Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 411 — Do Your Job
A Szlovák 1.ligában az "első fecske" a Zsolna. 2020.április 1-től felszámolás alá kerül a klub és április 30-val felmondtak 17 játékosnak, mert nem voltak hajlandóak belemenni a kevesebb fizetésbe. A 17 játékos a keret túlnyomó többségét tesz ki, s ebben benne van az összes olyan játékos, akiknek a klubbon belül a legmagasabb volt a fizetésük. A Zsolna egyébként jelenleg a Slovan mögött a 2. helyen áll a Szlovák 1.ligában.
warr_b
Újpest meddig bírja?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 792 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Szlovák 1.ligában az "első fecske" a Zsolna. 2020.április 1-től felszámolás alá kerül a klub és április 30-val felmondtak 17 játékosnak, mert nem voltak hajlandóak belemenni a kevesebb fizetésbe. A 17 játékos a keret túlnyomó többségét tesz ki, s ebben benne van az összes olyan játékos, akiknek a klubbon belül a legmagasabb volt a fizetésük. A Zsolna egyébként jelenleg a Slovan mögött a 2. helyen áll a Szlovák 1.ligában.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 21 400
Még 4 csapat kiadó a
Vissehaya Ligában. 😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 889 — Így remélem megfelelek nektek.....
De a teremfoci volt a legnagyobb király 😊
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man
Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕
peach
Ali Daei. Nekem a gombfocicsapatom erőssége volt a szintén iráni Mahdavikiával együtt.
Volt még egy svéd Ingessonom (ő már nem él), és egy osztrák, Keglevits (már nem tudom ő hogy lett kedvenc), a többi mind német, Kahn, Borowka, Matthaus, Legat, Anderbrügge, Scholl, Pflipsen, Albertz, Baron, Basler, Kirsten, Thom, stb.
Sobri Jóska
Nálam Effenberg volt megkerülhetetlen csapatépítésnél.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 875 — a new hope (again)
Fifa 98ban szórakoztam azzal, hogy rúgattam a herthában 60 gólt ali daival, hogy majd biztos faszán feljebb megy az ára azt jól eladom valakinek, de az öreg a bajnokság végén is pont ugyanannyit ért mint előtte 😕
peach
Ali Daei. Nekem a gombfocicsapatom erőssége volt a szintén iráni Mahdavikiával együtt.
Volt még egy svéd Ingessonom (ő már nem él), és egy osztrák, Keglevits (már nem tudom ő hogy lett kedvenc), a többi mind német, Kahn, Borowka, Matthaus, Legat, Anderbrügge, Scholl, Pflipsen, Albertz, Baron, Basler, Kirsten, Thom, stb.
Sobri Jóska
Lófasz, korát megelőző puskás akadémia. Nekem van egy komplett stuttgartom (balakov), egy vasasom ( váczi zoli), egy honvédom (vezér ádám) meg egy győri eto-m ( mracskó mihály)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 808 — #NoStress
peach

több mint 6 éve
Mondjuk vicces, az új csapatom, a Vitebsk 1991-ben még szovjet harmadik osztály, majd 1992-ben hirtelen belorusz első osztály 😁
warr_b
tök életszerű
szovjeteknél volt több mint 30 csapat, aki jobb volt náluk, de fehéroroszoknál bőven befért az első osztályba
NB2
Itt meg lehet felváltva lenne bajnok a fagyival. 😊
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 792 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mondjuk vicces, az új csapatom, a Vitebsk 1991-ben még szovjet harmadik osztály, majd 1992-ben hirtelen belorusz első osztály 😁
warr_b
tök életszerű
szovjeteknél volt több mint 30 csapat, aki jobb volt náluk, de fehéroroszoknál bőven befért az első osztályba
NB2
Igen, csak fura volt 🙂

No, utánanéztem.

Utolsó előtti szovjet szezon (1990):

5 orosz, 5 ukrán csapat
1-1 örmény, tádzsik, litván és belorusz (Dinamo Minszk)

Másodosztály:
11 orosz
2-2 ukrán, moldáv
1-1 kazah, üzbég, örmény, azeri és grúz.

Utolsó orosz idény (1991):
A balti országok és a grúzok már kivonták magukat az össznépi hepajból

6-6 orosz és ukrán csapat
1-1 örmény, tádzsik, üzbég és belorusz csaoat (Dinamo Minszk)

Utolsó másodosztály:
11 orosz
2-2 moldáv, ukrán, üzbég
1-1 örmény, azeri, grúz, kazah és lett.

