Soccer

42 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Kane - Son valami brutal az elmult par meccsen. Megint 2 golnal tartanak 7 perc utan. Remeljuk minel hosszabban kitart ez a forma 😀
Duff
Kane 2
Elképesztő most látni ezt a csapatot...és a kispadon Bale, Lucas....
több mint 5 éve
Duff Seattle Seahawks 3 546
Kane - Son valami brutal az elmult par meccsen. Megint 2 golnal tartanak 7 perc utan. Remeljuk minel hosszabban kitart ez a forma 😀
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 327 — NFL bracket champion '26
A Salzburg leigazolta a 19éves amerikai válogatott Brenden Aaronsont, aki januárban, az MLS szezon után jön át a nagy vizen túlra.
Arról szól a fáma h ő lenne Szoboszlai utódja, szal készülnek a B tervvel az eladás utánra is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 106 — "Montoya por favor!"
 www.instagram.com/p/CGfPAb-HPROK7nVDTp_VsLLR8qScpOTfzK05Ak0/?igshid=1n47k9a3q6b9u

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 722 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ez a Realtól egy halom fos volt...
ThundersNFL
15 percet néztem belőle, elég volt, de ilyen csapattól nem is vártam mást. Jó, hogy Balet meg Jamest bunkós bottal kergették el, de a házikedvenc Isco, Marcelo, LV féle hitvány szintű játék és alibi nem probléma.

A brazil is honnan jutott erre az ótvar szintre hihetetlen,rég Miamiban kéne focizzon.
FLZOLI
Én csak 10 percet tudtam... Hánytam utána...
ThundersNFL
Nyilván azzal, hogy nem volt se bajnoki győzelem bónusz + a fizetéseket is eléggé visszanyesték nem lehetett a túloldalon meg igazolásokra pénzt kidobni. Pláne, hogy közben épül a stadion is. Elviekben így sikerült kihozni plusszosra a szezont az eladások nélkül is.

Ez sokkal racionálisabb viselkedés mint az a bohóckodás amit a PL sok csapata lenyom az irreális tévés és szponzori pénzeket herdálva, miközben sorra rugdossák ki az embereket a csapatok körül. De nyílván ilyet csak a haterek mondanak.

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 852
Még nem erősítette meg a Liverpool, de a hírek szerint Virgil van Dijknak keresztszalag szakadása van. 😢 7-8 hónapot kell kihagynia. Ha igaz a hír, akkor ez hatalmas veszteség a Liverpoolnak.
Negritis
sőt még ha Thiago is offos lesz (az lesz)... még a másik kis brazil kuruzsló sem tolta ennyire jól nálunk, nem is tudom, utoljára mikor volt ilyen középpályásunk.
ebben benne lehetett volna egy tavalyinál is durvább idény, erre a köcsög szomszédok miatt örülhetünk, ha a BL-helyeket megcsípjük.

nemcsak két pontot vesztettünk ezen a meccsen, hanem kb 10-15-öt alsó hangon még pluszban.
slowmotion
Nem baj, mindenki örülhet, helyreáll a világ rendje.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/legiosok/legiosok-magyar-kapust-igazolt-az-as-roma-hivatalos?fbclid=IwAR0RVHSM2QwHj8911CnzW_DD3YdAA8PJGkfzcnqn5J85voGLDz3aX7Wbz2A

Madden hates me.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 869
Nem akart Pickford serulest okozni
Borbinho
Nincs több kérdésem bíró úr

Azt meg ne magyarázza meg senki, hogy 2 ilyen milimétert képesek befújni.
Grat az Evertonnak. Mondanám, hogy megkűzdöttek érte, de a megverekedtek jobb jelző.
alatriste
Nekem se, mert a szabályok nem ismerete miatt kiakadni méltatlan hozzád 😊
Borbinho
Nem a szabály érdekel. 5 évvel ezelőtti önmagamhoz képest kb már csak tized annyi meccset nézek, azok miatt is amik ezen a meccsen előkerültek. Ha a szabály szerint ez nem piros akkor rossz a szabály.
A labda már egy méterrel odébb gurul, Pickford pedig térdmagasságban támaszkodó lábba szál bele úgy, hogy nyújtott a bal lába.
Ha legközelebb les van utána gondolom kis késsel is le lehet szúrni a másikat.
alatriste
Leírtam a szabályokat, azt hogy olvasni vagy angolul nem tudtok, nem az én bajom.
Szar a szabály, a legelső posztomban leírtam.

