NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL előszezon 2026
5
4
2:00, Network4
Soccer
42 feliratkozó
több mint 8 éve
amúgy tényleg botrányosan rossz színvonalú az mls, ezt több alkalommal volt "szerencsém" megtapasztalni személyesen isugyanígy vagyok az NB1-el
baggio
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
mondjuk inkább úgy, hogy támadó-barát felfogásúamúgy tényleg botrányosan rossz színvonalú az mls, ezt több alkalommal volt "szerencsém" megtapasztalni személyesen isHárom ország gólkirálya, nem kell az nekünk!De ez ilyen himi-humi liga ahol David Villa, Schweinsteiger meg Kaká levezet. Hol jobb ez mint az NB1 vagy az arab liga netán Kína?
Mindörökké Priskineket!
Kampman
Matthew99
baggio
több mint 8 éve
amúgy tényleg botrányosan rossz színvonalú az mls, ezt több alkalommal volt "szerencsém" megtapasztalni személyesen isHárom ország gólkirálya, nem kell az nekünk!De ez ilyen himi-humi liga ahol David Villa, Schweinsteiger meg Kaká levezet. Hol jobb ez mint az NB1 vagy az arab liga netán Kína?
Mindörökké Priskineket!
Kampman
Matthew99

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Három ország gólkirálya, nem kell az nekünk!De ez ilyen himi-humi liga ahol David Villa, Schweinsteiger meg Kaká levezet. Hol jobb ez mint az NB1 vagy az arab liga netán Kína?
Mindörökké Priskineket!
Kampman

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nikolics mesterhármaswww.youtube.com/watch?v=DykpGmJH0pg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
újabb szép gól Saúltól, vezet az Atleti
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
miért kell ezt a térdeléses faszságot átvinni a focipályákra is...Hertha?
Kenny
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Nem gondoltam volna hogy pont a Stoke Cityt fogjuk így elbuherálni.
több mint 8 éve
miért kell ezt a térdeléses faszságot átvinni a focipályákra is...
több mint 8 éve
nem néztem a meccset, mert vendégek voltak nálunk.Hát hallod... Hihetetlen milyen keményen alárendelt szerepben voltak. Nem mertem elhinni, de végig. Ajtó-ablak helyzeteket sikerült kihagyni kettőt-hármat, így aztán sajnos nem értünk semmit a fölényünkkel, ami most még csak meddő sem volt 😊
Mencseszterben most van farsang, megint kiscsapatot játszottak az Anfielden?
slowmotion
több mint 8 éve
ahogy azt kell.
több mint 8 éve
Valaki tud nekem segíteni egy olyanban, hogy hol lehet normális minőségben megnézni PL meccset. Igazából a Tottenham-Bournemouth érdekelne....bár most, hogy vezet a Palace, lehet beérem a cselszki meccsel is 😀www.realstream.pw/en/player/59e1cb699cd74516255363/33/24/59e21d9b476d7/TottenhamHotspurFC-BournemouthAFC/960/540
Klaci79
Ez korrektnek tűnik.
több mint 8 éve
nem néztem a meccset, mert vendégek voltak nálunk.Mencseszterben most van farsang, megint kiscsapatot játszottak az Anfielden?
több mint 8 éve
Valaki tud nekem segíteni egy olyanban, hogy hol lehet normális minőségben megnézni PL meccset. Igazából a Tottenham-Bournemouth érdekelne....bár most, hogy vezet a Palace, lehet beérem a cselszki meccsel is 😀
több mint 8 éve
Darmiannak még szabad is járna mer csak 1 liverpoolit akart fejbe rúgni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Hogy-hogy megint nem kapunk meg egy jogos 11-est Atkinson barátom...
több mint 8 éve
lassan érik egy firminho - stu csere ha nyerni akarunk
több mint 8 éve
Eddig szerintem a Pool-é a meccs.
több mint 8 éve
a manchasteri kapu előtt bűnrosszul passzolunknagyon hiányzik nekem Mané
több mint 8 éve
Azért volt egy nagyon igaz mondat a műsorban: "Közeget nem lehet importálni". És pont a gyökérség minősített esete volt képes ezt mondani 😊
több mint 8 éve
Nem tudok róla, hogy ilyen lett volna. Max annyi lehetett, hogy szarul teljesítettek és ezért a fizetésüket csökkentették ők meg háborogtak, de általában minden sportolói szerződésben van ilyen kikötés, szóval egy szavuk sem lehetett volna.Herczeg Bandi bánál nincs jobb magyar szakember ebben biztos vagyok. A múltban is bizonyított már, illetve elég megnézni, hogy idén is mit művel a szinte csak saját nevelésűekből álló DVSC-vel.Állítólag az is sokat segített, hogy rendben vannak a fizetések.
Jughead
Bazzani
több mint 8 éve
dawyd728
4 301
Én nem is értem OV miért nem nevezi ki fociügyi miniszternek/államtitkárnak. Pedig gyűlölködésben még Rezsi "Kalapács" Szilárd is kispályás hozzá képest.Érdemes megnézni bognár gyuri véleményét a témában, az imént az út kijevbe c. magazinműsorban kaptam el amint ámokfutott. Komolyan még mindig megtudok döbbenni azon a kicsinyes, sértődött, gyűlölködő ostoba sötétségen ami abból az emberből ki tud jönni. És ezt fröcsögheti a tévében. Iszonyat.Herczeg Bandi bánál nincs jobb magyar szakember ebben biztos vagyok. A múltban is bizonyított már, illetve elég megnézni, hogy idén is mit művel a szinte csak saját nevelésűekből álló DVSC-vel.Állítólag az is sokat segített, hogy rendben vannak a fizetések.
Jughead
Bazzani
peach
több mint 8 éve
Én két napja láttam, döbbenetes volt.Érdemes megnézni bognár gyuri véleményét a témában, az imént az út kijevbe c. magazinműsorban kaptam el amint ámokfutott. Komolyan még mindig megtudok döbbenni azon a kicsinyes, sértődött, gyűlölködő ostoba sötétségen ami abból az emberből ki tud jönni. És ezt fröcsögheti a tévében. Iszonyat.Herczeg Bandi bánál nincs jobb magyar szakember ebben biztos vagyok. A múltban is bizonyított már, illetve elég megnézni, hogy idén is mit művel a szinte csak saját nevelésűekből álló DVSC-vel.Állítólag az is sokat segített, hogy rendben vannak a fizetések.
Jughead
Bazzani
peach