Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Ik, ez a Robi nem is volt rossz kapus, miért nem hosszabbítotok vele?Habár nem nekem szólt, de kispesti fanként szerintem azért, mert van 3 kapusunk így is szerződés alatt (ebből Berla saját nevelésű és csak 21 éves) a következő szezonra. (+ lehet Gróf nyom egy Lanzat, és visszajönne? 😀 )
#JC6
Jó lenne tudni, h Lanza tényleg el akar-e menni, mert akkor fixen kell egy új gólfelelős (Futács sztem egy beugró szerepre lehet jó).
Eppel Marci éppenséggel szabadügynök (remélem legalább anyagilag jól járt a kazahoknál, a statisztikája mindenesetre nem rossz, sőt) 😊 Azt mondjuk adnám, ha ő meg Lanza összeállnának újra. Esetleg Zsótér meg Futács, és már egész pofás is a támadó szekció.
Szélre kellene valaki, de oda akár Ugrai is jó lehet (akivel jó lenne hosszabbítani, mert év végén lejár).
Meg jó lenne megtalálni Kamber és Lovric utódját (előbbi 37 lesz idén, utóbbi 35) a védelembe...
Egyedül a középpályánk ami pofás, a Gazdag/Nagy/Hidi trió sztem átlagon felüli az MB1ben.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ik, ez a Robi nem is volt rossz kapus, miért nem hosszabbítotok vele?
több mint 5 éve
index.hu/sport/futball/2020/06/30/egyetlen_magyar_fert_be_az_nb_i._idei_alomcsapataba/Ebből is csak az derül ki, hogy mekkora marha az aki a magyarokra, vagy ami még rosszabb a magyar fiatalokra épít.
empty taxi
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olaszorszag-filippo-inzaghi-csapata-feljutott-a-serie-a-ba-2770125pár éve a Veneziával egész jól tolták (megnyerték a harmadosztályt és egyből osztályozhattak a feljutásért a Serie A-ba), aztán köcsög Bologna elvitte.
warr_b
na onnan pár hónap után ki is baszarintották, de legalább a Venezia is annyira leromlott, hogy tavaly csak azért maradtak a Serie B-ben, mert a Palermot kizárták szezon után.
több mint 5 éve
index.hu/sport/futball/2020/06/30/egyetlen_magyar_fert_be_az_nb_i._idei_alomcsapataba/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 591
Vincze Otto back upja lehetne ebben a spanyol valamiben.mehetne szakerteni is.Ez azért keménysztem teljesen jól beleillik a felszopott hulladékba
m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-tajti-matyassal-szerzodest-bontottak-lengyelorszagban-2770119
#JC6
Negritis
több mint 5 éve
Ez azért keménysztem teljesen jól beleillik a felszopott hulladékba
m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-tajti-matyassal-szerzodest-bontottak-lengyelorszagban-2770119
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ez azért keménym.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-tajti-matyassal-szerzodest-bontottak-lengyelorszagban-2770119
több mint 5 éve
sztem nem. monnyonle.
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 591
Tudom h nem ritka, de ha aut nezzuk h ez minden evben megtortenik akkor erdekes.ha jol tudom ez 4 egymast koveto ev🤯🤣celta vigo űzött ebből sportotA puskas kiesik jovorw nem?Nem egyedi a nagy bajnokságoknál sem
Vasas el->nb2
Mtk is EL majd nb2
Dvsc EL majd nb2
ZoliMP
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/mtk-vasas-koln-betis-europabol-a-masodosztalyba-egy-ev-alatt-2639411
Wyatt
Negritis
több mint 5 éve
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olaszorszag-filippo-inzaghi-csapata-feljutott-a-serie-a-ba-2770125

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Az Espanol sem fog idén lemaradni.
több mint 5 éve
celta vigo űzött ebből sportotA puskas kiesik jovorw nem?Nem egyedi a nagy bajnokságoknál sem
Vasas el->nb2
Mtk is EL majd nb2
Dvsc EL majd nb2
ZoliMP
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/mtk-vasas-koln-betis-europabol-a-masodosztalyba-egy-ev-alatt-2639411
Wyatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A puskas kiesik jovorw nem?Nem egyedi a nagy bajnokságoknál sem
Vasas el->nb2
Mtk is EL majd nb2
Dvsc EL majd nb2
ZoliMP

több mint 5 éve
ezek tenyleg elcsereltek Arthurt Pjanicra, hat beszarok😃Az hagyján, de a 72 millából amit még adtak Pjanic mellé, visszaadtak 60t.....én is kérek abból a szerből... 😕 😛
Kenny
Amíg ez a Börtöntahó (értsd Bartimeu) 😊 itt pusztít addig sok jót nem várok... Még Fatit is adjuk el a Realnak ha lehet...
Simán eléri a Canadienses GM Bergevini mélységeit.
dande
Reports that #FCBarcelona are selling 23-year-old Brazilian midfielder Arthur to #Juventus for €80m, while 30-year-old Bosnian playmaker Miralem Pjanic will move the other way for €70m, have left supporters of both clubs somewhat perplexed.
— Swiss Ramble (@SwissRamble) June 25, 2020
Olvassatok vegig a threadet.
Korabban irta meg, mas osszegekkel, de a nagysagrend stimmel.
Kb annyi, h szamvitelileg mindket csapat kb 50-55M profittal jon ki (ha 60m es 72m ment). A bevetelt egyben most konyvelik, de a koltseget egyenlo reszletben irjak le a szerzodes idejere (kb mint NFL-ben az alairasi bonusz).
Thank you for this (the bits my limited brain could understand 😂), very interesting. Also: Barça need €67m (I think it is) before the end of the month or directors become personally liable for not meeting budget. So, they’re keen to save their own skin.
— Sid Lowe (@sidlowe) June 25, 2020
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
ezek tenyleg elcsereltek Arthurt Pjanicra, hat beszarok😃Az hagyján, de a 72 millából amit még adtak Pjanic mellé, visszaadtak 60t.....én is kérek abból a szerből... 😕 😛
Kenny
Amíg ez a Börtöntahó (értsd Bartimeu) 😊 itt pusztít addig sok jót nem várok... Még Fatit is adjuk el a Realnak ha lehet...
Simán eléri a Canadienses GM Bergevini mélységeit.
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Kuttor kétmilliós büntit kapott 😳Jobb, mint egy kétéves eltiltás.
warr_b
több mint 5 éve
ezek tenyleg elcsereltek Arthurt Pjanicra, hat beszarok😃
több mint 5 éve
Mtk új légiós-számláló: ||||Leigazoltuk a 2 montenegroi valogatott kapus kozul azt, amelyik meg nem jatszott itt.
1 kolumbiai // 1 portugál // 1 északmacedón // 1 montenegrói
r.baggio
Nem tudom mi lesz itt a vege, de egyre szarabbul nez ki.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Leírhatja cserébe az adójából.😉
több mint 5 éve
Kuttor kétmilliós büntit kapott 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Bocs, utaztam, rosszul írtam, elesnek az MLSZ-pénztől, igen. Garba meg Babatünde azért nem rosszak, de mivel kell a pénz, két legyet egy csapásra. Eladni mindkettőt és jöhet az MLSZ pénz.
Aranyeső.
több mint 5 éve
foci.444.hu/2020/06/29/a-diosgyori-szurkolok-visszahivtak-az-oltozobol-a-csapatot-hogy-megalazzak-oketúgyse értették hát nem beszélni magyar 😀
kemény. 😀
Vrij6