Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
"Azt gondolom, nagyon meggyőző volt a játék." Kisfaszom...Ez ki volt?
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Egyszer serdulőbe az Újpest ellen kirúgtam a műfüvesről a betonfalon túlra a tizit, volt olyan íve mint Baggioénak 😀Annyira tudtam, hogy kihagyja, hát lépni nem tud, faszért rugatnak vele 😀www.youtube.com/watch?v=fpbkRApq9qY
Életemben nem láttam még ilyen szar tizit. Najó talán Beckhamét.
Kenny
empty taxi
több mint 5 éve
"Azt gondolom, nagyon meggyőző volt a játék." Kisfaszom...
több mint 5 éve
Annyira tudtam, hogy kihagyja, hát lépni nem tud, faszért rugatnak vele 😀www.youtube.com/watch?v=fpbkRApq9qY
Életemben nem láttam még ilyen szar tizit. Najó talán Beckhamét.
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
A Honvéd meccsre behűtöttem magamnak egy Kőbányait, csak hogy átjöjjön a feeling...mármint JenőtőlHé, én szeretem a kőbányait. Jenőt kevésbé. Sért az összehasonlítás
Fast Willie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
aki onlineon követte eddig az eseményeket 😀
több mint 5 éve
Az Inter Turku nem egy nagy csapat...kiestünk bazdmeg!
több mint 5 éve
Jenő: fehérvári siker után 😊)))imadom Jenot, kibaszott nagy troll 😀
NB2
több mint 5 éve
Just a little bit crazy! Yess!!!!!!
több mint 5 éve
Jenő: fehérvári siker után 😊)))
több mint 5 éve
A Honvéd meccsre behűtöttem magamnak egy Kőbányait, csak hogy átjöjjön a feeling...mármint Jenőtől
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Akkor hajrá iktriadékMi ez a hozzáállás?Nem divat itt magyar csapatnak szurkolni európai kupában,szégyelld magad!😠
peach
több mint 5 éve
De ez döntetlen lett 😊Stopira és Houri egy picit a bl döntőn érezték magukatŐk hazaira tettek
csebi
Fast Willie
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nagy bravúr, hazaküldtük a migráncssimogatókat! Mondjuk a bíró helyében visszafújtam volna a kimaradt 11-est, a lelátóról nyilvánvalóan lézereztek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
az a baj énis 0-1-nél 😀Stopira és Houri egy picit a bl döntőn érezték magukatŐk hazaira tettek
csebi
Fast Willie
több mint 5 éve
továbbmentek, de...erre nagyon, de nagyon nem lehetnek büszkék
több mint 5 éve
Stopira és Houri egy picit a bl döntőn érezték magukatŐk hazaira tettek
csebi
több mint 5 éve
Stopira és Houri egy picit a bl döntőn érezték magukat
több mint 5 éve
Akkor hajrá iktriadék
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ekkora fos tizit is ritkán láttam.
több mint 5 éve
Morcosgyerekverdebe

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Annyira tudtam, hogy kihagyja, hát lépni nem tud, faszért rugatnak vele 😀Életemben nem láttam még ilyen szar tizit. Najó talán Beckhamét.
több mint 5 éve
Jó meccs!