Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem tudom mi ez a szekus ferdítés, csak Kubatov maga lehetett. 😉Azért megnyugtató, hogy az egy időben viccesnek számító Trollfoci már gyártja a poénokat arról, hogy bántalmaztak valakit. Cseppet sem szánalmas amúgy, hogy szerintük ezért is a szkenner meg a kártya a hibás, persze a csürhe meg velük ért egyet (elképesztően sokat árt szerintem az az oldal a magyar focinak mostanra, pedig régen voltak jó poénjaik, sőt még a hatásuk is pont ellenkező volt).
több mint 10 éve
Biztos a csúnya Kubatov bácsi volt, aki véletlen átesett az előtte büszkén és acélosan görnyedő sason miközben szájtátva hallgatta a békésen éneklő fradi szurkolók templomi kórusát...Carillo fia a VIP-ben volt,oda nem jut be halandó szurkoló.Mondjam tovább?Kennya logika.Ehhez mi a forrás?SchleckAz kemény,remeljük működött a stadionba szerelt 165 biztonsági kamera és elkapják azt a tetvet aki képes megütni egy 5-6 éves gyereket.Ha igaz a történet persze.Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”Schleck
Carillo kiváncsi vagyok hogy reagál erre,pakol és megy vagy marad.
szerk,
" Nem tudom, mi történt a lelátón, csak azt, hogy a hozzátartozóinkhoz odakerült néhány Fradi-szurkoló, és megrúgták a tizenhét éves fiamat. " Carillo.
Ja,és máris ferdítenek,mert szekusok voltak,nem drukkerek.Kenny
mivel az igazvírű köménymagosok nem teszik be a lábukat a stadionba, csak a családok meg a mérsékelt vérmérsékletűek, ezért maradnak a szekusok meg a vidisek. akkor meg már a szeku.slowmotion
több mint 10 éve
Annyira meggyőző érvek, mint ahogy vártam.Carillo fia a VIP-ben volt,oda nem jut be halandó szurkoló.Mondjam tovább?Kennya logika.Ehhez mi a forrás?SchleckAz kemény,remeljük működött a stadionba szerelt 165 biztonsági kamera és elkapják azt a tetvet aki képes megütni egy 5-6 éves gyereket.Ha igaz a történet persze.Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”Schleck
szerk,
" Nem tudom, mi történt a lelátón, csak azt, hogy a hozzátartozóinkhoz odakerült néhány Fradi-szurkoló, és megrúgták a tizenhét éves fiamat. " Carillo.
mivel az igazvírű köménymagosok nem teszik be a lábukat a stadionba, csak a családok meg a mérsékelt vérmérsékletűek, ezért maradnak a szekusok meg a vidisek. akkor meg már a szeku.slowmotion
több mint 10 éve
Nyugodtan keresgélhetnénk reggelig a világban, de nem találnánk olyat aki önként lemond a lehetőségről hogy ne semleges pályán játsszon kupadöntőt. Az elődöntők után bólintott rá a garancsi. Volt választási lehetősége... Győr adta magát...
több mint 10 éve
szerintem meg a bevétel miatt mondtak le. gondolom jutott ide is nem kevés. viiszont idegenben is tudtunk győzni szinte mindenhol, ősszel meg beköltözünk a Pancsóba a felújítás miatt.A hazai pályáról való lemondás összefügghet azzal,hogy ugye úgy volt,hogy ti tavasszal már nem játszotok Fehérváron mert felújítjátok.Az előnyt megkaptátok és gyakorlatilag ősszel bajnok lett a Fehérvár.Ezek után pofátlanság lett volna nem lemondani a semleges pályáról.Kennyaz MB1 legjobb védelme, kap tizenpár gólt egész szezonban, itt meg gyorsan kap hármat olyan hibákból ami hihető valóban 😀?oziboziAzért amikor egy csapat tulaja ragaszkodik az idegenbeli meccshez és nem kér a semleges pályából, az sokat elmond. pl. Győr pont egyforma távolságra lett volna... A fradi idegenbeli statjait megnézve+főleg...ozibozimekkora egy bunda meccs volt te atyaégpetey
a Fradi egy olyan ágról jutott be ami sétagalopp, nekünk meg lemond Garancsi a semleges pályáról. ja.petey
de nyugi, jövőre a Fradit fogják tolni, ez a tavasz másról sem szólt, így most ti lesztek a kiskedvencek.
