Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 415 — Packers Suicide Squad
Miután felpofoznak néhány játékost, beSÉTÁL a szerv

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 453 — Lucas Scott
Indul a készenléti. Hatalmas kép ahogy a kapus ul háttérben meg a rendőrök

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 108
Gyáva utolsó csürhe.

több mint 5 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 415 — Packers Suicide Squad
Gratula Paks
Debreceni biztonsági rendszer jól vizsgázik

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com
nah ezt nem gondoltam volna...
vajon lesz szurkolói balhé???
NB2
lett
több mint 5 éve
Itt balhé lesz.

több mint 5 éve
Szabó János és a kapufa benn tartotta a Paksot. Akkor most mehet kocsi ház asszony a dvtk győzelemre 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
igy kevesbe feltuno a bunda.
meg is erdemlik.

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 464 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Az egyik tippem bejött, jöhet a Kövesd 3. hely.

több mint 5 éve
nah ezt nem gondoltam volna...
vajon lesz szurkolói balhé???
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 260 — WHO DAT!!!!
Mik vannak itt, 2 kapufa meg minden

több mint 5 éve
óriási 😀

több mint 5 éve
Ez dráma amúgy

több mint 5 éve
A paksiak a tizenhatoson kívül nem tudják érdemben birtokolni a labdát.

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 464 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Én a meccs előtti edzői nyilatkozatok alapján azt láttam, hogy mindketten tudják a forgatókönyvet. Na lássuk!

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 590
Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.
csebi
felido vendeg a vege hazai.
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
megraktam, ha nyerek, kérsz jutalékot? 😀
Kampman
Persze🙂
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 603 — beers & Packers
Az utolsó NB1-es ivószünet a Nagyerdei Stadionban
Kampman
Ja mert ősszel már nincs ivószünet 😀
kapitnono
Nem örülök én a Loki nyomorának, félre ne érts, leginkább a Kisvárda kiesésének örülnék, szabolcsi ember létemre kb. annyira tudok azonosulni velük, amennyire egy ukrán-brazil-szerb zsoldossereggel lehet.
Kampman
Azért azt szeretném fontos kiegészítésként hozzátenni, hogy valamilyen rejtélyes oknál fogva a kisvárdai strand éttermében ettem életem alighanem legfinomabb mátrai borzaskáját. Igaza "aha-élmény" volt.
több mint 5 éve
Itt szeretném megjegyezni, hogy a DVTK-Várda meccs 10 perc késéssel fog befejeződni 😀

Ha nyer a Loki, szerintem ott is várhatjuk az évszázad bundáját csodafordítását 😀

több mint 5 éve
Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.
csebi
felido vendeg a vege hazai.
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
megraktam, ha nyerek, kérsz jutalékot? 😀

több mint 5 éve
Baszki Rácz

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
😂😂😂😂😂
ilyen van?

több mint 5 éve
Paksi kapus, vicc

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 260 — WHO DAT!!!!
Ez mi bunda? 😀

több mint 5 éve
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

több mint 5 éve
apu kezdődik 😊