Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
A Szlovák 1.ligában az "első fecske" a Zsolna. 2020.április 1-től felszámolás alá kerül a klub és április 30-val felmondtak 17 játékosnak, mert nem voltak hajlandóak belemenni a kevesebb fizetésbe. A 17 játékos a keret túlnyomó többségét tesz ki, s ebben benne van az összes olyan játékos, akiknek a klubbon belül a legmagasabb volt a fizetésük. A Zsolna egyébként jelenleg a Slovan mögött a 2. helyen áll a Szlovák 1.ligában.Újpest meddig bírja?
warr_b

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
A Szlovák 1.ligában az "első fecske" a Zsolna. 2020.április 1-től felszámolás alá kerül a klub és április 30-val felmondtak 17 játékosnak, mert nem voltak hajlandóak belemenni a kevesebb fizetésbe. A 17 játékos a keret túlnyomó többségét tesz ki, s ebben benne van az összes olyan játékos, akiknek a klubbon belül a legmagasabb volt a fizetésük. A Zsolna egyébként jelenleg a Slovan mögött a 2. helyen áll a Szlovák 1.ligában.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
De a teremfoci volt a legnagyobb király 😊
több mint 6 éve
Nálam Effenberg volt megkerülhetetlen csapatépítésnél.Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕Ali Daei. Nekem a gombfocicsapatom erőssége volt a szintén iráni Mahdavikiával együtt.
peach
Volt még egy svéd Ingessonom (ő már nem él), és egy osztrák, Keglevits (már nem tudom ő hogy lett kedvenc), a többi mind német, Kahn, Borowka, Matthaus, Legat, Anderbrügge, Scholl, Pflipsen, Albertz, Baron, Basler, Kirsten, Thom, stb.
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Lófasz, korát megelőző puskás akadémia. Nekem van egy komplett stuttgartom (balakov), egy vasasom ( váczi zoli), egy honvédom (vezér ádám) meg egy győri eto-m ( mracskó mihály)Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕Ali Daei. Nekem a gombfocicsapatom erőssége volt a szintén iráni Mahdavikiával együtt.
peach
Volt még egy svéd Ingessonom (ő már nem él), és egy osztrák, Keglevits (már nem tudom ő hogy lett kedvenc), a többi mind német, Kahn, Borowka, Matthaus, Legat, Anderbrügge, Scholl, Pflipsen, Albertz, Baron, Basler, Kirsten, Thom, stb.
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕Ali Daei. Nekem a gombfocicsapatom erőssége volt a szintén iráni Mahdavikiával együtt.
peach
több mint 6 éve
Itt meg lehet felváltva lenne bajnok a fagyival. 😊Mondjuk vicces, az új csapatom, a Vitebsk 1991-ben még szovjet harmadik osztály, majd 1992-ben hirtelen belorusz első osztály 😁tök életszerű
warr_b
szovjeteknél volt több mint 30 csapat, aki jobb volt náluk, de fehéroroszoknál bőven befért az első osztályba
NB2
több mint 6 éve
Igen, csak fura volt 🙂Mondjuk vicces, az új csapatom, a Vitebsk 1991-ben még szovjet harmadik osztály, majd 1992-ben hirtelen belorusz első osztály 😁tök életszerű
warr_b
szovjeteknél volt több mint 30 csapat, aki jobb volt náluk, de fehéroroszoknál bőven befért az első osztályba
NB2
No, utánanéztem.
Utolsó előtti szovjet szezon (1990):
5 orosz, 5 ukrán csapat
1-1 örmény, tádzsik, litván és belorusz (Dinamo Minszk)
Másodosztály:
11 orosz
2-2 ukrán, moldáv
1-1 kazah, üzbég, örmény, azeri és grúz.
Utolsó orosz idény (1991):
A balti országok és a grúzok már kivonták magukat az össznépi hepajból
6-6 orosz és ukrán csapat
1-1 örmény, tádzsik, üzbég és belorusz csaoat (Dinamo Minszk)
Utolsó másodosztály:
11 orosz
2-2 moldáv, ukrán, üzbég
1-1 örmény, azeri, grúz, kazah és lett.
😊

