Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem eleg, hogy az Arsenal ideiglenes edzoje rontott a csapapton, ami szinte hihetetlen volt. De a West Ham vezet. Megserult 3 jatekos. Hagyjuk ezt a szezont, beszeljunk a draftrol.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ondó Szabó a mennyei egyik , ha nem a legszarabb játékvezetője...Az "Andó-Szabó, mocskos csaló" évek óta beleégett a fülembe.
Nála nem az van, hogy fúj valahova hanem mindkét csapat kárára téved.. szóval a meccs végén anyázza az egész stadion 😊
gordon
több mint 6 éve
index.hu/sport/futball/2019/12/09/topolya_akademia_szerb_bajnoksag_5_hely_ertekeles/Örülök, hogy én is hozzájárulhattam.
Piros-fehér-zöld zászló nincs a stadionban. A két ország között remek a jelenlegi viszony, nem szeretnénk mi feszültséget okozni. A „ria, ria, Hungária!” sem hangzik el, ezt megbeszéltük, tisztáztuk előre, nem kell lángot élesztenünk, amikor éppen kihalóban van. Így is megesett, hogy Szabadkán orbánozva szidtak bennünket.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 579
Ezt nem tudtam, hogy milyen sulit vegzett, de kb a 2. riporter akit tud es beszel is kulfoldi edzovel 😀nálunk az office manager angol speces volt szintén gimiben, de a leveleivel kínozni lehetne 😊Respect: Kockza Henriett angolul tarsalog Rebrovval.angol emeltes volt gimiben, bebaszna ha nem tudna 😀
Csoda 😀
ZoliMP
eaglesmcnabb
slowmotion
több mint 6 éve
Respect: Kockza Henriett angolul tarsalog Rebrovval.amig a franciával boldogul, lesz munkája a médiában 😊
Csoda 😀
ZoliMP
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
nálunk az office manager angol speces volt szintén gimiben, de a leveleivel kínozni lehetne 😊Respect: Kockza Henriett angolul tarsalog Rebrovval.angol emeltes volt gimiben, bebaszna ha nem tudna 😀
Csoda 😀
ZoliMP
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Respect: Kockza Henriett angolul tarsalog Rebrovval.angol emeltes volt gimiben, bebaszna ha nem tudna 😀
Csoda 😀
ZoliMP
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Jóhát az TKO volt.Szokásos Fejér megyei stílusban focizik a Felcsút 😀hogy mondtad? Ignatyenkó már K1-ezik is?
Kenny
petey
több mint 6 éve
Ondó Szabó a mennyei egyik , ha nem a legszarabb játékvezetője...Nála nem az van, hogy fúj valahova hanem mindkét csapat kárára téved.. szóval a meccs végén anyázza az egész stadion 😊
több mint 6 éve
a szokásos Puskás pontszerzés a 2 nagy ellen😊
több mint 6 éve
Remélem nem Lovre interjú jön mert mindjárt elsírja magát
több mint 6 éve
Hentytol látta biztosan, amúgy ez a srác az Eger Fc szintjét sem éri elSzokásos Fejér megyei stílusban focizik a Felcsút 😀hogy mondtad? Ignatyenkó már K1-ezik is?
Kenny
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Szokásos Fejér megyei stílusban focizik a Felcsút 😀hogy mondtad? Ignatyenkó már K1-ezik is?
Kenny
több mint 6 éve
Mostanában nálatok ennek volt is alapja, nálunk legalább annyira nemSzokásos Fejér megyei stílusban focizik a Felcsút 😀nálunk legalább érti a csapat fele hogy kurva gyenge 😀
Kenny
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Szokásos Fejér megyei stílusban focizik a Felcsút 😀nálunk legalább érti a csapat fele hogy kurva gyenge 😀
Kenny
több mint 6 éve
Szokásos Fejér megyei stílusban focizik a Felcsút 😀
több mint 6 éve
Én azt nem értem hogy a GM minek kiabálja hogy K gyenge, akkor 3 magyar van a csapatukban 😀
több mint 6 éve
Ezt nem is értem . A 11est se fújták be nekik..milyen érdekesek ezek a labdaeladások a fradi meccsenMégse olyan nagy haver a Lőrinc csapata?
petey
Kenny
több mint 6 éve
milyen érdekesek ezek a labdaeladások a fradi meccsenMégse olyan nagy haver a Lőrinc csapata?
petey
több mint 6 éve
Az eleje érdektelen az aranylabdás hülyéskedéssel, de a végén a magyar foci látleletes rész nagyon ül. Nyilván észosztás, de vicc, hogy még mindig arról kell vitázni, hogy a sok nyerészkedő semmirekellő épp hogyan transzformálja zsebbénzé a közpénzt... 24.hu/sport/2019/12/07/podcast-ziccer-hrutka-janos/
És akkor még vannak olyanok, akik ehez vígan aszisztálnak és szurkolnak...
több mint 6 éve
jól van a szokásos szögletből kapott gól.... 😕De Gea gólja volt kristálytisztán. Erre ki kell jönni PL-től megye 3-ig.
remélem azért kihúzzuk a végéig 😊
manuszka86
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Az a nazio-juve meccs eddig rendkívül élvezetes.Kinzasra tokeletesen alkalmas volt a meccs a kiallitasig. Utana Lazio vmit mutatott mar 10 ember ellen. Meg mindig nem ertem h VAR miert nezette vissza Cuadrado buktatasat uccso emberkent... kaputol "elfele" ment a labda, sosem lett volna ziccer. Mondjuk spori mindket iranyba kuzdott az alap szabalytalansagok megitelesevel.
MarioAna
Ehhez meg hozzatett Egri magas szintu kozvetitese is. 😀