Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Szaft köszöngetsz. Pont hogy van hozzà köze.A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉Ennek sok koze volt a meccshez, koszonjuk
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
Adirotor
Köszönjük
több mint 5 éve
Gondolkozz hosszutavonA magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerültég a kaját sem kiszállítania kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉De szar lenne, igazad van... 🤣🤣🤣
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
davemayerA magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerültég a kaját sem kiszállítania kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉De szar lenne, igazad van... 🤣🤣🤣
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
davemayerA fasisztákra tettem 1 X de attól még ez így van 😉A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉Ennek sok koze volt a meccshez, koszonjuk
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
Adirotor
ozibozi
A fagyi megy a BL-be elmegy Rebrov es soha tobbet nem jutnak meg a kozelebe sem egy ilyen eredménynek😁
több mint 5 éve
A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerültég a kaját sem kiszállítania kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉De szar lenne, igazad van... 🤣🤣🤣
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
davemayer
A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerültég a kaját sem kiszállítania kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉De szar lenne, igazad van... 🤣🤣🤣
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
davemayer
A fasisztákra tettem 1 X de attól még ez így van 😉A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉Ennek sok koze volt a meccshez, koszonjuk
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
Adirotor
több mint 5 éve
egyébként mikor fog az M4 leszokni ezekről a semmitmondó elemzésekről, és arról, hogy olyan embereket raknak oda akik nem tudnak megfogalmazni a futballról 2 mondatot? 20 éve ez megySztem soha. Még véletlenül egyszer akkor vmeik a szarra szart mondana. De amúgy Bozsik már tényleg nagyon zavaró. Nincs jobb dolga neki hétköznap este?
Adirotor
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉Ennek sok koze volt a meccshez, koszonjuk
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
több mint 5 éve
Ezeknek drukkolni.
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Nem nézek sok hazai focsit, de a BL és válogatott meccseken nekem rendre úgy tűnt, hogy egy ütem késésben van...de ha megint akaszt egy szépet, nem sértődök meg 😉Sigér az európai szintet már nem üti meg...elképesztően lassan gondolkodik :/Nem volt rossz az eddigi meccseken de ma tenyleg nem jatszik jol
clbass
Botkát meg le kéne hozni mert ki fogja magát állíttatni
Adirotor
több mint 5 éve
A magyar focinak pont nem tenne semmi jót ha ez a fagyi véletlen tovább menne. Szoli pali stb lenne az etalon. Nem baj ha nem így lesz. Én csak a nyírizolit ismerem, de neki kb az Izabella utcában nem sikerült még a kaját sem kiszállítania időben kb 20 éve, de a fagyit simán elstrómankodja. 😉 Ezeknek drukkolni.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
egyébként mikor fog az M4 leszokni ezekről a semmitmondó elemzésekről, és arról, hogy olyan embereket raknak oda akik nem tudnak megfogalmazni a futballról 2 mondatot? 20 éve ez megy
Adirotor
egyébként mikor fog az M4 leszokni ezekről a semmitmondó elemzésekről, és arról, hogy olyan embereket raknak oda akik nem tudnak megfogalmazni a futballról 2 mondatot? 20 éve ez megyA nagyobb baj, hogy a pálya szélén is ez megy 35 éve 😛
Adirotor
több mint 5 éve
"Kockázatmentes játék" na nekem ez pont hogy az, egy gyengébb csapat ellen kivárásra játszani... ahelyett hogy elvágnánk a torkukat hagyjuk hogy elhigyjék hogy van esélyükamugy is elhitték, a norvég média leszopta a molde teljesítményét és bírózott egész héten
davemayer
több mint 5 éve
"Kockázatmentes játék" na nekem ez pont hogy az, egy gyengébb csapat ellen kivárásra játszani... ahelyett hogy elvágnánk a torkukat hagyjuk hogy elhigyjék hogy van esélyük
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Máltai csapatok sajnos kiestek pedig a tavalyi bajnok a Floriana (zöld fehérek btw) múlt héten egy tizire voltak attól h el playoffban legyenek és csoportkorert játszanak. Nembaj majd jövőreSobrinak uzenem, hogy ma sem jatszik meg normalis csapattal a fradi, majd talan legkozelebb.Látom. Ezután jön a máltai, amit Kenny mondott, vagy ezután már rendes focicsapat jön?
ZoliMP
Most nyerni kell a lófaszjóskák ellen, vagy továbbjutás lenne 0-0, 1-1, 2-2 esetén is?
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Sigér az európai szintet már nem üti meg...elképesztően lassan gondolkodik :/Nem volt rossz az eddigi meccseken de ma tenyleg nem jatszik jol
clbass
Botkát meg le kéne hozni mert ki fogja magát állíttatni
több mint 5 éve
Sigér az európai szintet már nem üti meg...elképesztően lassan gondolkodik :/A tavalyi el meccsekre meg ki emlékszik már...
clbass
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Sigér az európai szintet már nem üti meg...elképesztően lassan gondolkodik :/
több mint 5 éve
M4sporton ad-ok nelkul megy a netenHálás köszönetLinket valaki tudna dobni?wiz1.net/channel5?61612516
Gergőbácsi
Kampman
Gergőbácsi
Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
Igen, tényleg nem rossz de Civic sem volt az mostanában.Én azt nem értem Heister mit keres a kezdőben, ez a védelem érdekes. Kár hogy nincs Kovacevic, sokkal nyugodtabb lennék.Eddig kb a Fradi legjobbja Heister
davemayer
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Hajdú B. olvassa a fórumot 😀Kicsit veszelyesebb a fradi, de nem tudnam megjosolni ki fogja az elso golt rugni (ha lesz a meccsen gol).a norvégok a jó "bízunk benne hogy a 80. perc után valahogy találunk egy gólt, amire már nem tud válaszolni az ellenfél" taktikát választották, ami általában a magyar csapatok ellen azért be szokott jönni
Vrij6
még petárdázás is megy kint, brafó!
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Én azt nem értem Heister mit keres a kezdőben, ez a védelem érdekes. Kár hogy nincs Kovacevic, sokkal nyugodtabb lennék.Eddig kb a Fradi legjobbja Heister
davemayer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Kicsit veszelyesebb a fradi, de nem tudnam megjosolni ki fogja az elso golt rugni (ha lesz a meccsen gol).a norvégok a jó "bízunk benne hogy a 80. perc után valahogy találunk egy gólt, amire már nem tud válaszolni az ellenfél" taktikát választották, ami általában a magyar csapatok ellen azért be szokott jönni
Vrij6
még petárdázás is megy kint, brafó!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Zubkov, te önző kutya!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Kicsit veszelyesebb a fradi, de nem tudnam megjosolni ki fogja az elso golt rugni (ha lesz a meccsen gol).
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 601
ha csak EL lesz belole akkor lehet egy ergya csoport is.Amit irtal az mind tovabbjutast érSobrinak uzenem, hogy ma sem jatszik meg normalis csapattal a fradi, majd talan legkozelebb.Látom. Ezután jön a máltai, amit Kenny mondott, vagy ezután már rendes focicsapat jön?
ZoliMP
Most nyerni kell a lófaszjóskák ellen, vagy továbbjutás lenne 0-0, 1-1, 2-2 esetén is?
Sobri Jóska
davemayer
több mint 5 éve
Hálás köszönetLinket valaki tudna dobni?wiz1.net/channel5?61612516
Gergőbácsi
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.