Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
De ők legalább még igazi németek voltak 😀Ha már Carsten, akkor a tank Jancker előbb jut eszembe abból a csapatból, mint az egykori szőke Leverkusen hátvéd. 😊Mérhetetlen csalódásnak élem meg, hogy Carsten Ramelow-t mindenki kihagyta ebből a felsorolásból. 😕Én ismerek egy majdnem ilyen nevű (ex)-Fradistát. 😊Most néhány Germanokrofil biztos a szívéhez kapott, hogy a neves Frings, Jeremies, Bode favágó tandemet nem ismered fel 😊Tiszta 2002-es német válogatott feeling:Sima lesz, a Dibusz - 9 botlábú robot - Tokmac álomcsapat átmegy mindenkin.Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
FLZOLI
Kahn - 8 arctalan robot - Ballack - Klose
Kampman
FLZOLI
Didi Hamannt, Metzeldert vagy Bernd Schneidert ne vágjuk ki a képből. Linkéről meg azóta pártot nevezetek el a németeknél. 😊
iktriad
empty taxi
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ha már Carsten, akkor a tank Jancker előbb jut eszembe abból a csapatból, mint az egykori szőke Leverkusen hátvéd. 😊Mérhetetlen csalódásnak élem meg, hogy Carsten Ramelow-t mindenki kihagyta ebből a felsorolásból. 😕Én ismerek egy majdnem ilyen nevű (ex)-Fradistát. 😊Most néhány Germanokrofil biztos a szívéhez kapott, hogy a neves Frings, Jeremies, Bode favágó tandemet nem ismered fel 😊Tiszta 2002-es német válogatott feeling:Sima lesz, a Dibusz - 9 botlábú robot - Tokmac álomcsapat átmegy mindenkin.Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Didi Hamannt, Metzeldert vagy Bernd Schneidert ne vágjuk ki a képből. Linkéről meg azóta pártot nevezetek el a németeknél. 😊
iktriad
empty taxi
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
vonatkoztass már el a Fraditól könyörgöm...Ha szarok az a baj, ha jók akkor meg az, értem. Sok sikert holnapra, nem egy celtic szintű csapat lesz az ellenfél de remélem azért hozzátokSigér meglepően értelmes gyerek, aki meglepően reálisan értékelt, én bírom is, mert tényleg egy nem elkurvult nagypofájú pöcs. üdítő színfolt, focizini is tud na.Sokat elárult az mikor az ömlengés közepette h mennyire tökéletes meccset hozott a Fradi felhívták Sigért, aki szépen elmondta h örülnek az eredménynek, de koránt sem tudtak mindent megvalósítani abból, amit elterveztek...Most amúgy mit mondjanak?Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
petey
Nem hallottam így nem tudom hogy mi volt de erre a teljesitményre mit lehet mondani ami sok?! Lehetett volna ennél jobb eredményt elérni?!
Ertem en hogy utaljátok Orbánt meg főleg a Fradit de egy ilyen eredmény után mit vártok?
davemayer
empty taxi
igazából, amitől hupililát hány mindenki, hogy úgy szopodálnak a stúdióban, és licitálják egymást felül, a szuperlatívuszikban, hogy ez mégiscsak egy kibaszott selejtező, amikor azon rimánkodik egy ország több évtizede, hogy érje már meg valaki az őszt.
emlékszem amikor sikerült kiharcolni a jugók elleni pótselejtezőt, és a stúdióban pezsgővel koccintottak a sikerre. ez ugyanaz csak pezsgő nélkül.
de ez a stúdióbeszélgetés hajaz a kormányzati kommunikációra, hősies küzdés, halálmegvető bátorság, kiharcoltuk, mindegy, csak a hős magyarok nyerjenek 😀
HA azt a (nem)lesgólt megadják, vagy a kapufáról befelé pattan akkor csúnya lett volna a vége. de nincs ha.
kíváncsi vagyok holnap kap-e ilyen felvezetést a Vidi.
petey
davemayer
több mint 5 éve
Ha szarok az a baj, ha jók akkor meg az, értem. Sok sikert holnapra, nem egy celtic szintű csapat lesz az ellenfél de remélem azért hozzátokSigér meglepően értelmes gyerek, aki meglepően reálisan értékelt, én bírom is, mert tényleg egy nem elkurvult nagypofájú pöcs. üdítő színfolt, focizini is tud na.Sokat elárult az mikor az ömlengés közepette h mennyire tökéletes meccset hozott a Fradi felhívták Sigért, aki szépen elmondta h örülnek az eredménynek, de koránt sem tudtak mindent megvalósítani abból, amit elterveztek...Most amúgy mit mondjanak?Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
petey
Nem hallottam így nem tudom hogy mi volt de erre a teljesitményre mit lehet mondani ami sok?! Lehetett volna ennél jobb eredményt elérni?!
