Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok ha megint kiesik a fradi végre elzavarják e dollt...Ne vicceljél már, Pintér Attila óta a legsikeresebb Fradi-edző 😀
peach
Egyébként én kedvelem valamilyen szinten, meg arról sem vagyok meggyőződve, hogy jobb jönne helyette, szóval kicsit ilyen Storck-szindróma.
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok ha megint kiesik a fradi végre elzavarják e dollt...Túl nagy ahhoz a végkielégítése h csak simán kivágják egy EL kiesésért, ki kéne kapni vagy 7-0-ra a Groupamában h valid opció legyen szvsz.
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok ha megint kiesik a fradi végre elzavarják e dollt...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Nagyon jól játszott a Fradi, egyenlő létszámban ez sima mérkőzés lehetett volna. A 11-es jogos volt, a kiállítás szerintem nem. A végén még szerencsénk se volt, pedig 3-3-mal maradt volna esély a visszavágóra.A Vidi biztosan ott lesz a következő körben, a Honvédban meg bízzunk, hátha csodát tesz...
Music City Miracle
több mint 8 éve
...azért vlsz, hogy a málta észt kombót simán vitte volna mind a 4 csapat, a zsidós dán mixet pedig mind a 4 kiszopta volna...Buktunk már el jó néhányszor hasonló csapat ellen, mint ez az észt, legyintünk a papírforma győzelmekre, de azokat is be kell húzni, így mindenképp jár a gratuláció a Vidinek. Nyilván, nekik a neheze most jön, jó volna egy-két bravúr.
ozibozi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 534
a fradi tenyleg jol jatszott meg a masodik felidoben is.A 4-bol 3 allitott szitu volt amibol 2 tizi szoval Dibusz nem tehetett rola, de vhogy akkor is hianyolom a meccsben tartast a magyar kapusoktol.
több mint 8 éve
Ez a magyar foci fő problémája, hogy a meccsek ilyen kurva hosszúak, legalább 90 percesek.lol ebbe a midtyjllandi győzelemben olyannyira biztos voltam mint amennyire lehet.első szabály.sose fogadj uefa kupára.
Bezzeg az ilyen dákónyalogató Utrecht, meg Galatasaray nem képes nyerni, ááá minek. Mixgyilkos az a faszomat..
Coolearie
Amúgy kár,mert nagyon régen láttam ennyire összeszedett Fradit mint ami az első 44 percbe játszott.
Kenny
több mint 8 éve
lol ebbe a midtyjllandi győzelemben olyannyira biztos voltam mint amennyire lehet.első szabály.sose fogadj uefa kupára.
Bezzeg az ilyen dákónyalogató Utrecht, meg Galatasaray nem képes nyerni, ááá minek. Mixgyilkos az a faszomat..
Coolearie
Amúgy kár,mert nagyon régen láttam ennyire összeszedett Fradit mint ami az első 44 percbe játszott.
több mint 8 éve
lol ebbe a midtyjllandi győzelemben olyannyira biztos voltam mint amennyire lehet.Bezzeg az ilyen dákónyalogató Utrecht, meg Galatasaray nem képes nyerni, ááá minek. Mixgyilkos az a faszomat..
több mint 8 éve
...azért vlsz, hogy a málta észt kombót simán vitte volna mind a 4 csapat, a zsidós dán mixet pedig mind a 4 kiszopta volna...
több mint 8 éve
Egyfelől Koch fasz volt, másfelől ettől még nem kell hármat kapni a másodikban...Kár érte, komoly sansz volt.
A Vidinek meg grat, így kellett volna Máltán is, remélem nem lazázzák el a hazait. Mondjuk ez a Kalju kutyább volt mint a Jelgava, de az idegenbeli három gólos győzelmet nem kell megmagyarázni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
knézy is elmegy a picsába...hogy hát egy mityiland !!!ellen 10 emberrel sajnos így kellett lennie...
több mint 8 éve
Jogos volt nem a labdára irányult a mozgása. Ez nem szubjektív dolog..Erre piros, szűzanyámcan't teach stupidity.
Kampman
nyilván nem ér pirosat, viszont a bíró szemszögéből ez teljesen nyilvánvalóan az volt. más kérdés, hogy tavaly nyár óta ezt simán lehet sárga plusz tizinek ítélni, de hát a berögződés nagy úr.
slowmotion
több mint 8 éve
Erre piros, szűzanyámcan't teach stupidity.
Kampman
nyilván nem ér pirosat, viszont a bíró szemszögéből ez teljesen nyilvánvalóan az volt. más kérdés, hogy tavaly nyár óta ezt simán lehet sárga plusz tizinek ítélni, de hát a berögződés nagy úr.
több mint 8 éve
Elátkozott egy meccs.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Ez mi a faszom volt?Elmennek a faszba.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
igen, ez kellett a félidő végére. Édes istenem.
több mint 8 éve
Jenő valami kiba szánalmas. Csak Roland, Gergő meg Zoli...tövig benn a nyelve a Fradi seggében.
több mint 8 éve
Ha Pep ezek után se alkot komolyabbat (bajnoki cím a minimum jövőre) akkor nyugodtan lehúzhatja magát a WC-n.Manchester City have reportedly agreed a fee in excess of £50m to sign Tottenham's Kyle Walker.Sky SportsNajóvanám.
Mikey
több mint 8 éve
Jajajajaj £45m+£5m bónuszManchester City have reportedly agreed a fee in excess of £50m to sign Tottenham's Kyle Walker.Sky SportsNajóvanám.
Mikey
több mint 8 éve
Manchester City have reportedly agreed a fee in excess of £50m to sign Tottenham's Kyle Walker.Sky SportsNajóvanám.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Na ezt Pátkai beküldte. Ez innen sima lesz. Hajrá Fradi, nyerni kell a Mütyürland ellen.0-3, meglepően sima lesz
Heisman Trophy