NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 095
42
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Hát nagy kérdés ez, nyerjünk-e Walesben, vagy kapjunk ki és akkor kiejtjük a Szlovákokat 😀X ne legyen az a lényeg.
Kenny
több mint 6 éve
Hát nagy kérdés ez, nyerjünk-e Walesben, vagy kapjunk ki és akkor kiejtjük a Szlovákokat 😀
több mint 6 éve
Ugye a hszben ez van ott “ha nem döntetlen a mi meccsunk”Arra gondoltam, hogy ha mi x-elünk ők meg nyernek akkor pont egyenlőség lesz. Azt hittem akkor is mi jutnánk tovább amit nem is értettem...És először a több pont számít utána jön az egymás elleni meg a gol különbség.Mert aki nyer a wales-magyaron több pontja lesz, mint a szlovákoknak.Amúgy a szlovákok így jó nagy bajba kerültek, mert ha nem döntetlen a mi meccsunk akkor ők akar rúghatnak 20 gólt is akkor sem mennek tovább.Amúgy miért? Jobbak egymás elleniben meg gól különbségben is
csebi
peach
gabokocka
csebi
peach
Nekünk az x csak akkor jó ha a szlovákok nem nyernek. Most rohadtul hiányzik a budapesti egy pont a szlovákok ellen.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Arra gondoltam, hogy ha mi x-elünk ők meg nyernek akkor pont egyenlőség lesz. Azt hittem akkor is mi jutnánk tovább amit nem is értettem...És először a több pont számít utána jön az egymás elleni meg a gol különbség.Mert aki nyer a wales-magyaron több pontja lesz, mint a szlovákoknak.Amúgy a szlovákok így jó nagy bajba kerültek, mert ha nem döntetlen a mi meccsunk akkor ők akar rúghatnak 20 gólt is akkor sem mennek tovább.Amúgy miért? Jobbak egymás elleniben meg gól különbségben is
csebi
peach
gabokocka
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
És először a több pont számít utána jön az egymás elleni meg a gol különbség.Mert aki nyer a wales-magyaron több pontja lesz, mint a szlovákoknak.Amúgy a szlovákok így jó nagy bajba kerültek, mert ha nem döntetlen a mi meccsunk akkor ők akar rúghatnak 20 gólt is akkor sem mennek tovább.Amúgy miért? Jobbak egymás elleniben meg gól különbségben is
csebi
peach
gabokocka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Mert aki nyer a wales-magyaron több pontja lesz, mint a szlovákoknak.Amúgy a szlovákok így jó nagy bajba kerültek, mert ha nem döntetlen a mi meccsunk akkor ők akar rúghatnak 20 gólt is akkor sem mennek tovább.Amúgy miért? Jobbak egymás elleniben meg gól különbségben is
csebi
peach
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Amúgy a szlovákok így jó nagy bajba kerültek, mert ha nem döntetlen a mi meccsunk akkor ők akar rúghatnak 20 gólt is akkor sem mennek tovább.Amúgy miért? Jobbak egymás elleniben meg gól különbségben is
csebi
több mint 6 éve
Amúgy a szlovákok így jó nagy bajba kerültek, mert ha nem döntetlen a mi meccsunk akkor ők akar rúghatnak 20 gólt is akkor sem mennek tovább.
több mint 6 éve
fixedMert a Nemzetek Ligája végső sorrendje alapján jogosultak vagyunk szektás felebarátom.Miért selejteznénk negyedikként, ateista barátom?Engem már annyira megkavart ez az egész. Miért lenne biztos a pótselejtező, ha a legrosszabb forgatókönyv lesz és 4. vagyunk?Mert rajtunk van az Úr áldása.
Akkor csak az NL PO marad, az meg nagyobb lutri meg katyvasz...
O1G
www.csakfoci.hu/magyar-foci/valogatott/valogatott-ha-nem-nyerunk-walesben-biztos-a-potselejtezo-igy-alakul-a-nemzetek-ligaja
Sobri Jóska
O1G
gabokocka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Mert a Nemzetek Ligája végső sorrendje alapján jogosultak vagyunk szektás barátom.Miért selejteznénk negyedikként, ateista barátom?Engem már annyira megkavart ez az egész. Miért lenne biztos a pótselejtező, ha a legrosszabb forgatókönyv lesz és 4. vagyunk?Mert rajtunk van az Úr áldása.
O1G
www.csakfoci.hu/magyar-foci/valogatott/valogatott-ha-nem-nyerunk-walesben-biztos-a-potselejtezo-igy-alakul-a-nemzetek-ligaja
Sobri Jóska
O1G
több mint 6 éve
Mert nem az számít, hogy a csoportban hanyadik helyen végzel a aelejtezőbenMiért selejteznénk negyedikként, ateista barátom?Engem már annyira megkavart ez az egész. Miért lenne biztos a pótselejtező, ha a legrosszabb forgatókönyv lesz és 4. vagyunk?Mert rajtunk van az Úr áldása.
O1G
Sobri Jóska
O1G
több mint 6 éve
Miért selejteznénk negyedikként, ateista barátom?Engem már annyira megkavart ez az egész. Miért lenne biztos a pótselejtező, ha a legrosszabb forgatókönyv lesz és 4. vagyunk?Mert rajtunk van az Úr áldása.
O1G
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Engem már annyira megkavart ez az egész. Miért lenne biztos a pótselejtező, ha a legrosszabb forgatókönyv lesz és 4. vagyunk?Mert rajtunk van az Úr áldása.
O1G
több mint 6 éve
Engem már annyira megkavart ez az egész. Miért lenne biztos a pótselejtező, ha a legrosszabb forgatókönyv lesz és 4. vagyunk?Akkor csak az NL PO marad, az meg nagyobb lutri meg katyvasz...
több mint 6 éve
azért durva hogy az észak-írek hogy tartják magukat 2 akkora csapattal mint a németek és a hollandok. és amikor még kikaptunk tőlük 2-1re mekkora meglepetés volt...Főleg ha a csávó berúgja a tizit, tovabbjutó helyen vannak.
Heisman Trophy
több mint 6 éve
azért durva hogy az észak-írek hogy tartják magukat 2 akkora csapattal mint a németek és a hollandok. és amikor még kikaptunk tőlük 2-1re mekkora meglepetés volt...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Értem, köszi 😊
több mint 6 éve
pótselejtező biztos
több mint 6 éve
Szerintem az NL playoffunk kb biztos.Tót W4. ként van NL? Nemcsak a 3.nak?
Wales W
4. Leszünk es marad az NL?
Legrosszabb forgatókönyv ..
O1G
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Tót W4. ként van NL? Nemcsak a 3.nak?
Wales W
O1G
több mint 6 éve
Kíváncsi vagyok mennyire vette ki az "energiájukat" a tegnapi meccs az aranylábú focistáinknak és ez menyire lesz hatással a 19.-ei meccsre.
több mint 6 éve
Tót WWales W
több mint 6 éve
baltás gyilkosért cserébe azeriek verhetnék a tótokat, és az X is elég
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Gyonyoru támadás után Perisic el is döntötte. Horvátok kinn vannak kérdés harmunk közül ki megy ki.
több mint 6 éve
És jött is egy piros a totoknakMár fordított ak is 😊 de a mi szempontunkból kb mindegy nyerni kell Wales ellen.Francba, hogy a hazátlan szlovákok vezetnek.....amúgy az nem jobb nekünk?
dande
beltazor
dande