Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Viszont remélem Kovács Zoli még hosszú évekig a pozíciójában marad, mert így esélyük sem lesz itthon contendernek lenni.Zoli konténernek mongya
Kenny
több mint 5 éve
Kovács Zoli a tükörbe nézett és meglátta MártontMeg mondjuk egy faszkalap.mert dolgozni kell alatta, és csúníán bánik a kislányokkalDe miért akarnák megbuktatni?Ez azért már szinte hihetetlenlegyen bármi a vége, nagyon kivancsi vagyok Marton nyilatkozatara.
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi
slowmotion
Bazzani
több mint 5 éve
Viszont remélem Kovács Zoli még hosszú évekig a pozíciójában marad, mert így esélyük sem lesz itthon contendernek lenni.
több mint 5 éve
Köszönöm a választ.mert nem oda való. Egyrészt mert magyar, másrészt, mert kb semmit nem tett le az asztalra ezáltal nem fogják tisztelni.De miért akarnák megbuktatni?Ez azért már szinte hihetetlenlegyen bármi a vége, nagyon kivancsi vagyok Marton nyilatkozatara.
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi
Amikor kinevezték kb 3 hónapot jósoltam neki, totál más kategória a pali.
Kenny
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Így már tökéletesen érthetőmert dolgozni kell alatta, és csúníán bánik a kislányokkalDe miért akarnák megbuktatni?Ez azért már szinte hihetetlenlegyen bármi a vége, nagyon kivancsi vagyok Marton nyilatkozatara.
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi
slowmotion
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Szakmai eszrevetelem a felcsut meccsevel kapcsolatban: meg tobb tao penz kell az Akademianak!Auerbach, Spandler, Radics, Komáromi szerintem direkt játszik, hogy akadémistának tűnjenek.
Vrij6
több mint 5 éve
mert nem oda való. Egyrészt mert magyar, másrészt, mert kb semmit nem tett le az asztalra ezáltal nem fogják tisztelni.De miért akarnák megbuktatni?Ez azért már szinte hihetetlenlegyen bármi a vége, nagyon kivancsi vagyok Marton nyilatkozatara.
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi
Amikor kinevezték kb 3 hónapot jósoltam neki, totál más kategória a pali.
több mint 5 éve
Meg mondjuk egy faszkalap.mert dolgozni kell alatta, és csúníán bánik a kislányokkalDe miért akarnák megbuktatni?Ez azért már szinte hihetetlenlegyen bármi a vége, nagyon kivancsi vagyok Marton nyilatkozatara.
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi
slowmotion
több mint 5 éve
A Vidi meccsen a bíró mezválasztása nem az igazi.Miért kell a feketét variálni?
több mint 5 éve
mert dolgozni kell alatta, és csúníán bánik a kislányokkalDe miért akarnák megbuktatni?Ez azért már szinte hihetetlenlegyen bármi a vége, nagyon kivancsi vagyok Marton nyilatkozatara.
Gergőbácsi
Kenny
Gergőbácsi
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
De miért akarnák megbuktatni?Ez azért már szinte hihetetlenlegyen bármi a vége, nagyon kivancsi vagyok Marton nyilatkozatara.
Gergőbácsi
Kenny
több mint 5 éve
A srácok tippmixen játszották a Legyen Ön is Milliomost.Ez azért már szinte hihetetlenlegyen bármi a vége, nagyon kivancsi vagyok Marton nyilatkozatara.
Gergőbácsi
Kenny
több mint 5 éve
Ez azért már szinte hihetetlenlegyen bármi a vége, nagyon kivancsi vagyok Marton nyilatkozatara.
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Szakmai eszrevetelem a felcsut meccsevel kapcsolatban: meg tobb tao penz kell az Akademianak!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Ez azért már szinte hihetetlenUgye, az a kurva BUX index
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Ez azért már szinte hihetetlen
több mint 5 éve
A Vidi nem hajol le apróért, úgy néz ki, a Csútnak meg persze elméletben nagyobb a köcsögvetése minta komplett EL-nek.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Legyen vmi jó is,: Tbilisi üti a köcsög román Craiovát, most 2-0. Honvéd meccs óta nagyon rühellem azt a csapatot.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Hajrá Felcsút!Majdnem ott volt a harmadik...HAJRÁ FELCSÚT! (Talán egyszer hasznos lesz egy kommentem)
Vrij6
Fast Willie
(van bent két pályázatom)
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Ez ilyen mezlevételes produkció volt.Ez azért ciki. Thomas Doll teljesítményét nemzetközi kupas teljesítményét idézi Ez a hosszabbítás.
Kenny
Közben látom h a csút nem teszi le nagyon a névjegyét Európában
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Majdnem ott volt a harmadik...HAJRÁ FELCSÚT! (Talán egyszer hasznos lesz egy kommentem)
Vrij6
több mint 5 éve
Majdnem ott volt a harmadik...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Jo lenne ha vegre berugna az egyiket a Vidi, mer mindjart kezdodik a Konyhafonok...Off
Borbinho
Kinga a feleségem unokatestvére
On
több mint 5 éve
En azt hittem mindenki a csutit nezi. Most magyarazzam?Meglepődve tapasztaltam, hogy elkísérte őket az összes szurkolójuk még Svédországba is.
Vrij6