Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 111
Tajti Matyesz -> ZTE

Siralmas.
#JC6
15 év múlva Vincze Ottó helyén ülhet a beszélgetős műsorokban és bennfentesként nyilatkozhat a Barcelona viselt dolgairól. Az is lesz odaírva a neve alá, hogy a "Barcelona volt játékosa".

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 808 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bundás3-ból feljutott a Würzburg és a Braunschweig, osztályoz az Ingolstadt.
Kiesett viszont a Chemnitz, Münster, Grossaspach, meg tök utolsóként a Jena...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 608 — Cowboys fan
Na, már azt hittem, hogy a hülye hispán miatt nem jön a félidei hendis szelvényem
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Tajti Matyesz -> ZTE

Siralmas.
#JC6
Újabb fiatalt hoztunk haza dolgozni, nagyszerű siker!
Mikey
Csak felepiti magat ujra .
ZoliMP
2.0
😀
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 591
Tajti Matyesz -> ZTE

Siralmas.
#JC6
Mikey
Csak felepiti magat ujra .
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 563
Tajti Matyesz -> ZTE

Siralmas.
#JC6

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Tajti Matyesz -> ZTE

Siralmas.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 591
A sport1es barca sorozatot ki forditotta?penzt adtak ezert?
Hosszabbitas=extra ido
Beadas=oldal rugas
A meccs vege = teljes ido letelt
Stb...

Full eletidegen🤣
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 591
Húzna már ez a francba ez a Műringyó örökre a futballból. Esküszöm Levy-ék nem is hozhattak volna rosszabb döntést kinevezésekor.
Egyzerűen fos az egész....
#JC6
Majdnem beírtam, hogy jön Stez és megmondja, hogy Mou még mindig top edző, de rájöttem, hogy tök rég láttam már erre. Tényleg, hol van Stez?

Amúgy igen, borzasztó és érthetetlen döntés volt a kinevezése.
dugo93
Nekem is feltunt h stez eltunt.
ZoliMP
Összejött neki Ratajkowski, ezért itthagyott minket😢
Heisman Trophy
oruljunk tarsunk boldogsaganak 😊
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Húzna már ez a francba ez a Műringyó örökre a futballból. Esküszöm Levy-ék nem is hozhattak volna rosszabb döntést kinevezésekor.
#JC6
Majdnem beírtam, hogy jön Stez és megmondja, hogy Mou még mindig top edző, de rájöttem, hogy tök rég láttam már erre. Tényleg, hol van Stez?

dugo93
ZoliMP
Összejött neki Ratajkowski, ezért itthagyott minket😢

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 269
@petey, magyar edzővel folytatjátok?
r.baggio
Egy jó Horváth Feri? 😎
peach
Ha lenne esze a vezetésnek, adnának egy esélyt Waltnernek
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
r.baggio
Egy jó Horváth Feri? 😎
peach
Márton Gábort pletykálják

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 876 — a new hope (again)
r.baggio
Egy jó Horváth Feri? 😎

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Duff Seattle Seahawks 3 486
#JC6

dugo93
Én alapból nem cseréltem volna le Pochettinot, annak ellenére, hogy valami tizenakárhányadik helyen vitézkedett a csapat vele, amikor lapátra került, és több rendkívül csúnya vereség is becsúszott. Ugyanakkor ezek fényében meg is értem, hogy Levy menesztette, de hogy ezt a buta fasz portugált sikerült a helyére hozni... Akárki más jobb lett volna, akárki... Lehet bizakodni, hogy szezon végén meneszti mou-t, de úgyse fogja. Ki jönne helyette?
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 054 — The Mathematician
4-0, azért már kezd kínos lenni
warr_b
az
lehet itt alamizsnázni, meg nem számít, de akkor is legyen már annyi tartása egy csapatnak, hogy a fő rivális ellen nem hagyja, hogy így megverjék
főleg annak fényében amit írtam múltkor, hogy megérdemelt a siker, de mégis más, nem az igazi a körülmények miatt
NB2
Hagyjuk már ezt a faszságot hogy nem igazi a körülmények miatt. Le lesz játszva mind a 38 meccs, most hogy nem májusban ért véget hanem júliusban, azt ki nem szarja le?!

Az amúgy megvan hogy az első félidőben is a Liverpoolnak hangyafasznyi dolgokon múlt a gól, a Citynek meg minden bejött? Plusz a véleményes tizenegyes, a véleményes Éderson ki nem állítás...

Persze a Liverpool bassza meg megint, amiért tegnap a fasz rossz oldalára került.

