Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez a Nemzetek Ligája kezdeményezés egész érdekes ötlet. Jó lenne a barátságos meccsek helyett valami komolyabb mérkőzéseket játszani, s talán így, hogy az EB-re is ki lehet vergődni nem is fogja pl egy magyar válogatott félvállról venni? Vélemények?Sose jutunk ki.
tüsi91
több mint 8 éve
Ez a Nemzetek Ligája kezdeményezés egész érdekes ötlet. Jó lenne a barátságos meccsek helyett valami komolyabb mérkőzéseket játszani, s talán így, hogy az EB-re is ki lehet vergődni nem is fogja pl egy magyar válogatott félvállról venni? Vélemények?
több mint 8 éve
Abban az esetben, ha amit leírtam az imént nem igaz, és játszani fog, és valóban nem foglalkozik az egész üggyel, akkor elnézést. Beleestem a fránya hibába, amibe nem szeretnék soha, és ítélkeztem tudatlanul. (ráadásul akkor még hülyeséget is beszéltem.)én pl nem hallottam, hogy mondta volna, meg Te sem. sőt a katalány újságírók sem, az angolok meg pláne nem.Ez így van. De a kisgyerek az a baj alájuk teszi a dolgot ezzel a "nem játszok az átigazolási hónapokban" magatartással.amikor a balfasz angol újságírók is a faszkalap spanyoloktól veszik át a híreket. az idióta eneso meg a balfasz angoloktól.m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pool-coutinho-az-utolso-meccset-jatszotta-a-csapatban-sajtohir-2611055Várható volt, hogy megint előkerül a sztori. Coutinho pedig sajnos tényleg annyira buta ezek szerint, mint amennyire jó futballista. Így kezelni bármit is, komolyan...
csak "belfoldi" meccseken jatszhatna most, az meg kb erdektelennek tunik.
ZoliMP
kristóf17
mondjuk a katalányok egy fokkal ügyesebben tolják a tamperinget, mint mi, ők a bulvármédiájukat szabadítják rá az ügyre, aztán onnantól a vonakodó "eladó" lesz a köcsögszemét.
slowmotion
kristóf17
Klopp meg valszeg elzavarja, hogy majd akkor jöjjön vissza, amikor kinőtte az óvodás viselkedést.
slowmotion
több mint 8 éve
én pl nem hallottam, hogy mondta volna, meg Te sem. sőt a katalány újságírók sem, az angolok meg pláne nem.Ez így van. De a kisgyerek az a baj alájuk teszi a dolgot ezzel a "nem játszok az átigazolási hónapokban" magatartással.amikor a balfasz angol újságírók is a faszkalap spanyoloktól veszik át a híreket. az idióta eneso meg a balfasz angoloktól.m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pool-coutinho-az-utolso-meccset-jatszotta-a-csapatban-sajtohir-2611055Várható volt, hogy megint előkerül a sztori. Coutinho pedig sajnos tényleg annyira buta ezek szerint, mint amennyire jó futballista. Így kezelni bármit is, komolyan...
ZoliMP
kristóf17
mondjuk a katalányok egy fokkal ügyesebben tolják a tamperinget, mint mi, ők a bulvármédiájukat szabadítják rá az ügyre, aztán onnantól a vonakodó "eladó" lesz a köcsögszemét.
slowmotion
kristóf17
Klopp meg valszeg elzavarja, hogy majd akkor jöjjön vissza, amikor kinőtte az óvodás viselkedést.
több mint 8 éve
nem biztos, hogy kap fizetést, kivéve ha igazolni tudja a betegségét.Akármennyire is szarul de ha nem játszik valaki meg hisztizik akkor az nálam = no fizu addig. Ezért dolgozik, ezért él, ennyire azért ne vegyék már át a hatalmat az organizációk fölött a játékosok. Ha nem tetszik akkor byebye lesz másik. Vagy csak szerintem lenne ez így megfelelő?Ez így van. De a kisgyerek az a baj alájuk teszi a dolgot ezzel a "nem játszok az átigazolási hónapokban" magatartással.amikor a balfasz angol újságírók is a faszkalap spanyoloktól veszik át a híreket. az idióta eneso meg a balfasz angoloktól.m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pool-coutinho-az-utolso-meccset-jatszotta-a-csapatban-sajtohir-2611055Várható volt, hogy megint előkerül a sztori. Coutinho pedig sajnos tényleg annyira buta ezek szerint, mint amennyire jó futballista. Így kezelni bármit is, komolyan...
