Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
ez a khedira eddig ahány csapatnál játszott mindenhol kilógott lefele, mégis kezd mindenhol, és nyert már VB-t, BL-t is, nem tudom hogy csinalja :dÓrákat vett Torrestől
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
végleg eldőnt a Monaco meccs is, Germain talált be
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
ez a khedira eddig ahány csapatnál játszott mindenhol kilógott lefele, mégis kezd mindenhol, és nyert már VB-t, BL-t is, nem tudom hogy csinalja :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
A Juventus ugyanazt a minimálfutballt játssza, amit a PSG, csak ők értenek is hozzá, a PSG-től meg teljesen idegen volt. Az persze, hogy a Barcások mindent fölé/mellé rúgnak nyilván egy kis szerencse is.
több mint 8 éve
De nagy cigok ezek a barca játékosokNe bántsd őket. Egy ilyen mákos továbbjutás után én is nehezen viselném a kiesést.
dugo93

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
szépít Reus, 2 kell még a hosszabításhoz a BVBnek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
sanyi legalább tud beszélni, buzsákynak kb. annyira ment a beszéd mint a foci mikor hazajött a fradiba :dcsak az MTK
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Monaco egyébként nagyon jól játszik, gólokat érdemes megnézni. Mendy mindkét helyzetetben nagyon jól hozta fel a labdát (inkább a másodiknál)index.hu/sport/futball/2016/bl/2017/04/19/a_barcelonanak_most_0-3-rol_kellene_felallnia/
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 8 éve
sanyi legalább tud beszélni, buzsákynak kb. annyira ment a beszéd mint a foci mikor hazajött a fradiba :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
kemény játékot nem bünteti a holland (?) bíró. Kivállóan látszik eddig a Juve.nem a kemény játékkal van gond, hanem az alattomossal
AirSanyi szakértelmére mindig szükség van.
Szép volt Monaco, le is rendezték a meccset, de a Dortmund képes sok gólt lőni.
1 perc híradó is van, alig láttam az Olimpia óta. Jó kis meccs.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Undorító az a stílus amit néhány Barca játékos lenyom... És ők a példaképek...
több mint 8 éve
kemény játékot nem bünteti a holland (?) bíró. Kivállóan látszik eddig a Juve.AirSanyi szakértelmére mindig szükség van.
Szép volt Monaco, le is rendezték a meccset, de a Dortmund képes sok gólt lőni.
1 perc híradó is van, alig láttam az Olimpia óta. Jó kis meccs.
több mint 8 éve
pedig szerintem kuipers baromi jól vezeti a meccsetigazából amit az olasz csávó csinált, az konkrét sérülésokozási céllal történő szabálytalankodás, amit Neymar, az meg vegytiszta törlesztés
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
arra valóban nem, de a bíró még a védőktől is lemaradt, pedig elvileg az minimum ő vonalukban kellene tartózkodniaEz oké, de ahhoz hogy vonalban legyél le kell futni a játékosokat. Na erre szerintem egy bíró se képes. 😉azért a vonalban levő bírónak több esélye lett volna elgondolkodni rajta, onnan meg lehet vitatkozni, hogy megvolt-e a tapírfasznyi les vagy nem.Ezzel amúgy az a baj, hogy lófaszt se lehet vele kezdeni addig, amíg nincs videóbíró. Megjegyzem ezt jó szögben lévő bíró se látta volna. Szóval ez nálam semmiképpen sem bírói hiba, hanem a szabályalkotók sara.kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1673/16737/167375/16737562_b949b696f7bca26d346ab8ac329f724f_wm.jpgJó szögben van a partjelző 😊
braxa88
Matthew99
Jughead
de itt egész konkrétan méterekkel az eset mögött van, kb mint amikor ellenünk elengedték Valenciát méteres lesen, és persze kiegyenlített belőle a szöveccségcsapata
slowmotion
Jughead
több mint 8 éve
pedig szerintem kuipers baromi jól vezeti a meccset
több mint 8 éve
eddig tartott a Kassai hülye sztori, ez itt józan és megfontolt bírónál minimum sárga + piros, ha nem dupla kiállítás
több mint 8 éve
Nagyon menő volt ez a katalán büszkeség keretében kirakott "more than a club" koreó.
több mint 8 éve
Jah, lásd Villareal meccs, meg másik 10 idén. Mindig jót röhögök szegény reál szurkolokon akiknek elnyomják a csapatát a barcelonai bírok. Az persze nem tűnik fel hogy Neymar 3 meccset kap Ramos meg tavaly egyet a derbi előtt két héttel. Kicsit azért nagyobb szerénységet várna az ember 😉
több mint 8 éve
Klaci79lényeg szerintem:
Ramos gólja les volt, nem szabadott volna megadni, aztán nem lett volna se hosszabbítás se több gól, se több téves ítélet... maradt volna az 1-1 aztán midnenki hepi.
Mert a bayern nem tudott gólt lőni csak tizenegyesből, még 11 emberrel is. Még egy tizit meg tuti nem kapott volna, azt mindannyian tudjuk hogy csak a barca szokott egy meccsen 😉
De kassai egyszer hibázott, az meg csak további hibákat szült, amiből a végén mi jöttünk ki jobban.
több mint 8 éve
Nyugi ma továbbjut a Barca két kamu tizivel egy lesgóllal egy öngóllal s lehet megint barszelónázni 😛 😉
több mint 8 éve
Kikezdhetetlen logikád szerint tehát mivel az első meccsen kihagyott egy kamuszagú 11-est a bayern, ennyi járt a reálnak 😀Jogtalan, csak nem befolyásol semmit. Azért az nem mindegy, hogy kapsz egy kamu 11-est és nincs gól vagy egy lesgólt, esetleg kiállítást ami nem volt az. Klaci79ja ha kapok egy kamutizit és vagyok olyan balfasz és kihagyom, a második félidőben az ellenfél is kap egy ugyanolyan kamutizit és ő belövi, és ezzel mondjuk kikapok 1-0-ra akkor a bíró kicseszett velem, és döntően befolyásolta a mérkőzést?
Mostmár tudom:
Nem nyúlt bele a meccsbe, de ha visszaadta volna a kamutizit a második félidőben és azt mi berúgtuk volna akkor igen.
Tény:
1: a párharcban a bayern egy kamu tizit kapott, a real egyet sem.
2: a real két les gólt lőtt, a bayern 1-et.
konklúzió: A vége 6-3 lett és, a bírók köcsögök.
A témát lezártam, szerintem is belenyúlt a meccsbe kassai, nem kicsit, de az első meccsen is a real kárára, csak azt sajnos mindenki elfelejti.
eaglesmcnabb
Ezt ugye magad se hiszed?
Még egyszer, mert lehet nem volt érthető: a kamu 11-es nem befolyásolta szerencsére a mérkőzés eredményét. Ez szerencse, a bm tisztán jutott volna tovább.
A bm "lesgóljáról" ezt írtad: "1. Ramos öngólja inkább les mint sem" Kezdek félni tőled 😀 Ezt olvastad valahol vagy saját gondolat? Valami vagy les, vagy nem. Ronaldo góljainál láthatod mi az ami les. Ramos nem lőhetett lesgólt.
A tényeidből pedig ismét kimaradt egy fontos láncszem, Vidal kiállítása.
Igazából persze mindegy, csak furcsa, hogy amikor a barca kap ajándékot olyan hatalmas a reál szurkolók arca, most meg jönnek a buzi kifogások...
több mint 8 éve
Nem felejti el senki, ott a Bayern kapott egy kamu 11-est, de mellette egy jogos kiállítást is és kikaptak, mondhatni megérdemelten. Ezzel kellett elmenniük Madridba, hátrányban, 1-1 után kaptak egy kikockázhatóan les (ön)gólt, láthatóan fölényben játszottak, erre kaptak egy kamukiállítást és 2 lesgólt, miközben a Real kétszer úszta meg a jogos kiállítást ugyanazzal az emberrel. Ez bőven kimeríti a párharc elbaszásának fogalmát bíróilag. A 6-3 takarónak tök jó, utólag persze majd mindenki ezt látja, de igazából az 4-3 és 36+ perc jogtalan emberhátrány, ha azt mondjuk, hogy Casemiro nem-kiállítása ellensúlyozza Vidal elkésett kiküldését (nem), ami azért már teljesen más tészta...Jogtalan, csak nem befolyásol semmit. Azért az nem mindegy, hogy kapsz egy kamu 11-est és nincs gól vagy egy lesgólt, esetleg kiállítást ami nem volt az. Klaci79ja ha kapok egy kamutizit és vagyok olyan balfasz és kihagyom, a második félidőben az ellenfél is kap egy ugyanolyan kamutizit és ő belövi, és ezzel mondjuk kikapok 1-0-ra akkor a bíró kicseszett velem, és döntően befolyásolta a mérkőzést?
Mostmár tudom:
Nem nyúlt bele a meccsbe, de ha visszaadta volna a kamutizit a második félidőben és azt mi berúgtuk volna akkor igen.
Tény:
A témát lezártam, szerintem is belenyúlt a meccsbe kassai, nem kicsit, de az első meccsen is a real kárára, csak azt sajnos mindenki elfelejti.
eaglesmcnabb

