy pályán kívül történt.
kristóf17
davemayer
tök mind1 melyik bíróról beszélünk és hogy játékos-néző-edző az "áldozat"
a modern világ szégyene hogy egy bíró akinek a játékosok felett kéne állnia ilyet megenged magának egy olyan sorozatban mint a BL
ahogy a nike... ugyanúgy a világ szégyene mikor kifelé mást kommunikál mint amit csinál
de majd Sobri minjá jól megpragmatizálja
több mint 5 éve
Ami a PSG meccsen ment, a modern világ szégyene. Ha azt mondja, az a nagyfaszú, akkor is le kell vonulni? Undorító. Sértődékeny, buta kisgyerekek. Ezért nem szabd sportba politikát, mert azt sem tudják a legtöbben merre van az előre...Kicsit nekem is hasonló a véleményem, ok hogy ilyet nem lehet és nem szabad hagyni de emiatt nem lejátszani a meccset nekem túlzás, pláne hogy pályán kívül történt.
kristóf17
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ami a PSG meccsen ment, a modern világ szégyene. Ha azt mondja, az a nagyfaszú, akkor is le kell vonulni? Undorító. Sértődékeny, buta kisgyerekek. Ezért nem szabd sportba politikát, mert azt sem tudják a legtöbben merre van az előre...
több mint 5 éve
Annyi történt csak, hogy Nagelsmann faszra húzta Olet sajnos. Az első Hoffenheimes szezonja óta érte könyörgök szóval így nekem ez még jobb élmény volt 😀 Bíztam Oleban, hogy felnő a feladathoz de sajnos nem fog. Nem tudott összerakni egy stabil védekezést amióta itt van - mit csinál a szezon eddigi legfontosabb meccsén: felküldi a matic mctomi középpályát, hogy majd biztos kibekkeljük 😀 Tuanzebe mellőzése is totál érthetetlen Fosu-Mensah úgy szintén, de nem baj balfaszkodik legalább ott egy 80 milliós hűtőszekrény.A hibákat eddig következő meccsekre javtotta ez jó előjel lehet a city elleni meccs előtt. De mindig előjönnek ezek a kurva hibák.
több mint 5 éve
VanillaSky
1 683
azt valaki majd elmagyarázza, hogy a mu már megint mégis mi a pék faszára kapott tizenegyest?Megszánta őket a spori. Úgy volt vele, hogy 5 év alatt elment 600 millió+ aztán csak az EL van meg, hátha...
slowmotion
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"
több mint 5 éve
Bocs kimaradt nekem 😀Volt szó hogy a MU tavasszal menetelni fog a BL-ben, hát ezt csak az EL-ben tehetik meg 😀Kajak? 5 perccel előtted írtam be, próbálj kreatív lenni 😀 😛
Heisman
Legalabb dobd melle hogy Ole szar 😀
Toca
De javítom, Ole szar 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nemcsak a fagyi, de még minimum egy tucat csapat tök értelmetlenül van ott minden évben. Remekül helyt álltak, DE Ha tetszik, ha nem akkora a szakadék, hogy törvényszerű a Super liga létrehozása.Ezek az őszi értelmetlen csoport meccsek is max csak egy Sörözőben értékelhetőek 😊
több mint 5 éve
Volt szó hogy a MU tavasszal menetelni fog a BL-ben, hát ezt csak az EL-ben tehetik meg 😀Kajak? 5 perccel előtted írtam be, próbálj kreatív lenni 😀 😛
Heisman
Legalabb dobd melle hogy Ole szar 😀
több mint 5 éve
Sajnalom, de Ole keves a MU padjahoz. Johet Pochettino, ha kibassza vegre valahara a Spurs.Breaking News: Pochettinot kirúgták
Duff
több mint 5 éve
Sajnalom, de Ole keves a MU padjahoz. Johet Pochettino, ha kibassza vegre valahara a Spurs.