ZoliMP
kristóf17
slowmotion
kristóf17
Coolearie
de azon a fizetési szinten, amin ők mozognak, nem hiszem, hogy egy-két hét kiesést komolyan megéreznének.
több mint 8 éve
Ez úgy lenne megfelelő, hogy az ilyet beperelni szerződésszegésért ami miatt komolyan fájó anyagi kompenzációt kéne visszafizetni a klubjának + a sztrájkod időszakra meg is kötbéreztetném.Akármennyire is szarul de ha nem játszik valaki meg hisztizik akkor az nálam = no fizu addig. Ezért dolgozik, ezért él, ennyire azért ne vegyék már át a hatalmat az organizációk fölött a játékosok. Ha nem tetszik akkor byebye lesz másik. Vagy csak szerintem lenne ez így megfelelő?Ez így van. De a kisgyerek az a baj alájuk teszi a dolgot ezzel a "nem játszok az átigazolási hónapokban" magatartással.amikor a balfasz angol újságírók is a faszkalap spanyoloktól veszik át a híreket. az idióta eneso meg a balfasz angoloktól.m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pool-coutinho-az-utolso-meccset-jatszotta-a-csapatban-sajtohir-2611055Várható volt, hogy megint előkerül a sztori. Coutinho pedig sajnos tényleg annyira buta ezek szerint, mint amennyire jó futballista. Így kezelni bármit is, komolyan...
ZoliMP
kristóf17
slowmotion
kristóf17
Coolearie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Akármennyire is szarul de ha nem játszik valaki meg hisztizik akkor az nálam = no fizu addig. Ezért dolgozik, ezért él, ennyire azért ne vegyék már át a hatalmat az organizációk fölött a játékosok. Ha nem tetszik akkor byebye lesz másik. Vagy csak szerintem lenne ez így megfelelő?Ez így van. De a kisgyerek az a baj alájuk teszi a dolgot ezzel a "nem játszok az átigazolási hónapokban" magatartással.amikor a balfasz angol újságírók is a faszkalap spanyoloktól veszik át a híreket. az idióta eneso meg a balfasz angoloktól.m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pool-coutinho-az-utolso-meccset-jatszotta-a-csapatban-sajtohir-2611055Várható volt, hogy megint előkerül a sztori. Coutinho pedig sajnos tényleg annyira buta ezek szerint, mint amennyire jó futballista. Így kezelni bármit is, komolyan...
ZoliMP
kristóf17
slowmotion
kristóf17
több mint 8 éve
Ez így van. De a kisgyerek az a baj alájuk teszi a dolgot ezzel a "nem játszok az átigazolási hónapokban" magatartással.amikor a balfasz angol újságírók is a faszkalap spanyoloktól veszik át a híreket. az idióta eneso meg a balfasz angoloktól.m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pool-coutinho-az-utolso-meccset-jatszotta-a-csapatban-sajtohir-2611055Várható volt, hogy megint előkerül a sztori. Coutinho pedig sajnos tényleg annyira buta ezek szerint, mint amennyire jó futballista. Így kezelni bármit is, komolyan...
ZoliMP
kristóf17
slowmotion
több mint 8 éve
amikor a balfasz angol újságírók is a faszkalap spanyoloktól veszik át a híreket. az idióta eneso meg a balfasz angoloktól.m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pool-coutinho-az-utolso-meccset-jatszotta-a-csapatban-sajtohir-2611055Várható volt, hogy megint előkerül a sztori. Coutinho pedig sajnos tényleg annyira buta ezek szerint, mint amennyire jó futballista. Így kezelni bármit is, komolyan...
ZoliMP
kristóf17
több mint 8 éve
m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pool-coutinho-az-utolso-meccset-jatszotta-a-csapatban-sajtohir-2611055Várható volt, hogy megint előkerül a sztori. Coutinho pedig sajnos tényleg annyira buta ezek szerint, mint amennyire jó futballista. Így kezelni bármit is, komolyan...
ZoliMP
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 753
m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pool-coutinho-az-utolso-meccset-jatszotta-a-csapatban-sajtohir-2611055csak "belfoldi" meccseken jatszhatna most, az meg kb erdektelennek tunik.
több mint 8 éve
az nem fizet elég jól, nem is beszélve a sportlap főszerkesztői székéről. Ha nincs saját lapod, hova teszed be magad egy évben ennyiszer?www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/szoboszlai-a-cityben-ket-csapat-a-bl-ben-beleneztunk-a-magyar-futball-jovojebe-2610607Ha egy pillanatra kihúzná a nyelvét Orbán seggéből meglátná a valóságot...
" 2030-ig tartó szimuláció alatt csak három csapat nyert bajnokságot: a Videoton (nyolcszor), a Ferencváros (négyszer) és a Puskás Akadémia FC (egyszer). Mindhárom klub megjárta legalább az Európa-liga csoportkörét, ebből adódóan reputációja megugrott, kasszája felduzzadt, ennek következménye az lett, hogy a trió teljesen uralta az NB I-et."
😀
Szerintem Szöllösi egész éve ráment a sok restartra,, mire kidobta ezt az eredményt .
Tony Adams
Klaci79
444.hu/2017/12/27/az-ember-aki-meszaros-lorinctol-megkapta-az-orszag-legnagyobb-sportlapjat-iden-30-szor-tette-bele-a-fotojat-az-ujsagba
Mindig jövőre
több mint 8 éve
Hello Goretzka
több mint 8 éve
csoda történt, pontot vesztett a City😊
több mint 8 éve
Meg a faszomat azt..Két kulcsembert elveszítettünk.
