Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 546
Az ujpest altalaban belenyul..az utolso 16 ev csapataihat ugy is fel lehet fogni h kieses a vege igy is ugy is, aztan inkabb jo/hires csapat ellen. de en bizok a tovabbjutasbanpech hogy a Sevilla jon kovi korben :/szerintem így sokkal jobb mint a Kispest részéről, akik már amúgy is felülteljesítettek, aztán egy következő körös kiesésnél mindenki blamáról beszélne
Borbinho
újpest drukkerként én kifejezetten örülnék a sevillai nyaralásnak
r.baggio
Borbinho
PSG,Servette, Stuttgart, (Vaduz),Steaua Bucharesti ,aztan Sevilla.
Baggio keszultj, Sevilla eleg meleg lesz..szo szerint. Altalaban nem ajanljak h nyaron menjen oda vki.
több mint 7 éve
Ha megakarod nyerni akkor mindegy mikor vered ki őketde en bizok a tovabbjutasbanpont a sevilla ellen pont az európa-ligában?
Borbinho
r.baggio
több mint 7 éve
nyilvan a Kispestre gondoltam...de en bizok a tovabbjutasbanpont a sevilla ellen pont az európa-ligában?
Borbinho
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
de en bizok a tovabbjutasbanpont a sevilla ellen pont az európa-ligában?
Borbinho

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
hat ugy is fel lehet fogni h kieses a vege igy is ugy is, aztan inkabb jo/hires csapat ellen. de en bizok a tovabbjutasbanpech hogy a Sevilla jon kovi korben :/szerintem így sokkal jobb mint a Kispest részéről, akik már amúgy is felülteljesítettek, aztán egy következő körös kiesésnél mindenki blamáról beszélne
Borbinho
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
mert kaphatott volna olyan ellenfelet is az Ujpest, akik ellen tovabbjuthattak volnapech h a Sevilla jon kovi korben :/Az miért pech hogy láthatsz egy tényleges focicsapatot itthon?
Borbinho
Jan
több mint 7 éve
pech hogy a Sevilla jon kovi korben :/szerintem így sokkal jobb mint a Kispest részéről, akik már amúgy is felülteljesítettek, aztán egy következő körös kiesésnél mindenki blamáról beszélne
Borbinho

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
LOLRunavik (Feroreri) 4:6 Hibernian
1.meccs 6-1 lett 😀 az a tipszmiksz
több mint 7 éve
pech h a Sevilla jon kovi korben :/Az miért pech hogy láthatsz egy tényleges focicsapatot itthon?
Borbinho
több mint 7 éve
Honnan tudod hogy nem Neftci drukker vagyok? 😀pech h a Sevilla jon kovi korben :/20 perc alatt lehet 2 gólt kapni 😀
Borbinho
Löfli
több mint 7 éve
sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy hol tudok Turulos gyakadémia mezt vásárolni, mert nagyon tetszikköszi, sziasztok
több mint 7 éve
pech h a Sevilla jon kovi korben :/20 perc alatt lehet 2 gólt kapni 😀
Borbinho

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
pech h a Sevilla jon kovi korben :/szegény se villa, se kanál
Borbinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
pech h a Sevilla jon kovi korben :/
több mint 7 éve
4-0 😀
több mint 7 éve
a luxemburgi 2. után a 3. helyezett is továbbjutott az EL-ben 😊 a kupás kvalifikált ugyan kiesett, de ők is jók voltak egy döntetlenre idegenben

---
több mint 7 éve
Kicsit félek, hogy elfáradunk
több mint 7 éve
igen😊Eddig álomszerű, Fradi már kiesett, mi meg vezetünk 2-0-ra!😊partizan szurkoló vagy?
zavi27
Löfli
több mint 7 éve
na tessék dande el tud sülni egy magyar csapat játékosának lába is 😊De csak azért mert nem nézem 😊
r.baggio
több mint 7 éve
Eddig álomszerű, Fradi már kiesett, mi meg vezetünk 2-0-ra!😊partizan szurkoló vagy?
zavi27

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Eddig álomszerű, Fradi már kiesett, mi meg vezetünk 2-0-ra!😊
több mint 7 éve
ja és a Qabala csak 1:0-ra nyert, úgyhogy luxemburgi ellenfele lesz a Kispestnek is

---
több mint 7 éve
2-0. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
na tessék dande el tud sülni egy magyar csapat játékosának lába is 😊

---
több mint 7 éve
reméljük a fradi marad legalább az egyedüli szégyenfolt, jól kezdett az újpest, megérdemelték a korai gólt

---