Illetve állóképet kiragadni, amikor 50-50es labdára érkezik messziről kapus + támadó is, nem szerencsés. A videón is nagyon durva a belépő, de látszik, hogy Pickford végig a labdát nézi, persze hogy "kirúg" a végén. 10ből 9x felborítja a támadót aki átesik rajta, most nagyon szerencsétlenül pont a támaszkodó lába volt VVD-nek. De ezt is leírtam már.
Ha belevetődött volna VVD-be, piros. De a labdára ment. Rossz ütemben, és veszélyesen. De a bíró a szabályoknak megfelelően járt el.

Idénre módosították, hogy mi számít lesnek, tavaly nem lett volna lesen VVD, idén már annak számít.

A végén meg amit a tv-ben rajzoltak vonalak nem igazán voltak párhuzamosak a 16ossal...
Borbinho
Mondjuk a rossz utem es a veszelyes kifejezes mar sipszoert kivan.
Hany olyan piros volt ahol a labdara ment de rossz utemben..hany olyan piros volt ahol labdara ment veszelyesen.

Van dijknek meg lehet reszeltek.kemeny munka visszajonni oda ahol volt.
több mint 5 éve
Még nem erősítette meg a Liverpool, de a hírek szerint Virgil van Dijknak keresztszalag szakadása van. 😢 7-8 hónapot kell kihagynia. Ha igaz a hír, akkor ez hatalmas veszteség a Liverpoolnak.
Negritis
sőt még ha Thiago is offos lesz (az lesz)... még a másik kis brazil kuruzsló sem tolta ennyire jól nálunk, nem is tudom, utoljára mikor volt ilyen középpályásunk.
ebben benne lehetett volna egy tavalyinál is durvább idény, erre a köcsög szomszédok miatt örülhetünk, ha a BL-helyeket megcsípjük.

nemcsak két pontot vesztettünk ezen a meccsen, hanem kb 10-15-öt alsó hangon még pluszban.
slowmotion
Valahol ez törvényszerű, hogy előbb utóbb jön egy kulcsember sérülése.

Inkább az a ritka mák ami tavaly és előtte volt, hogy kb mindenki többé kevésbé vegigtolta nagyobb sérülés nélkül.
FLZOLI
de most kapásból három van: Alisson, van Dijk, meg - bármennyire is vicces két meccs után - Thiago is ki fog hagyni a hírek szerint.
slowmotion
Egy jól működő csapat el tudja viselni 3 ember hiányát. Nyilván nem CR Messi kaliberű emberről beszélünk akik a csapatuk alfai és omegai.

A nagyobb baj, hogy eleve docogott a szekér, kb a leállás óta keresgélni magát a Pool. Lehet a motiváció a probléma, szetesett a koncentráció, passz, nem követem annyira. Valahol ez is törvényszerű, Kloop olyan magas fokon égeti és pörgeti a csapatait, hogy előbb utóbb kell legyen visszaesés. Mondjuk azt még nem láttam, hogy ezt tudta volna kezelni hosszabb távon szóval érdekes idény lesz ez ebből a szempontból is.

több mint 5 éve
Ettől függetlenül jó lenne ha osszeszedne magát valamelyik angol csapat, mert elég volt a pannonbajorok arcoskodásából, legalább a BL-Ben. A spanyolok ribcsderbyznek, a juve gyér, a PSG csövesbánat még mindig szóval nem nagyon lesz kihívó 😊