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/szoboszlai-a-cityben-ket-csapat-a-bl-ben-beleneztunk-a-magyar-futball-jovojebe-2610607Ha egy pillanatra kihúzná a nyelvét Orbán seggéből meglátná a valóságot...
" 2030-ig tartó szimuláció alatt csak három csapat nyert bajnokságot: a Videoton (nyolcszor), a Ferencváros (négyszer) és a Puskás Akadémia FC (egyszer). Mindhárom klub megjárta legalább az Európa-liga csoportkörét, ebből adódóan reputációja megugrott, kasszája felduzzadt, ennek következménye az lett, hogy a trió teljesen uralta az NB I-et."
😀
Szerintem Szöllösi egész éve ráment a sok restartra,, mire kidobta ezt az eredményt .
Tony Adams
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/szoboszlai-a-cityben-ket-csapat-a-bl-ben-beleneztunk-a-magyar-futball-jovojebe-2610607Én is örök álmodozó vagyok, de azért ezt kissé erősnek érzem.
😀
Tony Adams
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/szoboszlai-a-cityben-ket-csapat-a-bl-ben-beleneztunk-a-magyar-futball-jovojebe-2610607Nem restart hanem retard hamár Szőllősi 😊
😀
Tony Adams

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/szoboszlai-a-cityben-ket-csapat-a-bl-ben-beleneztunk-a-magyar-futball-jovojebe-2610607" 2030-ig tartó szimuláció alatt csak három csapat nyert bajnokságot: a Videoton (nyolcszor), a Ferencváros (négyszer) és a Puskás Akadémia FC (egyszer). Mindhárom klub megjárta legalább az Európa-liga csoportkörét, ebből adódóan reputációja megugrott, kasszája felduzzadt, ennek következménye az lett, hogy a trió teljesen uralta az NB I-et."
😀
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 8 éve
444.hu/2017/12/30/pogba-megmentette-a-gyozelemtol-a-manchester-unitedet😀😀😀
több mint 8 éve
az attól függ, melyik City-t. én a Bradfordra tippelnék.Na. Hát az ő vételárából meg lehetett volna venni az egész Cityt. És a bírókat. És az UEFA-t. És a FIFA 2018-at.José sosem az észszerű átigazolásairól volt híres.Kezdődik lassan az átigazolási piac, Mourinho már meg is tette az első ajánlatát Dybala-ra 😀mintha kellene... olyan középpályát kellene építeni ami megszűri a City támadásait is nem előre kell még valaki, ott amúgy is meg lennének.
Coolearie
davemayer
Wenger megmondta már, hogyan lehet legyőzni a Cityt. Valamelyik angol klubnak meg kell vennie a Sahtart, odavinni, aztán helló.Azt mondod, van Dijk kevés lesz, hiába jött a világ összes pénzéért?
Stez
Mikey
Stez
több mint 8 éve
A vastagon szedettekért szerintem van, aki sokkal többet ajánlott. Esélyünk nem lenne őket megvenni.Na. Hát az ő vételárából meg lehetett volna venni az egész Cityt. És a bírókat. És az UEFA-t. És a FIFA 2018-at.Wenger megmondta már, hogyan lehet legyőzni a Cityt. Valamelyik angol klubnak meg kell vennie a Sahtart, odavinni, aztán helló.Azt mondod, van Dijk kevés lesz, hiába jött a világ összes pénzéért?
Stez
Mikey
Stez
több mint 8 éve
Na. Hát az ő vételárából meg lehetett volna venni az egész Cityt. És a bírókat. És az UEFA-t. És a FIFA 2018-at.José sosem az észszerű átigazolásairól volt híres.Kezdődik lassan az átigazolási piac, Mourinho már meg is tette az első ajánlatát Dybala-ra 😀mintha kellene... olyan középpályát kellene építeni ami megszűri a City támadásait is nem előre kell még valaki, ott amúgy is meg lennének.
Coolearie
davemayer
Wenger megmondta már, hogyan lehet legyőzni a Cityt. Valamelyik angol klubnak meg kell vennie a Sahtart, odavinni, aztán helló.Azt mondod, van Dijk kevés lesz, hiába jött a világ összes pénzéért?
Stez
Mikey
több mint 8 éve
José sosem az észszerű átigazolásairól volt híres.Kezdődik lassan az átigazolási piac, Mourinho már meg is tette az első ajánlatát Dybala-ra 😀mintha kellene... olyan középpályát kellene építeni ami megszűri a City támadásait is nem előre kell még valaki, ott amúgy is meg lennének.
Coolearie
davemayer
Stez
több mint 8 éve
Wenger megmondta már, hogyan lehet legyőzni a Cityt. Valamelyik angol klubnak meg kell vennie a Sahtart, odavinni, aztán helló.