Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ik, ez a Robi nem is volt rossz kapus, miért nem hosszabbítotok vele?
#JC6
Habár nem nekem szólt, de kispesti fanként szerintem azért, mert van 3 kapusunk így is szerződés alatt (ebből Berla saját nevelésű és csak 21 éves) a következő szezonra. (+ lehet Gróf nyom egy Lanzat, és visszajönne? 😀 )

Jó lenne tudni, h Lanza tényleg el akar-e menni, mert akkor fixen kell egy új gólfelelős (Futács sztem egy beugró szerepre lehet jó).
Eppel Marci éppenséggel szabadügynök (remélem legalább anyagilag jól járt a kazahoknál, a statisztikája mindenesetre nem rossz, sőt) 😊 Azt mondjuk adnám, ha ő meg Lanza összeállnának újra. Esetleg Zsótér meg Futács, és már egész pofás is a támadó szekció.
Szélre kellene valaki, de oda akár Ugrai is jó lehet (akivel jó lenne hosszabbítani, mert év végén lejár).
Meg jó lenne megtalálni Kamber és Lovric utódját (előbbi 37 lesz idén, utóbbi 35) a védelembe...

Egyedül a középpályánk ami pofás, a Gazdag/Nagy/Hidi trió sztem átlagon felüli az MB1ben.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Ik, ez a Robi nem is volt rossz kapus, miért nem hosszabbítotok vele?
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 428
 index.hu/sport/futball/2020/06/30/egyetlen_magyar_fert_be_az_nb_i._idei_alomcsapataba/
empty taxi
Ebből is csak az derül ki, hogy mekkora marha az aki a magyarokra, vagy ami még rosszabb a magyar fiatalokra épít.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 608 — Cowboys fan
 www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olaszorszag-filippo-inzaghi-csapata-feljutott-a-serie-a-ba-2770125
warr_b
pár éve a Veneziával egész jól tolták (megnyerték a harmadosztályt és egyből osztályozhattak a feljutásért a Serie A-ba), aztán köcsög Bologna elvitte.
na onnan pár hónap után ki is baszarintották, de legalább a Venezia is annyira leromlott, hogy tavaly csak azért maradtak a Serie B-ben, mert a Palermot kizárták szezon után.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
 index.hu/sport/futball/2020/06/30/egyetlen_magyar_fert_be_az_nb_i._idei_alomcsapataba/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 591
Ez azért kemény

m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-tajti-matyassal-szerzodest-bontottak-lengyelorszagban-2770119
#JC6
sztem teljesen jól beleillik a felszopott hulladékba
Negritis
Vincze Otto back upja lehetne ebben a spanyol valamiben.mehetne szakerteni is.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 046 — The Mathematician
Ez azért kemény

m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-tajti-matyassal-szerzodest-bontottak-lengyelorszagban-2770119
#JC6
sztem teljesen jól beleillik a felszopott hulladékba

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ez azért kemény

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 453 — Lucas Scott

Sobri Jóska
sztem nem. monnyonle.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 591
A puskas kiesik jovorw nem?
Vasas el->nb2
Mtk is EL majd nb2
Dvsc EL majd nb2
ZoliMP
Nem egyedi a nagy bajnokságoknál sem
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/mtk-vasas-koln-betis-europabol-a-masodosztalyba-egy-ev-alatt-2639411
Wyatt
celta vigo űzött ebből sportot
Negritis
Tudom h nem ritka, de ha aut nezzuk h ez minden evben megtortenik akkor erdekes.ha jol tudom ez 4 egymast koveto ev🤯🤣
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 806 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olaszorszag-filippo-inzaghi-csapata-feljutott-a-serie-a-ba-2770125

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 815 — #NoStress

több mint 5 éve
Az Espanol sem fog idén lemaradni.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 046 — The Mathematician
Vasas el->nb2
Mtk is EL majd nb2
Dvsc EL majd nb2
ZoliMP
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/mtk-vasas-koln-betis-europabol-a-masodosztalyba-egy-ev-alatt-2639411
Wyatt
celta vigo űzött ebből sportot

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Vasas el->nb2
Mtk is EL majd nb2
Dvsc EL majd nb2
ZoliMP

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
ezek tenyleg elcsereltek Arthurt Pjanicra, hat beszarok😃
Kenny
Az hagyján, de a 72 millából amit még adtak Pjanic mellé, visszaadtak 60t.....én is kérek abból a szerből... 😕 😛

Amíg ez a Börtöntahó (értsd Bartimeu) 😊 itt pusztít addig sok jót nem várok... Még Fatit is adjuk el a Realnak ha lehet...

Simán eléri a Canadienses GM Bergevini mélységeit.
dande

Olvassatok vegig a threadet.
Korabban irta meg, mas osszegekkel, de a nagysagrend stimmel.
Kb annyi, h szamvitelileg mindket csapat kb 50-55M profittal jon ki (ha 60m es 72m ment). A bevetelt egyben most konyvelik, de a koltseget egyenlo reszletben irjak le a szerzodes idejere (kb mint NFL-ben az alairasi bonusz).

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 906 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kenny
Az hagyján, de a 72 millából amit még adtak Pjanic mellé, visszaadtak 60t.....én is kérek abból a szerből... 😕 😛

Amíg ez a Börtöntahó (értsd Bartimeu) 😊 itt pusztít addig sok jót nem várok... Még Fatit is adjuk el a Realnak ha lehet...

Simán eléri a Canadienses GM Bergevini mélységeit.

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 108
Kuttor kétmilliós büntit kapott 😳
warr_b
Jobb, mint egy kétéves eltiltás.

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 337 — je suis poloska
Mtk új légiós-számláló: ||||
1 kolumbiai // 1 portugál // 1 északmacedón // 1 montenegrói
r.baggio
Leigazoltuk a 2 montenegroi valogatott kapus kozul azt, amelyik meg nem jatszott itt.

Nem tudom mi lesz itt a vege, de egyre szarabbul nez ki.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Leírhatja cserébe az adójából.😉
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 806 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kuttor kétmilliós büntit kapott 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 108
Igazi Black Monday a mennyeiben

több mint 5 éve
Bocs, utaztam, rosszul írtam, elesnek az MLSZ-pénztől, igen.
Garba meg Babatünde azért nem rosszak, de mivel kell a pénz, két legyet egy csapásra. Eladni mindkettőt és jöhet az MLSZ pénz.
Aranyeső.
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
 foci.444.hu/2020/06/29/a-diosgyori-szurkolok-visszahivtak-az-oltozobol-a-csapatot-hogy-megalazzak-oket

kemény. 😀
Vrij6
úgyse értették hát nem beszélni magyar 😀