Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
A Nagy Liverpool GK Bodgán Ádám„Úgy érzem, hogy jót tett nekem, hogy volt egy pici szünetem múlt év nyarán, és októberben kerültem vissza a Hibernianhez Nagyon feltöltött az az időszak és azóta nagyon motivált vagyok,és nem is igazán álltam le azóta az edzéssel” – árulta el a kapus,És ki ez "a kapus"?
Profi nyilatkozat, védeni nem védett, de azért néha edzegetett is szerencsére.
😊
ozibozi
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Az alapító, Orbán Viktor is felszólalt az eseményen. Azt mondta:"a futballt a művészet kategóriájába soroljuk, van aki az üzlet, van, aki a fizikum kategóriájába sorolja, és ebből különböző dolgok születnek. Mi a művészet kategóriájába soroljuk, mert a mi fölfogásunk, mi úgy értjük a magyar futballt, hogy az alapvetően zseniális megsejtések és ihletettségek története. Futballistákra van szükség, akik kimennek a pályára, és olyat csinálnak, ami sose jutott volna másnak az eszébe."
Nem kell itt okoskodni!😄
Mondjuk, ez nekem sem jutott az eszembe....
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
„Úgy érzem, hogy jót tett nekem, hogy volt egy pici szünetem múlt év nyarán, és októberben kerültem vissza a Hibernianhez Nagyon feltöltött az az időszak és azóta nagyon motivált vagyok,és nem is igazán álltam le azóta az edzéssel” – árulta el a kapus,És ki ez "a kapus"?
Profi nyilatkozat, védeni nem védett, de azért néha edzegetett is szerencsére.
😊
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
„Úgy érzem, hogy jót tett nekem, hogy volt egy pici szünetem múlt év nyarán, és októberben kerültem vissza a Hibernianhez Nagyon feltöltött az az időszak és azóta nagyon motivált vagyok,és nem is igazán álltam le azóta az edzéssel” – árulta el a kapus,Profi nyilatkozat, védeni nem védett, de azért néha edzegetett is szerencsére.
😊
több mint 5 éve
Bl és pl bajnokként könnyű! Majd ha kiestek az mb2-beAz önkormányzat megvette a klubbot 🤣🤣🤣 és bazdmeg ilyen tényleg van...Miért nem tudom elképzelni, hogy pl. a Liverpool FC-t megvegye a liverpooli önkormányzat?!
peach
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
A liverpooli önkormányzat hatásköre erre nem terjed ki jó eséllyel.Az önkormányzat megvette a klubbot 🤣🤣🤣 és bazdmeg ilyen tényleg van...Miért nem tudom elképzelni, hogy pl. a Liverpool FC-t megvegye a liverpooli önkormányzat?!
peach
Mikey
több mint 5 éve
Az önkormányzat megvette a klubbot 🤣🤣🤣 és bazdmeg ilyen tényleg van...Miért nem tudom elképzelni, hogy pl. a Liverpool FC-t megvegye a liverpooli önkormányzat?!
peach
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Van valaki, aki debreceni a fórumon?Köszi 😀
Személyesen szeretnék gratulálni!
zemanla

több mint 5 éve
Nekem nagyon bejövős az új Chelsea mez. Meg úgy az egész csapat ami alakulóban van. Vannak jó fiatalok, és érkezik Ziyech és Werner. Arsenalosként nagyon féltékeny vagyok 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
twitter.com/bruzsy/status/1278327452910182401csávó úgy tesz, mintha olvasta volna a Keresztapát. pedig ha tényleg olvasta volna, akkor tudná, hogy Luca Brasit eltették láb alól, a golyóálló mellényébe egy halat csomagoltak, úgy üzentek a Corleone családnak.
Löfli
több mint 5 éve
Egészen mása volt benne a Lokiban. Kishal lett 2010 után, ennyi történt.vagy úgyis fel lehet fogni, hogy végre nem következmények nélküli országban élünk 😊Újabb lépés a piaci alapú labdarúgás felé.....Valamelyik még magyarázta is, hogy hülyeSzima. Maradjunk annyiban, hogy Szima vette a selyemzsinórt, márcsak kell egy oligarchát találni.
gabokocka
Amadeus
kabaré az egész, vmien szinten még sajnálhatnánk is Szimát, mert kb élete munkája benne volt a lokiban.
csebi
több mint 5 éve
vagy úgyis fel lehet fogni, hogy végre nem következmények nélküli országban élünk 😊Újabb lépés a piaci alapú labdarúgás felé.....Valamelyik még magyarázta is, hogy hülyeSzima. Maradjunk annyiban, hogy Szima vette a selyemzsinórt, márcsak kell egy oligarchát találni.
gabokocka
Amadeus
kabaré az egész, vmien szinten még sajnálhatnánk is Szimát, mert kb élete munkája benne volt a lokiban.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Újabb lépés a piaci alapú labdarúgás felé.....Valamelyik még magyarázta is, hogy hülyeSzima. Maradjunk annyiban, hogy Szima vette a selyemzsinórt, márcsak kell egy oligarchát találni.
gabokocka
több mint 5 éve
Attol fugg, kit hallgatsz. Mert angilaban a sportcsatornak szkijai (BT sport, Sky Sport amit en nezek) azert eleg sokan emlegetik a csapatot mint varhatoan a dobogoert (Cici es Pool mogott) versenyben lesz komolyan.Bruunoooo,Bruunnoooo 😊A Chelseat most mindenki ajnározza, hogy mennyire jók lehetnek jövőre, közben rólunk alig beszél valaki, pedig egyre meggyőzőbb ez a csapat.
áááá ezer éve nem volt ilyen jó igazolás Manchester vörös felében 😀
manuszka86
dugo93

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
twitter.com/bruzsy/status/1278327452910182401

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
pedig én Kósát is el tudtam volna képzelni ott.Az önkormányzat megvette a klubbot 🤣🤣🤣 és bazdmeg ilyen tényleg van..."Tőzsér Dániel szakmai igazgató lesz"
peach
Azt hiszem mára (erre az évre?) tényleg lekapcsolom az internetet...
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Az önkormányzat megvette a klubbot 🤣🤣🤣 és bazdmeg ilyen tényleg van..."Tőzsér Dániel szakmai igazgató lesz"
peach
Azt hiszem mára (erre az évre?) tényleg lekapcsolom az internetet...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Újabb lépés a piaci alapú labdarúgás felé.....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Az önkormányzat megvette a klubbot 🤣🤣🤣 és bazdmeg ilyen tényleg van...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Van valaki, aki debreceni a fórumon?Köszi 😀
Személyesen szeretnék gratulálni!
zemanla
Pedig már azt hittem, nincs lejjebb... Egyedül a schaeffleres Szabó Péter az, aki miatt van bennem némi remény.
több mint 5 éve
Mtk új légiós-számláló: ||||A két kölcsönből visszatérő már nem is számít? 😊
1 kolumbiai // 1 portugál // 1 északmacedón // 1 montenegrói
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Van valaki, aki debreceni a fórumon?Személyesen szeretnék gratulálni!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Tőzsér Dániel szakmai igazgató.Ezek tényleg meg akarják magukat utáltatni.
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvsc-nagy-bejelentes-a-debreceni-futballklub-jovojerol-2770381

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"