Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Miután felpofoznak néhány játékost, beSÉTÁL a szerv
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
Indul a készenléti. Hatalmas kép ahogy a kapus ul háttérben meg a rendőrök
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Gratula PaksDebreceni biztonsági rendszer jól vizsgázik
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
nah ezt nem gondoltam volna...lett
vajon lesz szurkolói balhé???
NB2
több mint 5 éve
Szabó János és a kapufa benn tartotta a Paksot. Akkor most mehet kocsi ház asszony a dvtk győzelemre 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Az egyik tippem bejött, jöhet a Kövesd 3. hely.
több mint 5 éve
nah ezt nem gondoltam volna...vajon lesz szurkolói balhé???
több mint 5 éve
Ez dráma amúgy
több mint 5 éve
A paksiak a tizenhatoson kívül nem tudják érdemben birtokolni a labdát.
több mint 5 éve
Én a meccs előtti edzői nyilatkozatok alapján azt láttam, hogy mindketten tudják a forgatókönyvet. Na lássuk!
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 590
Persze🙂megraktam, ha nyerek, kérsz jutalékot? 😀Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.felido vendeg a vege hazai.
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
Kampman
több mint 5 éve
Azért azt szeretném fontos kiegészítésként hozzátenni, hogy valamilyen rejtélyes oknál fogva a kisvárdai strand éttermében ettem életem alighanem legfinomabb mátrai borzaskáját. Igaza "aha-élmény" volt.Nem örülök én a Loki nyomorának, félre ne érts, leginkább a Kisvárda kiesésének örülnék, szabolcsi ember létemre kb. annyira tudok azonosulni velük, amennyire egy ukrán-brazil-szerb zsoldossereggel lehet.Az utolsó NB1-es ivószünet a Nagyerdei StadionbanJa mert ősszel már nincs ivószünet 😀
Kampman
kapitnono
Kampman
több mint 5 éve
Itt szeretném megjegyezni, hogy a DVTK-Várda meccs 10 perc késéssel fog befejeződni 😀Ha nyer a Loki, szerintem ott is várhatjuk az évszázad
több mint 5 éve
megraktam, ha nyerek, kérsz jutalékot? 😀Ott is van, ez a két debreceni védő mit akart ... épp a héten volt jó kis elemzés a debreceni vedokrol h milyen szarok. Látszik.felido vendeg a vege hazai.
csebi
tippppp mixxxxx 😀
ZoliMP
több mint 5 éve
Baszki Rácz
több mint 5 éve
Paksi kapus, vicc
több mint 5 éve
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 5 éve
apu kezdődik 😊