Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ahhoz képest hogy pár éve Modroc nélkül összeesett a játék, mára konkrétan eggyel kevesebben vannak vele.
több mint 5 éve
Ket perc se telt el a masodik felidobol, de mar kaphattunk volna kettot... nembaj, ZZ majd cserel egyet a 85. Percben 3-1es szoponal. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
De mivel úgyse figyel rá senki, akkor miért is foglalkozna magával. 😊
több mint 5 éve
Egesz jo kis meccs eddig a City-Real. Abszolut semlegeskent elvezetes nezni.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Fehér Csaba a hazai stúdiós fociszakértők között tényleg az egyik legjobb de h nincs senki a stúdióban aki szólt volna neki h vagy ne legyen rajta nyakkendő vagy kösse meg normálisan... 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Hazardrol felkuldik az embert a kozeppalyara középre annyira semmi a belga 😊 Nagyobb bust mint Kaka volt
több mint 5 éve
Nem túl nagy a telefonom képernyője, de a Juventusz meccsén mégis mi a faszra fújták be a büntetőt? A hátsó ember nem ért hozzá, az első a labdát rúgta el, nekem úgy tűnik...Most kapott a börtöncsíkos bundaválogatott is egy kb hasonlóan vitatható tizit.
slowmotion

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nem túl nagy a telefonom képernyője, de a Juventusz meccsén mégis mi a faszra fújták be a büntetőt? A hátsó ember nem ért hozzá, az első a labdát rúgta el, nekem úgy tűnik...(gyk az első tizire gondoltam)
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Az M4 Sporton ki ez a nyelvújító kommentátor? Vagy csak én szoktam rá az angol/olasz kommentátorokra, vagy ő minden egyes nevet rosszul ejt ki. Hideg kiráz a közvetítésről, de footybiteot becsicskították, mert nem volt az első 10 percben még kint stream, azért marad az m4 sport online.átkapcsoltam most Hajdúbé van
MarioAna
több mint 5 éve
Ilyen kazemírós fleglma labdavesztésből már két gólt vágott volna komoly csapat.
több mint 5 éve
Ez mi beadás volt vazek.
több mint 5 éve
Lofaszt, az modric, kb ugyanolyan tempoban totyorogja végig a meccset ahogy Jozsika szokta 😀Kanta Józsi a zárt kapus De BruyneNagy taktika, ket gol kellene, erre hatul passzolgatunk a tizenhatoson, gratula 😀Mellé még leveszed m4-en a kommentátor hangsávját és tényleg olyan érzésed lesz, mintha mtk-s bajnokin ülnél kint a stadionban
eaglesmcnabb
r.baggio
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Kanta Józsi a zárt kapus De BruyneNagy taktika, ket gol kellene, erre hatul passzolgatunk a tizenhatoson, gratula 😀Mellé még leveszed m4-en a kommentátor hangsávját és tényleg olyan érzésed lesz, mintha mtk-s bajnokin ülnél kint a stadionban
eaglesmcnabb
r.baggio
több mint 5 éve
nem volt messze hogy 3 gól kelljen 😀Nagy taktika, ket gol kellene, erre hatul passzolgatunk a tizenhatoson, gratula 😀Mellé még leveszed m4-en a kommentátor hangsávját és tényleg olyan érzésed lesz, mintha mtk-s bajnokin ülnél kint a stadionban
eaglesmcnabb
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nagy taktika, ket gol kellene, erre hatul passzolgatunk a tizenhatoson, gratula 😀Mellé még leveszed m4-en a kommentátor hangsávját és tényleg olyan érzésed lesz, mintha mtk-s bajnokin ülnél kint a stadionban
eaglesmcnabb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nagy taktika, ket gol kellene, erre hatul passzolgatunk a tizenhatoson, gratula 😀
több mint 5 éve
Azért ez a 10 csapatos mongol első osztály is bivaly lehet 😆10 csapatból 9 ulánbátori (mondjuk pont a "vidéki" vezeti a tabellát), 7 ugyanabban a stadionban játssza a meccseit 😀
A két utolsó csapat:
7-ből 7 vereség, 1:35-ös gólarány, a másik 6-ból 6 zakó, 1:44...
warr_b
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
A Vityebszk meg kikapott otthon az Ishlochtól 😡☹️Mik ezek a biszem-baszom meccsek?De holnap 5-kor még egy Brest - Zogyino is kacsingat. 😉
Holnap lesz Pécs-Győr.
😁
warr_b
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Mik ezek a biszem-baszom meccsek?De holnap 5-kor még egy Brest - Zogyino is kacsingat. 😉
Holnap lesz Pécs-Győr.
😁
warr_b
több mint 5 éve
Pakson 🤪😆Hol a stadion és mikor van az első forduló? Szeretem a Covid party-t, mennék.Hát a stadionban, az első fordulóban, mi nem tiszta? 😕😉Nem én csináltam, hanem grafikus. Mi az érdekesség?Sok jó ötlet jött. De ti tudjátok mikor és hol lesz ez a program?
Matthew99
Matthew99
warr_b
Matthew99
Jah, és jövő szombat, többet nem segítek, jó mulatást 😄

több mint 5 éve
Hol a stadion és mikor van az első forduló? Szeretem a Covid party-t, mennék.Hát a stadionban, az első fordulóban, mi nem tiszta? 😕😉Nem én csináltam, hanem grafikus. Mi az érdekesség?Sok jó ötlet jött. De ti tudjátok mikor és hol lesz ez a program?
Matthew99
Matthew99
warr_b

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Hát a stadionban, az első fordulóban, mi nem tiszta? 😕😉Nem én csináltam, hanem grafikus. Mi az érdekesség?Sok jó ötlet jött. De ti tudjátok mikor és hol lesz ez a program?
Matthew99
Matthew99

több mint 5 éve
A mikort már tudom, az jó nagy betűvel fel van írva: 2006-banNem én csináltam, hanem grafikus. Mi az érdekesség?Sok jó ötlet jött. De ti tudjátok mikor és hol lesz ez a program?
Matthew99
Matthew99
több mint 5 éve
Azt majd egy másik szórólapról megtudjuk.Nem én csináltam, hanem grafikus. Mi az érdekesség?Sok jó ötlet jött. De ti tudjátok mikor és hol lesz ez a program?
Matthew99
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May