Origo: A Fradi gálagyőzelmével fellendülhet a magyar foci 😀 ORLY?
több mint 10 éve
Carillo fia a VIP-ben volt,oda nem jut be halandó szurkoló.Mondjam tovább?a logika.Ehhez mi a forrás?SchleckAz kemény,remeljük működött a stadionba szerelt 165 biztonsági kamera és elkapják azt a tetvet aki képes megütni egy 5-6 éves gyereket.Ha igaz a történet persze.Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”Schleck
szerk,
több mint 10 éve
A hazai pályáról való lemondás összefügghet azzal,hogy ugye úgy volt,hogy ti tavasszal már nem játszotok Fehérváron mert felújítjátok.Az előnyt megkaptátok és gyakorlatilag ősszel bajnok lett a Fehérvár.Ezek után pofátlanság lett volna nem lemondani a semleges pályáról.az MB1 legjobb védelme, kap tizenpár gólt egész szezonban, itt meg gyorsan kap hármat olyan hibákból ami hihető valóban 😀?oziboziAzért amikor egy csapat tulaja ragaszkodik az idegenbeli meccshez és nem kér a semleges pályából, az sokat elmond. pl. Győr pont egyforma távolságra lett volna... A fradi idegenbeli statjait megnézve+főleg...ozibozimekkora egy bunda meccs volt te atyaégpetey
a Fradi egy olyan ágról jutott be ami sétagalopp, nekünk meg lemond Garancsi a semleges pályáról. ja.petey
több mint 10 éve
az MB1 legjobb védelme, kap tizenpár gólt egész szezonban, itt meg gyorsan kap hármat olyan hibákból ami hihető valóban 😀?oziboziAzért amikor egy csapat tulaja ragaszkodik az idegenbeli meccshez és nem kér a semleges pályából, az sokat elmond. pl. Győr pont egyforma távolságra lett volna... A fradi idegenbeli statjait megnézve+főleg...ozibozimekkora egy bunda meccs volt te atyaégpetey
a Fradi egy olyan ágról jutott be ami sétagalopp, nekünk meg lemond Garancsi a semleges pályáról. ja.
több mint 10 éve
Grande Juve!! Megvan a 2. trófea is! 😊 Álom szezon! Ha ezek után valahogy még a Barcát is megverjük....az már tényleg tündérmese lenne. 😀Pirlo amúgy hihetetlen, a 100. percben is elképesztő labdákat ad és küzd-hajt, mintha nem is 36 éves lenne hanem 26, öröm nézni a játékát. Buffon meg a padról is igazi vezér, nagyon megérdemelné a BL serleget!
több mint 10 éve
a logika.Ehhez mi a forrás?SchleckAz kemény,remeljük működött a stadionba szerelt 165 biztonsági kamera és elkapják azt a tetvet aki képes megütni egy 5-6 éves gyereket.Ha igaz a történet persze.Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”Schleck
szerk,
mivel az igazvírű köménymagosok nem teszik be a lábukat a stadionba, csak a családok meg a mérsékelt vérmérsékletűek, ezért maradnak a szekusok meg a vidisek. akkor meg már a szeku.
