Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Állítólag Ibrahimovic aláírt 4 évre Milanoba, de most piros-feketének.deny79Elméletileg kölcsön és opciós joga van a Milannak kivásárolni 24 millióért.
Hát sokkal jobb, mint a 40 milla.
acmilan.com nem jön be
több mint 14 éve
0-2-ről 3-2, ezt nem hiszem el... 😕
több mint 14 éve
Állítólag Ibrahimovic aláírt 4 évre Milanoba, de most piros-feketének.deny79Szerk.: természetesen hülye volt először a Nemzeti Sport...
A svéd csatár a beszámolók szerint először egy évre kölcsönbe kerül Milánóba, majd jövőre 24 millió euróért kivásárolhatják őt a szerződéséből.
több mint 14 éve
Állítólag Ibrahimovic aláírt 4 évre Milanoba, de most piros-feketének.
több mint 14 éve
Pazzinit a Real,Juve kettős után éppen a Wolfsburg akarja elvinni.Faszom kivan,remélem a BL bukta (köszönjük Kassai...) miatt nem adjuk el.
több mint 14 éve
marci
1 023
Elképzelni nem tudom, a Chelsea hogy rúgott 12 gólt az első két bajnokiján. A mai meccsükön a második félidőben - elsőt nem láttam - annyi volt a játékuk, hogy passzolgattak keresztbe 25-30 m-re a Stoke kapujától, majd valaki megindult két védővel szemben, hogy beléjük vezesse a labdát. Borzasztó.Kontrából brutálisak voltak és mivel mindkét korábbi meccsen gyorsan meglett a 2-0, az ellenfélnek is támadnia kellett. Ha ma bemegy Lampard büntetője, könnyen lehet, hogy megint vágtak volna 4-5 gólt.
Persze, pont egy Liverpool-szurkoló beszél... 😊Mikey
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Elképzelni nem tudom, a Chelsea hogy rúgott 12 gólt az első két bajnokiján. A mai meccsükön a második félidőben - elsőt nem láttam - annyi volt a játékuk, hogy passzolgattak keresztbe 25-30 m-re a Stoke kapujától, majd valaki megindult két védővel szemben, hogy beléjük vezesse a labdát. Borzasztó.Úgy, hogy "csapatok" ellen játszottak
Persze, pont egy Liverpool-szurkoló beszél... 😊Mikey
több mint 14 éve
Mikey
18 662
Elképzelni nem tudom, a Chelsea hogy rúgott 12 gólt az első két bajnokiján. A mai meccsükön a második félidőben - elsőt nem láttam - annyi volt a játékuk, hogy passzolgattak keresztbe 25-30 m-re a Stoke kapujától, majd valaki megindult két védővel szemben, hogy beléjük vezesse a labdát. Borzasztó.Persze, pont egy Liverpool-szurkoló beszél... 😊
több mint 14 éve
Raktam tippmixen a wolfsburg-Mainz meccsre.pont akartam írni 3-3-nál h figyeld meg Szalai eldönti 😀
Mondom tuti.
Az is volt 3-0ig.
Most épp 3-3.
Szétvet az ideg.
Szerk.: Szalai góljával 3-4Bazzani
|
több mint 14 éve
Raktam tippmixen a wolfsburg-Mainz meccsre.Mondom tuti.
Az is volt 3-0ig.
Most épp 3-3.
Szétvet az ideg.
Szerk.: Szalai góljával 3-4
több mint 14 éve
Ha esetleg véééletlenül nem zárják ki a Lokit, és marad a csoportban, akkor a meccseket megint Pesten fogják játszani, vagy esetleg áthozzák Nyházára, vagy marad Debrecenben?Double BSamp és PSV tuti Pest,Harkiv sztem Nyíregyháza.
több mint 14 éve
Ha esetleg véééletlenül nem zárják ki a Lokit, és marad a csoportban, akkor a meccseket megint Pesten fogják játszani, vagy esetleg áthozzák Nyházára, vagy marad Debrecenben?
több mint 14 éve
Szaniszló Csaba twitje alapján: http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=68324 😕JSanyoez egy tegnap délutáni cikk, kb akkor írták, amikor elterjedt egyáltalán a tiltás lehetősége. az uefa azt mondta, h ma fognak dönteni, úgy hogy ez még biztos nem official. nem ismerem ezt az oldalt, nem tudom mennyire megbízható, de számomra nem igazan tűnik annak.
btw sztem nem zárják ki a lokit.
child please!
több mint 14 éve
marci
1 023
Szaniszló Csaba twitje alapján: http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=68324 😕JSanyo
Szaniszló Csaba twitje alapján: http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=68324 😕JSanyogratulálok a lokinak...braxa88
Azért ezt a "hírt"/"cikket" nem kell komolyan venni.Szaniszló Csaba twitje alapján: http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=68324 😕JSanyoFAIL of the yeargabtsi
több mint 14 éve
MTK-Újpest >>> szuperkupa, nagyon jó meccs volt az előbbi, de tényleg, hiába csak 1-0 lett, én nagyon élveztemTischler a legnagyobb király, 9-10 éves koromban még félelmetes csatárpárost alkottunk vele 😀
Benounes meg no comment volt, ahogy a felsőkapufa után rögtön lecseréltette magát 😀Hurka
több mint 14 éve
Szaniszló Csaba twitje alapján: http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=68324 😕JSanyoFAIL of the year
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Szaniszló Csaba twitje alapján: http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=68324 😕JSanyogratulálok a lokinak...
