Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
omfg lallana 😒
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Pff
több mint 9 éve
Sallai góllal vezet a Palermoitt megnézhető:
www.eredmenyek.com/merkozes/pK4ikHis/#osszefoglalas
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Ma kimentem a Tisza Volán-Puskásra (1-1).Megdöbbentő, hogy ezek az agyonfizetett felcsúti akadémisták mennyire gyengék voltak. Még a cseréik is háromszor jobb focisták voltak mint a szegediek legjobb játékosa.
Ami lényegesebb és ami miatt írtam ide. Beszélgettünk meccs után az Újpestben focizó Kecskés apjával, aki egy jólmenő vásárhelyi ügyvéd. Ő mondta (gondolom a fiától tudja), hogy a Puskás játékosok a fizetésük mellé 600ezer forintos győzelmi prémiumot kapnak fejenként.
Azóta sem hiszem el. Illetve elhiszem, de nem tudom feldolgozni.
több mint 9 éve
Mourinho 7 védővel játszott a Middlesbrough ellen az utolsó fél órában. Az ellen a Middlesbrough ellen, amelyik 2 gólt szerzett összesen 2017-ben.És még így is mekkora gólt ragasztott Valencia.
Nem tudom hova süllyeszti még a csapatot ez az idióta, de ez hétről hétre egyre rosszabb.
Duff

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Mourinho 7 védővel játszott a Middlesbrough ellen az utolsó fél órában. Az ellen a Middlesbrough ellen, amelyik 2 gólt szerzett összesen 2017-ben.Nem tudom hova süllyeszti még a csapatot ez az idióta, de ez hétről hétre egyre rosszabb.
több mint 9 éve
peach: tényleg nem volt jókedve, de csak mert a lánya kapott egy - talán kicsit szigorú - sárga lapot. De nagyon készségesen nyilatkozott.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Honnan tudod, hogy Frank volt és nem Ronald?v2: mer' Ronaldnak van állása, Franknak meg nincs
Kampman
több mint 9 éve
Honnan tudod, hogy Frank volt és nem Ronald?mer' Ronald nem így néz ki
Kampman
több mint 9 éve
Legenda Dabason: Frank de Boer elkísérte a lányát egy kézilabda-ornára, én meg levadásztam 😊A feje alapján neki nem esett jól, bármit is jelentsen, hogy 'levadásztam"...
bergerdani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Legenda Dabason: Frank de Boer elkísérte a lányát egy kézilabda-ornára, én meg levadásztam 😊
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Hát igen, biztos emiatt sírnak, amikor azzal, hogy továbbmentek a csoportból, már többet kaptak sokkal, mint amit az El-győzelemért kaptak volna. Plusz nem játszanak plusz csomó El-meccset még a szezon/50 meccses terhelés mellé.Igen, de nem jó a nagyravágyás, lásd a Sevillát, most simán megnyerhetnék zsinórban a negyediket, de nekik inkább a Leicester kellett.Oh erről lemaradtam hogy az EL győztes is kvalifikál sorry.EL győzelem = automatikus BL indulás 😉Igen, most sincsennek BL helyen úgy meg pláne 😊Na ez valahogy nagyon nem stimmel.Inkább úgy mondanám, ha megnyerik annak valószínűleg a jövő évi BL helyük látja kárát.Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
Nagy dicsőség lesz megnyernie a MUnak.
alatriste
Kampman
Toca
dugo93
Toca
dugo93
Toca
Kampman
Szóval valószínűleg egész Sevilla könnyekben úszik.
több mint 9 éve
Arsenal új edzőjének jövőre kéne hoznia az ELt #WengerOutEmery?
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Arsenal új edzőjének jövőre kéne hoznia az ELt #WengerOut
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 534
vicc a mai media.ettek egy banant a meccsen...es?
cikkek videok jelentek meg rola.
maskor energiaszeleteket tolnak be...
sokan unatkoznak
több mint 9 éve
Igen, de nem jó a nagyravágyás, lásd a Sevillát, most simán megnyerhetnék zsinórban a negyediket, de nekik inkább a Leicester kellett.Oh erről lemaradtam hogy az EL győztes is kvalifikál sorry.EL győzelem = automatikus BL indulás 😉Igen, most sincsennek BL helyen úgy meg pláne 😊Na ez valahogy nagyon nem stimmel.Inkább úgy mondanám, ha megnyerik annak valószínűleg a jövő évi BL helyük látja kárát.Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
alatriste
Kampman
Toca
dugo93
Toca
dugo93
Toca
több mint 9 éve
Oh erről lemaradtam hogy az EL győztes is kvalifikál sorry.EL győzelem = automatikus BL indulás 😉Igen, most sincsennek BL helyen úgy meg pláne 😊Na ez valahogy nagyon nem stimmel.Inkább úgy mondanám, ha megnyerik annak valószínűleg a jövő évi BL helyük látja kárát.Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
alatriste
Kampman
Toca
dugo93
Toca
dugo93
több mint 9 éve
EL győzelem = automatikus BL indulás 😉Igen, most sincsennek BL helyen úgy meg pláne 😊Na ez valahogy nagyon nem stimmel.Inkább úgy mondanám, ha megnyerik annak valószínűleg a jövő évi BL helyük látja kárát.Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
alatriste
Kampman
Toca
dugo93
Toca
több mint 9 éve
Igen, most sincsennek BL helyen úgy meg pláne 😊Na ez valahogy nagyon nem stimmel.Inkább úgy mondanám, ha megnyerik annak valószínűleg a jövő évi BL helyük látja kárát.Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
alatriste
Kampman
Toca
dugo93
több mint 9 éve
Na ez valahogy nagyon nem stimmel.Inkább úgy mondanám, ha megnyerik annak valószínűleg a jövő évi BL helyük látja kárát.Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
alatriste
Kampman
Toca
több mint 9 éve
Lyon vagy a titkos favorit Genk nyer!
több mint 9 éve
Inkább úgy mondanám, ha megnyerik annak valószínűleg a jövő évi BL helyük látja kárát.Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
alatriste
Kampman
több mint 9 éve
Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.A Rosztov elleni kínkeserves továbbjutásukat elnézve, az se biztos, hogy megnyerik.
alatriste
több mint 9 éve
Tavalyhoz képest idén sajnos nagyon gyenge ez az EL.Nagy dicsőség lesz megnyernie a MUnak.

Liverpool Fc