Ertem en hogy utaljátok Orbánt meg főleg a Fradit de egy ilyen eredmény után mit vártok?
davemayer
empty taxi
igazából, amitől hupililát hány mindenki, hogy úgy szopodálnak a stúdióban, és licitálják egymást felül, a szuperlatívuszikban, hogy ez mégiscsak egy kibaszott selejtező, amikor azon rimánkodik egy ország több évtizede, hogy érje már meg valaki az őszt.
emlékszem amikor sikerült kiharcolni a jugók elleni pótselejtezőt, és a stúdióban pezsgővel koccintottak a sikerre. ez ugyanaz csak pezsgő nélkül.
de ez a stúdióbeszélgetés hajaz a kormányzati kommunikációra, hősies küzdés, halálmegvető bátorság, kiharcoltuk, mindegy, csak a hős magyarok nyerjenek 😀
HA azt a (nem)lesgólt megadják, vagy a kapufáról befelé pattan akkor csúnya lett volna a vége. de nincs ha.
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Mérhetetlen csalódásnak élem meg, hogy Carsten Ramelow-t mindenki kihagyta ebből a felsorolásból. 😕Én ismerek egy majdnem ilyen nevű (ex)-Fradistát. 😊Most néhány Germanokrofil biztos a szívéhez kapott, hogy a neves Frings, Jeremies, Bode favágó tandemet nem ismered fel 😊Tiszta 2002-es német válogatott feeling:Sima lesz, a Dibusz - 9 botlábú robot - Tokmac álomcsapat átmegy mindenkin.Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Én ismerek egy majdnem ilyen nevű (ex)-Fradistát. 😊Most néhány Germanokrofil biztos a szívéhez kapott, hogy a neves Frings, Jeremies, Bode favágó tandemet nem ismered fel 😊Tiszta 2002-es német válogatott feeling:Sima lesz, a Dibusz - 9 botlábú robot - Tokmac álomcsapat átmegy mindenkin.Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kis hitu vagy!!Továbbra is azt mondom legyen a Young Boys, bele is illene az S-es mintába... 😊Azért abba a mi bicskánk törne bele attól tartok...
empty taxi
dande
Nem tudom különben mi van veletek de ez amit ma a Fradi lepakolt megsuvegelendo.
Grat Fradi
több mint 5 éve
Simek Petinél el tudnám játszani a ponyvaregényt: mondd mégegyszer, hogy kilences pozíció ha mered bazdmegNa majd ha Jenci Crézi lesz a kommentátor a stúdióban egy erős Bozsik-Simek duóval, mondjuk Méreivelezért írtam amit...Most amúgy mit mondjanak?Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
petey
davemayer
ez szól az elmúlt 4-5 évnek, ha most jönne kb először a felszopás senki nem dödörögne
NB2
FLZOLI
empty taxi
több mint 5 éve
Sigér meglepően értelmes gyerek, aki meglepően reálisan értékelt, én bírom is, mert tényleg egy nem elkurvult nagypofájú pöcs. üdítő színfolt, focizini is tud na.Sokat elárult az mikor az ömlengés közepette h mennyire tökéletes meccset hozott a Fradi felhívták Sigért, aki szépen elmondta h örülnek az eredménynek, de koránt sem tudtak mindent megvalósítani abból, amit elterveztek...Most amúgy mit mondjanak?Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
petey
davemayer
empty taxi
több mint 5 éve
Kultúrember nem a trollfociról linkel, hanem keres valami közszemérem sértő képet a Mérei Andiról 😊Vizuális környezetszennyezésre nem vagyok hajlandó 😊
FLZOLI

Madden hates me.
több mint 5 éve
Kultúrember nem a trollfociról linkel, hanem keres valami közszemérem sértő képet a Mérei Andiról 😊Na majd ha Jenci Crézi lesz a kommentátor a stúdióban egy erős Bozsik-Simek duóval, mondjuk Méreivelezért írtam amit...Most amúgy mit mondjanak?Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
petey
davemayer
ez szól az elmúlt 4-5 évnek, ha most jönne kb először a felszopás senki nem dödörögne
NB2
FLZOLI
empty taxi
több mint 5 éve
Na majd ha Jenci Crézi lesz a kommentátor a stúdióban egy erős Bozsik-Simek duóval, mondjuk Méreivelezért írtam amit...Most amúgy mit mondjanak?Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
petey
davemayer
NB2
FLZOLI

Madden hates me.
