Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
hoppá, vasárnap kezdődik a tádzsik pontvadászat is! Lokomotiv-Pamir vs Fayzkand, Khatlon vs Istaravshan Qurghonteppa és Kuktosh vs Regar-TadAZ derbik kerülnek a terítékre, de szombaton még ők is a címvédőt nézik* a szuperkupa döntőjében, ahol az FC Istiklol csap össze a frissen feljutott, kupagyőztes Dushanbe-83 gárdájávalSzombat-vasárnap talán Burundiban is játszanak!
* fehérorosz barátaiktól eltérően ők is maximum a tv-ben, a tádzsik Higher League mérkőzései is zárt kapusak lesznek
r.baggio
Keddre pedig Észak-Ír kupa elődöntő van, ezt nem tudom mennyire helytálló... Cliftonville-Glentoran.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
hoppá, vasárnap kezdődik a tádzsik pontvadászat is! Lokomotiv-Pamir vs Fayzkand, Khatlon vs Istaravshan Qurghonteppa és Kuktosh vs Regar-TadAZ derbik kerülnek a terítékre, de szombaton még ők is a címvédőt nézik* a szuperkupa döntőjében, ahol az FC Istiklol csap össze a frissen feljutott, kupagyőztes Dushanbe-83 gárdájával* fehérorosz barátaiktól eltérően ők is maximum a tv-ben, a tádzsik Higher League mérkőzései is zárt kapusak lesznek
érdekesség, hogy a tádzsik kosárliga a világon az egyetlen jelenleg is zajló a maga kategóriájában
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Dehát miért ne merné? Ez van a szerződésében.Nehéz megítélni a dolgot, engem meg ismersz, valamennyire.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bercsokkentes-a-debreceniek-20-szazalekrol-mondananak-le-targyalas-a-zte-nel-is-2755623Ótvar kérdés tudom a mai helyzetben.
Nevetséges.
Keres Kusnyír 1 milliót, lemond 200 ezerről, közben “munkanélküli”...
Mire veszik fel mégis ezeket a pénzeket, ezekben az időkben?
Forr a vérem..
LoveSobri
De te mennyi pénzről mondanál le a munkáltatód javára?
Kenny
Egy normális világban egy profi futballista is félretesz, gyűjt, befektet, főleg ingatlanba, mivel tudja, hogy a karrierje véges. Ezen a téren Dzsu-nak óriási mákja volt, hogy a jó embert ismerte meg, ezért van nagyon sok jó lakása, bomba helyen, Pesten, ráadásul nagyon jó időben is vette őket.
Most egy fiatal gyerek, mint Kusnyír 2 év alatt összefocizott magának 20-30 milliót, kapott lakást, autót. Szinte semmit nem kell fizetnie.
Nehéz lenne mondjuk havi 300-ból megélnie, úgy hogy a Fórum félig van nyitva? Vagy zárva..
Értem én, hogy mi van a szerződésben, de annyira kifordult magából ez a világ, hogy amíg fél Debrecen egyik napról a másikra él, ő pofátlanul fel meri venni a 800 ezret?
Ezen akadok ki...
Szima sem az a tökös gyerek már..
LoveSobri
Még az Úr is ragaszkodott ahhoz, hogy tartani kell, ami írva vagyon.
Angliában élő ismerőseim nagy része nem mehet melózni, de megkapják a fizetésüket. Van aki 100%-t, van aki 60%-t. Miközben van, aki meg nem kap semmit. (Mondjuk aki feketén dolgozott.)
Mennyit "merjenek" elfogadni?
Az nem érv, hogy abszolút értékben mekkora összegekről van szó, mivel nyilvánvalóan egy focista és egy felszolgáló hasznossága se vethető össze annak a számára, aki megfizeti.
Ráadásul akitől a pénzt kapják, azok több nagyságrenddel gazdagabbak, így pláne miért ne mernék?
Neked bassza a csőröd, mert sok pénzről van szó. De ez a te írigységedről szól csak, nem a szerződésről.
Amit valószínűleg nem értesz.
Egyébként vis maiorra hivatkozva ha akarja a tulaj, szerződést is bonthat.
A multi cégvezetőktől, bankvezetőktől, állami tisztviselőktől, jogászoktól, stb. is elvárod, hogy önként kurtítsák a fizetésüket?
több mint 6 éve
Nso hozza a szokásosat, Puskás szülinapján melyik csapatról kell írni, nyilván a falusiról. Férgek egytől egyig.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
inkább századszorra ujra nézem a gangrape meccset alias germany-brazil 7-1. Ha már élőben a gólok feléről lemaradtam mert pislogtamValóban.BATE nagyon gyengén kezdte a szezont...Unibet, most megy az FC Minsk - Dinamo Minsk meccs, nézők előtt, fullban.Kicsit csalódott vagyok.Hol lehet nézni ?
Azt hittem, mostanra átmegy a topik egy belorusz bajnokság eredménykövetőbe.
Kampman
Heisman Trophy
Kampman
Heisman Trophy
Most még csak ketten beszélgetünk erről, de júniusban már mindenki rá fog fanyalodni a Breszt-Vicebszk meccsekre.
Kampman
több mint 6 éve
Ha NB I-es focista lennek, az egyenlo lenne azzal, hogy klasszis vagyok, ergo en fizetesemelesert vernem az asztalt.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bercsokkentes-a-debreceniek-20-szazalekrol-mondananak-le-targyalas-a-zte-nel-is-2755623Ótvar kérdés tudom a mai helyzetben.
Nevetséges.
Forr a vérem..
LoveSobri
Kenny
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
10 vagy 20 % annyi megy a HIT gyülinek is 😉m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bercsokkentes-a-debreceniek-20-szazalekrol-mondananak-le-targyalas-a-zte-nel-is-2755623Ótvar kérdés tudom a mai helyzetben.
