Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Jenő nem akarta a hosszabbítást 😂Épelméjű és jóérzésű ember akarta?
peach
több mint 5 éve
Jenő nem akarta a hosszabbítást 😂Összeomlás, mégis maradhat még... 😄
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Jenő nem akarta a hosszabbítást 😂De az lesz
peach

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Jenő nem akarta a hosszabbítást 😂
több mint 5 éve
Közbe a Topola és a Dunaszerdahely is továbbjutott
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=AuFAIheOXAsWe need Lord Véber!Ha hosszabbítás lesz, hétszentség, hogy azt nem fogom nézni.Live-ban én már fogadtam a 0-0-ra, úgyhogy lélekben felkészültem rá.
nagylaza
Az esetleges brainfart megmozdulásoktól eltekintve ez a meccs még NB2-es színvonalúnak sem nevezhető.
Kampman
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
We need Lord Véber!Ha hosszabbítás lesz, hétszentség, hogy azt nem fogom nézni.Live-ban én már fogadtam a 0-0-ra, úgyhogy lélekben felkészültem rá.
nagylaza
Az esetleges brainfart megmozdulásoktól eltekintve ez a meccs még NB2-es színvonalúnak sem nevezhető.
Kampman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Emlékszem én a zeljeznicar meg skandenbreu elleni boldogság bombákraVan ennek a közvetítésnek egy olyan feelingje, hogy jenő pukkad, hogy nem a fradit közvetíthette a héten ezért bosszúból a kispest ilyen unott szarom le hozzáállást kap... 😀Ezen a meccsen nincs aki képes lenne lelkesedni.
peach
Kampman
több mint 5 éve
Van ennek a közvetítésnek egy olyan feelingje, hogy jenő pukkad, hogy nem a fradit közvetíthette a héten ezért bosszúból a kispest ilyen unott szarom le hozzáállást kap... 😀Teszem hozzá ezzel felülmúlja az átlag önmagát.
peach
Mikor Zsótért ekézte a szar lövéséért azon még nevetni is lehetett. 😀

Madden hates me.
több mint 5 éve
Van ennek a közvetítésnek egy olyan feelingje, hogy jenő pukkad, hogy nem a fradit közvetíthette a héten ezért bosszúból a kispest ilyen unott szarom le hozzáállást kap... 😀Ezen a meccsen nincs aki képes lenne lelkesedni.
peach
több mint 5 éve
Van ennek a közvetítésnek egy olyan feelingje, hogy jenő pukkad, hogy nem a fradit közvetíthette a héten ezért bosszúból a kispest ilyen unott szarom le hozzáállást kap... 😀Még mindig jobb, mintha lelkesedne.
peach
több mint 5 éve
Ha hosszabbítás lesz, hétszentség, hogy azt nem fogom nézni.Live-ban én már fogadtam a 0-0-ra, úgyhogy lélekben felkészültem rá.
nagylaza
több mint 5 éve
Van ennek a közvetítésnek egy olyan feelingje, hogy jenő pukkad, hogy nem a fradit közvetíthette a héten ezért bosszúból a kispest ilyen unott szarom le hozzáállást kap... 😀
több mint 5 éve
Ha hosszabbítás lesz, hétszentség, hogy azt nem fogom nézni.
több mint 5 éve
Tujvel livemixelkevés védett labda volt a statisztikájában, nah 😀
Fast Willie

Madden hates me.
több mint 5 éve
Tujvel livemixel
több mint 5 éve
Végighallgatva ezt a Márton-interjút, igazából már csak azért a rengeteg baromságért, amit itt összehordott, megérdemelné h úgy kivágják, mint macskát sz@rni. Komolyan hozzák a helyére Vébert, kb. ennyire ért hozzá, de legalább az ő sajttájai viccesek 😀Azt mondta, hogyha bemennek a helyzeteik, akkor 4-5 góllal is nyerhettek volna. Ez cáfolhatatlan állítás. Olyan, mintha azt mondanám, hogyha 9-10 nyílból le tudnék menni 501-ről dupla kiszállóval nullára, akkor darts-világbajnok lehetnék. Igaz, csak ugye nem tudok. Ahogy ritkán lesz 4-5 helyzetből 4-5 gól.
empty taxi
több mint 5 éve
Ő nem szeret untatni minket adatokkal, tényekkel inkább a hangulatot akarja átadni nekünk, szerencsénkre.Jenő még nem tudja, hogy az idegenben lőtt gól szabálya itt nem érvényes.Akkor jól hallottam, eszméletlen
Kampman
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Azért azt a filmet nehéz megunni!😉😊Hanyadszor?én inkább utolsó cserkészezem a film+-onNem rossz eddig a Pirates-Cardinals, sosem gondoltam volna, hogy egyszer bézból lesz Soccer helyett, de ami eddig volt a Hidegkúti stadionban, azzal büntetni lehetett...Meetoo😉
Klaci79
nagir
NB2
nagylaza

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Jenő még nem tudja, hogy az idegenben lőtt gól szabálya itt nem érvényes.Akkor jól hallottam, eszméletlen
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Jenő még nem tudja, hogy az idegenben lőtt gól szabálya itt nem érvényes.Attól még kettőt kell rúgni! Lehet a 2.-at a végén 11-esből is, de a kettő mindenképp kell akkor 😂
Kampman
több mint 5 éve
Jenő még nem tudja, hogy az idegenben lőtt gól szabálya itt nem érvényes.
több mint 5 éve
Végighallgatva ezt a Márton-interjút, igazából már csak azért a rengeteg baromságért, amit itt összehordott, megérdemelné h úgy kivágják, mint macskát sz@rni. Komolyan hozzák a helyére Vébert, kb. ennyire ért hozzá, de legalább az ő sajttájai viccesek 😀

Madden hates me.
több mint 5 éve
Hanyadszor?én inkább utolsó cserkészezem a film+-onNem rossz eddig a Pirates-Cardinals, sosem gondoltam volna, hogy egyszer bézból lesz Soccer helyett, de ami eddig volt a Hidegkúti stadionban, azzal büntetni lehetett...Meetoo😉
Klaci79
nagir
NB2
több mint 5 éve
Nyilván Jenőnél az ilyen kis színeseket ne várjuk el, de a Turku kapusának ikertesója Niklas Moisander kb. az évtized legjobb finn játékosa, ilyen lószar csapatokban játszott az utóbbi években mint AZ Alkmaar, Ajax Amsterdam, Sampdoria, jelenleg meg Werder Bremen...Neki beakadt az az info, h CSAK 25ezer eurót ér
empty taxi