több mint 14 éve
Szaniszló Csaba twitje alapján: http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=68324 😕
több mint 14 éve
mondjuk én erről a Santa Cruz dologról semmit sem találtam, de jó vétel lenne szerintem isés végre belenyúltunk a nem létező pénztárcánkba és Burdisso véglegesen a miénk 😊 8 millió euró
véééééééééééééggggre
még 1-2 játékosnak tudnék örülni
JT Daniels fan
több mint 14 éve
Mikey
18 662
Mikey: Meireles szvsz elképesztően túlértékelt, szerintem enyhén favágó annak ellenére, hogy a támadás a feladata, de azt sem hinném, hogy a PL-ben megmarad. Nem egy nagyon sérülékeny ember, nem is sérülni fog, úgy gondolom inkább totálisan el fog tűnni a mezőnyben. 11 millió pedig nem kis pénz azért, ennyiért nem éri meg jelenleg, hogy később is így lesz-e ez majd kideül, de nem hinném.StezNem Liverpool játékosokat nem szokásom túlértékelni. Az alapján örülnék neki, amit láttam tőle a portugál válogatottban.
Tényleg favágó kicsit, de ha már sz_rok leszünk, akkor legalább aprítsunk. 😛 (Az ellenfeleknek úgyis szabad minket...)
11 millió font a mai fociban nem nagy pénz. Míg mások sokadik cseréket igazolnak ennyiért, mi őt a kezdőbe szánnánk.
Kristóf, persze, beírom. Együtt edz a csapattal, de nem játszik, ezért nem értem én. RH mondta, hogy azért nem játszik, mert el akarjuk adni. Ühüm, Mascht is elakartuk, és ő mégis játszott. Kavar itt is RH szépen...
több mint 14 éve
Kíváncsi vagyok miért nem gondoljátok jónak. Jha és ha Insuáról meg tudsz valamit közöld már pls mert én mint ha edzéses képeken láttam volna de játszani semmit és ahogy mondtad eladni sem akarjuk mert nincs róla hír.Why?MikeyAz Eurosport honlapja szerintRészvétem, ami a b pontot illeti. 😀Stez
a, Konchesky 4 millió fontért érkezik a Fulhamtől és
b, Raul Meireles 11 millió fontért érkezik a Portótól mert
a Maschért kapandó 16 millió fontot elköltheti RH új játékosokra.
Konchesky "legalább angol", Meireles pedig "legalább nem spanyol". Manapság ezzel poénkodnak kínjukban a Liverpool-szurkolók.
Viccet félretéve, Meirelesnek nagyon örülnék, bár kérdés, mennyire feküdne neki a PL.
Btw, Insuával mi a fákk van?! Nem adtuk el, de nem is játszik, és még pletykák sincsenek róla.Mikey
több mint 14 éve
Roque a Cityből.itt melyik santa cruzról van szó?miilannés Maicon+Milito történet? vagy még várjuk ki? 😊DivatA Roma viszont nagyott fogott Santa Cruzzal, hiába sérülékeny, de mindig benne van a gól, Pippo 2.Stez
Tegnap azt olvastam, hogy megállapodtak a felek, bár még nem láttam azóta, hogy hivatalosan is lehozták volna. Mindenesetre vele akárki nagyot fogna, csak szerencsétlen üvegből van, de tényleg Pippo 2, csak a sérülékenysége miatt sehol sem tudott még leragadni.
Mikey: Meireles szvsz elképesztően túlértékelt, szerintem enyhén favágó annak ellenére, hogy a támadás a feladata, de azt sem hinném, hogy a PL-ben megmarad. Nem egy nagyon sérülékeny ember, nem is sérülni fog, úgy gondolom inkább totálisan el fog tűnni a mezőnyben. 11 millió pedig nem kis pénz azért, ennyiért nem éri meg jelenleg, hogy később is így lesz-e ez majd kideül, de nem hinném.
több mint 14 éve
Mikey
18 662
Why?Az Eurosport honlapja szerintRészvétem, ami a b pontot illeti. 😀Stez
a, Konchesky 4 millió fontért érkezik a Fulhamtől és
b, Raul Meireles 11 millió fontért érkezik a Portótól mert
a Maschért kapandó 16 millió fontot elköltheti RH új játékosokra.
Konchesky "legalább angol", Meireles pedig "legalább nem spanyol". Manapság ezzel poénkodnak kínjukban a Liverpool-szurkolók.
Viccet félretéve, Meirelesnek nagyon örülnék, bár kérdés, mennyire feküdne neki a PL.
Btw, Insuával mi a fákk van?! Nem adtuk el, de nem is játszik, és még pletykák sincsenek róla.Mikey