Nevetséges.
Forr a vérem..
LoveSobri
Kenny
több mint 6 éve
Nehéz megítélni a dolgot, engem meg ismersz, valamennyire.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bercsokkentes-a-debreceniek-20-szazalekrol-mondananak-le-targyalas-a-zte-nel-is-2755623Ótvar kérdés tudom a mai helyzetben.
Nevetséges.
Forr a vérem..
LoveSobri
Kenny
Egy normális világban egy profi futballista is félretesz, gyűjt, befektet, főleg ingatlanba, mivel tudja, hogy a karrierje véges. Ezen a téren Dzsu-nak óriási mákja volt, hogy a jó embert ismerte meg, ezért van nagyon sok jó lakása, bomba helyen, Pesten, ráadásul nagyon jó időben is vette őket.
Most egy fiatal gyerek, mint Kusnyír 2 év alatt összefocizott magának 20-30 milliót, kapott lakást, autót. Szinte semmit nem kell fizetnie.
Nehéz lenne mondjuk havi 300-ból megélnie, úgy hogy a Fórum félig van nyitva? Vagy zárva..
Értem én, hogy mi van a szerződésben, de annyira kifordult magából ez a világ, hogy amíg fél Debrecen egyik napról a másikra él, ő pofátlanul fel meri venni a 800 ezret?
Ezen akadok ki...
Szima sem az a tökös gyerek már..
több mint 6 éve
Hivatalos : az FA kihirdette a Liverpoolt ligagyőztesnekFúúú te, már épp kerestem az ide megfelelő gifet, hogy elmondjam kínjaimat, mire rájöttem hanyadika van 😀
Heisman Trophy
De mivel már megtaláltam, meg is kapod. "Átkozott pokolfajzatok" 😀
több mint 6 éve
Hivatalos : az FA kihirdette a Liverpoolt ligagyőztesnekcoub.com/view/1xbcv8
Heisman Trophy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Hivatalos : az FA kihirdette a Liverpoolt ligagyőztesnek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Ez a munkája, az ő főnöke nem mondta hogy kevesebbet ad ezért.m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bercsokkentes-a-debreceniek-20-szazalekrol-mondananak-le-targyalas-a-zte-nel-is-2755623Az érvényes szerződésükre.
Nevetséges.
Forr a vérem..
LoveSobri
Nem az ő hibájukból nem tudnak focizni.
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bercsokkentes-a-debreceniek-20-szazalekrol-mondananak-le-targyalas-a-zte-nel-is-2755623Az érvényes szerződésükre.
Nevetséges.
Forr a vérem..
LoveSobri
Nem az ő hibájukból nem tudnak focizni.
több mint 6 éve
dawyd728
4 198
Tőlem porig is éghetne ez a futball üzlet. Semmi, de semmi nem hiányzik belőle. A járvány katasztrofához is kellő mértékben hozzájárult. Majd az adott ország állampolgárainak egészségét kockáztatva, a meglevő erőforrások elvonásával (tesztek, orvosi stábok) közösségi összejöveteleknek okot adó események szervezésével a vírus terjedésének segítve cselekednek, csak h ezt az amúgy is torka véres rendszert mentsék. Hánynom kell.
több mint 6 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bercsokkentes-a-debreceniek-20-szazalekrol-mondananak-le-targyalas-a-zte-nel-is-2755623Ótvar kérdés tudom a mai helyzetben.
Nevetséges.
Forr a vérem..
LoveSobri
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/uefa-zart-kapuk-mogott-de-biztos-hogy-lesz-bl-donto-sajtohir-2755603A PL-nek is 3 milliárd - !! - fontja múlik azon, hogy befejezik-e a szezont.
a pénz nagyúr...
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bercsokkentes-a-debreceniek-20-szazalekrol-mondananak-le-targyalas-a-zte-nel-is-2755623Megfordítom a dolgot: végülis edzeniük, formában tartaniuk magukat továbbra is kell, meccspénz, bónusz nincs (ami amúgy szintén milliós kategória)
Nevetséges.
Forr a vérem..
LoveSobri
Nevetséges, de ezek a sportolók - és főleg az ügynökeik - eddig is abból éltek, hogy a lehető legtöbbet kisajtolják a karrierjükből, nem fognak emberek önként semmilyen pénzről lemondani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bercsokkentes-a-debreceniek-20-szazalekrol-mondananak-le-targyalas-a-zte-nel-is-2755623ők legalább lemondanak
Nevetséges.
Forr a vérem..
LoveSobri
lásd Dinamo Zagreb
több mint 6 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/bercsokkentes-a-debreceniek-20-szazalekrol-mondananak-le-targyalas-a-zte-nel-is-2755623Nevetséges.
Forr a vérem..
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Gondoltátok volna hogy egyszer a soccer topikban ez is megfog történni, hogy a Nicaraguai csúcsrangadót beszéljük ki, mint legnagyobb sportesemény jelenleg? 😀hamarabb hittem el minthogy régi FM-CM nostalgia legyen 😀
Coolearie
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/uefa-zart-kapuk-mogott-de-biztos-hogy-lesz-bl-donto-sajtohir-2755603őszintén meglep bárkit?
a pénz nagyúr...
NB2
sztem ez az idény mindenhol kb zárt kapuk mögött, de be fog fejeződni
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/uefa-zart-kapuk-mogott-de-biztos-hogy-lesz-bl-donto-sajtohir-2755603a pénz nagyúr...
több mint 6 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2020/04/01/pepe-reina-koronavirus/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
3-án lesz “közös” meccsnézés? 😀