Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 979
Na hamarosan jöhet a csepeli stadion isAki eddif kapott kb kiesett.mtk,Haladas, vasas, dvsc...kispest?!csepel?!😀
magyarnemzet.hu/belfold/nemeth-szilard-csak-egyutt-sikerulhet-9063116/
Mindjárt vb-selejtező sorsolás
r.baggio
több mint 5 éve
Yeboah előtte 😉 melletteA Frankfurtban lett sztár."Ha rólam azt mondják, hogy pengés játékos vagyok, akkor még nem látták Jay-Jay Okochat futballozni"! (Ronaldinho 2002)Sokan azt se tudják ki ő, pedig mekkora penge volt egy semmire se jó munkás (Bolton) csapatban 😊
/szegény Kahn feltépte a gyepszőnyeget, mikor csinálta neki a lövőket.../
😊
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=aGVoZbz2crY&t=200s
FLZOLI
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Na hamarosan jöhet a csepeli stadion ismagyarnemzet.hu/belfold/nemeth-szilard-csak-egyutt-sikerulhet-9063116/
Mindjárt vb-selejtező sorsolás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
A Frankfurtban lett sztár."Ha rólam azt mondják, hogy pengés játékos vagyok, akkor még nem látták Jay-Jay Okochat futballozni"! (Ronaldinho 2002)Sokan azt se tudják ki ő, pedig mekkora penge volt egy semmire se jó munkás (Bolton) csapatban 😊
😊
ozibozi
FLZOLI
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 979
Es o is fiatalabbnak adta el magat"Ha rólam azt mondják, hogy pengés játékos vagyok, akkor még nem látták Jay-Jay Okochat futballozni"! (Ronaldinho 2002)Sokan azt se tudják ki ő, pedig mekkora penge volt egy semmire se jó munkás (Bolton) csapatban 😊
😊
ozibozi
FLZOLI
.ha jol tudom
több mint 5 éve
közben megvan a legújabb kifogásgenerátor elem:"Többet nem fogok olyan helyre igazolni, ahol még nincs kész a stadion"
igen, pont ezért áll utolsó helyen a Honvéd ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
akkor újra kupagyőzelem!S lőn: rangado.24.hu/magyar_foci/2020/12/07/budapest-honved-pisont-istvan-bodog-tamas/Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Ez nem csak a Honvédra vonatkozik.
Kampman
iktriad
csebi
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
S lőn: rangado.24.hu/magyar_foci/2020/12/07/budapest-honved-pisont-istvan-bodog-tamas/Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
"Ha rólam azt mondják, hogy pengés játékos vagyok, akkor még nem látták Jay-Jay Okochat futballozni"! (Ronaldinho 2002)Sokan azt se tudják ki ő, pedig mekkora penge volt egy semmire se jó munkás (Bolton) csapatban 😊
😊
ozibozi
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 979
Amugy Bodog jo nagy szopo itthon.vajon az elvarasi nem felelnek meg az nb1-es jatekosokhoz?tul sok vagy nem akarjak veghezvinni amit kitalalt?nem vedeni akarom...csak erdekes.már ki is rúgták, nem? 😀Pokettino szabadEzért vagyok kurvára dühös a mostani Honvéd vezetésre. Bódog már a 3. "már rég kinéztük maguknak" edző(ebből ő már a 2. az új tulajokkal...), aki kurva rosszul sül el Erik van de mér és Sannino után. Előbbinél Rosst nem akarta megfizetni az öreg, utóbbinál a szerintem jó HC Supka lett lecserélve az olaszra. Most meg ez. nagyon remélem, hogy egy normális HC-t kapunk, aki nem a saját ostoba sémáját próbálja a Kispest keretre ráerőltetni (hello Erik) minimális sikerrel.Bódog is kurva nagy kókler, nem gond ha eltűnik a szakmából.Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi
iktriad
Ez egy top5-ös keret legalább.