😊

több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 036
Heisman Trophy
Slutsk-hoz beneveznék 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 000 — The Mathematician
 index.hu/sport/futball/2020/03/29/premier_league_fa_kinai_koronavirus_jarvany/
warr_b
nagyon meglepne ha nem ez történne,
Negritis
ha és amit lesz megfelelően megbízható és nagyon gyors teszt, akkor el lehet kezdeni az edzéseket, és lejátszani a meccseket. anélkül lehetetlen kivitelezni.
slowmotion
én a korona topikban írtam pár napja hogy 2-4 héttel azután hogy van tüneti kezelés és/vagy gyors teszt neki lehet állni a zárt kapus meccseknek

nem csak a premier leagueben, hanem más sportokban is

a játékosokat kivenni a családból és "hermetikusan elzárni" gyorsítottba letölni a maradék meccseket a bajnokságba
a kupákat hamarabb lehetne halasztani, de akár azt is

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
warr_b
tök életszerű
NB2
ez kb a német helyzet inverze, mert ott meg ugye az egyesítéssel rövid úton elkoptak a keletnémet csapatok a bundesz egyből, és a kettőben is csak hírmondó maradt.
több mint 6 éve
warr_b
Negritis
ha és amit lesz megfelelően megbízható és nagyon gyors teszt, akkor el lehet kezdeni az edzéseket, és lejátszani a meccseket. anélkül lehetetlen kivitelezni.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 472 — nabege2@yahoo.com
warr_b
tök életszerű
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 000 — The Mathematician
warr_b

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
peach
nekem fifa98-ban asszem Titi Camara volt a gólkirályom a Liverpoolban (amint rájöttem, hogyan tudom bebőrözni a kapust)
több mint 6 éve

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
peach
ha lőtt 60 gólt miért adnád el ? 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 875 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26
csakis a Slut S.K. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 083
Fehérorosz PL kinek drukkolsz ?
Dynamo Brest : Sobri Jóska, Löfli, csebi
BATE : Heisman Trophy
Shakhtyor Soligorsk : kristóf17
Dinamo Minsk : Amadeus
Energetik-BGU : peach
Vitebsk : warr_b
Torpedo BelAZ-Zhodino : ozibozi
Slutsk : Fast Willie
Gorodeya : zemanla
Neman Grodno : Matthew99

Jelenlegi tabella :
1. Minsk - 6 pont
2. Energetik-BGU - 6 pont
3. Torpedo BelAZ-Zhodino - 6 pont
4. Dynamo Brest - 4 pont
5. Slutsk - 3 pont
6. Shakhtyor Soligorsk - 3 pont
7. Isloch - 3 pont
8. Vitebsk - 3 pont
9. Rukh Brest - 3 pont
10. Slavia Mozyr - 3 pont
11. Smolevichi - 1 pont
12. Neman Grodno - 0 pont
13. Dinamo Minsk - 0 pont
14. BATE - 0 pont
15. Belshina Bobruisk - 0 pont
16. Gorodeya - 0 pont

mai meccsek :
Isloch - Smolevichy
Neman Grodno - Vitebsk
Heisman Trophy
Nekem jo lesz a szatyor 😊
ZoliMP
A Bobruisk se maradjon ki, vàllalom. 😁

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Fifa 98-ban megcsináltam a teljes akkori magyar bajnokságot. Valamelyik hasonló létszámú ligánál írtam át a csapatokat, játékosokat is (sok időm volt 😛) stadionokat. Arra emlékszem, hogy a Győré volt az ausztrál stadion a ZTE-meg a svédek stadionja. A többire most nem emlékszem 😛 De persze a Fradi lett a bajnok 😀
dande
Ó
Máj
Gád
több mint 6 éve
C64. Football manager fekete fehér tv-n Hereford és Exeter is
1. Osztályú lett.
ozibozi
hú, az milyen kemény játék volt. megvetted a játékosokat (5x20-as volt talán az értékük), de teljesen random változott, egyik évben még lehetett valaki mondjuk 5/19-es, következő évben meg 2/10. ott sikerült egyszer egy majdnem tökéletes szezont tolni, de az egyik meccs döntetlen lett 😕
slowmotion
Lehetett választani, hogy csak az eredményt akarod tudni, vagy végig is akarod izgulni. Volt ehhez pár videógrafika, amit gyorsan kiismertél persze, de az Atari meg a Zx után hatalmas lépés volt egy Floppy-s C64 😊
ozibozi
Jaja. Csak arra kellett figyelni, hogy Return helyett nehogy a Restore gombot nyomd meg, mert akkor fagyi...
több mint 6 éve
C64. Football manager fekete fehér tv-n Hereford és Exeter is
1. Osztályú lett.
ozibozi
hú, az milyen kemény játék volt. megvetted a játékosokat (5x20-as volt talán az értékük), de teljesen random változott, egyik évben még lehetett valaki mondjuk 5/19-es, következő évben meg 2/10. ott sikerült egyszer egy majdnem tökéletes szezont tolni, de az egyik meccs döntetlen lett 😕
slowmotion
Lehetett választani, hogy csak az eredményt akarod tudni, vagy végig is akarod izgulni. Volt ehhez pár videógrafika, amit gyorsan kiismertél persze, de az Atari meg a Zx után hatalmas lépés volt egy Floppy-s C64 😊