Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
most megy a gamescom bár elég szar a streamén inkább utolsó cserkészezem a film+-onNem rossz eddig a Pirates-Cardinals, sosem gondoltam volna, hogy egyszer bézból lesz Soccer helyett, de ami eddig volt a Hidegkúti stadionban, azzal büntetni lehetett...Meetoo😉
Klaci79
nagir
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
én inkább utolsó cserkészezem a film+-onNem rossz eddig a Pirates-Cardinals, sosem gondoltam volna, hogy egyszer bézból lesz Soccer helyett, de ami eddig volt a Hidegkúti stadionban, azzal büntetni lehetett...Meetoo😉
Klaci79
nagir
több mint 5 éve
Nyilván Jenőnél az ilyen kis színeseket ne várjuk el, de a Turku kapusának ikertesója Niklas Moisander kb. az évtized legjobb finn játékosa, ilyen lószar csapatokban játszott az utóbbi években mint AZ Alkmaar, Ajax Amsterdam, Sampdoria, jelenleg meg Werder Bremen...
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nem rossz eddig a Pirates-Cardinals, sosem gondoltam volna, hogy egyszer bézból lesz Soccer helyett, de ami eddig volt a Hidegkúti stadionban, azzal büntetni lehetett...Meetoo😉
Klaci79

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Én vlhogy gyurcsányra gyanakszom
több mint 5 éve
Most A Paramounton a maratoni JFK jóval sodróbb lendületű.Ki ölte meg Kennedyt?
ozibozi
Oswald?
A CIA?
Vackor néni?
Vagy a Denveri Musztángok bajnokcsapata?
több mint 5 éve
Nem rossz eddig a Pirates-Cardinals, sosem gondoltam volna, hogy egyszer bézból lesz Soccer helyett, de ami eddig volt a Hidegkúti stadionban, azzal büntetni lehetett...
több mint 5 éve
Jenő szerint semmit nem tud ez a finn csapat amitől tartani kéne. Feltűnhetne neki, hogy kurva gyorsak a finnek, első szándékból ütik be a védelem mögé a labdákat átrúgva a pályát, 4 ilyen kontrából 3at lövéssel fejeztek be, meg amúgy is, lovriccal és botival hátul ez nem biztos, hogy olyan fasza nekünk.... De inkább szapulja őket, abból mi baj lehet...Milyen finnek? Inter Turku=Nemzetközi Török.
Tessék, ott a ziccer 😀
peach
több mint 5 éve
egyébként Jenő be van nyugtatózva?😊nem a fradi játszik
NB2
több mint 5 éve
Jenő szerint semmit nem tud ez a finn csapat amitől tartani kéne. Feltűnhetne neki, hogy kurva gyorsak a finnek, első szándékból ütik be a védelem mögé a labdákat átrúgva a pályát, 4 ilyen kontrából 3at lövéssel fejeztek be, meg amúgy is, lovriccal és botival hátul ez nem biztos, hogy olyan fasza nekünk.... De inkább szapulja őket, abból mi baj lehet...Tessék, ott a ziccer 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
egyébként Jenő be van nyugtatózva?😊Nem. Tényszerűen közvetíti az eseményeket.
NB2
több mint 5 éve
egyébként Jenő be van nyugtatózva?😊
több mint 5 éve
A cikk alapján meg sem történt a meccs, ez EGY ROSSZ ÁLOM!www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-selejtezo-hammarby-puskas-akademia-2780357Nekem a KUPAKALAND kifejezés tetszik a legjobban
A svéd bronzérmes Hammarby 3–0-ra nyert a Puskás Akadémia ellen a nemzetközi kupaporondon 33. magyar csapatként, története első tétmérkőzését lejátszó felcsúti gárda ellen. Ezzel véget ért a kupakaland a koronavírus által „megtizedelt”, a kispadra csupa-csupa akadémistát nevező PAFC számára.
Bazdmeg, ez hihetetlen 😀
Számukra az, hogy akadémistákat kellett leültetni a padra egy magyarázat/kifogás a vereségre! 😀 😀 😀
Na az ilyen mondatokban benne van a magyar futball minden önáltatása és a valóságérzékelés teljes hiánya.
Mintha a Bilbao egyszer azzal magyarázná a kudarcát, hogy "hát meg voltunk tizedelve, már néhány baszkot is le kellett ültetni a padra"
Kampman
csebi
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-selejtezo-hammarby-puskas-akademia-2780357Hány meg hány izzadt homlok lehet most az NSO-nál.
A svéd bronzérmes Hammarby 3–0-ra nyert a Puskás Akadémia ellen a nemzetközi kupaporondon 33. magyar csapatként, története első tétmérkőzését lejátszó felcsúti gárda ellen. Ezzel véget ért a kupakaland a koronavírus által „megtizedelt”, a kispadra csupa-csupa akadémistát nevező PAFC számára.
Bazdmeg, ez hihetetlen 😀
Számukra az, hogy akadémistákat kellett leültetni a padra egy magyarázat/kifogás a vereségre! 😀 😀 😀
Na az ilyen mondatokban benne van a magyar futball minden önáltatása és a valóságérzékelés teljes hiánya.
Mintha a Bilbao egyszer azzal magyarázná a kudarcát, hogy "hát meg voltunk tizedelve, már néhány baszkot is le kellett ültetni a padra"
Kampman
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-selejtezo-hammarby-puskas-akademia-2780357Szerintem egész szerény lett. Én minimum a thermopülai csatát vártam hasonlatként.
Bazdmeg, ez hihetetlen 😀
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
"Bátran kontrázgatnak" Jenőkém, nem a 100 tagú cigányzenekart kell közvetíteni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Jenő visszatért a kályhához melegedni
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-selejtezo-hammarby-puskas-akademia-2780357Mondtam, h az akadémikus és a vírus előjön, mint magyarázat
Bazdmeg, ez hihetetlen 😀
Kampman
több mint 5 éve
A "csupa-csupa" se rossz.www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-selejtezo-hammarby-puskas-akademia-2780357Nekem a KUPAKALAND kifejezés tetszik a legjobban
Bazdmeg, ez hihetetlen 😀
Kampman
csebi
több mint 5 éve
A finnek sem költenek sokat, még rendes mezre sem telik nekik. Az Inter levetett gönceit hordják, a nevüket is ajándékba kapták, saját stadionjuk sincs. Kalmänn is átugrott Szegedről, mert ki sem tudnának állni!Egyszerűen senkik vagytok, hej, hej!
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-selejtezo-hammarby-puskas-akademia-2780357Nekem a KUPAKALAND kifejezés tetszik a legjobban
Bazdmeg, ez hihetetlen 😀
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-selejtezo-hammarby-puskas-akademia-2780357A svéd bronzérmes Hammarby 3–0-ra nyert a Puskás Akadémia ellen a nemzetközi kupaporondon 33. magyar csapatként, története első tétmérkőzését lejátszó felcsúti gárda ellen. Ezzel véget ért a kupakaland a koronavírus által „megtizedelt”, a kispadra csupa-csupa akadémistát nevező PAFC számára.
Bazdmeg, ez hihetetlen 😀
több mint 5 éve
Lehet meggyőzte a játék h innen inkább menekülni kell.Márton Gábor..."Azt gondolom, nagyon meggyőző volt a játék." Kisfaszom...Ez ki volt?
nagylaza
csebi
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Márton Gábor..."Azt gondolom, nagyon meggyőző volt a játék." Kisfaszom...Ez ki volt?
nagylaza
csebi