Kenny
iktriad
YoungZeeZee
Negritis
Ps. Vagy kurva jo elmeleti szakember.
több mint 5 éve
már ki is rúgták, nem? 😀Pokettino szabadEzért vagyok kurvára dühös a mostani Honvéd vezetésre. Bódog már a 3. "már rég kinéztük maguknak" edző(ebből ő már a 2. az új tulajokkal...), aki kurva rosszul sül el Erik van de mér és Sannino után. Előbbinél Rosst nem akarta megfizetni az öreg, utóbbinál a szerintem jó HC Supka lett lecserélve az olaszra. Most meg ez. nagyon remélem, hogy egy normális HC-t kapunk, aki nem a saját ostoba sémáját próbálja a Kispest keretre ráerőltetni (hello Erik) minimális sikerrel.Bódog is kurva nagy kókler, nem gond ha eltűnik a szakmából.Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi
iktriad
Kenny
iktriad
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Wenger is, de nem hiszem, hogy idejönnének...Ezért vagyok kurvára dühös a mostani Honvéd vezetésre. Bódog már a 3. "már rég kinéztük maguknak" edző(ebből ő már a 2. az új tulajokkal...), aki kurva rosszul sül el Erik van de mér és Sannino után. Előbbinél Rosst nem akarta megfizetni az öreg, utóbbinál a szerintem jó HC Supka lett lecserélve az olaszra. Most meg ez. nagyon remélem, hogy egy normális HC-t kapunk, aki nem a saját ostoba sémáját próbálja a Kispest keretre ráerőltetni (hello Erik) minimális sikerrel.Pokettino szabad
iktriad
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 979
Pokettino szabadEzért vagyok kurvára dühös a mostani Honvéd vezetésre. Bódog már a 3. "már rég kinéztük maguknak" edző(ebből ő már a 2. az új tulajokkal...), aki kurva rosszul sül el Erik van de mér és Sannino után. Előbbinél Rosst nem akarta megfizetni az öreg, utóbbinál a szerintem jó HC Supka lett lecserélve az olaszra. Most meg ez. nagyon remélem, hogy egy normális HC-t kapunk, aki nem a saját ostoba sémáját próbálja a Kispest keretre ráerőltetni (hello Erik) minimális sikerrel.Bódog is kurva nagy kókler, nem gond ha eltűnik a szakmából.Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi
iktriad
Kenny
iktriad
több mint 5 éve
Ezért vagyok kurvára dühös a mostani Honvéd vezetésre. Bódog már a 3. "már rég kinéztük maguknak" edző(ebből ő már a 2. az új tulajokkal...), aki kurva rosszul sül el Erik van de mér és Sannino után. Előbbinél Rosst nem akarta megfizetni az öreg, utóbbinál a szerintem jó HC Supka lett lecserélve az olaszra. Most meg ez. nagyon remélem, hogy egy normális HC-t kapunk, aki nem a saját ostoba sémáját próbálja a Kispest keretre ráerőltetni (hello Erik) minimális sikerrel.Bódog is kurva nagy kókler, nem gond ha eltűnik a szakmából.Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi
iktriad
Kenny
több mint 5 éve
Bódog is kurva nagy kókler, nem gond ha eltűnik a szakmából.Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi
iktriad
több mint 5 éve
Tudja a tököm. Lehet. De az is lehet, hogy visszahozzuk Szurgent Lajost. Már rég volt tűzet oltani. 😊Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
csebi
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Pisont újra?Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 5 éve
kiváncsi vagyok Klopp milyen csapatot küld ki a hétközi BL meccsreKlopp küldi ki?
tippre nem sokan lesznek pályán az "álom"kezdőből
Negritis
több mint 5 éve
kiváncsi vagyok Klopp milyen csapatot küld ki a hétközi BL meccsretippre nem sokan lesznek pályán az "álom"kezdőből
több mint 5 éve
az nem kis gól volt, mondjuk Hendo passza előtte szintén tanári
több mint 5 éve
Ahol Urbányi a GM ez hatványozottan igaz...Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
Kampman
több mint 5 éve
Viszlát Bódog, nem fogsz hiányozni. Csak attól félek az új tulajok olyan "jól" fognak választani új Honvéd edzőt, mint eddig tették, mióta átvették Hemibától a csapatot...Az ilyen féléves rendszerű edzőváltások annyira megmutatják, hogy a klub vezetésének sincs kb. semmi fogalma arról, hogy mit akarnak hosszabb távon.
iktriad
több mint 5 éve
Hát baszki hidegrázós ahogy 2.000-en éneklik Firmino dalát. Még majdnem meg is könnyeztem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May