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 288 — Cowboys fan
Negritis

slowmotion

Inkább az a ritka mák ami tavaly és előtte volt, hogy kb mindenki többé kevésbé vegigtolta nagyobb sérülés nélkül.
FLZOLI
de most kapásból három van: Alisson, van Dijk, meg - bármennyire is vicces két meccs után - Thiago is ki fog hagyni a hírek szerint.
több mint 5 éve
Negritis

slowmotion

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 288 — Cowboys fan
Negritis

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 646 — "Grammar maci"
 mediaklikk.hu/cikk/2020/10/16/varga-akos-utazhat-barcelonaba-megvan-az-m4-sport-bl-kerete/
volt amit nem Hajdubé közvetített a Fradi meccsei közül a BL-ben?
NB2
Djugarden az Knezy volt

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 29 261 — nabege2@yahoo.com
 mediaklikk.hu/cikk/2020/10/16/varga-akos-utazhat-barcelonaba-megvan-az-m4-sport-bl-kerete/
volt amit nem Hajdubé közvetített a Fradi meccsei közül a BL-ben?
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 363 — Így remélem megfelelek nektek.....
ThundersNFL
15 percet néztem belőle, elég volt, de ilyen csapattól nem is vártam mást. Jó, hogy Balet meg Jamest bunkós bottal kergették el, de a házikedvenc Isco, Marcelo, LV féle hitvány szintű játék és alibi nem probléma.

A brazil is honnan jutott erre az ótvar szintre hihetetlen,rég Miamiban kéne focizzon.
FLZOLI
ThundersNFL
Mi se vagyunk jobbak 2 meccsig tartott a kúman csoda...
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 805
Bayern, Inter... Piha! Felcsút-MTK!
nagylaza
A Budafok meg már dobogón...
warr_b
Szégyen ez az mb1
nagir
Ezért játszik a VASAS ott ahol, mert ott nem a klasszik falusi ostobaságoknak kell elmagyarázni azt hogy mi a les szabály 😉
Amúgy tök mind1 úgy sem értik😉
több mint 5 éve
Az Inter csinál ezen a meccsen, függetlenként undorítónak tartom 😀. Ritka nagy hentes brigádot faragott belőlük a maffiózó edzőjük. D'ambrosiot és Vidalt egy jobb meccsen már kiállították volna, de Barella is kb 2.5 percenként adja elő a hattyúk halálát.
MarioAna
Igazad van, nagyon!!!
nagir
Csúnya csontzene volt ez a meccs, mind2 csapatból ki lehetett volna állítani min. 2 játékost.
A végeredmény mindenesetre szimpatikus.

Madden hates me.
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 379 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ThundersNFL

FLZOLI

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
ThundersNFL

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 934 — beers & Packers
Tíz perccel a vége előtt 3-0 az MTK-nak. Tiszta szívemből sajnálom a rendkívül szimpatikus felcsúti csapatot, amely a semmiből élesztette újjá a magyar focit egy szépséges falu közepén.
nagylaza
A főnök előtt méghozzá, nem lesz ennek jó vége
FLZOLI
Hajdú B. ráadásul azt mondta a félidő végén, hogy megérdemelten vezet az MTK. Jó eséllyel visszaállítják a halálbüntetést.
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 379 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Van Dyk 7-8 hónap... Keresztszalag...
Pickford egy paraszt...
Legalább 5 meccs utólag
Vagy addig amíg Van Dyk visszanem térhet...

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Tíz perccel a vége előtt 3-0 az MTK-nak. Tiszta szívemből sajnálom a rendkívül szimpatikus felcsúti csapatot, amely a semmiből élesztette újjá a magyar focit egy szépséges falu közepén.
nagylaza
A főnök előtt méghozzá, nem lesz ennek jó vége

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 252 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 934 — beers & Packers

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok