Soccer

42 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 484 — Cowboys fan
szar meccs 0-0, legalább nem kaptunk ki
Negritis
miért, kellett volna? De Gea mindig kikapar ellenünk három labdát, amit mások nem tudnának, csak most nem sikerült emellé még kettőt hozzátenni.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 959 — The Mathematician
szar meccs 0-0, legalább nem kaptunk ki

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Elég tili-toli a meccs eddig.
Coolearie
jaja

és rühellem de gea-t ellenünk mindig túl jó

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 471 — . . .
Elég tili-toli a meccs eddig.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 29 635 — nabege2@yahoo.com
Doll szépen lesüllyedt a magyar szintre, mindenki hibás, csak ő nem. Borzasztó..
JC6
attól eltekintve,hogy nem tud összerakni egy épkézláb taktikát és nem tud motiválni teljesen igaza a szünetet illetően.
Kenny
Gerán kívül hiányzott valaki?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Doll szépen lesüllyedt a magyar szintre, mindenki hibás, csak ő nem. Borzasztó..
JC6
attól eltekintve,hogy nem tud összerakni egy épkézláb taktikát és nem tud motiválni teljesen igaza a szünetet illetően.
Kenny
de mi a rossz a szünetben? amelyik csapatnak megy a szünet előtt, már nem kell mennie a szünet után?
hát amelyiknek nem megy, nem jön jól a szünet? nem értem.
3 hét pont elég arra, hogy összerázd a csapatot, kitalálj valami újat esetleg és azt gyakorold be.
nem, Doll nem ezt teszi. itt az eredménye.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 803 — Omar's Coming Yo!
JC6

több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
Dzsudzsi számomra lassan példakép lesz: keres egy távolról, szabad szemmel is jól látható összeget, mindezért pedig semmit nem csinál, és ez lassan 8 éve kiválóan működik nála. Mindezt kellemes klímájú országokban.
bergerdani
Lehet hogy jól is csinálja. Nem szakad meg, nem kockáztatja magát a sérülésektől, még így is számítanak rá a válogatottban, kellemes helyen van, és kb telibe keres mindent.. Ezt az életet én is élném.
Coolearie
abba bele se menjünk, hogy nyár óta a válogatottban sem volt értelmes megmozdulása. de legalább már nem nyilatkozgat akkora arccal, mint eddig.

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Dzsudzsák végigjátszotta első meccsét az Al Wahdában, akik első győzelmüket szerezték.

Ja nem, végig a padon ücsörgött.

😀
Mikey
Dzsudzsi számomra lassan példakép lesz: keres egy távolról, szabad szemmel is jól látható összeget, minde3zért pedig semmit nem csinál, és ez lassan 8 éve kiválóan működik nála. Mindezt kellemes klímájú országokban.
bergerdani
Lehet hogy jól is csinálja. Nem szakad meg, nem kockáztatja magát a sérülésektől, még így is számítanak rá a válogatottban, kellemes helyen van, és kb telibe keres mindent.. Ezt az életet én is élném.
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
Dzsudzsák végigjátszotta első meccsét az Al Wahdában, akik első győzelmüket szerezték.

😀
Mikey
Dzsudzsi számomra lassan példakép lesz: keres egy távolról, szabad szemmel is jól látható összeget, minde3zért pedig semmit nem csinál, és ez lassan 8 éve kiválóan működik nála. Mindezt kellemes klímájú országokban.

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 280 — "Montoya por favor!"
kit érdekel? VEZET MÉG MINDIG A VASAS!!!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 942
Azert az durva, hogy a goool cimu musorban teljes MTK stadion tour van 😕 m4

A fradi vagyis Doll.... vmi nagyon elromlott. Doll meg panaszkodik a hosszu szunetre.Pont lenne ideje osszekapni a csapatot , uj elemeket beepiteni,mivel igen hektikusak. A vidinek, gyirmotnak rosszabbkor jott, mivel lenduletben voltak.
Pinyo meg meg a rovid felkeszulesrol beszel. volt 2 valogatott szunet. KB 1 honap 😀

Oriasi a magyar foci 😀, de a mienk.
több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 8 221
Bologna=Gyirmót
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 355 — NFL bracket champion '26
a lényeg továbbra is: HAJRÁ MTK!!
eaglesmcnabb
Bruschi feltörte a nicked Csaba?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 941

😀

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
jó ez, éreztem, hogy a Bájernre nem kell ma pénzt tenni. Carlo raus, Ami?
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 020 — #NoStress
A fütyülők 1200 forintot kaptak.
Sobri Jóska
a rohadékok, nekem nem adtak semennyit : ( Pedig én fütyültem mindenkit, aki beszélt, kár hogy Domonyait nem lehetett :d

srác meg tuti betanulta, az kizárt hogy érdekli a foci, és tud 1-2 pluszinfot!!!!

A fal engem egyáltalán nem zavar, viszont túl sok a skybox és a páholy a kutya nem fog oda jegyet venni, azokat ha leszámítjuk és a vendéget marad kb 3000 hely, ennél lehetett volna kicsivel nagyobb kb 7-8 ezres, merjünk nagyot álmodni! De nem gáz így se, örülök az új stadionnak, és a lényeg továbbra is: HAJRÁ MTK!!
eaglesmcnabb
Az a 24 MTK-bérletes úgyis fütyül magától. Minek fektessenek még belétek is?!

Ha majd egyszer játszik valami értékelhető csapattal valami kupában az MTK (2025-2030 között esetleg), akkor kimegyünk egy skyboxba, és nyomjuk a habzsidőzsit.
Én életemben először focimeccsen az MTK-stadionban voltam ezer éve (Zsiborás, Híres, Boda, Talapa, Katzenbach 😊 ), szóval egyszer még a következő ezerben kimegyek egyszer.

több mint 9 éve
Luxus ez a két kihagyott tizi..
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 948
Érdekes volt a fiatal srác, mintha betanulta volna...
JC6
900as órabérért voltak kint tapsolni.
Kenny
ez komoly?😊
ZoliMP
Évek óta bevett gyakorlat.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 16 048 — a new hope (again)
A bádogos foltozgatja a fazekakat. Mivan? 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 584 — je suis poloska
Sobri Jóska
a rohadékok, nekem nem adtak semennyit : ( Pedig én fütyültem mindenkit, aki beszélt, kár hogy Domonyait nem lehetett :d

srác meg tuti betanulta, az kizárt hogy érdekli a foci, és tud 1-2 pluszinfot!!!!

A fal engem egyáltalán nem zavar, viszont túl sok a skybox és a páholy a kutya nem fog oda jegyet venni, azokat ha leszámítjuk és a vendéget marad kb 3000 hely, ennél lehetett volna kicsivel nagyobb kb 7-8 ezres, merjünk nagyot álmodni! De nem gáz így se, örülök az új stadionnak, és a lényeg továbbra is: HAJRÁ MTK!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
JC6
Kenny
Akkor valahogy nagyon elrontották a tapsot, mert a fél net kifütyülésről mesél 😀
Ettemlevest
hát, 900ért én se dolgoznék nekik óránként .D
Negritis
én se. inkább húsz perc rendes meló, mint egy óra szenvedés 😊
egyébként ez a kilencszáz per óra a közmunkához hogyan viszonyul?
több mint 9 éve
JC6
Kenny
Akkor valahogy nagyon elrontották a tapsot, mert a fél net kifütyülésről mesél 😀
Ettemlevest
hát, 900ért én se dolgoznék nekik óránként .D

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 020 — #NoStress
JC6
Kenny
Ettemlevest