több mint 10 éve
?Azért amikor egy csapat tulaja ragaszkodik az idegenbeli meccshez és nem kér a semleges pályából, az sokat elmond. pl. Győr pont egyforma távolságra lett volna... A fradi idegenbeli statjait megnézve+főleg...ozibozimekkora egy bunda meccs volt te atyaégpetey
több mint 10 éve
Azért amikor egy csapat tulaja ragaszkodik az idegenbeli meccshez és nem kér a semleges pályából, az sokat elmond. pl. Győr pont egyforma távolságra lett volna... A fradi idegenbeli statjait megnézve+főleg...ozibozimekkora egy bunda meccs volt te atyaég
több mint 10 éve
hir24 stb.Ehhez mi a forrás?SchleckAz kemény,remeljük működött a stadionba szerelt 165 biztonsági kamera és elkapják azt a tetvet aki képes megütni egy 5-6 éves gyereket.Ha igaz a történet persze.Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”Schleck
szerk,
több mint 10 éve
Ehhez mi a forrás?Az kemény,remeljük működött a stadionba szerelt 165 biztonsági kamera és elkapják azt a tetvet aki képes megütni egy 5-6 éves gyereket.Ha igaz a történet persze.Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”Schleck
szerk,
több mint 10 éve
cigány Candreva mekkora pirosat úszott meg, te jó ég...
több mint 10 éve
Az kemény,remeljük működött a stadionba szerelt 165 biztonsági kamera és elkapják azt a tetvet aki képes megütni egy 5-6 éves gyereket.Ha igaz a történet persze.Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”Schleck
szerk,
Ja,és máris ferdítenek,mert szekusok voltak,nem drukkerek.
több mint 10 éve
Mi ez a hiszti amit levág a Fehérvár?Kenny„Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb.”
több mint 10 éve
meanwhile: JUVE-LAZIO 1-1
több mint 10 éve
Azért amikor egy csapat tulaja ragaszkodik az idegenbeli meccshez és nem kér a semleges pályából, az sokat elmond. pl. Győr pont egyforma távolságra lett volna... A fradi idegenbeli statjait megnézve+főleg...
több mint 10 éve
a hibázás arra vonatkozik, hogy ha csak 80%al mész ki egy Eibar ellen akkor az esetek 95%ban nyersz, viszont ha a Castle ellen teszed ugyanezt akkor jó esetben 50%aha így oké, már csak azt nem értem, hogy lehet hogy az angol bajnokságot sokkal könnyebben nyerte meg és sokkal többször mint a spanyolt. 😀😀
minden meccsen 110%on kell pörögni vagy buktál
sztem erre éri MouNegritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
azért ez az idő is most bizonyítja h miért kellenek a normális körülmények, a régi stadionokban ezt a meccset félbe kellett volna szakítani a sok víz miatt. Ha ez a vidi szétszéled és a loki nem erősödik meg drasztikusan ez a fradi simán nyerheti a bajnokságot jövőre.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
a hibázás arra vonatkozik, hogy ha csak 80%al mész ki egy Eibar ellen akkor az esetek 95%ban nyersz, viszont ha a Castle ellen teszed ugyanezt akkor jó esetben 50%"Ez Anglia, itt ez a valóság, egyszerűen nincs időd pihenni. Ez nem a mérkőzések számáról szól, hanem az intenzitásról.”mondjuk szerintem az faszság hogy a PL-ben nem hibázhatsz, épp a spanyol liga olyan hogyha 2-3 meccsen kiszopsz akkor már utol nem éred a barcát mert nem botlik.eaglesmcnabb
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/la-liga-mourinho-szerint-a-barca-es-a-real-kuzdene-a-pl-ben-2414389ozibozi
minden meccsen 110%on kell pörögni vagy buktál
sztem erre éri Mou
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Azért valahol ez is szomorú, hogy itt van a fradiban ez a nagy ádám. 19 évesen kezdőként kap lehetőséget egy kupa döntőn erre ahelyett, hogy próbálkozna, brusztolna, bármit csinálna mégha rosszul is inkább elbújik a pályán kerüli a labdát, nettó emberhátrány. Pláne, hogy mindenki tudja, hogy jópár scout ott van a lelátón... mondjuk nikolics sem a mai teljesítményével adja el magát 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...