Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 444
A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
Ennek sok koze volt a meccshez, koszonjuk
Adirotor
Szaft köszöngetsz. Pont hogy van hozzà köze.

Köszönjük
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerültég a kaját sem kiszállítania kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
De szar lenne, igazad van... 🤣🤣🤣
davemayer
A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerültég a kaját sem kiszállítania kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
davemayer
A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
Adirotor
A fasisztákra tettem 1 X de attól még ez így van 😉
ozibozi
Gondolkozz hosszutavon
A fagyi megy a BL-be elmegy Rebrov es soha tobbet nem jutnak meg a kozelebe sem egy ilyen eredménynek😁
több mint 5 éve
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
davemayer
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
davemayer
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
Adirotor
A fasisztákra tettem 1 X de attól még ez így van 😉
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 491 — Lucas Scott
egyébként mikor fog az M4 leszokni ezekről a semmitmondó elemzésekről, és arról, hogy olyan embereket raknak oda akik nem tudnak megfogalmazni a futballról 2 mondatot? 20 éve ez megy
Adirotor
Sztem soha. Még véletlenül egyszer akkor vmeik a szarra szart mondana. De amúgy Bozsik már tényleg nagyon zavaró. Nincs jobb dolga neki hétköznap este?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 547 — "Grammar maci"
Ezeknek drukkolni.
ozibozi

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
clbass New Orleans Saints 3 170 — Saints fan
Sigér az európai szintet már nem üti meg...elképesztően lassan gondolkodik :/
clbass
Nem volt rossz az eddigi meccseken de ma tenyleg nem jatszik jol
Botkát meg le kéne hozni mert ki fogja magát állíttatni
Adirotor
Nem nézek sok hazai focsit, de a BL és válogatott meccseken nekem rendre úgy tűnt, hogy egy ütem késésben van...de ha megint akaszt egy szépet, nem sértődök meg 😉
több mint 5 éve
Ezeknek drukkolni.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 929 — Így remélem megfelelek nektek.....
egyébként mikor fog az M4 leszokni ezekről a semmitmondó elemzésekről, és arról, hogy olyan embereket raknak oda akik nem tudnak megfogalmazni a futballról 2 mondatot? 20 éve ez megy
Adirotor
Adirotor
A nagyobb baj, hogy a pálya szélén is ez megy 35 éve 😛
több mint 5 éve

Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
"Kockázatmentes játék" na nekem ez pont hogy az, egy gyengébb csapat ellen kivárásra játszani... ahelyett hogy elvágnánk a torkukat hagyjuk hogy elhigyjék hogy van esélyük
davemayer
amugy is elhitték, a norvég média leszopta a molde teljesítményét és bírózott egész héten
több mint 5 éve
"Kockázatmentes játék" na nekem ez pont hogy az, egy gyengébb csapat ellen kivárásra játszani... ahelyett hogy elvágnánk a torkukat hagyjuk hogy elhigyjék hogy van esélyük

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 491 — Lucas Scott
Sobrinak uzenem, hogy ma sem jatszik meg normalis csapattal a fradi, majd talan legkozelebb.
ZoliMP
Látom. Ezután jön a máltai, amit Kenny mondott, vagy ezután már rendes focicsapat jön?

Most nyerni kell a lófaszjóskák ellen, vagy továbbjutás lenne 0-0, 1-1, 2-2 esetén is?
Sobri Jóska
Máltai csapatok sajnos kiestek pedig a tavalyi bajnok a Floriana (zöld fehérek btw) múlt héten egy tizire voltak attól h el playoffban legyenek és csoportkorert játszanak. Nembaj majd jövőre

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
clbass
Nem volt rossz az eddigi meccseken de ma tenyleg nem jatszik jol
Botkát meg le kéne hozni mert ki fogja magát állíttatni
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
clbass
A tavalyi el meccsekre meg ki emlékszik már...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
clbass New Orleans Saints 3 170 — Saints fan
több mint 5 éve
Linket valaki tudna dobni?
Gergőbácsi
 wiz1.net/channel5?61612516
Kampman
Hálás köszönet
Gergőbácsi
M4sporton ad-ok nelkul megy a neten

Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
Én azt nem értem Heister mit keres a kezdőben, ez a védelem érdekes. Kár hogy nincs Kovacevic, sokkal nyugodtabb lennék.
davemayer
Eddig kb a Fradi legjobbja Heister
empty taxi
Igen, tényleg nem rossz de Civic sem volt az mostanában.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 834 — "Montoya por favor!"
Kicsit veszelyesebb a fradi, de nem tudnam megjosolni ki fogja az elso golt rugni (ha lesz a meccsen gol).
Vrij6
a norvégok a jó "bízunk benne hogy a 80. perc után valahogy találunk egy gólt, amire már nem tud válaszolni az ellenfél" taktikát választották, ami általában a magyar csapatok ellen azért be szokott jönni

még petárdázás is megy kint, brafó!
r.baggio
Hajdú B. olvassa a fórumot 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Én azt nem értem Heister mit keres a kezdőben, ez a védelem érdekes. Kár hogy nincs Kovacevic, sokkal nyugodtabb lennék.
davemayer
Eddig kb a Fradi legjobbja Heister

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Kicsit veszelyesebb a fradi, de nem tudnam megjosolni ki fogja az elso golt rugni (ha lesz a meccsen gol).
Vrij6
a norvégok a jó "bízunk benne hogy a 80. perc után valahogy találunk egy gólt, amire már nem tud válaszolni az ellenfél" taktikát választották, ami általában a magyar csapatok ellen azért be szokott jönni

még petárdázás is megy kint, brafó!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Zubkov, te önző kutya!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 213 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 601
Sobrinak uzenem, hogy ma sem jatszik meg normalis csapattal a fradi, majd talan legkozelebb.
ZoliMP
Látom. Ezután jön a máltai, amit Kenny mondott, vagy ezután már rendes focicsapat jön?

Most nyerni kell a lófaszjóskák ellen, vagy továbbjutás lenne 0-0, 1-1, 2-2 esetén is?
Sobri Jóska
Amit irtal az mind tovabbjutast ér
davemayer
ha csak EL lesz belole akkor lehet egy ergya csoport is.
több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 415 — Packers Suicide Squad
Linket valaki tudna dobni?
Gergőbácsi
 wiz1.net/channel5?61612516
Kampman
Hálás köszönet

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.