Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
és ott van Mané isaz eddigi idei szenvedés utána hogy nézem most kiszakad a zsák
remélem a gát is átszakad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
omfg mi van ittMindhárom csatárunk gólt lőtt, semmi különös. 😀
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
sőt igazából mind a 4en eléggé felcserélhetőek sztem 😀igazából bármelyik poszton tud játszani elöl, csak most Bobby-nak kell szusszannia, mert hétvégén Sziti meccs van.Jotaaaaaa.én bíztam benne hogy le tudja váltani Salah-t akit végre eladunk (engem idegesít milyen helyzet kihasználással dolgozik és hogy mennyire nem csapatban gondolkozik sokszor)
Amúgy nem értem. Egyedül voltam azzal, hogy kib' nagy stealnek éreztem a szerződtetését? Mané óta nem volt akinek az érkezése ennyire lázba hozott volna, mint Diogóé.
Mikey
de úgy néz ki Bobby helyére jött
Negritis
bár az is igaz, hogy Bobby a legidősebb a támadó hármas közül, tehát logikus, hogy ő kezd először hanyatlani.
slowmotion
pont ez az erőssége is a támadósornak mondjuk
több mint 5 éve
omfg mi van itt
több mint 5 éve
Ezt nem láttam jönni, 3-0, Jones assziszt. 😊szép indítás CuJotól
Mikey
és Salah szépen befejezte
több mint 5 éve
Ezt nem láttam jönni, 3-0, Jones assziszt. 😊
több mint 5 éve
Salzburg. Tolisso nem leszorított kezén pattan a labda és semmi.Na én most már tényleg nem értem mi a kezezés.melyik meccs?
Matthew99
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
igazából bármelyik poszton tud játszani elöl, csak most Bobby-nak kell szusszannia, mert hétvégén Sziti meccs van.Jotaaaaaa.én bíztam benne hogy le tudja váltani Salah-t akit végre eladunk (engem idegesít milyen helyzet kihasználással dolgozik és hogy mennyire nem csapatban gondolkozik sokszor)
Amúgy nem értem. Egyedül voltam azzal, hogy kib' nagy stealnek éreztem a szerződtetését? Mané óta nem volt akinek az érkezése ennyire lázba hozott volna, mint Diogóé.
Mikey
Negritis
bár az is igaz, hogy Bobby a legidősebb a támadó hármas közül, tehát logikus, hogy ő kezd először hanyatlani.
több mint 5 éve
Jotaaaaaa.én bíztam benne hogy le tudja váltani Salah-t akit végre eladunk (engem idegesít milyen helyzet kihasználással dolgozik és hogy mennyire nem csapatban gondolkozik sokszor)
Mikey
több mint 5 éve
Jotaaaaaa.Amúgy nem értem. Egyedül voltam azzal, hogy kib' nagy stealnek éreztem a szerződtetését? Mané óta nem volt akinek az érkezése ennyire lázba hozott volna, mint Diogóé.
több mint 5 éve
Jota b+, mennyire szépen megoldotta
több mint 5 éve
Na én most már tényleg nem értem mi a kezezés.melyik meccs?
Matthew99
több mint 5 éve
70 perc után mindkét csapat a seggén fogja venni a levegőt, olyan lesz a meccs, mint egy rugós foci parti
több mint 5 éve
Na én most már tényleg nem értem mi a kezezés.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
közvetítésbe most mondták h be h utáljára 8 éve nyertünk olaszországbana udinese ellen
Hendo góljával
már 9 éve itt van azt a kurva
több mint 5 éve
Diogo Jota ❤️elég jól dolgozik a srác 😀
Mikey
több mint 5 éve
Szoboszlai hint egy 3st télen viszi is a München 😛Nem is mer még a VAR se ellene ítélni.
dande

több mint 5 éve
Bobby helyett Jota kezdCuJo
és Rhys Williams Gomez párja, kiváncsi vagyok beválik
jó lenne mer ha 2 saját nevelés is jó lenne megint TAA után
több mint 5 éve
Szoboszlai hint egy 3st télen viszi is a München 😛
több mint 5 éve
15 perc és pool meccs 😀Gladbach mit csinàl? 😊Várjál ma BL van??? Eszembe se jutott itt nagy amerika választ koronavíruskombóban 😀 😀
NB2
dande
több mint 5 éve
Gladbach mit csinàl? 😊Várjál ma BL van??? Eszembe se jutott itt nagy amerika választ koronavíruskombóban 😀 😀
NB2
több mint 5 éve
Gladbach mit csinàl? 😊
több mint 5 éve
ott van vakcina már mostfoci.444.hu/2020/11/02/lehet-hogy-megsem-osszeuropai-rendezesu-lesz-a-foci-eb-hanem-oroszorszagban-tartanak-megJogos a mostani eb lebonyolításának felülbírálása, de miért Oroszország? Na ez aminek semmi értelme. Németország vagy Anglia (csak Londonban meg lehetne rendezni kb, sokkal ésszerűbb az hogy buborék egy helyen és 2-3 stadionban had szóljon).
Így nem is éri meg kijutni.
A Le Parisien azt írta, az UEFA-ban komoly kétségek merültek fel amiatt, hogy 24 válogatott ide-oda utazgasson a kontinensen egy hónapon át.
Jogos, hogy túl veszélyes összevissza repkednie 24x22 játékosnak, meg stáb, az van vagy egy-két ezer ember is akár, és ez egy hónapra elosztva óriási és indokolatlan veszélyfaktor.
Kész szerencse, hogy ilyen helyzetben is van, aki segítségére siet az UEFA-nak.
Sobri Jóska
davemayer
és $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$