Vegyük is el tőlük gyorsan a bajnoki címet, amiért egy meccsen az ellenfelüknek minden összejött, nekik meg semmi.

Persze most is a sértődött Liverpool szurkoló hisztizik. 😂😂😂
Mikey
3-1re kaptunk egy 0-4et
sprite

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Cubehor Los Angeles Rams 327
Az önkormányzat megvette a klubbot 🤣🤣🤣 és bazdmeg ilyen tényleg van...
peach
Miért nem tudom elképzelni, hogy pl. a Liverpool FC-t megvegye a liverpooli önkormányzat?!
Mikey
Ezért ?
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 591
#JC6

dugo93
több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 644
#JC6

több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Ha olyan meccsen kapunk ki, ami tettél is bír, akkor biztosan morcos lennék. De így? Egyáltalán nem bánom. Játszanak minél többet a fiatalok, ez most a legfontosabb 🙂
gdavid
Olyan sokat nem játszottak a fiatalok ahogy néztem.Gyakorlatilag mire beálltak már 0-4 volt.Ez nem néz ki jól a lőlapon,pláne,hogy a szaloncsapattal állt ki a Liverpool.Még ha az ifit küldték volna fel akkor lehetne is mire fogni,de így?!
Motiválatlanság?Klopp ezt nem látja edzésen?Vagy úgy van vele,hogy úgy csinálunk mint ha lenne kedvünk focizni,hát ha átjön a nézőknek is?

több mint 5 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 049
Ha olyan meccsen kapunk ki, ami tettél is bír, akkor biztosan morcos lennék. De így? Egyáltalán nem bánom. Játszanak minél többet a fiatalok, ez most a legfontosabb 🙂
gdavid
Lehet az kellett volna. A még bizonyítani akaró fiatalokkal lehet nem lett volna ennyire ciki a végeredmény (akár félgőzzel/másnaposan/leszarva játszottak, akár nem).
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 563
warr_b
az
lehet itt alamizsnázni, meg nem számít, de akkor is legyen már annyi tartása egy csapatnak, hogy a fő rivális ellen nem hagyja, hogy így megverjék
főleg annak fényében amit írtam múltkor, hogy megérdemelt a siker, de mégis más, nem az igazi a körülmények miatt
NB2
Hagyjuk már ezt a faszságot hogy nem igazi a körülmények miatt. Le lesz játszva mind a 38 meccs, most hogy nem májusban ért véget hanem júliusban, azt ki nem szarja le?!

Az amúgy megvan hogy az első félidőben is a Liverpoolnak hangyafasznyi dolgokon múlt a gól, a Citynek meg minden bejött? Plusz a véleményes tizenegyes, a véleményes Éderson ki nem állítás...

Persze a Liverpool bassza meg megint, amiért tegnap a fasz rossz oldalára került.

Vegyük is el tőlük gyorsan a bajnoki címet, amiért egy meccsen az ellenfelüknek minden összejött, nekik meg semmi.

Persze most is a sértődött Liverpool szurkoló hisztizik. 😂😂😂

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Cubehor Los Angeles Rams 327
warr_b
az
NB2
Mit kellett volna tenni? 0-2-nél sūndisznóba mennu? .
slowmotion
Itt mentálisan voltak már teljesen off a vörösök, teljesült a régi nagy vágy, le voltak eresztve.
warr_b
A Liverpool volt a jobb csapat az első félidőben, helyzetük is volt, de a soccerben nagyon sok múlik azon, melyik csapat kapja a kamutizenegyest. A BL-döntőn a Liverpool kapta, most nem.
még jó, hogy felszoptuk a Dinamót, mondjuk a Vasas kimaxolta ellenük a hatékonyságot.
slowmotion
érdekes és izgalmas versenyfutás lesz a BL helyekért
manuszka86
Ha a zseni Dier nem bassza el a United elleni meccs veget, akkor a Spurs is versenybe lenne meg a negyedik helyert
Duff
Ez a Spurs egy rakás fos sajnos! Mou hozta amit minden ellenszurkoló remelt. Egyszerűen vicc amit művelnek hétről hétre..
Klaci79
Tipikus nézhetetlen Mourinhoball, csak még eredményt se hoz. Levynek sikerült erre lecserélnie a Spurs közelmúltjának magasan legjobb edzőjét.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 591
Na a malaga meg szopoban van.kb 7 pont a feljutas es 4 pont a kieses.😶
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
 twitter.com/aharaszti/status/1278798428156366849