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Jogtalan, csak nem befolyásol semmit. Azért az nem mindegy, hogy kapsz egy kamu 11-est és nincs gól vagy egy lesgólt, esetleg kiállítást ami nem volt az. Klaci79ja ha kapok egy kamutizit és vagyok olyan balfasz és kihagyom, a második félidőben az ellenfél is kap egy ugyanolyan kamutizit és ő belövi, és ezzel mondjuk kikapok 1-0-ra akkor a bíró kicseszett velem, és döntően befolyásolta a mérkőzést?
Mostmár tudom:
Tény:
ha barom kassai nem hibázik egyszer sem, akkor 1-1 lett volna rendes játékidőben, megúsztuk volna cr lesgóljait, és nem lett volna ez a herce-hurca.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Nana, ő 4.51-et futott a UCLA Pro Dayén: www.uclabruins.com/roster.aspx?rp_id=4185Ez oké, de ahhoz hogy vonalban legyél le kell futni a játékosokat. Na erre szerintem egy bíró se képes. 😉azért a vonalban levő bírónak több esélye lett volna elgondolkodni rajta, onnan meg lehet vitatkozni, hogy megvolt-e a tapírfasznyi les vagy nem.Ezzel amúgy az a baj, hogy lófaszt se lehet vele kezdeni addig, amíg nincs videóbíró. Megjegyzem ezt jó szögben lévő bíró se látta volna. Szóval ez nálam semmiképpen sem bírói hiba, hanem a szabályalkotók sara.kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1673/16737/167375/16737562_b949b696f7bca26d346ab8ac329f724f_wm.jpgJó szögben van a partjelző 😊
braxa88
Matthew99
Jughead
de itt egész konkrétan méterekkel az eset mögött van, kb mint amikor ellenünk elengedték Valenciát méteres lesen, és persze kiegyenlített belőle a szöveccségcsapata
slowmotion
Jughead

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...