több mint 5 éve
Ha jól tudom akkor már unokázottÉs akkor szegény Effenberg már talán nem is játszott.Most néhány Germanokrofil biztos a szívéhez kapott, hogy a neves Frings, Jeremies, Bode favágó tandemet nem ismered fel 😊Tiszta 2002-es német válogatott feeling:Sima lesz, a Dibusz - 9 botlábú robot - Tokmac álomcsapat átmegy mindenkin.Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
Kampman
több mint 5 éve
És akkor szegény Effenberg már talán nem is játszott.Most néhány Germanokrofil biztos a szívéhez kapott, hogy a neves Frings, Jeremies, Bode favágó tandemet nem ismered fel 😊Tiszta 2002-es német válogatott feeling:Sima lesz, a Dibusz - 9 botlábú robot - Tokmac álomcsapat átmegy mindenkin.Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
FLZOLI
Kampman
FLZOLI
több mint 5 éve
Na majd ha Jenci Crézi lesz a kommentátor a stúdióban egy erős Bozsik-Simek duóval, mondjuk Méreivelezért írtam amit...Most amúgy mit mondjanak?Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
petey
davemayer
NB2
több mint 5 éve
Qarabag miért jobb?Jatekstilusban talan a Young Boys Maccabi parosbol lenne jo valamelyik. A tobbi ugyan azt tolja mint mi, csak jobban😀Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
Kenny
built for this shit
több mint 5 éve
ezért írtam amit...Most amúgy mit mondjanak?Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
petey
davemayer
több mint 5 éve
Most néhány Germanokrofil biztos a szívéhez kapott, hogy a neves Frings, Jeremies, Bode favágó tandemet nem ismered fel 😊Tiszta 2002-es német válogatott feeling:Sima lesz, a Dibusz - 9 botlábú robot - Tokmac álomcsapat átmegy mindenkin.Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
FLZOLI
Kampman
több mint 5 éve
Jatekstilusban talan a Young Boys Maccabi parosbol lenne jo valamelyik. A tobbi ugyan azt tolja mint mi, csak jobban😀Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
több mint 5 éve
Sokat elárult az mikor az ömlengés közepette h mennyire tökéletes meccset hozott a Fradi felhívták Sigért, aki szépen elmondta h örülnek az eredménynek, de koránt sem tudtak mindent megvalósítani abból, amit elterveztek...Most amúgy mit mondjanak?Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
petey
davemayer

Madden hates me.
több mint 5 éve
Tiszta 2002-es német válogatott feeling:Sima lesz, a Dibusz - 9 botlábú robot - Tokmac álomcsapat átmegy mindenkin.Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
FLZOLI
több mint 5 éve
Sima lesz, a Dibusz - 9 botlábú robot - Tokmac álomcsapat átmegy mindenkin.Sajna az nagy falat lenne. Egy hazai Qarabag, vagy Maccabi meccset már most aláírnék, de ebből úgyis idegenbeli Zágráb vagy Young Boys lesz 😀Szerintem a balkáni csapatot balkán bunkerrel nem lehet ütni, szóval kizárásos alapon látogassák meg a svájci fiatal fiúkák a Groupamát.Legyen a Molde!!!Molde mégsem kiemelt. tehát csak közülük jöhet valaki:
nagir
Dinamo Zagreb
Young Boys
Red Star Belgrade
Qarabağ
Maccabi Tel Aviv
deyell
FLZOLI
Bálesz
több mint 5 éve
Most amúgy mit mondjanak?Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
A munkám beérett itt, kb. mint a stadionépítéseké. 😊Mindannyian tőle tanultunkiktriad volt a mestered?Nem fognakA fagyi akkor járna jól, ha ma kiszopnának, mert különben elviszik a faszit innen.Azt mondják előbb-utóbb főtáblára akarnak jutni. Akkor pedig hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy le kell győzni legalább egy erősebb csapatot.
ozibozi
Jan
ozibozi
JoeyPorter
Kampman
több mint 5 éve
Ezt a szőrig szopást bazdmeg.hát gondolom ha nem orálozol fog nélkül, akkor többet nem hívnak be
Tactful Cactus