több mint 6 éve
Heisman TrophySlutsk-hoz beneveznék 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
én a korona topikban írtam pár napja hogy 2-4 héttel azután hogy van tüneti kezelés és/vagy gyors teszt neki lehet állni a zárt kapus meccseknekha és amit lesz megfelelően megbízható és nagyon gyors teszt, akkor el lehet kezdeni az edzéseket, és lejátszani a meccseket. anélkül lehetetlen kivitelezni.index.hu/sport/futball/2020/03/29/premier_league_fa_kinai_koronavirus_jarvany/nagyon meglepne ha nem ez történne,
warr_b
Negritis
slowmotion
nem csak a premier leagueben, hanem más sportokban is
a játékosokat kivenni a családból és "hermetikusan elzárni" gyorsítottba letölni a maradék meccseket a bajnokságba
a kupákat hamarabb lehetne halasztani, de akár azt is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
ez kb a német helyzet inverze, mert ott meg ugye az egyesítéssel rövid úton elkoptak a keletnémet csapatok a bundesz egyből, és a kettőben is csak hírmondó maradt.Mondjuk vicces, az új csapatom, a Vitebsk 1991-ben még szovjet harmadik osztály, majd 1992-ben hirtelen belorusz első osztály 😁tök életszerű
warr_b
NB2
több mint 6 éve
ha és amit lesz megfelelően megbízható és nagyon gyors teszt, akkor el lehet kezdeni az edzéseket, és lejátszani a meccseket. anélkül lehetetlen kivitelezni.index.hu/sport/futball/2020/03/29/premier_league_fa_kinai_koronavirus_jarvany/nagyon meglepne ha nem ez történne,
warr_b
Negritis
több mint 6 éve
Mondjuk vicces, az új csapatom, a Vitebsk 1991-ben még szovjet harmadik osztály, majd 1992-ben hirtelen belorusz első osztály 😁tök életszerű
warr_b
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2020/03/29/premier_league_fa_kinai_koronavirus_jarvany/nagyon meglepne ha nem ez történne,
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕nekem fifa98-ban asszem Titi Camara volt a gólkirályom a Liverpoolban (amint rájöttem, hogyan tudom bebőrözni a kapust)
peach
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2020/03/29/premier_league_fa_kinai_koronavirus_jarvany/

több mint 6 éve
Mondjuk vicces, az új csapatom, a Vitebsk 1991-ben még szovjet harmadik osztály, majd 1992-ben hirtelen belorusz első osztály 😁

több mint 6 éve
Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕ha lőtt 60 gólt miért adnád el ? 😀
peach
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
csakis a Slut S.K. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
A Bobruisk se maradjon ki, vàllalom. 😁Fehérorosz PL kinek drukkolsz ?Nekem jo lesz a szatyor 😊
Dynamo Brest : Sobri Jóska, Löfli, csebi
BATE : Heisman Trophy
Shakhtyor Soligorsk : kristóf17
Dinamo Minsk : Amadeus
Energetik-BGU : peach
Vitebsk : warr_b
Torpedo BelAZ-Zhodino : ozibozi
Slutsk : Fast Willie
Gorodeya : zemanla
Neman Grodno : Matthew99
Jelenlegi tabella :
1. Minsk - 6 pont
2. Energetik-BGU - 6 pont
3. Torpedo BelAZ-Zhodino - 6 pont
4. Dynamo Brest - 4 pont
5. Slutsk - 3 pont
6. Shakhtyor Soligorsk - 3 pont
7. Isloch - 3 pont
8. Vitebsk - 3 pont
9. Rukh Brest - 3 pont
10. Slavia Mozyr - 3 pont
11. Smolevichi - 1 pont
12. Neman Grodno - 0 pont
13. Dinamo Minsk - 0 pont
14. BATE - 0 pont
15. Belshina Bobruisk - 0 pont
16. Gorodeya - 0 pont
mai meccsek :
Isloch - Smolevichy
Neman Grodno - Vitebsk
Heisman Trophy
ZoliMP
több mint 6 éve
Fifa 98-ban megcsináltam a teljes akkori magyar bajnokságot. Valamelyik hasonló létszámú ligánál írtam át a csapatokat, játékosokat is (sok időm volt 😛) stadionokat. Arra emlékszem, hogy a Győré volt az ausztrál stadion a ZTE-meg a svédek stadionja. A többire most nem emlékszem 😛 De persze a Fradi lett a bajnok 😀Ó
dande
Máj
Gád
több mint 6 éve
Jaja. Csak arra kellett figyelni, hogy Return helyett nehogy a Restore gombot nyomd meg, mert akkor fagyi...Lehetett választani, hogy csak az eredményt akarod tudni, vagy végig is akarod izgulni. Volt ehhez pár videógrafika, amit gyorsan kiismertél persze, de az Atari meg a Zx után hatalmas lépés volt egy Floppy-s C64 😊C64. Football manager fekete fehér tv-n Hereford és Exeter ishú, az milyen kemény játék volt. megvetted a játékosokat (5x20-as volt talán az értékük), de teljesen random változott, egyik évben még lehetett valaki mondjuk 5/19-es, következő évben meg 2/10. ott sikerült egyszer egy majdnem tökéletes szezont tolni, de az egyik meccs döntetlen lett 😕
1. Osztályú lett.
ozibozi
slowmotion
ozibozi
több mint 6 éve
Lehetett választani, hogy csak az eredményt akarod tudni, vagy végig is akarod izgulni. Volt ehhez pár videógrafika, amit gyorsan kiismertél persze, de az Atari meg a Zx után hatalmas lépés volt egy Floppy-s C64 😊C64. Football manager fekete fehér tv-n Hereford és Exeter ishú, az milyen kemény játék volt. megvetted a játékosokat (5x20-as volt talán az értékük), de teljesen random változott, egyik évben még lehetett valaki mondjuk 5/19-es, következő évben meg 2/10. ott sikerült egyszer egy majdnem tökéletes szezont tolni, de az egyik meccs döntetlen lett 😕
1. Osztályú lett.
ozibozi
slowmotion